Intercom, 2010. júniusi adagja

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 22:45-kor a(z) Magyar DVD témába.

Az Intercom a májusi megjelenéshadát egy sokkal szolidabb és visszafogottabb fogja követni nyár első hónapjában. Egyelőre csak premierdátumokról van információnk, de azért kicsit körbe néztem, mégis hogyan jelent meg odakinn.

Ugyebár az elmúlt hónapokban került/kerül megjelenésre a Sonny, a sztárjelölt és a Varázslók a Waverly helyből című sorozatok egy-egy DVD-lemezen. Költsön rá a proli külön-külön, azonban ha nem akar, akkor sincs probléma, mert júniusban érkezik komplett formában. Biztosra veszem, hogy lesz olyan gyűjtő, akinek herótja van az ilyen plusz pénzkiadós mókától. (Én csak ennek tartom, mert miért kellene kétszer megvenni ugyanazt a kiadást?)

Januárban jelent meg a 4400 első évadja. Félévet se kell várnunk a folytatásra. Legalábbis, ha minden a beütemezett terv szerint halad. Vajon a kiadó megint el fog térni az amerikai DVD-borítástól, mint azt tette az elsőnél vagy most nem? Kis türelem, majd kiderül. Annyi azonban már most biztos, hogy 3 DVD-n érkezik.

Június 9-én:
Sonny, a sztárjelölt – 1. évad (3 DVD)

Június 16-án:
4400 – 3. évad (4 DVD)

Június 23-án:
Varázslók a Waverly helyből – 1. évad (3 DVD)

Kommentáld!

Esti előzetes: The Gates

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 19:47-kor a(z) videó témába.

Június 20-án mutatkozik be az ABC által berendelt 13 epizódos kanadai sorozat, ami így a teaserje alapján eléggé sejtelmes lett. A középpontjában egy nagyvárosi rendőr áll, aki otthagyja a nyüzsgő melóját, hogy egy kisvárosban folytathassa hivatását sokkal nyugodtabb körülmények között. Na jah, csak az egésznek annyi a szépség hibája, hogy itt senki se az, aminek látszik. Pont erre lett kihegyezve a következő ajánló. (És krimisorozatról beszéltem)


Kommentáld!

Victorious – 1.01 – Pilot

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 18:25-kor a(z) kábelsorozat,Pilot témába.

Tegye magasra a kezét az, aki szereti a tinisorozatokat. Okés, most tegye le az, akinél az ABC Family- vagy a The CW sorozatai köré körvonalazódott a műfaj. Egyből kevesebben lettük. Biztosra veszem, hiszen jelenesetben a Disney Channel-féle JONAS-ra, Hannah Montana-ra vagy a Nickelodeon-féle iCarly-re gondoltam. A Nickelodeon (végre megy fejből az írása, muhaha) tavasszal elindított útnak egy újabb üdvöskét, ami beállhat a sorba, mert tényleg tipikus mindentéren.

victorious-promo500

Előbb, hogy miről szól. Középpontjában két lány: Tori és Trina áll, akik egyébként testvérek. Utóbbi egy olyan iskolába jár, ahova főként csodabogarakat vesznek fel. Van, aki kíváló hasbeszélő; van, aki remek táncos; van, akinek pedig a hangja van a helyén. Trina egyik fellépése alkalmából megbetegszik, így Torninak kell beugrani a helyére. Énekelnie kell. Egyből levett hangjával mindenkit a lábáról. Még az igazgató is maga megy oda gratulálni és felkérni: járjon hozzájuk.

Röviden, tömören erről szólna, illetve a kliséhegyek beleformázásáról. Gondolok itt arra, hogy az újonckának egyből a legbunkóbb és magát legtöbbre tartó csajnak a barátja tetszik meg. Vagy arra, hogy az első napján megaláztatásban kell részesülnie. Ne folytassuk a sort!

Egy valamit jó tudni, ne úgy üljünk le elé, mintha egy Greek elé, egy 10TIHAY elé vagy egy Gossip Girl elé, inkább úgy, mint egy Hannah Montana elé vagy egy JONAS elé. Hangolódjunk át és egyből jobban fogjuk élvezni a poénokat. Egyre többre fogjuk tartani. Kikapcsolódást garantáltan megtaláljuk benne, ahogy a jó hangú tini fiatalt is, aki pályázhat Montana utódjának helyére. De ez nincs falba vésve. A lényeg, hogy esélyt kell adni neki.

Egyébként a vége baromi jóra sikerült. Az első epizódban improvizálniuk kell a szereplőknek. A fennemlegetett beképzelt leányzóval olyant szövegelést vág le Tori a végén, besírtam. Ha lesz időm kivágom nektek, mert megérdemli.

Nézettség szempontjából egy csepp panaszunk se lehet, mert 5.7 millióval debütált, ami igen erős nyitásként lehet elkönyvelni. A negyedik részre egyébként 3.5 millióra esett vissza, szóval semmi se biztos a jövője kapcsán, dehát a Nickelodeon lenne az utolsó, aki ilyen számok mellett lemondana valamiről. Kell az utánpótlás. Darálásra, kikapcsolódásra alkalmas. Tessék adni neki egy esélyt, mégha a túlzott tipikussága miatt ilyen alacsony pontszámmal illettem.

This entry has a rating of 2

Kommentáld!

Nézettség 04/28 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 17:21-kor a(z) Nézettség témába.

Bemutatkozott a nagyközönség előtt a Happy Town, ami sajnos hozta a beígért papírformát. Már a premierje alkalmával rosszabbul nyitott a vártnál, mivel ha a csatorna Cougar Town és Modern Family ismétléssel töltené fel a helyét, azzal is jobb zárta volna a 22 órás blokkot. Másrészről célközönségben a Two and a Half Men-ismétlés is nézettebb volt. A Fly Girls és a High Society minimális növekedést produkált. A Fox neki kezdett a Lie to Me ismétlésének, de miért? Hozza inkább az új epizódot belőle.

A South Park beállt, az Ugly Americans 2 millió fölé rúgott. Az In Plain Sight múlt heti növekedését ezen a héten csökkenéssel folytatta. Állandóan ez a hullámhegy-hullámvölgy felállás van. Unalmas. A Top Chef: Master a föld alól kerített elő +200 ezer nézőt.

Az angolok is eléggé megállt az élet. A Jamie Does… egyre alacsonyabb nézettséget produkál. Előző héthez képest félmillió mínuszt könyvelhetett el. A Three in a Bed se remekel és az NCIS sem. Egyedül a Waterloo Road-ra lehet jót mondani. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Ilyen egy Justified-forgatás

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 16:17-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Sajnos még csak a pilotra jutott időm, de egyre jobban azon vagyok, hogy leteszem Ramsay főnököt és belekóstolok a Justified folytatásába, ami a bevezető részével veszettül megvett. A neten rátaláltam pár forgatáson készült képre, amikért az elmúlt hónapokban nagyon odavagyok, legyen az bármelyik sorozat. Most mutatnék egyből kettőt, ami megfogott. Az elsőn egy fura kamerázási állást láthatunk, a második csapdába esett szereplőket, illetve a segítőiket, akik éppen szabadítják ki.

d6f57009f8c40d73cebf4410aedfd9ba
0d5f493dd175f437b3a1182fc5ff3f1e

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Victorious

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 13:51-kor a(z) videó témába.

A héten valami újat akartam nézni, ezért lekaptam p2p-ről a Victorious című Nickelodeon csatorna üdvöskéjét, ami egyből belopta magát a szívembe. Tipikus tinisorozat, mint a Hannah Montana vagy a Jonas, de akkor is feldobta az egyik napom. Az alapkoncepció röviden arról szólna, hogy a hugica bekerül a nővér sulijába egyik beugró produkciójával, amitől leesett a közönség álla. Énekelt! A suliba egyébként csodabogarak járnak. A pilot kritikáját hétvégére ígérem, addig elégedjetek meg az egy perces ajánlójával.


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 12:47-kor a(z) Hírek témába.

 • Kat Von D vissza fog térni a következő idényben is, mivel a TLC berendelte a LA Ink negyedik évadját.
 • Csekkold le Betty White Saturday Night Live-os előzetesét.
 • Bírom a Chuck rajongóit, mivel négy városban is flashmobokat terveznek a sorozat megmentése érdekében.
 • Az a hír járja, hogy a The CW egyre jobban agyad a High Society második évadjának bekérésén. Mekkora lenne már. Beszarás.
 • Madonna nagyon jól járt a Glee-s feldolgozással, mert mégtöbben hallgatják, mint eddig.
 • A NewYorkTimes.com írt egy cikket Conan és a 60 Minutes közötti konfliktusról.
 • Damon Lindelof a következőt nyilatkozta: “We did not shoot the final scene of the series on the final day … for reasons of maintaining the secrecy of the show, and we had to build some sets for the finale — the construction of the new sets took awhile so that’s the work that we did last.” – ne is tegyétek.
 • Ricky Gervais lesz a 2011-es Golden Globe-nak is a műsorvezetője, mint ahogy 2010-ben is volt.
 • Hoppá. Az ABC berendelt újabb 13 epizódot a Supernanny-nek.
 • Íme a lista a világ legbefolyásosabb embereiről. – értsd: sok a pénzük, cefetül.
 • Az USAToday-jel egyet kell értenünk. Ugyebár elstartolt a májusi sweeps, melyet teljes lakosság körében a CBS fog nyerni, viszont célközönségben nem, mert a Fox az Idol-Glee kombóval agyon veri.
 • Jay Leno a héten volt 60 éves. Egy videó a partiról.
 • Kid Rock lesz a műsorvezetője a CMT Music Awards-nek.
 • Egy 17 Pulitzer-díjas emberke szerint se kellene annyira komolyan venni (azaz ezért már ölni kéne?) a South Park 200. epizódjának viccét.
 • Az ABC berendelte a The Six címre hallgató orosz vetélkedőt.
 • A kanadaiak állatok, mivel a Survivor a legnézettebb náluk.
 • Insider cuccok hada Hurley-ről itt.
 • Faszán kezdődött az Episodes forgatása. Claire Forlandi és Thomas Haden Church kiszállt a sorozatból, mert jobban “fizető” állást találtak másik produkcióban.
 • Steve Carell a BBC Radio-nak azt nyilatkozta, hogy a következő évadja lesz az utolsó a The Office-ban.
 • LoL. Az ausztrálok se piskóták. Levették a műsoról a Cougar Town-t és a How I Met Your Mother-t, mert nem jött be a nézőknek.
 • Ilyen lett volna egy Rambo szitkom.
 • Júniusban startol az MTV műsorán a Downtown Girls, ami 5 huszonéves leányzó hétköznapjait mutatja be New Yorkban.
 • Happy Town eléggé alacsony számokkal startolt. Mi azért drukkolunk neki.
 • A VH1 megmutatja nekünk a legtutibb nyári táboros dokureality-jét, ami Rock and Roll Fantasy Camp címet viseli és Bret Michaels van benne.

Kommentáld!

Kaszálták a 10 TIHAY-t

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 11:44-kor a(z) Canceled/Ended: 2009/10,Hírek témába.

Az ABC Family sokkoló hírt közölt tegnap este. Törölte a 10 Things I Hate About You című újoncsorozatát. Ledöbbenve olvastam a kaszahírét, mert mindenre, de azért erre valahogy nem számítottam.

A meglepetést az a puszta tény váltotta ki, hogy az oka teljesen érthetetlen. A Greek-et sokkal kevesebben nézték, mégis a negyedik évadját várjuk. Sőt, amikor egy estén voltak, akkor is produkálta magát. Tény, hogy stabil nézettsége nem volt, inkább heti rendszerességgel egyre csak romló, viszont egy második esélyt azért kaphatott volna.

Lehet szidni a csatornát, mert ez az indok, nem valós indok. Valamit kellett nekik mondaniuk. Reméljük nincs köze Pretty Little Liars-nek hozzá.

2 Hozzászólás

100. epizódot ünnepelték?

 
Beküldte: Kanyecc 2010 April 30, 10:00-kor a(z) Hírek témába.

Help me! Ha jól számolom, akkor a hetedik évadra se érik el a 100. epizódot, csak a nyolcadikra. Ezek szerint azt forgatják? Fogalmam sincs, de darálom a hatodik etapját. Hamarosan érkezik az évadpremier a kritika. Kis türelmet.

6a00d8341c630a53ef0120a8bb8abb970b-800wi

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Péntek (04.30)

 
Beküldte: FERCSA 2010 April 30, 9:04-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Újfent elérkeztünk a hétköznap végéhez, a pénteki halálnaphoz. Lássuk mi újat mutat most. A tovább mögött: a Ghost Whisperer (5×19), a Smallville (9×19), a Medium (6×19), a Stargate Universe (1×15), a Party Down (2×02), a Miami Medical (1×05), a Merlin (2×05) és a Gravity (1×02) ajánlója. Ne hagyd ki egyiket se.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats