Louie – Elstartolt a 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 20:35-kor a(z) Louie témába.

Koránt se foglalkozunk annyit a Louie-val, mint mások, máshelyen. Nem egyszerű sorozatról beszélünk, így ha az ember rossz időben akarja szintre hozni, akkor könnyedén arra a döntésre juthat, hogy mi a francért pazarolja az idejét rá. Kétszer is hasonló szituációba cseppentem, de azért ledaráltam az első etapját, amiről mindössze annyit érdemes tudni, hogy egyenletesen szállították a heti stand-upokat.

Az F/X persze kihúzhatja magát a többi kábeles csatorna közül, mert olyan koncepcióval állt elő, olyan műfajjal, amelynek párját a képernyőn nem találjuk. Másrészről, Louis CK-nak megvan hozzá az a stílusa, amitől várhatják a csodát. Tetszik, ahogy a különféle témákhoz nyúl. Egy epizódban ugye kettőt érint jobbára, s remekül össze is párosítja egyiket a másikkal, bár a vallásiaktól le kellene szoknia, mert azokat nem csipázom.

Az évadnyitó részben cold openje se volt gyenge, persze kell hozzá egy pihent állapot. Louie és lánya éppen fogat mos, miközben előbbi megkapja a maga osztását. Jókat mosolyogtam az 5 éves csajszi szövegén. Igazából ez az egyetlen ér – részemről – mellette, mert az átlagtól kicsit alább teljesített. Annyira hétköznapi kommunikációt folytattak, mint ha külső, helyszíni szemlélője lennék. Mint ha két méterrel előttem mosta volna Louie a fogát. Fantasztikus. És a nyitó képsor zárása is feltette az i-re a pontot, kedvencünk visszatért.

A főcímben nem történt változás. Reménykedtem benne, hogy kapni fog újat, de ezt lespórolták. Maradt a pizzaevés közel egy percben, illetve a szokott jelenetek.

A stand-up része nagyon erőltetettre sikerült. Sőt, inkább a szájba rágós szót használnám rá, mert az tökéletesebben illusztrálja, mit élhettem át nézése közben. Voltak hatásszünetek, amikor fel kellett fogni a tényeket, csak éppen azt már előtte is sikerült, így inkább a kínos csend játszott, s rombolta az eddigi teljesítményét elfogadható alá.

A rész második felében előkerültek a Louis tényezők. Gondolok arra, hogy mindenki szabadon kimondhatta a csúnya szavakat. Senkit se érdekelt, hogy a gyerekek alszanak, a családtag ugyanúgy ordibált, mintha fába szorult volna a lába. A kliséket persze elővették, mert egy várható poént sütöttek el, csak éppen az utána néztük kicsit hülyén, mert nem értettük az ordibálás okát. (Sejtem, hogy fájt a hasa, de ez akkor is kicsit „Heee?! Ez de szar” féle helyzetet teremtett nálam.)

Továbbra is tartom magam ahhoz, hogy hetibe felesleges időt pazarolni rá, mert annyira nem elit. Az F/X örülhet, mert valamennyire díjazzuk a koncepciót, ellenben bánkódhat is, mivel ha rajtam múlna, akár mehetne a süllyesztőbe. Mégegyszer hangsúlyozom: pihentebb állapotban javaslom a nézését.

This entry has a rating of 2.5

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): Life’s Too Short

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 19:01-kor a(z) videó témába.

Megérkezett az első beharangozó előzetese a Life’s Too Short-nak. A sorozatról annyit kell tudni, hogy Ricky Gervais nevéhez kötődik, és szállítani fogja azt a stílust, azt a formát, amit megszokhattunk az elődjeiből. A főszereplője Warwick Davis lett. A forgatás elkezdődött, a premier időpontjáról egyelőre nincs hír. A vendégszereplők között fel fog tűnni: Johnny Depp, Keith Chegwin, Les Dennis, Shaun Williamson, Sting és Steve Carell is. 6 részes lesz.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Smash

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 18:41-kor a(z) videó témába.

Első sorban a Glee-rajongóitól kérdezném, hogy számukra mennyire lesz nézős az NBC-s Smash. Midseason-ben érkezik az újonc, melyet tegnap(előtt?), a The Voice fináléjakor előpromóztak adáson belül. (Mekkora ötlet.) Ezt a részletet vágták ki és tették fel a netre, mi pedig szállítjuk el a leendő nézőinek, mert biztosan lesz neki számtalan.


Kommentáld!

Aranypart címen újabb realityt készít a Viasat3

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 17:26-kor a(z) Magyar hírek témába.

A Viasat3 nagyon ráállt a „sajátgyártású” reality-k készítésére. Tavaly beharangozott Éden Hotelnek idehaza nagy rajongótábora lett. Az első etap leadását követően szinte egyértelmű volt, hogy lesz második, mivel nőtt a csatorna nézettsége, sőt meg is döntötte az előző házi rekordokat. A castingja a jelek szerint elstartolt, legalábbis az egyik nem hivatalos Éden Hotel 2-es Facebook rajongói oldalon több jelentkező jelezte, hogy már behívták őket és első körben továbbjutottak. (Köszi innen is az infót az oldal üzemeltetőinek.)

Buli a Balatonon, cenzúra nélkül.

Ezzel a szlogennel állt neki a Viasat3 az Aranypart című legújabb reality-jének a reklámozásának. A koncepciója kísértetiesen hasonlít az amerikai Jersey Shore-re, amit az MTV készített el pár évvel ezelőtt, s az epizódok múlásával olyan nézettséget generált, amire senki se számított volna. (Kezdetekben 1-2 millió körül teljesített, de a harmadik etapra 8 millió fölé is nőtt.) A lényege annyi, hogy Jersey fenegyerekeket szedtek össze, akik szeretik élvezni az életet. Zűrös mindennapjaikba pillanthattunk bele.

No, a Viasat 3 is hasonlóban gondolkodik. Egyes híresztelések szerint Siófokon veszik fel az évadját – ahol egy azonos nevű Hotel is van egyébként –, melyben nyolc fiatal bulizós nyári mindennapjait követhetjük figyelemmel. A felvétel majdcsak július végén veszi kezdetét, mivel előbb egy castingot is akarnak. Nem nyolc embert, hanem csak 4-et keresnek összesen, ugyanis az Éden Hotel első szériájából 4 tag biztos lenne, csak hogy a nézettség is biztosabb legyen (gondolom). Utóbbiak kiléte egyelőre hétpecsétes titok, de valószínűleg a keménymagra, azaz Leviékkel tessék számolni, akik végig jelent voltak, vagy éppen a legstratégiaiabban álltak a játékhoz.

Kereszty Gábor, a Viasat3 kreatív igazgatója a következőt nyilatkozta:

Ez a műsor ugyan nem a varázslatos Karib-tenger partján forog, de legalább olyan szórakoztató és fordulatos lesz, mint az Éden Hotel. Számítunk minden nézőre, akit meghódítottunk a kolumbiai realitynkkel, mert bizton állíthatom, hogy a balatoni kalandok sem fognak senkinek csalódást okozni!

Sok még a homályos pont eltitkolt részlet, de annyi biztos, hogy ősszel fog startolni.

Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Man vs. Wild

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 16:59-kor a(z) videó témába.

Július 11-én tér vissza új részekkel a Man vs. Wild. Bear bácsi koránt se járta meg még a világ legeldugottabb pontjait, így a rajongói örülhetnek. Az évadnyitó (?) részben Jack Gyllenhaal-lal fog együtt túlélni. Csináltak is neki egy ajánlót, amit meg lehet rögvest csekkolni. Abszolút nézős lesz, ez mindenképp.


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 16:14-kor a(z) Hírek témába.

 • Az MTV már számtalanszor leadta a Linda c. sorozatot, azonban most sikerült megkétszereznie a csatorna közönségarányát.
 • Matt Lauer vendégszerepelni fog a Royal Pains-ben.
 • Képek a Big Brother 13. évadjának házáról, ami július 7-én startol el a CBS műsorán. (Na Tv2, tessék meríteni a jobbaktól.)
 • A Nickelodeon berendelte a House of Anubis második évadját.
 • Két casting call a 90210 új évadja kapcsán.
 • A Game of Thrones második évadjába is keresnek férfiakat és nőket. Itt egy leírás, hogy mik a feltételek. A sorozat jövőre fog csak visszatérni.
 • Sok kép az Entourage utolsó forgatási napjáról
 • Jennifer Finnigan csatlakozott a Wild Card című USA Network-ös pilotba.
 • Tegnap véget ért a The Voice. Itt olvasható egy interjú Adam Levine-vel.
 • A Law & Order: SVU egyik készítője elárulta, hogy Mariska Hargitay a sorozat következő évadjának minden részében szerepelni fog.
 • Az első promó kép az NTSF:SD:SUV című Adult Swim-es sorozathoz.
 • Joe Rogan aláírt a Fear Factor műsorvezetői posztjára.
 • Az MTV berendelte Rob Drydek új sorozatát, ami Ridiculousness címre hallgat és kb. a Tosh.0-ra fog hasonlítani, mert ugyanúgy vírusvideós. Itt a logója.
 • Mindig kérdéses, hogy ki lesz új főnök a The Office-ban.
 • Ha már a Starz-zal közösen folytatódik a Torchwood, akkor náluk az elővetítési jog, tehát az angolok csak cirka egy héttel később nézhetik tévéképernyőn a már leadott részt.
 • Tegnapi Charlie Sheen-es hírünkhöz annyit hozzáfűznénk, hogy ha netán Charlie visszatérne a Two and a Half Men-be, akkor maximum visszaemlékezéses, álombeli vagy egyéb módon teheti meg, rendesen tutira nem.
 • Augusztus 5-én debütál a So You Think You Can Dance hatodik évadja az Ovation-on.
 • Kedd délután Jonathan Rhys Meyers-t (The Tudors) kórházba szállították. Egyes oldalak szerint öngyilkossági kísérletet akart végrehajtani, mivel bevett valamilyen tablettából a megengedettnél jóval többet.
 • Szerda lesz az új csütörtök?
 • A Syfy maratont tart július 4-én a Twilight Zone-ból, az Eureka-ból, és a Warehouse 13-ból.
 • Elkezdték értékesíteni a Lisa Kudrow-os Web Therapy-t. A FremantleMedia abban bízik, hogy ősszel már több nagyobb országban látható lesz.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Project Runway – 9. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 15:04-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Picit arrébb van még a Project Runway visszatérés, mivel július 28-án folytatódik az új, kilencedik évadjával, azonban a plakátja már elkészült. Heidi Klum meztelenkedik rajta. – Elgondolkodtat mindez, hiszen miért kellett ehhez nyúlniuk. Talán nem akarják a véletlenre bízni a premierjét, ami továbbra is megmaradt 90 perces? Egyébként, ahhoz képest, mennyi photoshopos meló lehetett vele, nekem bejön a szöszi Heidi.

Kommentáld!

A nap képe

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 12:29-kor a(z) A hét képe,MoziGuru témába.

Először, amikor megpillantottam a képet, pöttyet le esett az állam, mert egy film forgatási képen annyi ismerős arc… főleg, hogy mennyire tré az arcmemóriám. A Sexy Evil Genius című filmről volna szó, melyben Katee Sackhoff (24, Bionic Woman), Michelle Trachtenberg (Gossip Girl) és Harold Perrineau (Lost) van a főszereplők sorában, és még sokan mások (pl.: Seth Green). Ígéretes casting.

Kommentáld!

CBS 2011/12-es premier időpontjai

 
Beküldte: Kanyecc 2011 June 30, 11:04-kor a(z) Hírek témába.

A The CW premier időpontjairól itt, a Fox-éról itt, míg az ABC-éről itt számoltunk be. A CBS se fog sokat pöcsölni. Amit lehet, azt elindítja a szeptember 19-i héten. Majd rákövetkezőn folytatja azokkal a sort, amiket első menetben nem akart startoltatni. A Survivor: South Pacific még a nagyhullám előtt debütál, de csak szimpla résszel ahogy nézem.

Szeptember 14. (Szerda)
20:00-21:00 – Survivor: South Pacific

Szeptember 19. (Hétfő)
20:00-20:30 – How I Met Your Mother (7. évad premier)
20:30-21:00 – How I Met Your Mother (ismétlés)
21:00-21:30 – Two and a Half Men (9. évad premier)
21:30-22:00 – 2 Broke Girls (debüt)
22:00-23:00 – Hawaii Five-O (2. évad premier)

Szeptember 20. (Kedd)
20:00-21:00 – NCIS (9. évad premier)
21:00-22:00 – NCIS: Los Angeles (3. évad premier)
22:00-23:00 – Unforgettable (debüt)

Szeptember 21. (Szerda)
21:00-22:00 – Criminal Minds (7. évad premier)
22:00-23:00 – CSI: Crime Scene Investigation (12. évad premier)

Szeptember 22. (Csütörtök)
20:00-20:30 – The Big Bang Theory (5. évad premier)
20:30-21:00 – The Big Bang Theory (ismétlés)
21:00-22:00 – Person of Interest (debüt)
22:00-23:00 – The Mentalist (4. évad premier)

Szeptember 23. (Péntek)
20:00-21:00 – A Gifted Man (debüt)
21:00-22:00 – CSI: New York (8. évad premier)
22:00-23:00 – Blue Bloods (2. évad premier)

Szeptember 24. (Szombat)
20:00-20:30 – Rules of Engagement (6. évad premier)
20:30-21:00 – Comedytime Saturday
21:00-22:00 – Crimetime Saturday
22:00-23:00 – 48 Hours Mystery (Évadpremier)

Szeptember 25. (Vasárnap)
19:00-20:00 – 60 Minutes (44. évad premier)
20:00-21:00 – The Amazing Race (19. évad premier)
21:00-22:00 – The Good Wife (3. évad premier)
22:00-23:00 – CSI: Miami (10. évad premier)

Szeptember 26. (Hétfő)
20:30-21:00 – 2 Broke Girls (timeslot premier)
21:30-22:00 – Mike & Molly (2. évad premier)

Szeptember 29. (Csütörtök)
20:30-21:00 – How to be a Gentleman (debüt)

Kommentáld!

Újabb szereplő tér vissza a Barátok köztbe

 
Beküldte: Guru_press 2011 June 30, 10:34-kor a(z) sajtóközlemény témába.

Peller Anna együtt forgat a Barátok közt csapatával. A Budapesti Operettszínház színésznője Juhász Gabi tizenegy éve nem látott karakterét alakítja.

Hamarosan egy régi ismerős jelenik meg újra a Mátyás király téren, mégpedig a több mint tizenegy évvel ezelőtt, meglehetősen puskaporos légkörben távozó Juhász Gabi karaktere tér vissza, akit Peller Anna az Operettszínház művésznője alakít. A történet szerint Gabi feje fölött összecsaptak a hullámok, így maga mögött hagyta addigi életét: ő volt az akkori Rózsa Presszó vezetője, de Miklós elbocsátotta, ezzel egy időben a számára érzelmileg fontos Laci összegabalyodott volt feleségével, Évával. De, amitől végleg összeomlott és már nem volt ura cselekedeteinek, az az a diagnózis volt, miszerint soha nem lehet gyermeke. Gabi idegei ettől a hírtől felmondták a szolgálatot és nem törődvén a következményekkel magával vitte az akkor még kisbaba Bandikát a balatoni nyaralóba, mondván, hogy sokkal jobb anyja lesz majd a gyermeknek, mint a csalárd Zsuzsa. Bár az események szerencsés véget értek, de amikor Gabi felfogta, hogy mit tett, úgy döntött, hogy nincs maradása a Mátyás király téren, és szégyenében elköltözött.

Az elmúlt években Gabi sok mindenen ment keresztül, ami hatással volt rá, így a készítők ezt a változást a karakter külső és belső tulajdonságainak teljes megváltoztatásával, „új bőrbe” bújtatásával kívánják érzékeltetni. Így esett a választás Peller Anna színésznőre, aki két hónapja forgat a Barátok közt stábjával, és nagyon jól érzi magát a csapatban. Hatalmas kihívásnak tartja Gabi, a zűrös múlttal rendelkező nő szerepét, akinek kalandjait hosszú hónapokon át láthatják majd a nézők.

Most tehát Gabi vállalja a kockázatot és visszatér. Annak ellenére, hogy egy évtizednél több telt el, a rossz emlékek még biztosan élnek a régi barátokban, így szinte törvényszerű, hogy nem lesz könnyű a visszatérése, hiszen nem látja majd mindenki szívesen. Az, hogy sikerül-e neki visszaszerezni a többiek szeretetét és bizalmát, az hamarosan kiderül!

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats