Nézettség 08/26 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 23:33-kor a(z) Nézettség témába.

Az America’s Got Talent verhetetlen. A nyár legerősebb reality jelenpillanatban. Ez ellen a Wipeut se tud semmit se tenni. Az ABC bepróbálkozott a Crash Course című reality újoncával, ami lényegébe véve autós Wipeout volna. A Fox duplázott a Bones ismétlést, míg a The CW az America’s Next Top Model-t. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Újabb Eastwick-képek

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 22:47-kor a(z) Promo témába.

Újabb promo képek érkeztek az Eastwick-hez. A poén az egészben, hogy mindjárt másnap – akarom mondani az nap éjjel – kerültek fel az egyik rajongói oldalra, az eastwick-fans.net. Azért említjük meg, mert lényegébe véve tőlük származik a következő adag. Megint kaptunk mindenből, csak most egy kicsit sokat. 5 új csoportkép, másik 38 casting kép. Mind-mind HQ-minőségű. Tehát tudjátok a dolgotokat, hogyha rajongói vagytok már az újoncnak.

117059_D_0548

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 20:28-kor a(z) Hírek témába.

 • A Fox szokatlan, de attól érdekesebb módon kezdte el két sorozatát promozni. Az egyik a Glee, a másik a Fringe. Mindkettőnek csinált „[sorinév]onFOX” végződésre vonatkozó twittercímet. A kampány lényege az volna, hogy az adott epizódot hol a sorozat készítők, hol a színészek promozzák be egy-egy 160 karakteres twittel.
 • Most már az is biztos, hogy november 3-án érkezik „Glee: The Music, Volume 1” címen az első válogatás soundtrack lemeze a sorozatnak, amin 17 szám lesz hallható.
 • Szép nézettséggel nyitott a Wizards of Waverly Place: The Movie, azaz a sorozat filmverziója (olyasmire gondoljatok, mint a Hannah Montana esetében.)
 • Még múlt héten meghalt Adam „DJ Am” Goldstein, aki legutóbb az MTV-nek készített egy dokureality-t Gone too Far címen. Ezt majd október 5-én lesz látható náluk a tervek és ütemterv szerint.
 • The Jay Leno Show vendégei a következő személyek lesznek: Tom Cruise, Robin Williams, Halle Berry, Miley Cyrus.
 • Kate Mulgrew csatlakozott a Mercy újoncsorozatba.
 • Hoppácska, az A&E megvette a Lifetime-ot. (Ez azért engem most ledöbbentett.)
 • A Showtime berendelte a The C Word címen egy pilotot. Már sikergyanús a pilot koncepciója, ami magáról a rákról fog szólni, csak éppen fekete komédia formájában. Az sztori egy kertvárosi anyukáról szól, aki miután megtudja: miben szenved, elkezdte élvezni az életét.
 • Campbell Scott állandó szereplője lesz a Damages folytatásában.
 • Szeptember 2-án énekelni fog David Hasselhoff az America’s Got Talent-ben.
 • Az NBC már megint szlogent váltott, méghozzá a „more colorful”-ra.
 • Érdekes fejlemény a The Beautiful Life: TBL forgatókönyvében. Volt egy karakter, akit túl akartak adagolni droggal, de a készítők inkább úgy döntöttek, hogy kivágják a pilotból, mert a karaktert mást irányba akarják elvinni.
 • Daniel Wright ott lesz a The Biggest Loser 8. évadjában.

Kommentáld!

Emlékeztető: Celebműszak

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 19:48-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:50-től a Tv2 műsorán: Celebműszak – 1×01.

Ha lúd, legyen kövér” alapon ma indítja útjának a Tv2 az egyik újdonsült celeb-realityjét, amire kíváncsiak leszünk. Tudniillik manapság a magyar lakosság eléggé rákattant a celebes valóságshow-kra. Vegyük csak alapul a két főzősműsort: a Vacsoracsatát és a Hal a tortánt.

Itt sincs másképpen. A sztárok fogják éltetni vagy kimulasztani ezt a reality-t. A koncepció rém alapvető: Fogj egy sztárt és fogd be olyan munkára, amit biztosan még nem csinált. Az első héten Balázs Klári állatkerti gondozóként, Szőke András bolti eladóként, Ganxsta pedig mentős segédápolóként kell helyt állnia. Majd meglátjuk mennyire fog mindez összejönnie nekik. Minden hétköznap este kapunk belőlük bő félórányit.

A tovább mögött egy újabb előzetes.

Tovább…

1 Hozzászólás

Emlékeztető: Párbaj

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 18:02-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:30-tól a Tv2 műsorán: Duel – 1×01.

Kezdeném a nagy kérdéssel: Sikerül a Tv2-nek maradandót alkotnia? Újabb vetélkedővel rukkol elő a hazai országos csatorna. Mi örülnénk is neki, hogyha hosszú életűek lennének, de a statisztika mást mutat. Több – Amerikában és Angliában rangosabb – koncepciót sikerült földre kényszeríteniük. (Köztük: az Áll az alkut (Deal or no Deal), az Okosabb vagy, mint egy 5.-es?-t (Are You Smarter Than a 5th Grader?) vagy a Popdarálókat (Singing Bee).)

A Párbaj mozgatórugója egyértelműen: Vágó István. (Ugyebár távozott az RTL Klub-tól pár hónappal ezelőtt és a Tv2 egyből lecsapott rá.) Jó hogy, hiszen egy elismert kvízműsorvezetőről beszélünk, aki megannyi Legyen Ön is milliomost tudhat a háta mögött, arról nem beszélve, hogy Sebestyén Balázzsal párosítva a Pókerarc másik kulcsfigurája volt.

Július 2-án jól kiveséztük a témát. Az átszerződtetéstől volt híres a magyar bulvár, köztük: a Bors, az Origo és a Blikk, de hozhatok még egyéb példát. A lényeg, hogy nagyon hallgatnak a fizetés felől. Azt se feledjük el, hogy Vágó ’99-ben távozott tőlük, szóval egy évtized után újra „hazatalált”. Már csak az a kérdés, megérte-e? Mi biztosra vesszük, hogy a hét nyolc szemjegyű fizetése adott. Nem is kételkedünk, de ettől függetlenül az Okosabb vagy, mint egy 5.-es? is vérzett Till Attila vezetésével, aki hajdanán a Big Brother-rel vált népszerűvé.

A lényeg, hogy Amerikában nem volt nézett. Ez tény! Két évadot élet meg, de azt is vergődve. Ekkor mondta azt az ABC, hogy köszönjük, ennyi elég volt belőle. Idehaza persze mindig más színben tűntetik fel az ilyesmit. Kíváncsian várjuk a heti nézettségi számait, főleg, hogy az RTL Klub-os Vacsoracsata lesz a főellensége.

Kommentáld!

Emlékeztető: Már megint Malcolm

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 17:33-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:00-tól a Comedy Central műsorán: Malcolm in the Middle – 1×01-02.

0000gy4[1]

A Comedy Central felfrissíti az őszre a menetrendjét. Ennek örömére elhoz egy veteránnak számító sorozatot, a Malcolm in the Middle-t, ami Amerikában a Fox – kigondolta volna? – műsorán ment. (Hogy pontosítsak, vasárnap a The Simpsons vezette fel.)

Egy olyan szitkomról van szó, amit szintén szoknunk kell. Rá kell hangolódnunk, mert különben eléggé vontatottnak fogjuk érezni. Manapság már a legtöbb műfajbelinél ez a helyzet. Az alapkoncepció Malcolm-ékról szólna. Vannak a szülők, vannak a gyerekek és van Malcolm, aki eszével verne mindenkit, mert kis géniusz, ennek ellenére semmire se viszi. Végül is családi szitkomra tessék rákészülni, ahol eleinte három, majdcsak két testvére tűnik fel a családfők mellett.

Hiába hangsúlyoztam ki, mennyire szoknunk kell, ez a sorozat 7-szer vitt haza Emmy-díjat és megannyiszor jelölték Golden Globe-ra. 151 epizódjával jó időre helyet foglalt magának a Comedy Central műsorára. 7 évadon keresztül húzta. 2000-ben kezdett, 2006-ban búcsúzott. Főszereplők között Frankie Muniz. Ő rá kell odafigyelnünk.

A megszokott felállásban számoljuk az érkezésére: hétfőtől csütörtökig esténként dupla résszekkel.

malcolm-in-the-middle-3[1]

2 Hozzászólás

Promo képek: Rules of Engagement – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 16:22-kor a(z) Promo témába.

Kicsit megkésve, de ilyenünk is volna. Igen, a Rules of Engagement az a sorozat, amit hébe-hóba nézegetek (!). Tess-ről ne beszéljünk, mert rühelli a szitkomokat. Megint csak HQ minőségű képekről van szó, akár mehet ki a szobátok falára. Összesen 4 darab csoportkép, 19 darab casting kép.

97608_D0195b.jpg

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetesek 2.: Fox-os napok

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 15:39-kor a(z) videó témába.

Ezzel még adós vagyok! A Fox is csinált majdnem minden napjának egy-egy előzetest.

Az elsőben a House-Lie to Me páros, a másodikban a Glee-SYTSYD, a harmadikban a szerdai részleg, a negyedikben pedig a vasárnapi részleg. Lásd mindegyiket a tovább mögött.

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetesek 1.: NBC-s szitkom blokk

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 15:24-kor a(z) videó témába.

Az NBC se maradhat ki a sorból. Rájött, hogy nem is olyan rossz ötlet a napokat reklámozni, ezért készített a csütörtök esti szitkom blokkjának egyből két előzetest, azaz a Parks & Recreation, a The Office, a 30 Rock és a Community négyesnek.


Tovább…

Kommentáld!

Forog a Southland 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 August 31, 14:53-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Ma este megpróbálom ledarálni a hátra maradt 3 epizód. A tovább mögé bedobtam 15 darab forgatáson készült képet a második évadból. Nézhető sorozat, ezzel mindketten – kanyecc kritikája, tess kritikája – egyetértettünk.

Southland-s2-setpic_001

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats