Esti előzetes (3): Doctor Who – 6. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 22:50-kor a(z) videó témába.

Zárjuk az estét egy olyan sorozattal, amelynek a bukást jósoltam volna látatlanban, aztán úgy berántott, hogy csak na. Le sem tudtam tenni az évadjait. A Doctor Who-ról van szó, ami nemcsak a briteknél, hanem a jenkiknél is nagy kedvencé nőtte ki magát. Idén a BBC American pár órával az angol premiert követően fogja leadni a friss részeket. Most nézzük a legfrissebb ajánlóját, ami bő egy perces.


1 Hozzászólás

Esti előzetes (2): Csillag születik

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 22:10-kor a(z) videó témába.

Szombaton startol a Csillag születik új évadja idehaza. Az RTL Klub átvette az angoloknak a szokását, miszerint ősszel énekes-tehetségkutatót nyomatnak, tavasszal pedig szimpla tehetségkutatót. Jól csinálják, hiszen nézett lesz mindkettő, kétség nem fér hozzá, arról nem is beszélve, hogy eljátszhatják minden évben ez a formulát. Nézzük az új évad első normális ajánlóját.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): The Nine Lives of Chloe King

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 21:08-kor a(z) videó témába.

A Pretty Little Liars társaságában fog debütálni a The Nine Lives of Chloe King, ami a nyár egyik újoncsorozata lesz az ABC Family háza tájáról. Június 14-én lesz a premier. A sztori alapjául Celia Thomas azonos című regénye szolgált, melyben egy tinédzser különleges képességgel rendelkezik, és észreveszi, hogy egy fura fazon van a nyomában. A pilotot Dan Berendsen írta. Jöjjön hozzá az első teaser ajánló.


Kommentáld!

Maggie Q felkapott lett

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 17:25-kor a(z) cukorfalat témába.

Maggie Q, azaz a Nikita főszereplője olyan felkapott a manapság az egyes magazinoknál, mint a filmeseknél Megan Fox. Én így látom legalábbis és szerintem nem mondok nagyot. Sok fotósorozat készül róla. Nem is rossz bőr, szóval teljesen jogosan. A sorozat jövő héten tér vissza az utolsó harmaddal. Elvileg nincs több szünet.


Tovább…

Kommentáld!

Stohl: Első fokon bűnös

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 17:06-kor a(z) Magyar hírek témába.

Index írta:

Stohl András bűnös. Két év négy hónap börtönbüntetést kapott, plusz a perköltség megfizetése. Ezen felül három évre eltiltották a közügyektől, öt évre a járművezetéstől is.”

(Részemről ennyi a cikk, de ha valakinek van hozzáfűzni valója, az nyomathatja kommentek formájában.)

Kommentáld!

Plakátba zárva: Wipeout Canada

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 16:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A kanadaiak is abban a szerencsés helyzetben vannak, hogy napokon belül startol náluk a Lehetetlen küldetés kanadai kiadása. Igazából a magyarok is össze tudnának egy hasonlót dobni. A Tv2 műsorára simán mehetne 19 órára. A poénossága miatt lehet többen néznék, mint A 40 milliós játszmát. Javaslom nekik, már eleve azért is, mert abszolút rajong érte a hazai sorozatközösség.

Kommentáld!

Amber Heard lehengerlő nyuszi

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 15:57-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Divatba jött a 60-as évek a 2011/12-re berendelt pilotok között. Lehet, hogy ez lesz a következő trend a drámák körében. Tetszik tudni, ott van a Magic City az AMC-nek; a Pan Am az ABC-nek, vagy a Playboy az NBC-nek. Jelenkorból pedig ne feledjük ki: a Mad Men-t vagy a kicsit korábbi Boardwalk Empire-t.

A Playboy az 1960-as évek Chicagójába invitál el bennünket, méghozzá egy Playboy klubba. A forgatókönyv annyira ígéretes – Chad Hodge (True Blood) írta –, hogyha passzolná a csatorna, simán berendelné valamelyik másik. A pilotot Alan Taylor fogja rendezni. A sztorija a Playboy nyuszik mindennapjaiba tekint bepillantást. Rejtett mondanivalója is lesz, ami a szexuális szokásaink átformálódására fog rátérni. A szereplők között ott van Amber Heard, akiről készült az első forgatásos kép, amit Facebookjára töltött fel a következő szöveggel: „In Chicago now filming the NBC pilot The Playboy Club….. Can’t wait for it to be seen…!

Szerintem, nagyon csinos.

3 Hozzászólás

Pilot szereposztás

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 14:35-kor a(z) casting,Hírek témába.

 • Gale Harold (Hellcats, Desperate Housewives) és Ashley Crow csatlakozott az The CW-s Secret Circle című sorozatpilotba.
 • Denis O’Hare (True Blood) az F/X-es American Horror Story-ba kapott szerepet.
 • Kyle Chandler (Friday Night Lights) az F/X-es Powers főszereplője lehet, melyet Michael Dinner fog rendezni.
 • Nancy Travis (Becker) az ABC-s The Last Days of Man-be kapott szerepet.
 • Tim Alle az ABC-s címnélküli Jack Durditt szitkompilotba lesz benn.
 • Gerald McRaney (Jerico, Undercovers) a CBS-es címnélküli Bicki Newton-féle pilotnak lesz a főszereplője, ami egyébként egy a szitkom.
 • Jere Burns (Surviving Suburbia, Justified) az NBC-s címnélküli Tim Goor-féle több kamerás szitkompilotba kapott szerepet.
 • Kevin Corrigan (Fringe) a CBS-es címnélküli Peter Knight-féle szitkompilotba csatlakozott.
 • Kate Reinders (Sherri) és Rochelle Aytes (Detroit 1-8-7, The Forgotten) aláírt az ABC-s Work It pilotba.
 • Rhea Seehorn (I’m with her) az NBC-s címnélküli Whitney Cummings pilotba kapott szerepet.
 • Jason Jones (The Daily Show) szerepelni fog a The Assistants című CBS-es szitkom pilotba. Sarah Wright szintén, de jelenleg ő a Mad Love-ban látható. Gondolom házon belül akár kettő is elintézhető.
 • Natalie Zea (Justified) a Person of Interest-be kapott főszerepet.
 • Andrian Pasdar (Heroes) az NBC-s címnélküli Kari Lizer című pilotba fog feltűnni.
 • Maya Rudolph (Saturday Night Live) az Emily Spivey-féle címnélküli NBC-s szitkompilotba kapott főszerepet.
 • Katee Sackhoff (Battlestar Galactica) mellé csatlakozott Lou Diamond Phillips (Numb3rs), Bailey Chase (Saving Grace) és Cassidy Freeman (Smallville) az A&E-s Longmire-be.
 • Danneel Ackles (One Tree Hill) és Jamie Lee Kirchner (Mercy) aláírt az NBC-s egykamerás szitkompilot ötletbe, az I Hate That I Love You-ba.
 • Justin Breuning (Knight Rider) szintén benne lesz a Wonder Woman reboot-ban.
 • Mark Daklin (Justice, Lone star) az ABC-s Good Christian Bitches egyik főszereplője lett.
 • David Ramsey (Outlaw) a The CW-s Cooper & Stone-ba fogjuk visszalátni, ha berendelik.
 • David Alpay (The Tudors), Xzibit és Aaron You a Fox-os Weekend at Bellevue-ban lesz jelen, azaz egy kórházas drámában.
 • Johnny Pemberton (It’s Always Sunnyi n Philadelphia) főszereplője lett a Bad Mom-nak.
 • Billy Brown, miután törölték a Lights Out-ot a Reconstruction-be igazolt át.
 • Anjelah M. Jonhson (MadTv) a My Life as An Experiment-be írt alá.
 • Hector Elizondo (Monk) csatlakozott a The Last Days of Man című ABC-s pilotba, amit Jack Burditt fog írni, míg John Psquin rendezni.
 • Stella Maeve (Gossip Girl) a Lovelives című NBC-s pilotba kapott szerepet, ami egy szitkom lesz Ryan Hansennel.
 • Margo Martindale (Justifield) szerepet kapott a címnélküli Susannah Grant címnélküli pilotba.
 • Dean Collins (The War at Home) csatlakozott a Lost & Found című ABC-s pilotba.

2 Hozzászólás

Plakátba zárva: Falling Skies

 
Beküldte: tess 2011 March 31, 12:30-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Na így kell ezt kérem szépen csinálni! ATNT szemlátomást tanult az eddigi mozis idegeninváziós fiaskókból és grandiózus kampányolásba kezdett. Most komolyan, ezek után ki az az elvetemült, aki nem nézi meg a pilotot? Nem kell jelentkezni, mars a sarokba térdepelni!

Tovább…

Kommentáld!

#Winning Bobble head is kapható

 
Beküldte: Kanyecc 2011 March 31, 11:06-kor a(z) Fun témába.

Charlie Sheen a botrányával jó kis marketinget csinált magának. Megjelentek a különböző beszólásaival ellátott ruhaneműk és egyéb olyan cikkek, amiket hordhatunk magunkon. Ezzel párhuzamosan még ott van a sok kacat, amiről nem is beszéltünk, pl.: a következő bobble head figura.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats