Esti előzetes: Castle – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 23:52-kor a(z) videó témába.

Beindult idehaza a Castle-láz? Segítsetek. Mennyire tetszik a magyar nézőknek. Jó, oké, megnézhetném a nézettségi adatokat, de az más. Hiába vagyok A mentalistának állandó nézője, magyarban, nem ülők le minden kedd este, hogy megnézzem az új epizódját. Várok míg összegyűlik 3-4 és csak akkor ülők le egy kisebb darára. Egyébként, aki szinten van vele, javaslom a következő videót megtekintésre, mert így fog kezdődni a harmadik évad.


1 Hozzászólás

Louie – 1 rész után

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 21:06-kor a(z) kábelsorozat,Louie,Pilot témába.

Ez hiányzott az életemből. Jól megfeledkeztem manapság a stand-up műfajról. Idén le se csekkoltam a Showder Klubot, viszont most lehet, hogy előkapom a sorozatraktáramból, mert a Louie meghozta a kedvem. Az F/X nyári üdvöskéje egyébként más, amire számítottam. Pozitívan csalódtam benne! Másra számítottam. Totál másra! – nem győzőm hangsúlyozni.

vlcsnap-2010-07-31-21h02m33s126

Az alapkoncepcióról szerencsére sokat nem kell rizsáznom, mert magáról Louie CK-ról szólna. Louie próbálja élni életét, csak nehéz. 42 éves elvárt férfi volna, akinek van két gyermek. Ő neveli mindkettőt, akiknek próbál megfelelni. Mondjuk úgy, mintaapa akar lenni. A csajozásról se feledkezik meg, de ilyen korban az esélyei egy jó nő megcsípésére csekély.

Az egész sorozat úgy lett kialakítva, összerakva, hogy Louie áll egy bárnak a porondján, ahol stand-upol. Mondja azt, amit érez, amit gondol vagy azt, ami történt vele az elmúlt napokban, hónapokban. Mindezt poénos szkeccsekkel egyvelegítik. Pazar. De tényleg! És ha valakinek a humor nem jön be, az se csüggedjen, inkább álljon tovább. (Ez a hazai stand-up világban sincs másképp. Mindenki kedvence Kiss Ádám, de van olyan, aki rühelli Trabarnát.) Van egy fura stílusa főhősünknek. Jobbára ironizálja, kifigurázza a tényeket. Mintha a humorral próbálná oldani a magában lévő feszültséget. Mellesleg, mindezt úgy, hogy önmaga is mosolyog, nevet ezeken. Ezzel teszi közönségbaráttá mondani valóját.

És, hogy a végére hagyja a WTF-ot, Louis CK eredeti neve: Székely Lajos. Louie ugye a Lajos megfelelője, a Székelyt pedig CK-ra változtatta. Tehát valamilyen szinten van a magyarsághoz köze. Na, ezt tudtátok?

Összességében:

Stand-up kedvelőknek kötelező. Ha nem jött be az első 10 perc, akkor nyugodtan klikkeljünk a lejátszónk jobb-felső sarkában lévő x-gombra. Biztosan maradok a folytatásra. Nagyon berántott. Nem erőltet semmit. Ez tetszik benne a legjobban. A nézők röhögése sem idegesítő, mert van úgy, hogy egy poénja se esik le nekik. Mintha egy Showder Klub-ot látnánk, csak kapna szkeccs jeleneteket. Egy epizód kb. 3-4 dologról szól. Se többről. Nincs semmi összefüggés az epizódok között, maximum lemaradunk Louie életének egyik morzsájából.

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

TCA-morzsák: 2. nap – The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 18:36-kor a(z) Hírek témába.

Csütörtökön volt a TCA Press Tour második napja. Ekkor már két csatornán volt a sor, hogy elújságolja, mik a terveik az őszre. A The CW-vel most foglalkoznánk, míg a Showtime-ról késő este érkezik egy összefoglaló bejegyzés.

(A képeken az újoncsorozatok stábjai láthatóak.)

Maggie+Q+2010+Summer+TCA+Tour+Day+2+jr2dOhkU7Rvl
Shane West és Maggie Q a Nikita-ból

 • Dawn Ostroff, a csatorna elnöke válaszolt a különböző kérdésekre, amelyeket feltettek neki az újságírók. Először is kihangsúlyozta, hogy szerinte nem kell olyan nagy hangsúlyt fektetni a nézettségre, mint azt teszik egyesek, hiszen emellett sorozataikat nagyon sokan nézik online, ami a rendes nézőszámot tovább emeli.
 • Másrészről Dawn-től azt is megtudhattuk, hogy immáron kilencedik esztendeje a csatorna vezetője: „I’ve been in this job, between UPN and The CW for nine years now. (…) This is my ninth Press Tour. And I always says they’re rented chairs. It’s a rented seat.”
 • Továbbra sem terveznek szitkomot berendelni. Nem kifizetődő.
 • A One Tree Hill megkapta a teljes évados berendelést, azaz a 22 epizódját. Továbbá Dawn elárulta azt is, hogy nagyon reméli, hogy nem ez lesz a sorozat utolsó évadja, mert szeretné, ha megérné a kilencedik évadját.

Maggie+Q+2010+Summer+TCA+Tour+Day+2+s7Bz3MOoXWMl
Nikita-stábfotó

 • Ha már teljes évad kiegészítésről beszélünk, akkor el kell szomorítanom a Life Unexpexted rajongóit, ugyanis maradt a 13 epizódos második évad, egyelőre. Sorsáról az őszi idényben fognak dönteni. Sok fog múlni a nézettségi adatokon, sőt ezen fog múlni minden, hogy egészen pontos legyek. (Reméljük, nem fog elvérezni.)
 • A Smallville-ból az utolsó évadot várjuk. Az sem titok már, hogy Darkseid lesz a 10. évadban Clack fő ellensége. A csatorna vezetője szeretné, hogyha a Smallville-t egy utódsorozat formájában tovább élne, ami szintén egy DC-s képregényhős személyéből születne meg. Egyelőre viszont ezen a téren vakvágányon vannak. Volt az elmúlt évadokban több próbálkozás, azonban mindegyik befuccsolt. Reméli, hogy a 10.-ben kikörvonalazódik a megfelelő alany.
 • A Supernatural remek idényt zárt. Nem is kétséges, hogy az egyik alappillére lett a csatornának. Ostroff elmondta, hogy ha rajta múlik, akkor a rajongók várhatják a hetedik évadját, mert szerinte van rá esély. Részéről mindenképp.
 • Szóba kerültek az újoncok is. Ugye a Nikia a Vampire Dairies-t élvezheti társául, míg a Hellcats az America’s Next Top Modelt. És hogy utóbbi miért így lett összepárosítva? Dawn csak így fogalmazott: „People like watching the dancing and the cheering. We think it’s going to do very well after Top Model.” – van benne valami. Egyébként a Hellcats-ben annyira nem bíztak, de a pilotot látván egyértelmű lett, hogy jól döntöttek.

TCA JULY 2010
Hellcats-stábfotó

Kommentáld!

A végső búcsú

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 17:20-kor a(z) DVD témába.

…slice of genius…one of the funniest series on television” – San Francisco Chronicle

Nincs több Flight of the Conchords évad. Vége. Ennyi. Szokjunk hozzá. Eltávozott az élők sorából. Az HBO nem kegyelmezett. Ha az elején kaszálták volna el, amikor csak egy pilotra neveztem be, még talán nem is érdekelt volna, viszont az első évadja után tökre megtetszett. Nem titkolom: „annyira szar, hogy már tetszikként” tartottam számon. Tényleg. Berántott a „hülye” dalaival. Le is kaptam warezz-ről mindegyszálig, ami kikerült.

Augusztus 24. Ezt a dátumot jegyezzük meg, mert ekkor fog megjelenni a komplett sorozatpakk. Két évad, összesen 22 epizód. Szomorkodásunk enyhítéseképpen a kiadó egy különkiadással is meglep bennünket, melyet rádobja, hogy megérje a pénzét, azaz az 50$-os vételárat. És az extrák között mit tartsunk számon? Mondom:

Flight of the Conchords: On Air címen lesz rajta egy mini-dokumentumfilm.
– Csomó törölt jelenet.
Dave’s Pawn Shop-féle reklám (Bret and Jemaine’s friend Dave keeps the prices low and the energy high in his mock TV ads for Mohumbhai and Sons.)
– és egy „New Zealand Consulate Meetings with Murray and Greg” címre hallgató videóanyag.

FlightOfTheConchords_Comple

Kommentáld!

Walking Dead-ből sosem elég

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 16:38-kor a(z) Promo témába.

Csomó anyagot mutattunk már a Walking Dead-ről, ami azt sugallja, hogy a promózása elindult a hegyoldalán, mint egy lavina. Nevezhetjük víruskampánynak, mert amit csinálnak az már az HBO és a True Blood kettős überbrutál kampányára emlékeztet. A folytatásban 9 képet mutatnánk magáról a stábról és arról, hogy milyen arccal ülték végig az autogramosztást.

Group-Signing-760

Tovább…

3 Hozzászólás

Délutáni előzetes: Blue Bloods

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 15:32-kor a(z) videó témába.

A CBS a sajtóturnén elmondta, hogy nem büntetni akarja a Blue Bloods nézőit, mivel péntekre pakolta a sorozatot, hanem akarja tartani ezt a napot is a sorozatoknak. Végülis ezen a napon több olyan drámájuk ment/megy, ami 100 epizód felett járt/jár. Vannak elvárásaik és remélik nem jut a Miami Medical sorsára, ami valljuk be, megtörte a Medium-Numb3rs-Ghost Whishperer triónak a szép menetét. Most jöjjön két ajánló róla.


Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 14:30-kor a(z) Hírek témába.

 • The Royal We lesz a címe a Lie to Me 3×02-nek.
 • Van címünk a Gossip Girl-höz is: a 4×01-nek Belles de Jour, a 4×02-nek Double Identity lesz. És ha már Gossip, akkor Katie Cassidy benne lesz a 4×10-12-es részekben.
 • Itt olvashattok egy casting call-t a Blue Bloods kapcsán, melyben egy 35-50 év közötti férfit keresnek.
 • Alfred Molina, Terrence Howard és Corey Stoll csatlakozott a Law & Order: Los Angeles csapatához. Egyébként a premierje szeptember 29-én lesz. Most érkezett a hír, miszerint Regina Hall is csatlakozott a szereplőgárdához.
 • Bill Lawrence, a Cougar Town exec. producere elmondta, hogy nem akarja megváltoztatni a sorozatának címét, hiába tértek el az eredeti száltól.
 • Kathy Bates vendégszerepelni fog a The Office-ban.
 • Drew Carey és Rob Corddry a Community második évadjában fog feltűnni.
 • Frank Grillo nagyon reménykedett benne, hogy megkapja a The Gates a második évadjára szóló berendelését az elmúlt 24 órában, azonban csalódnia kellett. Nyugi, nem törölték, csak a sorsa még mindig nem dőlt el.
 • Itt nézhettek meg egy interjút Colin Teague-val, aki a Being Human harmadik évadjáról beszél.
 • Robert Wagner és Michael Nouri vissza fog térni az NCIS következő évadjába is. Mindezt Matt Mitovich tweetelte ki.
 • Strangers on a Treadmill címet kapta a Modern Family 2×02-es része.
 • Noha a Comic-Con-nak vége, de azért jönnek a videó anyagok. Itt egy interjú Reagan Gomez-zel, aki a The Cleveland Show-ban „hang”.
 • Várható volt, hogy Barack Obama The View-os látogatása megdobja a talkshow nézettségét, dehogy ennyire… Ez számokban 6.59 milliót takar
 • Végre a How I Met Your Mother készítői belátták, hogy változtatniuk kell. Legalábbis megígérték, hogy az első évadok hangulatát fogják visszahozni. Már ideje lesz, ahogy az anyának a kilétének a megmondása is, mert ez így ritka uncsi.
 • Jól, akarom mondani kifejezetten prímán nyitott a Jersey Shore 5.3 milliójával. Az első évadban a csúcs 4.834 millió volt.
 • Most már biztosra vehető, hogy Jennifer Lopez és Steven Tyler csatlakozott az American Idol-ba, míg Ellen DeGeneres és Kara Dioguardi távozik.
 • Bernadette, azaz Melissa Rauch vendégszerepelni fog a The Big Bang Theory-ban.
 • Eddie Cibrian több epizód erejére aláírt a Chase-ben.
 • 10 év után Ben Shephard elhagyja a GMTV-t.
 • Jövő héten fog kiderülni, hogy milyen új karakterekkel bővül a Skins következő évadja. Egyébként, ha valakit érdekelne, Kelly Brook a következőt mondta: „Skins is a cool Show” – és mennyire igaza van.
 • Augusztus 3-án debütál a BBC One műsorán a The Deep című sorozat, melyben ott lesz Minnie Driver, James Nesbit és Goran Visnijc. Egyébként egy thillersorozat lesz, amolyan Mélység titka formában. Ha lesz előzetese, megmutatjuk.
 • Csatorna crossover van kilátásban? Ugyanis a Real Housewives of Atlanta sztárjai, azaz Sheree Whitfield, NeNe Leakes és Kim Zolciak a Syfy-os Ghost Hunters egyik epizódja lesz jelen ősszel.
 • Huntering Hollywood címen november 4-én érkezik egy újabb sorozat a Syfy műsorára, míg a Fact of Faked: Paranormal Files is ugyanezen a napon fog visszatérni.
 • Most már biztos, hogy a Durham County harmadik évadja lesz az utolsó.
 • Hivatalosan a Paul Lee az ABC új elnöke.
 • Spoilerek a Smallville 10. évadja kapcsán.
 • A spanyolok csinálnak Golden Girls-ből sajátfeldolgozást.
 • Common lett az egyik főszereplője a Hell on Wheels című AMC sorozatnak, ahol mellesleg Anson Mount és Dominique McElligott is jelen van.
 • Ha John Barrowman szerepelni fog a Glee-ben, akkor Rachel meleg apját fogja alakítani.
 • Warren Christie is csatlakozott az Alphas című Syfy-os sorozatba.
 • Andrea Roth ugye távozott a Blue Bloods-ból, akinek a szerepét végül Wendy Moniz vette át.

Kommentáld!

Emlékeztető: Véznák kontra dagik + Smallville S8

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 13:15-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 14:35-tól a Viasat3 műsorán: Supersize vs. Superskinny – 1×01.
Ma. 16:20-tól a Viasat3 műsorán: Smallville – 8×01.

Volt-e már a Viasat 3 műsorán a Véznák kontra dagik, az nem tudom, azt viszont igen, hogy ma délután elkezdődik az első részétől. Egyébként, angol reality-ről van szó, a Channel 4 műsorán megy. Tavasszal búcsúztattuk a harmadik évadját. Az alapkoncepcióra pedig külön felhívnám a figyelmeteket, mert rohadt érdekes: összeköltöztetnek egy anorexiást és egy túlsúlyos alanyt. Az anorexiásnak azt kell ennie, amit a túlsúlyos főz, illetve fordítva. Aztán ez szülni fog meglepő dolgokat.

Miután ez megvolt a Smallville-nézői örülhetnek, ugyanis érkezik a nyolcadik évadja a sorozatnak, ami a Tv2 műsorán se volt látható. Innentől a Viasat 3-nál a stafétabot. A másik jó hír, hogy a nyolcadik után egyből – azaz szünet nélkül – érkezik a kilencedik etap is.

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Comic-Conról a CW-s adag

 
Beküldte: Kanyecc 2010 July 31, 11:30-kor a(z) videó témába.

Nálunk még tart a Comic-Con láz, ugyanis az egyes tévécsatornák elkezdték felpakolni rendes minőségben azokat a videókat, amelyeket a jelenlévők felvettek nekünk és a különböző videó-megosztóportálokra felpakoltak. A sort nyitnánk a Vampire Dairies-zel, melyet felvezet egy röpte interjú az éppen autogramot osztogató szereplőkkel. Ha ez megvolt, akkor a tovább mögé kattintva a Smallville kapcsán nézhettek meg egy másikat. Végezetül pedig egy hatodik évados Supernatural előzetest.


Tovább…

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Szombat (07.31)

 
Beküldte: FERCSA 2010 July 31, 9:04-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Hétvégén pihi szünet, leszámítva egy-két sorozatot. A tovább mögött találjátok: a Persons Unknown (1×08) és a Bridge (1×05) előzetesét.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats