Plakátba zárva: Hell on Wheels

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 30, 21:46-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

F/X mellett az AMC jelenleg az a tévécsatorna, amire érdemes odafigyelni a kábeles részlegen, hiszen hozzák november 6-án a Hell on Wheels című western sorozatukat, melynek írója Joe és Tony Gayton lett, míg rendezője David Von Ancken.

A várakozási faktor szintén beficcen, hiszen az 1860-as évekbe repítenek vissza a Gayton fivérek, amikor az első transzkontinentális vasútvonal építésébe fognak az emberek. Pontosabban, 1865-ben járunk, az amerikai polgárháború után. A csatorna 10 epizódot kért be. A szereplők között csupa neves színészek, mint Anson Mount, Colm Meaney, Dominique McElligott, stb. Plakátja olyannyira hangulatos lett, mint annak idején az első ajánlója.

Felkészültünk a premierre, már lehetne egy hónappal több.

Kommentáld!

Esti előzetes (3): American Horror Story

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 30, 20:55-kor a(z) videó témába.

Október 5-én debütál az American Horror Story, ami szintén egy olyan produkció lesz, amit a legvártabb sorozatok között tartunk számon. Az F/X megint megtalálta azt a műfajt, amiből hiány van és amire a közönségnek szüksége lehet. Most kivételesen nem teasert mutatunk hozzá. A csatorna felrakta a netre az első 5 percét, illetve a főcímét. Ez nézhető meg a folytatásban. Lehet leszűrni a tanulságot – illetve megállapítani, hogy tényleg ennyire várós?!


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (2): South Park – 15.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 30, 20:19-kor a(z) videó témába.

Mennyiszer hallom vissza, hogy ez a South Park már nem az a South Park, mint hajdanán, de mégis nézzük. Hiába csökkent a színvonal, a veterán nézők kitartanak mellette. Másrészről, a 14. etapban volt kettő olyan epizód (Facebook-os és az Inception-ös), amit többször megnéztem, szóval azért akadnak jók is. Jöjjön a visszatérő adaghoz egy röpke ajánló.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Merlin – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 30, 19:46-kor a(z) videó témába.

Holnap visszatér a Merlin negyedik évadja a BBC One műsorára. Vagyunk egy páran, akik várjuk vissza, pláne, hogy az előző etap utolsó részében az egyik karakterről lehullt a lepel. Megnéztem, csak még kritika nem született róla, de majd összeügyeskedem a 4×01-es premierig. Most érkezzen egy újabb két perces. Néhol azt hinné az ember, hogy ez egy rajongói ajánló, ellenben az új jelenetek miatt még sem! Vagy csak kivágták az összes eddig kiadott anyagét?


1 Hozzászólás

Parenthood – Kezdett a 3. évad – írta Luke

 
Beküldte: vendegblogger 2011 September 30, 15:49-kor a(z) 2009/10 témába.

A nyári szünet után Bravermanék ismét visszatértek és az első részben főleg az évadzáróban félbehagyott és belebegtetett szálakat vitték tovább. Érdekesség, hogy pár hónapot ugrottunk előre az időben, bár úgy tűnik, ez nem járt látható változásokkal, leszámítva Kristina terhességének előrehaladtát. Az ő szálukon mégis inkább Adam az érdekes, akinek még mindig nem sikerült új munkát találnia, miután menesztették a T & S-től. Végül egy üdítőitalokat forgalmazó cég mégis felkeresi őt, hogy igényt tartanának rá, de nem meglepő módon nem ez álmai állása, ám annak érdekében, hogy gondoskodni tudjon a saládjáról, mégis hajlik rá, hogy igent mondjon. Furcsa volt Adamet ennyire emberinek látni, hiszen eddig még sosem volt ennyire mélyponton a sorozat során. Az epizód egyik legjobb jelenete volt, amelyben egy otthon töltött napját láthattuk, és hogy unalmában „ezeréves” Knight Rider ismétléseket néz, és egyedül labdázik a szobában. Kristina pedig állapotosan is dolgozik, mivel addig is élniük kell valamiből, amíg Adam nem kap munkát.

Itt jött a képbe Crosby történetszála, aki bár magánéletileg épp nincs a topon, lehetőséget kap, hogy megvalósítsa nagy álmát és bérbe vehessen egy legendás hangstúdiót, de a bátyja nélkül nem szívesen vágna ebbe bele. Bár az ő figurája nem sokat változott, mégis jó volt látni, hogy az álmaiért tényleg bármire képes lenne, és maximálisan komolyan veszi a dolgokat.

Juliáék még mindig az örökbe fogadáson fáradoznak, és próbálnak bevetni mindent a siker érdekében. Valószínűleg a kisebbségbe tartozok ezzel, de én a kezdetektől fogva nagyon szeretem Julia karakterét, így különösen át tudtam érezni a helyzetét. Joel sajnos nagyon kevés szerepet kapott, de az kiderült, hogy támogatja feleségét, még ha ő azért némiképp visszafogottabban is áll a dologhoz. Julia pedig a munkahelyén megtudta, hogy a kávéárus lány babát vár, így ezen a szálon biztos lesznek még történések.

Haddie végzős lett, és az év rögtön egy bulival kezdődik, amire Alex úgy dönt, nem megy el, nehogy visszaessen az alkoholba. Ám amikor az este végén elmegy Haddie-ért, összeverekszik az egyik sráccal, akinek a szülei vádat emelnek ellene. Itt ismét Julia került képbe, aki kihozta Alexet a rendőrségről és próbálta őt vigasztalni, ami talán az első közös jelenetük volt ez idáig.

Az epizód másik hangsúlyos pontja Sarah volt, akit már csak néhány nap választott el attól, hogy betöltse a 40-et. Eleinte persze próbálta magát győzködni, hogy ez nem fog semmi változást hozni az életében, de miután Amber bejelentette, hogy elköltözik otthonról és kiderült, hogy csupán azért nem kapta meg a gimnáziumi bizonyítványát, mert pár köynvet elfelejtett visszavinni a könyvtárba, Sarah nagyon kiakad és ezzel együtt egy kisebb kapuzárási pánik is beüt nála, amely az egyik Markkal közös jelenetében éri el a csúcspontját. Bizony, a The Event bukása után Jason Ritter ismét visszatért néhány rész erejéig Bravermanékhez és úgy fest, egyelőre ő az egyetlen, aki belekerülhet Sarah szerelmi életébe. Van valami nagyon hétköznapi és ezzel együtt valami különösen szerethető az ő figurájában, a Sarahval közös jeleneteik pedig egyszerűen fantasztikusak, nagyon jól működik a kémia Lauren Graham és Jason Ritter között.

Az évadnyitó epizódban minden megvolt, ami miatt szeretni lehet ezt a sorozatot és amivel hétről hétre kiragadnak minket 40 percre a minden napokból a Braverman család mindennapjaiba. A fő történetszálak adottnak tűnnek a következő jó néhány részre és bizony garantáltan nem fogunk unatkozni. Az epizódot a sorozat szintjén átlagosnak értékelném, ami egy 7/10 körüli pontszámnak felel meg és biztosra veszem, hogy a későbbiekben még ennél is erősebb részek várnak ránk.

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Tudorok utolsóelőtti évadja

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 30, 13:52-kor a(z) Magyar DVD témába.

Jonathan Rhys Meyers befutott a The Tudors-szal 2007 tavaszán. A Showtime nem csak minőségi drámasorozatokat rak le az asztalra, hanem minőségi kosztümös produkciókat. Lényegében ennek volt az egyik terméke a Tudorok, ami 4 évadot élt meg. Nem törölte a csatorna, hanem elrendelte a lezárását, szóval viszonylag kerek sztorit kaptunk. Henryt alakító Jonathan az IFTA Awards-ön 2008-ban alakításával el is nyerte a legjobb színésznek járó díjat. (Ez az a díjátadó, ahol az ír filmeket és tévésorozatokat díjazzák, no meg az ott születetteket.)

A harmadik etapja november 16-án fog megjeleni idehaza az InterCom jóvoltából. A hangzás DS.2.0-ás lesz angolban és magyarban is. Feliratot szintén kapunk. A képarány pedig maradt 1.78:1-es. Extrák se maradtak le róla, csak hát ezek már angol nyelvűek:

– A Tudorok forgatásán: Három jelenet forgatásáról
– Palota-túra
– Királyi találkozó

A borítása pedig ugyanolyan, mint a jenkiknél kiadotté.

Kommentáld!

2 Broke Girls-plakát

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 30, 12:37-kor a(z) Hírek témába.

A Sex & the City producerének legújabb sorozata a 2 Broke Girls, amit a kellemes meglepetések között tartok számon, mert rosszabb szitkomra számítottam. Elégedett voltam az évadkezdéssel. A CBS remek újoncot kért be a hétfő esti szlotba. Egy próbát érjen meg mindenkinél. A 3. rész után írunk róla újból, hogy változott-e valamit.

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Péntek (09.30)

 
Beküldte: FERCSA 2011 September 30, 7:08-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Hétköznap vége = Péntek = Deadzone! A tovább mögött: a Nikita (2×02), az A Gifted Man (1×02), a Supernatural (7×02), a Fringe (4×02), a Haven (2×12) és a Blue Bloods (2×02) előzetese. Ne hagyd ki egyiket se.

Tovább…

Kommentáld!

A bárka eredeményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 29, 16:25-kor a(z) Játék témába.

Gyors és röpke eredményhirdetés következne. Sokan panaszkodtatok az időpont (péntek, délelőtt 11) miatt, amit az AXN-nel meg is osztottunk, hogy legközelebb minél többen vehessetek részt a nyereményjátékunkban. A lényeg viszont az, hogy aki elküldte a helyes választ, annak visszaküldtük a „Gratulálunk, nyertél” szövegű e-mailt. Ergo, mindenki nyert, aki játszott.

Győzteseknek szóval grat. Holnap találkozunk az AXN premier előtti vetítésen.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Middle – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2011 September 29, 14:04-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Oh, and your family’s so perfect.

„Semmi közepén” vagy a „Családom és egyéb emberfajták” lett-e a jobb cím? Lehet vitába szállni, hogy ki melyik hazai tévécsatorna címe mellett teszi le a voksát. Igazából, ha rajtam múlna, akkor maradnék a jól bevált The Middle-nél, no meg az HBO-s alcímnél.

1 Hozzászólás
Következő oldal »

free web stats