Nézettség 04/25 – Hétfő

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 21:55-kor a(z) Nézettség témába.

A Dancing with the Stars felvezetésével a Better With You szárnyal. Simán összehozhatja a hét legnézettebb szitkomja címet teljes lakosság körében. A Law & Order: L.A.-t az mentheti meg, ha az NBC lejjebb viszi a kaszálási határt, mert jelenleg a The Event-tel másolták az előző heti alacsony számokat 18-49-ben. A Chuck ismétlést – ugyanebben a kategóriában – annyian nézték, mint a The CW sorozatait az új részükkel.

Az ABC Family megzuhant. Nyárra kellett volna tartogatni a folytatásokat. A The Hard Times of RJ Berger vesztett a nézőiből. A több héten át 1 millió felett tartott nézőszám 900 ezer alá csökkent. A Sanctuary esetében nem volt jó ötlet a napváltás. Ilyen számokkal már kaszált a Syfy.

A briteknél az angol esküvővel foglalkoztak. Illetve a Masterchef alkotott összben. A Game of Thrones visszaesett a Sky Atlantic műsorán. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Képek a Falling Skies-ből

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 20:19-kor a(z) Promo témába.

A nyár legvártabb újonca között tartom számon a Falling Skies-t. Ha az ABC netán a májusi Upfronts alatt elkaszálná a V-t, akkor egyedüli inváziós sorozatként lenne jelen a műfajban. Másrészről, azért érdekel, hogy mennyivel lesz izgalmasabb az alacsonyabb költségvetésű kábeles produkció. Neves színészeket castingoltak be, így talán pipálhatjuk ezt a részleget. A történeten lesz a hangsúly legfőképpen, illetve a kliséknek a számán, valamit a tempón: elaltatják-e a nézőket, húzzák-e a sztorit, vagy pörgősre kapcsolnak. Kiderül júniusban. Jöjjön a pilot epizódhoz 34 darab promó kép. Hát ha valakire erre várt.

Tovább…

Kommentáld!

Megvolt a Moby Dick premierje

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 16:27-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Anno írtuk, hogy érkezik hamarosan egy újabb Moby Dick-minisorozat. No, az idő annyira eltelt, hogy közben a világpremierjén is túl vagyunk, ami április 5-én volt aktuális. A nemzetközi piacra kétféle formában tűnt fel: (1) mint tévéfilm, illetve (2) mint minisorozat – utóbbi esetében kettévágták a ~90 perces menetidőt.

A szereplők között: William Hurt (Damages), Ethan Hawke, Charlie Cox, Gillian Anderson (The X-Files), Donald Sutherland (Dirty Sexy Money), Eddie Marsan, Billy Boyd és Raoul Trujillo (True Blood). Mike Barker rendezte. A gyártók sorában: az osztrák ORF, a német Tele Muchena és az amerikai RHI Entertainment készítette el.

Kommentáld!

Azért kiadják az Identity-t is

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 12:42-kor a(z) DVD témába.

Zavaró az valahol, hogy akad egy-két olyan (angol)sorozat, amit meg se néztünk, de már elkaszáltak és ennek hatására elhanyagoltuk, elfelejtettük. Idetartozik az Identity is, amelyet a kritikusok jó szavaival próbálnak eladni:

Superlative. Watch it.” – The Observer (U.K.);
Stylish, gripping, and well acted” – The Sun (U.K.)

Május 3-án lesz megvásárolható Shaun Parkes, Aidan Gillen és Keeley Hawes főszereplésével műsorba került hat részes krimisorozat, melyet Ed Whitmore készített. A kaszájának az volt az oka, hogy túlságosan zuhanórepülésben teljesített. Tavaly nyáron volt egyébként premieren. A startja még korrekt volt, mivel 6.37 millióval rukkolt elő, aztán a végére elfogyott az ereje, akkor már csak 4 millióval araszolt. Az ITV szolgált otthonául. Legalább méltón búcsúztatja, amit köszönhetünk az Acorn Media-nak. Extrákat se felejtették le róla. A 2 lemezes kiadásra szorítottak helyet: interjúkra és színész filmográfiára.

Kommentáld!

Délelőtti előzetes (3): Geordie Shore

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 11:40-kor a(z) videó témába.

Ez az a koncepció, amit fel kellene karolni valamelyik haza tévécsatornának, mert simán robbanthatna vele. Tetszik tudni, van annyi gyökér idehaza is, mint odakinn. És ha a magyarok is megvesznek a Jersey Shore-ért, akkor kérem szépen miről beszélünk? Az angoloknak megjött az esze. Megcsinálták a brit remake-et, ami Geordie Shore címen fog futni. Íme némi ízelítő abból, hogy mire tessék számítani.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (2): Kalgoorilie Cops

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 10:50-kor a(z) videó témába.

Welcome to Australia’s Wild West!

Haho. Tegnap esett szó az ausztrál sorozatokról, amiktől szép számmal pezseg a blogunk. A következő állomásunk a Kalgoorilie Cops lett. Ha volt olyan olvasónk, aki nézte a jenki Steven Seagal: Lawman-t vagy a Cops-ot, akkor javaslom nekik a figyelmébe, mert ez is zsarus doku-reality, mint utóbbiak, csak éppen ausztrál módra, ausztrál bűnözökkel. Odakinn a Crime & Investigation Network műsorán startolt el még április közepe felé, az 1×03-as rész ment a héten.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (1): Terra Nova

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 10:25-kor a(z) videó témába.

A Fox kicsit se pofátlan, ha azt vesszük figyelembe, hogy elhalasztotta a Terra Nova premierjét problémák miatt, ezzel szemben pedig hozza a pöpecnek tekinthető ajánlókat. Bár az se lenne a legjobb húzás, ha három hónapot kellene várnunk az 1×03-as epizódra. Ismételten dobta egy falat csontot, amire ráharaptunk, ugyanis láthattunk dinót, időutazást, és pár új képsort. Nem sokat. Ha valakinél kimaradt a sorozat, akkor itt tessék pótolni a részleteket.


1 Hozzászólás

Június 2-án startol a Love Bites

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 30, 9:35-kor a(z) Hírek témába.

A kutya ugasson meg, megérdemli a külön bejegyzést, mivel a Love Bites az NBC egyik feketefoltja. Végre műsorára merte tűzni. Nagy haladás. Egyébként nincs egyedül ezzel a ténnyel. (Lentebb részletezem.)

Június 2-ára kapott időpontot 22 órára. Nem éppen egy leányálom ez a timeslot, mivel nagyvalószínűséggel el fog itt vérezni. Hiába szeretné az NBC megalkotni a 3 órás szitkomblokkját, nagyon nehéz dolga van a 22 óra utániaknak, mivel folyamatos nézőszám vesztéssel kell számolniuk. Meg alapjába véve, miért nem lehet felcserélni a helyét egy Community -, vagy 30 Rock -, vagy The Office -, vagy Parks & Recreation ismétléssel? – mivel ők vezetik fel.

A tudnivalókat róla itt írtunk le, míg előzetest itt mutattunk hozzá. Plusz még annyit kell róla tudni, hogy a 13 epizódos berendelését visszavették 9-re.

(A másik feketefoltja a csatornának amúgy a Friends with Benefits, amelynek premier dátuma még mindig nem tisztázott. Ryan Hansen és Danneel Ackless sorozat valószínűleg nyár közepén kerül műsorra, ha valamelyik sorozat kifutott, vagy elkaszálásra került, vagy a vezetőség feláldozza az egyik szitkom ismétlésnek a helyét számára. Lehet pont a Love Bites esetleges kaszája következtében jön.)

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2011 April 29, 22:45-kor a(z) Hírek témába.

 • Nagyszabású búcsúzásra készül Oprah, hiszen május 23-24-én befejeződik a The Oprah Winfrey Show, mivel kell a szabadidő a saját tévécsatornájához. Az utolsó adást a United Centerben veszik fel, mivel nem cirka 300 embert akar leültetni az élőadás felvételére, hanem közel 24 ezernyit. Nem semmi.
 • January Jones (Mad Men) terhes.
 • Elhunyt Hubert Schlafly, akinek neve lehet hogy nem cseng ismerősen, de annyit kell róla tudni, hogy ő találta fel a súgógépet.
 • Az FX műsorán folytatódott tegnap a Running Wilde. Ugye ők adják le a hátra maradt epizódokat.
 • Ezen kívül arról se feledkezzünk el, hogy az NBC hosszabb időtartamú részekkel jelentkezett a The Office és a Parks & Recreation kapcsán.
 • A jelek szerint, még sincs akkor veszélyben Charlie Sheen nélkül a Two and a Half Men? Legalábbis a készítők elmondása szerint aféle reboot formájában folytatódna a sorozat, melyben Jon Cryer kiemelkedőbb szerepet kapna, illetve érkezne egy új karakter is, akinek a kilétéről egyelőre hallgatnak.
 • Július 30-án fog folytatódni az Ugly Americans új részekkel.
 • A Starz nagyon belejött a sorozatgyártásba, ugyanis Dean R. Koontz-féle Twilight Eyes című regényéből minisorozatot akar csinálni. A regényt 1985-ben írta Dean, melynek főhőse egy Slim MacKenzie nevű ipse, aki goblinokra, azaz embereket másoló szörnyekre vadászik. Cirka 6-8 órás futamidejű produkcióra kell számítanunk.
 • Bill Engvall beugrik a Hawthorne-ba.
 • Cate Blanchett vendéghangoskodik a Family Guy-ban.
 • Az angolok is szép számmal rendelik be az amerikai koncepciókat. Ott van az NBC-s The Marriage Ref, amelyből érkezik az angol kiadás, illetve a Geordie Shore, amiről hamarosan videót is dogunk mutatni. Előjáróban annyit, hogy igen, az Jersey angol kiadása.
 • A YTV berendelte a Mr. Young második évadját. 26 új résszel tessék visszavárni.
 • Itt olvasható egy interjú Michael Riley-vel a Being Erica kapcsán.
 • Cynthia Addai-Robinson csatlakozott a Spartacus: Blood & Sand szereplőgárdájához, ahol az új Naevia szerepét tölti be, mivel Lesley-Ann Brandt nem hosszabbította meg szerződését.

Kommentáld!

Aranyláz Alaszkában a Discovery-n

 
Beküldte: Guru_press 2011 April 29, 18:40-kor a(z) sajtóközlemény témába.

A gazdasági válsággal szembesülő Hoffman család saját kezébe veszi a sorsát, és új lehetőségek után néz. Az „Aranyláz Alaszkában” című vadonatúj sorozat a nagyratörő Todd Hoffman és családja sorsát követi nyomon, akik mindenüket kockára téve hátat fordítanak korábbi életüknek, és elindulnak aranyat keresni az alaszkai vadonban.

Miután megvásárolnak egy 200 holdas területet Észak-Alaszkában, a nagy vagyon reményében lelkesen kutatnak a megálmodott ököl nagyságú aranyrögök után. Számukra is, mint a 19. századi pioníreknek, a mesés gazdagság a tét. Rengeteg kihívással kell azonban szembenézniük: éjjel-nappal keményen kell dolgozniuk, hogy gépeik működőképesek maradjanak. Az aranyásók kilenc fős csapatát Tedd vezeti, aki már a nyolcvanas években is kutatott arany után, most pedig azért vágott bele a nagy vállalkozásba, mert családi cége tönkrement. A többiek eltérő háttérrel és motivációkkal érkeznek a vadonba. A mindenre elszánt kalandorok közt találunk 65 éves veteránt, snowboard-oktatót, halászt, zenészt és lelklipásztort is. Van, aki csupán a kaland és kihívás kedvéért hagyott hátra mindent, sokan azonban teljesen tönkrementek a gazdasági válságban, és egyetlen esélyük, hogy most sikerrel járnak.

Miközben a Hoffman család próbálja kialakítani új életformáját, a boldogulásuk jórészt azon múlik, sikerül-e a közösségben baráti kapcsolatokat kiépíteniük, enélkül esélyük sincs arra, hogy megleljék az aranyat. A sorozat rekord nézettséggel futott a Discovery műsorán az USA-ban, így a műsor további évaddal folytatódik.

A doku-sorozat remek nézettséggel nyitott az amerikai Discovery Channel műsorán. A magyarországi premierje május 5-én lesz, 21:30-tól a Discovery-n. Ne hagyjátok ki, egy próbát mindenképpen megér, mert szart nem szoktak csinálni!

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats