Esti előzetes (2): Desperate Housewives + GCB

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 23:42-kor a(z) videó témába.

Basszus, ez az ajánló tetszik. Eddig fel se tűnt, hogy a GCB ennyire üt a Született feleségekre. Így már teljesen megértem, hogy miért kerül vasárnapra a sorozat. Ott is négy főszereplő van, ahogy itt is. Ugyanazt a járást is elsütötték, és még mást is.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): The Last Airbender: Legend of Korra

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 23:04-kor a(z) videó témába.

Az IGN.com-nak köszönhetően megérkezett a The Last Airbender: Legend of Korra című spinoff sorozatnak az első előzetese, ami a Nickelodeon műsorán fog debütálni hamarosan. Ugye az anyasorozata a The Last Airbender, ami 3 évadot élt, és eléggé vicces is volt, szóval nem lehet rá rosszat mondani. A sztori középpontjában: Aang kap helyet, aki a negyedik elemnek az egyik kimagasló „forgatója” (? vagy hogyan is nevezték?). Nézzük.


Kommentáld!

Emlékeztető: Doktor House 8. évad + Született feleségek 8. évad + Legyen Ön is milliomos!

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 19:34-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a Tv2-n: House – 8×01.
Ma. 21:20-tól az RTL Klub-on: Legyen Ön is milliomos! – ?x01.
Ma. 22:00-tól a Tv2-n: Desperate Housewives – 8×01.

Két veterán sorozat debütál az utolsó évadjával a Tv2-n. Ugye a Született feleségek, és a Doktor House is a végéhez közeledik. Félévadnyi lemaradásunk van a jenkihez képest, ami annyit takar, hogy majd talán őszre befejezi őket a csatorna, mármint a Tv2, hiszen nyáron általában a tavaszi újdonságai elvonulnak szünetre.

Ezen kívül új évaddal érkezik a Legyen Ön is Milliomos!, melynek különlegessége, hogy Friderikusz Sándor fogja vezetni, nem pedig Vágó István (aki időközben a Story4-nél szerződött le egy vetélkedőre, az Átvágóra).

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 19:20-kor a(z) Hírek témába.

 • Újabb szereplővel bővül a Barátok közt, ugyanis Szilágyi Zsuzsa fog feltűnni benne, aki a Fekete család nagymamája volna, vagy ki a fene.
 • Március 27-én tér vissza a Teen Mom 3.
 • The Wire baba.
 • Az FX berendelte az Archer negyedik évadját. Nincs meglepetés, ezért nem kapott külön bejegyzést. Kellett volna?
 • Ha már elkezdődött a Doctor Who új évadjának forgatása, amondó vagyok, hogy nézzünk róla némi anyagot.
 • Kanadában az alábbi eredményeket hozzák a The CW sorozatok: Ringer 500 ezer, Vampire Diaries 250 ezer, Nikita 130 ezer, 90210 100 ezer, America’s Next Top Model 64 ezer, míg a The Secret Circle 60 ezer nézővel fut.
 • Seth Gordon (Horrible Bosses) fogja rendezni a Breaking In 2×03-as részét.
 • Van néhány címünk: The BelchiesBob’s Burgers 2×01;
 • Larry Clarke vendégeskedni a Raising Hope 2×17-es részében.
 • Mark Consuelos (All My Children) lesz a vendégszereplője az I Hate My Teenager Daughter 1×06-os részének.
 • Friss Fringe negyedik évados forgatási képek.
 • Március 9 és április 2 között forgatják Vancouver-ben az Arrow pilotját, míg január 10 és május 3 között a Continuum (aka. Out of Time) teljes évadját. A Primeval – New Wolrd felvétele február 29-től július 9-ig fog tartani. A Copper forgatása január 23 és május 28 között zajlik. Jah, és ami fontos, hogy a The Listener 3. évadját elvileg már felvették Torontoban.
 • James Spader úgy határozott, hogy távozik a The Office-ból, hiába az NBC egyik legnézettebb szitkomja. Ugye 15 részre szerződött le az idei évadba, melyet nem akar meghosszabbítani, így a 9. etapjában nem fogjuk látni már biztosan.
 • Június 28-án tér vissza a Wilfred és a Louie a legújabb évadjával, melyet ugyanezen a napon az Anger Management fog felvezetni dupla részes kezdésével.
 • Egyébként Charlie Sheen új sorozatát már megvásárolták a németek.
 • 16.9 milliós nézettséggel tér vissza a The Walking Dead a téli szünetéről, ami nem az AMC-s teljesítménye, hanem ennyien nézték nemzetközi viszonylatban. Nem rossz.
 • Megkezdődött a The Killing második évadjának forgatása.
 • Matt Smith attól, hogy évadról évadra írja alá a Doctor Who évadokra a szerződését, még esze ágában nincs otthagyni a sorozatot.
 • Josh Hopkins csatlakozott a Címnélkül Kari Lizer-pilotba, mint főszereplő. Ennek a különlegessége csupáncsak annyi, hogy a Josh éppen a Cougar Town-ban szerepel. Ergo, ha törlik utóbbit, akkor már lesz melója, már ha az NBC berendeli őszre, ha nem törölnék, akkor az NBC húzhatja előbbi berendelésén a fogát, mert kereshet helyére mást.
 • Lisa Edelstein, a Doktor House Cuddy-ja kihangsúlyozta, hogy nem fog feltűnni a House sorozatzárásában se.
 • A Netflix terjeszkedik, ugyanis a közeljövőben elvileg bekerül a(z egyik?) kábeles csomagba is.
 • Marine Ireland (Homeland) visszatérő szereplője lesz a The Killing-ben,
 • Meghökkentő (?) cikket ajánlanék a Jersey Shore nézőinek, méghozzá azon belül is a Snooki olvasóinak.
 • Minap írtuk meg a cikket mi is, de egy másik oldal is, hogy a CBS-es Sherlock koppintást elvileg nem tudja perelni a BBC, hiszen egy nő érkezik Watson helyére.
 • Scott Bakula fel fog tűnni még a Desperate Housewives-ban.
 • Billy Ray Cyrus is vissza fog térni a 90210-be.
 • Bernadette Davis felügyeletével elkezdődött a BBC Three legújabb tini komédiájának, a Some Girls-nek a felvétele, melyben hat tizenéves lánynak az életébe nyerhetünk bepillantást.
 • Most hallok róla először, hogy van olyan díj, hogy Rose d’Or, melyet Svájcban osztanak ki. Na, a lényeg csak annyi, hogy a Life’s too Short és a Friday Night Dinner egy kategóriába került, ami eléggé érdekes felállás.
 • Az angoloknál is látható lesz 2012-ben a Primival spinoff, a Primeval: New World, amit a Watch fog műsorára tűzni.

Kommentáld!

JKL: After the Academy Awards-poszter

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 16:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ő, kicsit fura, de azért mégis csak stílusos lett a Jimmy Kimmel Live Oscar-gála utáni műsorának készített plakát.

Kommentáld!

2012-ben a TNT ezt kínálja

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 14:49-kor a(z) videó témába.

DramaTNT

Ha már a TNT készített egy 2012-es csatornaelőzetest, amondó vagyok, hogy kapjon külön megemlékezést, hiszen a három perces videóban mindegyik sorozatával foglalkozik. Melyek ezek? Hát a The Closer, a Franklin & Bash, a Dallas, a Leverage, a Falling Skies és a Perception, jah és a Rizzoli & Isles-ről se feledkezzünk el. Egy szónak is száz a vége, kulisszás videók formájában nézzük meg mi vár ránk tavasszal és nyáron.


Kommentáld!

Bryan Cranston a Breaking Bad-arca

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 14:09-kor a(z) A hét képe témába.

Jól látjátok, Bryan Cranston félretette egoját és az Independent Spirit Awards-ön felvette a legjobb csukáját, amit a szekrényben talált. Hatalmas arc, hatalmas ember, hatalmas kép, hatalmas csuka.

Tovább…

Kommentáld!

Lucy Liu lesz Dr. Watson a jenki Sherlock-ban

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 13:38-kor a(z) Pilottervek: 2012/13 témába.

Amikor egy network tévé szembe megy egy brit országossal. Érdekes menet lesz, hiszen a BBC továbbra sem engedélyezte, hogy a CBS berendelje és leforgassa a jenki Sherlock-nak a pilotját, ami az Elementary címet viseli. Az ügy éppen ülepszik, vagy a fene se tudja, addig a Robert Doherty munkájával tényleg komolyan foglalkoznak az óceánon túl. Első ízben Jonny Lee Miller-t szerezték meg a szereplők közé, aki Sherlock Holmes-t fogja alakítani, míg pár napja – a Southland-ben remek alakítást nyújtott – Lucy Liu-ra csapott le, aki Joan Watson szerepében fog feltűnni. Ugye? Első hallásra eléggé meredeknek hangzik, de valamilyen szinten szakítani kellett az alapötlettel, mert így akár még nyerhet is az amerikai tévécsatorna egy esetleges perben, ami éppen kezd kibontakozni, már ha nem álltak el tőle a britek.

A készítők sorában: Arthur Conan Doyle-t is emelgetni kell, aki a könyv megteremtője. A pilotot Robert mellett Sarah Timberman és Carl Beverly fogja felügyelni, míg Michael Cuesta rendezni. Elvileg a főszereplőgárda már teljes, illetve az se titok, hogy New Yorkban fog játszódni. Lassan tehát kezdődik a forgatás.

Kommentáld!

A Szerkesztők szerint 2012-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 12:53-kor a(z) díjátadók témába.

Leálltunk a díjszezonokkal, így most újra felélesztjük a topikot, mivel a végére értünk lassan. Márciusban nem is látok több kiosztót, majd április tájt lesz aktuális a Nickelodeon-é, ha emlékezetem a helyén van, illetve a GLAAD Awards májusban. De ezek csak halvány emlékfoszlányok. Ott tartottam, hogy szerkesztők, akiket lehet nyugodt szívvel vágóknak is hívni. Február 18-án 62. alkalommal osztották ki az ACE Eddie Awards díjait, ami eléggé messzi múltra tekint vissza.

Archívumunkból: 2012-es jelöltek, 2011-es jelöltek és győztesek; 2010-es jelöltek és győztesek; 2009-es jelöltek és győztesek. – Meglepetésre csak olyan sorozatok nyertek, amiknek alapjáraton odaadták volna a kritikusok a díjakat. Az egyik legevidensebb kategória „legjobb félórás sorozat” volt, valamint a „legjobb tévéfilm vagy minisorozat”, ahol szintén egyértelmű döntés született. Sajnáltam viszont, hogy a The Walking Dead megint csak hoppon maradt. Pedig a „Save the Last One” című részével simán elvihette volna az elismerést, de egy nála veteránabb drámáé lett, illetve egy összerakottabb (?) újoncé. A lista a tovább mögött. Nem lövőm le a poént. (A filmesek közül a The Artist, a Rango és a The Descendants lett díjazva.)

Tovább…

Kommentáld!

Június 5-én jelenik meg a Falling Skies

 
Beküldte: Kanyecc 2012 February 29, 11:53-kor a(z) DVD témába.

Ismételten jól időzített a Warner Home Video, hiszen a napokban újabb Falling Skies előzetest dobott a nép elé a TNT. Egyelőre nincs még mindig pontos premierdátum, hogy mikor fog visszatérni a sorozat a 2. évadjával, azt viszont már tudjuk, hogy a „Worlds Apart címet hordozza az évadnyitó epizódja. Ha valakinek kimaradt volna, akkor az alábbi két linken – itt és itt – hozzákapcsolódó forgatásos képeket és videót tekinthet meg!

Epic drama” – írják a sajtóanyagban. Fura olvasni, mert lájtos mivolta miatt került részemről kaszálásra. Az tény, hogy a TNT-nél teljesen jó helyen van, hiszen országoson simán egy Flashforward, vagy egy The Event sorsot húznék be neki. A Warner június 5-én fogja kiadni a DVD és Blu-ray formátumát. Mindkét esetben 3 lemezre tuszkolják rá a lényeget, amit 40, illetve 50 dollár fejében lehet mjad vásárolni. Az első etap különlegessége az, hogy 2011-ben a csatorna legnézettebb újonca lett, hiszen 6.9 millióan nézték. Azóta számtalan országban feltűnt, náluk talán a Viasat-franchise lenne a legjobb otthon számára.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats