Esti előzetes: Heroes – Fifth Stage

 
Beküldte: RaulReal 2009 November 30, 22:57-kor a(z) videó témába.

Elérkezett tehát a Hősök negyedik évadjának 12. epizódja, és be kell vallanunk, hogy igen felemás etappal kellett szembesülnünk, hiszen minden 3-4. néző elkaszálta a sorozatot. Hogy joggal tették-e? Minden valószínűség szerint igen, hiszen vontatott, unalmas percekkel töltötték meg a jelenlegi szezon legtöbb részét, viszont még mindig rejtőzik némi potenciál a történetben. Az alábbi promóban megtekinthetjük, mi is várható jövő héten, ugyanis a videó tanúsága szerint lesz miért izgulnunk.


Kommentáld!

Heroes – 4.11 – Thanksgiving

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 30, 22:56-kor a(z) Heroes témába.

Jól olvassátok az epizód címet. Hálaadás epizódot kaptunk az Hősökből. Ugyebár múlt héten volt Amerikában (ott biztos, annyira nem vágom, hogy hol-mi, de ha valakit érdekel, akkor olvasson wikipédiát, mondjuk), ezért a nézőket meglepték egy olyan sztorival, amelybe belefoglalták az ünnepet. Hogyan sikerült? Folytatom is spoileresen.

vlcsnap-613140

Az a harci helyzet, hogy már megint (!) felemás sztorit kaptunk. Hiába csempészték bele Sylar-Nathan harcát, valahogy cseppet se indította be a fantáziámat. (A lenti idézet, persze hozzákapcsolódik, mert ezen egy jót mosolyogtam.) Kezd humor tárgya lenni Sylar, mert vicc, hogy semmit se tud kezdeni magával. Már-már felcsillant egy szikra, de aztán a készítők még csirájában elnyomták. Sajnos! Ez öreghiba volt! Miért kell ennyire kötni az ebet a karóhoz? Oké, elrendelték a fejesek az egyik főszereplőnek a kinyírását, ehhez képest még mindenki jelen van. Nehogy már ne tudjanak megszabadulni VÉGLEG az egyiktől. Komolyan. Ez szánalmas!

Szintén szánalmas volt ez a Hálaadás epizód, aminek semmi értelmét nem láttam Mr. Bennett részéről. Egybe rendelte a családját, jó pofiznak, vitatkoznak, aztán a leányzó anyuci új pasija előtt felvágja az ereit, aki egyből kiüti magát. Anyám! Ez az első évadban elment volna, dehogy ugyanazt a poént süssék el újra és újra az gáz!

És mit kezdenek Hiro-Samuel részével. Hát róla se tudok sok pozitívumot mondani, mert szintén haldoklik a történet vonal, melybe állandóan: „Mond meg, hogy hova és merre rejtetted el Charlie-t” monológ megy össze-vissza. Mit akarnak kihozni belőle? Minden gonoszos rész hanyatlik. Ezzel a Hálaadással csak elcseszték (bocsi!) az eddig felépített történetvonalat. Kaptunk egyértelmű válaszokat a múltból, de ezzel ki lehet törölni a hátsónkat. Mérges vagyok. Remélem a mai epizód jobbat hoz.

Premier: 2009/11/23
Írta: Adam Armus, Kay Foster
Rendezte: Seith Mann
Nézettség: 7.27 millió (2.3, #11)
Premier: 2009/11/23
Írta: Adam Armus, Kay Foster
Rendezte: Seith Mann
Nézettség: 7.27 millió (2.3, #11)
This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Emlékeztető: Benkő ma este bedurvul

 
Beküldte: RaulReal 2009 November 30, 20:08-kor a(z) Magyar hírek témába.

Ma. 21:20-tól az RTL Klub műsorán: Benkő feleséget keres

Láthattunk már temérdek realityt a magyar televíziók műsorán, többek közt a Való Világot, a Big Brothert, a Győzike Showt és most pedig Benkő, a kivénhedt nőhajcsár keres magának párt. Szenzációvadász, lepukkant show ez, ha az ember választhat, inkább nézzen standup komédiákat, mint a rendkívül színvonalas és mindenkinek erősen ajánlott Beugró.

Felmerülhet a kérdés, hogy miért is kap külön posztot a műsor ma esti része, ha annyira aggitálok ellene. Nos, a művészúr ma – az előző, sokak által ismert és látott esethez hasonlóan – ismét elereszti azt a maradék, kevés haját és próbálja megbotránkoztatni a közönséget. Vigyázat, erősen 18+ jelenetekre lehet számítani 21:20-tól, melyeknek megtekintése csak erős idegzetűeknek ajánlott!

Benko

1 Hozzászólás

Délutáni előzetes: American Idol – 9. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 30, 17:42-kor a(z) videó témába.

Pont vasárnap esett szó a Fox hivatalos midseason-ös műsorrendjéről. Január 12-én startol az American Idol újdonsült évadja, a kilencedik. Igazi hosszú évadpremierre számítsunk, ugyanis kedd este dupla résszel érkezik az első felvonás, majd másnap – január 13-án – szimplával folytatódik/zárul a második. Bizony, most is két napot fog elfoglalni. Meglepetésünkre a ’Til Death nincs egyszer se mögötte, helyette Glee-vel, Our Little Genius-szal és Human Target-tel töltik fel az este további részét. (Utóbbinak nagyon örülünk, hiszen muszáj lesz produkálnia a kimagasló számokat.) Nézzük a két friss előzetest.


Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Roswell – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 30, 16:50-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 17:10-től a Tv6 műsorán: Roswell – 3×01.

Ránéztem a műsorrendre, megint és most a Roswell tűnt fel nekem. Elvileg ma startol a Tv6 műsorán a harmadik évad. Azt nem tudom, hogy hányadszorra, hiszen májusban volt a legutóbbi emlékeztető róla. Mindegy. Mi azért szólunk. Mostantól okosabbak leszünk, hiszen FERCSA-nak köszönhetően napról napra gyarapszik a műsortárunk. Nyugodtan szóljatok ránk, ha valamiről megfeledkeznénk, mert lehet az bármilyen régi sorozat, mi vevők vagyunk a csatornapremierjére.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Big Love – 4. évad

 
Beküldte: RaulReal 2009 November 30, 16:36-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Napvilágot látott a sorozatot reklámozó negyedik évados plakát is, melyen a címszereplőket láthatjuk, illetve, azt hogy milyen is egy igazi “nagy ölelés”. Kapaszkodjunk erősen, mert a széria január 10-én tér vissza a képernyőkre, az HBO műsorán. Szeretettel várjuk.

big-love-poster_l1

1 Hozzászólás

Ausztrália beelőzte az USA-t

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 30, 15:32-kor a(z) Hírek témába.

Röpte bejegyzés csak, mert mindenkiben ott van a kétely, hogy ez hogy lehetséges. Mármint, hogy fenn a neten a FlashForward 1×10-es epizódja, aminek december 3-án kellene lemennie az ABC műsorán. A felállás pofon egyszerű. Az ausztráloknál már lement, tehát nyugodt szívvel tessék tölteni.

Kommentáld!

Vedd meg a 4-et, hogy folytasd az 5-tel

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 30, 14:49-kor a(z) DVD,magyar ajánló témába.

Már kapható a Nancy ül a fűben (aka. Spangli) negyedik évadja idehaza november 17-étől. Vessünk is a borítására egy pillantást, mert most az egyszer olyanra sikerült, amire nem lehet rosszat mondani. Ez bizony gyönyörű. A 13 epizód 3 lemezen kapott helyet. Az FHE az extrákat se spórolta le róla, hiszen az 1. lemezre került audiókommentár, a 2.-ra bakiparádé, míg a 3.-ra kilenc darab kisfilm (pl.: Bubbie házával kapcsolatban).

Jó volt az időzítés, hiszen az HBO Comedy holnap este kezdi el adni a soron következő – azaz ötödik – évadját a sorozatnak, ami az USA-ban idén ment le. Újabb 13 epizód vár ránk, bár a kritikusok szerint egyre gyengébb minőséget nyújtanak.

(Részletesebb hazai DVD-megjelenés összképpel este jelentkezünk.)

A0310B[1]

Kommentáld!

RTL visszahozza a Krimis péntekét

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 30, 14:04-kor a(z) Magyar hírek témába.

Pénteken majdnem megfeledkeztünk a napi ajánlóról. Az RTL Klub végre a tettek mezejére lépett. A Prison Break-ből leadta a negyedik évadot – és egyben a teljes sorozatot lezáró tévéfilmet, a Prison Break – The Final Break-et. A szökés helyét pótolni kell, de mivel?! A héten boksz érkezik, de aztán megint csak visszakapjuk a jól bevált Krimipénteket, némi vérfrissítéssel fűszerezve(!). (Ez csak azért hangsúlyoznám ki, mert végre olyant hoz el, amit országoson még nem láthattak a nézők.)

A CSI: New York-i helyszínelők maradnak a helyükön, azaz december 13-án érkezik a 2×13-as epizód belőle 21:20-tól. A Gyilkos elméket (Criminal Minds) se vonják meg tőlünk, mint azt tették hónapokkal ezelőtt. A harmadik évad ugyebár lecsengett köreikben. Jöhet a negyedik évad, ami Luca-napján startol 22:20-kor. (Az AXN műsorán egyébként még április 1-jétől kezdte el leadni, melyet nyár végére be is fejezett.) Ez az etap nagyon erősre sikerült, mert a készítők két-három átívelő szálat építettek bele, amelyből a legjobbat tovább is vitték az ötödikbe. No, de ne spoilerezzük el. Örüljünk a tényeknek.

CRIMINAL MINDS

1 Hozzászólás

Délelőtti előzetes: The Victoria’s Secret Fashion Show

 
Beküldte: Kanyecc 2009 November 30, 11:18-kor a(z) videó témába.

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre a The Victoria’s Secret Fashion Show, amit a CBS-en nézhetnek meg az amerikai nézők holnap este. Jaja, ha FERCSA nem dobta volna össze az amcsi műsorrendes listát, akkor a fejéből is kiment volna. Egyik évben se neveztem be rá, viszont Tess részéről mindig érkezett egy-egy kritika, mégis miképp szerepeltek a csajok, mennyire jól lett összerakva az egész. Ennek örömére most megmutatnám az előzetesét.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats