Év végére újabb összeállás

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 22:53-kor a(z) Promo témába.

Nyugalom. Nem vagyok ennyire kocka. Időzített bejegyzésekkel készítettem elő az estét, mielőtt valaki azt feltételezné, hogy nincs életem. Az elmúlt napokban a Skins-től zengett a blog. Az angolok belefogtak a promózásába, az amerikaiak pedig közben besegítenek, néha egymásnak, hiszen mindkét részlegnek érdeke a siker. A britek ki is dobtak egy újabb csoportképet, mert a szereplőgárda új és szoknunk kell őket. A következő napokra szintén ígértek újabb előzeteseket, ennek örömére a 2010-es esztendőt vele/velük zárnám. (Most már tessék menni bulizni. Holnap délig úgy sem lesz új bejegyzés.)

Kommentáld!

Eredeti hangokkal a South Park-film

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 20:45-kor a(z) magyar ajánló,Magyar hírek,videó témába.

Emlékeztek arra az időszakra, amikor az SP, mint rövidítés a South Park-ot jelentette? Ma már mást jelent, sajnos! No, de nem ez a lényeg most, hanem az, hogy a Filmmúzeum újra szinkronizálta a South Park-filmet, a South Park – Nagyobb, hosszabb vágatlant.

Anno sokunknál kiverte a biztosítékot, hogy az egyes karakterek nem a megszokott hangjukkal szólaltak meg. Lefordítva: nem az eredeti magyar hangjaikat hallhattuk vissza. Ezen kívül, a korábbi szinkron más technikával készült, így ráfért a felújítás. A csatorna ezért úgy döntött, hogy idén szilveszterkor megörvendezteti a kultnak számító sorozat rajongótáborát azzal, hogy elkészíti a film „rendes” szinkronját. Ez alkalomhoz készült két előzetes is.

Jah és nem feledni, ma, 22:55-től tessék leülni a Filmmúzeum kínálata elé.


Tovább…

Kommentáld!

BÚÉK!

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 19:22-kor a(z) Elvagyunk témába.

Vagyis boldog új évet minden olvasónak! Ismételten elszaladt egy újabb év. Lehet örülne, lehet bosszankodni. Kinek mi esik jobban… Mi csak egy szimpla napnak tudjuk be a mait, és a holnapit is, hiszen minden folytatódik a régi kerékvágásban. Azaz majdnem, hiszen életbe lép az új médiatörvény. No fene, ez megint annyira kellett nekünk, amint az áfakulcsának az emelése. (Csak mondtam valamit!) Viccet félre téve, még mi sem tudjuk, hogy ez mennyire lesz jó (nem lesz az!) nekünk, de mint minden alkalommal, megkerüljük a rendszert.

A frusztrációt félretéve… jöhetnek az új évi fogadalmak. Ki mit fogad meg. Lehet összegezni, hogy a tavalyiakból mennyit sikerült betartani. Egyáltalán érdemes-e bármit megfogadni, hiszen nem egy napról, hanem 365-ről beszélünk.

Én tanultam a hibámból. Új évi fogadalma annak legyen, aki be tudja tartani. Vagy be tudja tartatni. Nem sokon múlt, hogy a 2010-es esztendőt jól zárjam. Egyszer bicsaklottam meg az amerikai nézettség közlésével, többször a hazaival, viszont jelentősebb jobb a helyzet, mint az előző évben, így büszke vagyok magamra. Oh, yeah. Ha valaki késztetést érez, hogy kukkolja, mit néz éppen tess, vagy mit nézek én, akkor követhet bennünket. Másrészről elkészült egy béta Facebook-os rajongói változat, amit lehet „installálni” a profilotokhoz, hogy követhessetek ilyen módon is. Én már csak annyit mondanék, hogy sorozatokban gazdagabb, cancelből gyatrább évet kívánok. Illetve,

BUÉK!

5 Hozzászólás

Weeds – Ez volt a 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 18:01-kor a(z) Weeds témába.

Téli szüneti darálásra lett beidőzítve a Weeds szintre hozása. Anno a negyedik évad elején hagytam abba, mivel Nancy Botwin hatalmas változáson ment át az elmúlt három felvonás alatt, amit negatívumként éltem meg. Nekem az az anyuka tetszik, akit az első etapban alakít. Aki piti fűárusként éli napjait, néha a szereplőköre kicsit bővül. Nos, így a negyedikre már eléggé elszaladt a ló. A kérdés, hogy megérte-e a környezetváltás, ha és az új főszálnak a kiépítése, ilyen meredek módon.

Ez már nem a fűről szól(t)?! – többször megfogalmazódott bennem a kérdés, mert Nancy nem az a Nancy, akit az első évadban megismerhettünk. A Weeds átértékelődött vagy mifene? A vígjáték műfajt erősen lecserélték drámára. Az egészet átitatták vele. Mellesleg a részek végi cliffhangerre se ment az az odafigyelés, amit megszokhattunk.

Azért voltak jó megmozdulások, de nem Nancy részéről, hanem a gyerekeiéről. Vegyük csak Silast, akiből elit fűtermesztő lett. Összeállt egy jóval idősebb nővel, akit dughatott kénye-kedve szerint (vele, spoileres!), míg fel nem tűnt a férj. Ott van Shane, aki a lányok kedvence lesz. De nem akármilyen lányoké. Kipróbálhatja velük sok-sok rossz dolgot. Andy-Doug projektről se feledkezzek el, akik felcsapnak „coyote”-nak, azaz akik az illegálisbevándorlókat áthozzák a határon, némi juttatás fejében. Rajtuk volt a világ szeme, hogy megmentsék a sorozatot, mert Nancy feje felett átcsaptak a hullámok.

A sok ballépést azért kompenzálták meztelen jelenetekkel. Három csajt is láthattunk, amint éppen elmélyültek a szexuális életük gyönyörében. Viszont, ez nem elég, hogy megfogjon. Hiányzottak a vicces beszólások. Mindenki részéről! Megölték a humort.

Tudjuk, hogy létezik az ötödik évad, így nagyon nem is szaporítanám a szavaimat. Cseppet sem vagyok elégedett a Weeds negyedik adagjával. Elcsesztél. Az első évadtól folyamatos hullámvölgyet érzek, és nagyon remélem, hogy ennél lejjebb már nem érnek, mert ez így nagyon nem okés. Nancy-nek kérnék egy reboot-ot. Hagyja a melleit a póló alatt, és inkább árulja a füvet. Az évad végi cliffhangerről pedig kiszámítható volt. Nincs igazam?

This entry has a rating of 1.5

2 Hozzászólás

A hét képe

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 15:52-kor a(z) A hét képe témába.

Számomra még mindig nehéz elhinni, hogy Neil Patrick Harris az ellenkező nemhez vonzódik, de hát mitévők legyünk. Ha neki így jobb…?! A következő képet a People magazin dobta ki, melyen Neil és David Burtka látható adoptált ikreikkel.

Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): InSecurity

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 14:50-kor a(z) videó témába.

Nézzünk kicsit szét a nagyvilágban, ne csak az amerikaiakra fókuszálódjunk. Január 4-én startol a kanadaiaknál az InSecurity címre hallgató sorozat a CBC műsorán, ami egy kém-vígjátéksorozatnak feleltethető meg. 13 epizódot rendeltek be belőle. A főszereplők sorában: Natalie Lisinska, William Devry (Bold and the Beautiful) és Matthew MacFadzean; illetve Grace Lynn Kung, Richard Yearwood és Remy Girard. Szeptember folyamán forgatták le a sorozatot, amelynek Kevin White volt a producere és Robert Dr Lint a showrunnere. Most érkezzen róla egy előzetes. (Illetve, akit érdekelne további kémes akták, azoknak ajánlom figyelmébe a Youtube Channeljét.)


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Spartacus: Gods of the Arena

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 14:10-kor a(z) videó témába.

Év végi durvulásba kezd a Starz. Camelot ajánlóját követően a Spartacus: Gods of the Arena is kapott egy nem éppen hétköznapi videót. Nevezzük bepillantónak, hiszen a sorozatban feltűnő gladiátorokra fókuszál. Ütős előzménysorozat elé nézünk. (És nem feledni, hogy a fináléjakor, február 25-én láthatjuk a Camelot pilotját is, persze a hivatalos start marad április 1-jén.)


Kommentáld!

2010 legtöltöttebb sorozatai

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 12:47-kor a(z) Listamánia témába.

A TorrentFreak.com gondolt ránk is. Elkészítette a legtöltöttebb tévésorozatok listáját. Ez annyit jelent, hogy amit a nézők a legtöbb alkalommal töltöttek le az internetről p2p formájában a 2010-es esztendőben.

A „szóban járó” díjat a Lost vihette haza, amit közel 6 millióan töltöttek. A Heroes csak a második helyet kaparintotta meg, ami azért – számára – „égő”, mert a 2008-as és 2009-es évben mindig a dobogó legfelső fokán állt. Meglepetések sorában a True Blood, ami verte a Glee-t. Kábeles csatornák berkéből pedig a Showtime teljesített a legkiemelkedőbben, ez a 3. helyet jelent.

Tehát a lista:

01. Lost (ABC) – 5.940 millió
02. Heroes (NBC) – 5.480 millió
03. Dexter (Showtime) – 3.880 millió
04. The Big Bang Theory (CBS) – 3.270 millió
05. House (Fox) – 2.610 millió
06. How I Met Your Mother (CBS) – 2.490 millió
07. 24 (Fox) – 2.240 millió
08. True Blood (HBO) – 1.920 millió
09. Glee (Fox) – 1.700 millió
10. Family Guy(Fox) – 1.620 millió

Kommentáld!

Pilot berendelések

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 31, 11:51-kor a(z) Berendelés,Pilottervek: 2011/12 témába.

  • You Again (Angolok): Csak jelzés értékűen mégegyszer, hogy mennyire felkapott lett a Being Erica, ugyanis a kanadai sorozatnak az amerikai változatát berendelte az ABC Maggie Fiedman (Eastwick) vezetésével. Nos, az angolok is készítenek You Again címmel. A hír áprilisi, a készítők sorában: Nicole Taylor nevét emlegetik, viszont a projekt azóta se vette kezdetét.
  • A.K.A. Jessica Jones (ABC): Melissa Rosenberg összeállt Brian Michael Bendis-szel és Michael Gaydos-szal, hogy egy képregény-adoptációt készítsen a csatornának. A Marvel által 2009-ben elindított képregény az ’Alias’ címet viceli, melynek középpontjában egy harmincas éveiben járó szuperhősnő, aki megnyitja a saját nyomozóirodáját és kiszáll a szuperhős bizniszből. (Egyébként egy másik projekt, a Powers-ről se feledkezzünk el, ami hasonló témájú.)
  • Shonda Rhimes-féle projekt (ABC): A csatorna berendelte a pilot epizódját Shonda Rhimes azon ötletének, amelynek sztorija egy tanácsadó cégről szól.
  • Shredd: The Jon Jonsonsen Strory (Adult Swim): Luke Watson és Jason Lee összeállt Jack Black cégével, hogy pilotot készítsen az Adult Swimnek. A bevezető rész időtartama 11 perces lehet maximum. A főszereplője Jason Lee lesz, aki 25 év után felébred a kómából. Még fiatalkorában gördeszkabajnok volt, azonban most a 42. évében jár. (Természetesen, ez nem azt jelenti, hogy a Memphis Beat-ből ki kell szállnia, attól függetlenül az a projekt is halad a rendes kerékvágásban.)
  • Big Mike (A&E): megrendelést adott a csatorna a pilot epizódjára. A projektet még májusban jelentették be. A készítők sorában: Ed Decter és John Strauss. A történet középpontjában egy elhízott detektív áll, aki a San Diego-i rendőrségnek dolgozik. Barátja mindenkinek, megvannak a kimagasló kapcsolatai, amivel könnyedén old meg ügyeket, viszont van egy bibis pont az életében, az pedig a szerelmi élete, amivel hadilábon él. A gyártás a Sony Pictures TV és Happy Madison kezében.
  • Longmarie (A&E): valójában egy könyv adoptációról volna szó, melynek középpontjában: Walt Logmire, egy vidéki kisvárosnak (Wyomingnak) a sheriffje. Walt-ot Craig Johnson fogja alakítani. A készítők között pedig Mike Robin (Trust Me) nevét emlegetik.
  • The Buddy System (CBS): Matt Lawton-t emlegetik a készítők sorában. Egy vígjátékról lesz szó, melynek története négy férfiról szól, akik a közelmúltban szülők lettek, és kapcsolatuk elhidegült egymással. No ezen akarnak változtatni, hogy újra jóbarátok legyenek. A gyártás a New Wave Entertainment és a Sony Pictures Tv kezében.
  • Mother of All Something (CBS): egy újabb adoptációról volna szó. Jhoni Marchinko (Will & Grace) áll a porjekt mögött, aki Kelly Oxford, egy kanadai háziasszonynak az ötletét valósítja meg, kinek blogja és twitter profilja adja az alapszitut. Mellesleg a projektben Jessica Alba (Dark Angel) is helyet kap.
  • Will Smith-féle projekt (Fox): Középpontjában egy fiatal diák lesz, aki Kínában él, és segít a bűnözés elleni harcban. (Will-nek még ott a Hitch címen futó projekt is.)
  • Grand Hôtel (Francia projekt): Valljuk be, hogy a franciák igencsak feltűntek a sorozatgyártásában. Ugye ott van az XIII és a Borgia, most pedig érkezik egy újabb, már ha be fogják rendelni. A forgatókönyvet Virginie Barc és David Wolstencroft fogja írni. A sztori középpontjában egy párizsi szálló lesz, amelynek mindennapjait fogják bemutatni. Tehát az alkalmazottak és a vendégek életére fókuszál. Ha bekérik, akkor 8 részes etappal érkezik, amit a BBC (mert hogy koprodukció) és a Canal + fog legyártani.

Kommentáld!

Zúzós Skins USA-előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2010 December 30, 20:05-kor a(z) videó témába.

Tegnap láthattátok a (brit) Skins ötödik évadjának első előzetesét. Tetszett nektek? Volt már jobb is, de egyesek szerint eltalálták. Nem ezt a tábort erősítem. Viszont van egy újabb az amerikai változathoz. Nem is annyira új igazából, hiszen az ünnepekre készítették, de mivel két ünnep között vagyunk, így aktuális azért. Sokkal zúzósabb a zene, nyugodtságot hagyjuk…, illetve pörgősebbek a képsorok. Szerintem ne féltsük. Start: január 17-én, őt kapom születésnapomra? Oh, yeah!


1 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats