Chicago Code-logó

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 22:26-kor a(z) Promo témába.

Vagy nevezzük a főcím kiírásnak? Passzolom, nem is ez a lényeg, hanem hogy van ilyenünk is, és hátha akad olyan ember, akit ez lázba hoz. Nekem kicsit a Detoit 1-8-7-ét jutatta az eszembe, de mint láthatjátok, mégsem. De annyi biztos, hogy a „Chicago” részes kiírás valahonnan rémlik. Segítsetek, mert most fogalmam sincs.

chicagocode

Mindenesetre megmutatom a Detoit 1-8-7-ét is, hátha valakinek kimaradt az életéből.

36987_408271539555_290999294555_4140663_7979505_n

Kommentáld!

RTL Klub-os röpte

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 21:21-kor a(z) Magyar hírek témába.

 • Nekem csak most tűnt fel, de azért leírom, lehet lesz olyan, akinek szintén csak most, hogy a 17:20-tól hétköznap délutánonként a Vacsoracsata megy a Döglött akták helyén.
 • December 11-én lezáródik a Merlin kalandjai első évadja. A rákövetkező héten, 18-án a csatorna a Glee – Sztárok leszünk! c. sorozatot fogja duplázva. (Ez annyit takar, hogy idén már nem akarja újdonsággal feltölteni a 16:20-as blokkot.
 • December 19-én X-Faktor napot kapunk. Ez egy vasárnapi nap, amikor 12:45-től 18:30-ig csak X-Faktor szerepel a csatorna képernyőjén. Nem kicsit perverz húzás, kíváncsi is leszek, hogy a Tv2 fog-e lépni ellene valamit vagy sem.
 • Szintén emlékeztető jelleggel megjegyezném, hogy hétfőn és péntek éjjel 1-től Supernatural 2. évad megy. Nincs esély rá, hogy értelmes időben leadásra kerül a 3., de azért bizakodunk.
 • A Vámpírnaplók távozását követően a csatorna péntek esténként dupla CSI epizódot ad. Miért nem hoz új sorozatot? Ne kérdezzétek, nincs logika ebben az egészben.

Kommentáld!

Esti előzetes: Off the Map

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 20:41-kor a(z) videó témába.

From the producers of Grey’s Anatomy.

Erről van itt szó. Mivel, ha nem a készítőkkel lehetne bepromózni a Grey’s Anatomy készítőinek legújabb sorozatát, az Off the Map-et. Áhh, az a bajom, hogy a Private Practice-ra alapozván az amerikaiak vevők lesznek rá, viszont engem meg biztosan hidegen fog hagyni. A következő 4 előzetes se győzött meg az ellenkezőjéről.


Tovább…

Kommentáld!

Kampányban angolos a Skins US

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 19:06-kor a(z) Promo témába.

Cseppet sem érzem problémásnak a Skins US (vagy Skins USA) kampányát. Nagyon ütnek az amerikaiak az angolokéra, ami jó, hiszen a bevált formulán miért kellene változtatni. Remake-t készítenek, nem pedig új sorozatot, így nyúlhatnak dolgokat az eredeti koncepcióból. Legutóbb készült egy fotósorozat a szereplőkről, amivel szerintem megint csak fokozták a várós faktorját. Sajnos mindössze négy képünk van, de lemerném fogadni, hogy több készült és idővel azok is kiposztolásra kerülnek.

(Mellesleg azt se feledjük, hogy a britek is hozzák az új évadot. Elvileg szintén januárban, szóval dupla örömmel lehet számolni. Belekezdhetnének a kampányba ők is.)

skins-us-new-001

Tovább…

Kommentáld!

Jackie “hallelúja” nőverke, csapó 2.

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 18:23-kor a(z) DVD témába.

Nos. Február 22-én érkezik a Nurse Jackie második évadja. Mint láthatjátok, nem csak DVD-n, hanem Blu-ray formában is megvásárolható lesz. A borítását a második évad kampányára alapozták, így semmi újdonság nincs rajta. Max. annyi, hogy feldobták egy „Holly Shift” felirattal. Extrák is lesznek rajta. Nemsok, csak a szokásos audiokommentátor és pár kisvideó.

NurseJackie_S2_BLU_f

Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): The Cape

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 16:20-kor a(z) videó témába.

Exkluzív előzetessel lepett meg az NBC bennünket, mert a Deadline.com oldalán keresztül mutatott be a nézőknek. Háh, szerencse, hogy mi dörzsöltebbek vagyunk náluk, így el is hozzuk rögvest az újabb félpercnyi örömet az ürömből.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Cake Boss: Next Great Baker

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 15:34-kor a(z) Hírek témába.

Ha már emlegettem hírmorzsák között, hogy a Cake Boss-nak érkezik a Next Great Baker alcímre keresztelt spinoffja, akkor mutatnék róla egy előzetest. Egyébként, a sorozat cukrászokról fog szólni és reality. Lesz főnyeremény, meg minden.


1 Hozzászólás

Plakátba zárva: Skating with the Stars

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 14:16-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Merész próbálkozás volt, szó se róla, hogy az ABC bepróbálkozott a Sztárok a jégen! című vetélkedővel, ha már olyan jól produkálta magát a Dancing with the Stars. Hiába kapta meg felvezetőjéül az első héten, így sem tudta hozni a várt nézőszámot. A Fox anno 2006-ban tűzött ki hasonló produkciót, ami el is vérzett. Szerintem a SwtS is hasonló sorsra fog jutni. Mindenesetre megmutatnánk a hivatalos plakátját.

148418_118196464910088_111415608921507_131909_584443_n

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 11:40-kor a(z) Hírek témába.

 • A The CW kért egy sorozattervet a Vampire Diaries készítőjétől, Kevin Williamson-tól. A sztori címnélkül még, viszont annyit lehet tudni, hogy paranormális történések után nyomozó emberek lesznek a középpontjában.
 • Anne Hathaway és James Franco lesz a műsorvezetője a 83. Oscar gálának.
 • Nem tudom, hogy kell-e említenem, de a The Event tegnap este elbúcsúzott és elvonult téli szünetére. Elvileg február 28-án fog visszatérni új résszel.
 • A CBS berendelte a The Bold & the Beautiful szappanoperáját további két esztendőre.
 • A TVLand a szokottnál is több értelmesnek mondható sorozatot rendelt már be. Most két újabb pilotot kért, az egyik a Happily Divorced címre hallgat és készítője között ott van: Fran Drescher és Peter Marc Jocobsen; míg a másik a Rip City, amit Lizzy McGuire, Michael Hanel, Mindy Schultheis és Terri Minsky fog felügyelni. Előbbi kiindulópontjául Drescher élete szolgált, melynek főhőse egy nő, aki újra elkezd randizgatni, miután megtudja, hogy a férje meleg; míg utóbbi egy többkamerás munkahelyi szitkom lesz a Rip City Cola néven futó üzletben.
 • Hoppá. Eliza Dushku visszatér a tévés bizniszbe, ugyanis a Bird Dog címere hallgató pilotba csatlakozott, ahol nyomozót fog alakítani. Ez lesz az az apa-lánya nyomozós pilot, melyet Mike Robe fog írni.
 • A TBS Brain Trust címen rendelt be Marco Schnabel-től pilotot, melynek főszereplője D.B. Sweeney lesz. A középpontjában pedig egy nyomozó áll, aki elérte karrierje mélypontját, melynek társa látta legnagyobb kárát. Főhősünk élete viszont megfordul, mikor egy újabb gyilkossági ügy megoldása során három hiper-intelligens zseni privátba besegít neki.
 • Simon Cowell megígérte, hogy évvégéig meg fogjuk tudni a The X Factor US zsűritagjainak kilétét.
 • Az angol The X Factor-ban egyébként a Glee-sek fel fognak lépni vasárnap este, azaz december 5-én. Név szerint: Lea Michele, Cory Monteith, Dianna Agron, Chris Colfer és Amber Riley.
 • 3.9 millióan nézték a 2010-es Soul Train Awards-öt a BET műsorán.
 • Január 4-én kapunk a Discovery Channel-től egy újabb sorozatot, ami jelenleg Flying Wild Alaska (eléggé beszédes) munkacímen fut.
 • A The Young & the Restless három évre szóló szerződéshosszabbítást kapott, azaz a 2013/14-es évadig a CBS biztosan szolgáltatni fogja a nézőknek a szappanopera újabbnál újabb részeit. YEAH. Lehet örülni.
 • A kanadaiak írtak egy cikket a The Borgias-ról. Minket is emlegetnek benne, ha már nálunk forgatták.
 • Egy cikk a Durham County-ről, ami a végéhez közeledik.
 • Dan Aykroyd vendégszerepelni fog a The Defenders egyik januári epizódjában.
 • A.J. Michalka fel fog tűnni a Hellcats-ben.
 • Így fog kinézni Martha Stewart a The Simpsons családban.
 • Doug Hutchison (Lost, The X-Files) benne lesz a Lie to Me idei évadjában.
 • Matt Webb Mitovich és Megan Ward a CSI: New York egyik februári epizódjában fog feltűnni.
 • Nia Long a Chase-t erősíti jelenlétével.
 • Marc Singer is vissza fog térni, mint vendégszereplő a V-be. Ő is az eredeti sorozat egyik színésze volt, mint Jane Badler.
 • Kiefer Sutherland cseppet sincs megelégedve a 24-ről készült dukomentumfilmmel.
 • Cseppet sem egoista Susan Boyle, mivel saját musical elkészítésébe fogott.
 • Jelen van twitteren: Lord John Marbury és Percy Fitzwallace, avagy két West Winges.
 • Michael Weatherly rendezni fog NCIS részt is!
 • A Cake Boss ugye kapott spinoff-ot Next Great Baker címmel, melyről itt nézhettek meg egy videót.
 • Tényleg történelmet írt a The Wire. Innen kiderül, hogy miért is.
 • Ianto Jones nem fog visszatérni a Torchwood-ba.
 • Kristoffer Polaha bebiztosította magát, ugyanis a Life Unexpected zárását követően a CBS-nél fog kapni szerepet egy új pilotban.
 • Itt van The Situation-nak a kiadott DVD-jének a bakiparádéja.
 • És ha már felemlegettük a Jersey Shore-t, akkor azt se feledjük ki, hogy a szereplők mindegyik akarna magának egy kvázi-spinoff-ot. Aztakurva! Betegen hangzik.
 • Este debütál Garth Brooks-nak az Unanswered Prayers című Lifetime-os filmje, melyről bővebben itt olvashattok.

Kommentáld!

Nézettség 11/24 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2010 November 30, 10:43-kor a(z) Nézettség témába.

Szerencsére most nem a lustaságunk miatt csúszik az amerikai nézettség, hanem a múlt heti Hálaadás miatt, ami felborította a Nielsen-nek az életét. Szerda este az NBC dupla különkiadást adott, egyet a Kung Fu Panda-ból, egyet a Madagascar-ból. A CBS klipsó epizódot adott a Survivor: Nicaragua-ból, ami hozta a szokásos visszaesést. Az ABC Hálaadás epizódokkal próbálta leültetni a jónépet. Célközönségben eléggé tréül teljesített a Modern Family, ami – általában – meglepetésekben gazdag számokat szokott produkálni.

Kábeles tévénél a Terriers mindössze félmillió felett egy kicsivel. Elkerülhetetlen a kaszája.

A britéknél a nap legnézettebbje a The Apprentice lett 7.27 milliójával. A Wallace & Gromit’s World of Inventions immáron csak 4 millió alatt araszol. A Law & Order: CI a Hallmark műsorán 1 milliót hozott, amit megverte a I’m a Celebrity… Get Me Out of Here Now!-t és a Peter Andre: The Next Chapter-t is. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats