Esti előzetes (3): NYC 22

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 20:35-kor a(z) videó témába.

Immáron a 7. videó érkezett a NYC 22-höz. Szám tekintetében a CBS teljesen korrektül foglalkozik az újoncával, amit jó látni, mert nem igazán hiszek a fényes jövőjében. Közbe arra is gondoltam, hogy talán azért rendelhette be, hogy legyen nekik is egy Rookie Blue-juk, vagy egy Southland-jük, azaz egy olyan rendőrös sorozatuk, ahol az ügyeket az utcai profik oldják meg, hétköznapibb megoldásokkal és környezetben. – Most magam próbálom meggyőzni?


Kommentáld!

Esti előzetes (2): Game of Thrones

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 19:49-kor a(z) videó témába.

Az HBO rafinált egy tévécsatorna. Tudja, hogy boldog-boldogtalan a Game of Thrones visszatérését várja, ezért még az ajánlók terén is trükközhet. Erre mutatnék is egy példát. Az ötlet roppant leleményes. Ne csak üres szavakat írjak… arról volna szó, hogy a baseball-t is adni fogják áprilistól, és lényegébe annak az előzetesét összemixelték a Trónok harcáéval.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Franklin & Bash

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 19:20-kor a(z) videó témába.

Tisztára, mint tegnap. A cukorfalat rovatunkban foglalkoztunk a sorozat egyik szereplőjével, utána pedig magával a produkcióval. Hogy tetszett a Franklin & Bash első évadja? Biztosan akad olyan köztetek, aki a pilotját se látta, nemhogy az egész etapját. Azoknak van egy jó hírem, mivel a TNT készített egy két és félperces videót, melybe összefoglalják a főbb eseményeit. Aki gyorsan le akarja tudni a darálását, az bátran klikkeljen a play gombra. A 2. felvonással majd nyáron tér vissza. Bár addig még akár ez alapján meg is jöhet bárkinek a kedve hozzá.


Kommentáld!

Karakterposzterek a Trónok harcához

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 18:40-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Napi két-három Trónok harca cikk jöhet? – Minden bizonnyal a választ adók többsége az „igent” mondogatja. Érkeztek újabb poszterek, melyeken a karaktereken van a fő hangsúly.Tovább…

Kommentáld!

Claire Coffee is megmutatta

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 16:20-kor a(z) cukorfalat témába.

„Elhanyagolt” cukorfalat rovatunkat egy újabb szépséggel folytatnánk, Claire Coffee-val. A színésznőt manapság a Grimm-ben láthattuk sűrűbben, ahol Adalind karakterét alakítja. Emellett persze a Franklin & Bash-nek az egyik főszereplője. Ergo, nem egy feledésbe került színésznő, akinek alig akarnak munkát adni, bár előzőleg inkább csak a vendégszerepek mentek. 2007 és 2009 között 170 epizódnyit volt a jenkik egyik szappanoperájában, a General Hospital-ben, amit szerintem idehaza senki se követ figyelemmel, így annyira nem is nagy szám, pláne, hogy 12 ezredik részén is túl van már.

Ismételten az Me in my Place fotós gárda lőtte a következő képeket. Nekem bejönnek. Értenek ahhoz, amit csinálnak és ez látszik a fotókon is. Tovább mögött a galéria.

Tovább…

Kommentáld!

Áprilisban jelenik meg a King is

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 14:30-kor a(z) DVD,Kanadai régió témába.

Tovább szemezgetünk a kanadai régióval. (Lásd tegnap a Lost Girl-megjelenést.) Többször írtunk a King-ről cikket. Symor kommentjét ajánlom figyelmetekbe, melyben összefoglalta, hogy a lényeget: „A King-et mindenkinek csak ajánlani tudom (…)”. Azóta se sikerült időt szentelnem rá, de minél többször írok róla, annál közelebb van az a bizonyos nap, amikor már tényleg nincs más, csak ő. DVD-n április 2-án fog megjelenni az első évadja. A második éppen premieren van Kanadában. A borítása szerintem piszok jó lett. Ezért is mutatjuk meg. A rajta lévő „saison” szócskával ne foglalkozzatok. Mi se értjük, hogy a kanadai amazon.com-ra miért egy francia/német borítás került, melynek fele mégis angol.

Kommentáld!

Interaktív térkép a Trónok harcához

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 12:05-kor a(z) Fun témába.

Nem mondok új dolgot azzal, hogy az egész világ Game of Thrones-lázban ég. Legutóbb talán a Lost sorozatzárásánál éreztem ezt a fajta hype-oltságot a rajongók, a weboldalak és a csatorna részéről. Durva, hogy már csak kettőt kell aludnunk (már ha vasárnap nem virraszt valaki), és nézetjük a 2×01-es epizódját a sorozatnak. Várjuk. Én is újranézem. Addig viszont böngésszétek a GoT-világtérképét.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 10:36-kor a(z) Hírek témába.

 • Malese Jow csatlakozott a J.J. Abrams és Mark Schwahn közös pilotjába, a Shelter-be.
 • John Rhode, Olivia Ward és Patrick House vendégszerepelni fog a The Biggest Loser 13×16-ban.
 • J.K. Parham és Mimi Kennedy jelenlétével erősíti a Best Friends Forever április 18-i részét.
 • Chloé Sevignyi beugrik a Law & Order: SVU április 18-i epizódjába.
 • Bradley Whitford és Kathryn Hahn vendégeskedni fog az április 19-i Parks & Recreation-ben.
 • Április 20-án a Who Do You Think You Are? vendéglistájában: Bree Turner-t, Sebastian Roche-t és Neil Hopkins-t emlegetik.
 • Lassan befejeződik a Modern Family harmadik évadjának munkálata. A 4. évad bértárgyalásai pedig beindulnak, hiszen a szerződéseket meg kell hosszabbítatni. Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson és Sofia Vergara 65 ezer dollárt kap részenként, Eric Stonesteet 20 ezret, míg Ed O’ Neil 105 ezret. Ezek a számok fognak elvileg kimozdulni pozitív irányba.
 • A Winteriscoming.com készített interjút Nikolaj Coster-Waldau-val.
 • Alex O’Loughlin az április 30-i crossover epizódból fog hiányozni csak, amelyben az NCIS: Los Angeles szereplőivel fogunk találkozni a Hawaii Five-0-ban. – Plusz néhány forgatáson készült kép.
 • A Dexter készítője, James Manos Jr. elkészíti a Pigalle, la nuit amerikai változatát. Ez ugye egy francia sorozat. Bővebb részletek róla.
 • Tudtátok, hogy a legnézettebb szriptelt sorozata volt az Alphas a Syfy-nak az elmúlt két évben? Az első évadját átlagban 3.3 millióan nézték. A visszatérés elvileg 2012 júliusában lesz, újabb 13 résszel. Az új évadba csatlakozott Erin Way (Detroit 1-8-7, Pivate Practice), mint főszereplő; illetve Bruce Miller (Eureka), mint exec producer és showrunner.
 • Április 9-én kerül adásba a Being Human US 2. évad zárása. A vendégszereplők sorában: Andreas Apergis.
 • Roger Bart a Grimm 1×21-nek a vendégszereplője lesz.
 • Adam Baldwin és Castle első képe.
 • Emily Andras lesz a Lost Girl harmadik évadjának a showrunner-e. Egyébként az 1×05-ös, az 1×07-es, a 2×04-es; a 2×09-es; a 2×17-es és a 2×21-es részeket írta.
 • Amaris Davison a Castle 4×22-es részében lesz benne.
 • Durván kivesézik itt a Mad Men 5×01-02-es részeit.
 • Megvannak a Fringe évad utolsó részeinek a címei: 4×20 – Worlds Apart; 4×21-22 – End Game. – Utóbbi dupla részes lesz.
 • Whoopi Goldberg vendégszereplője lesz a Glee 3. évadjának, ahogy Lindsay Lohan is. Utóbbi az évadzáró részben tűnik fel.
 • Peter Stormare és Linsay Shaw a Body of Proof 2×20-as részében lesz jelen.
 • Május 22-én startol a Hollywood Squares, melynek Peter Rosenberg lesz a műsorvezetője.

Kommentáld!

Nézettség 03/24 – Szombat

 
Beküldte: Kanyecc 2012 March 31, 8:51-kor a(z) Nézettség témába.

Szombati nézettségi adatok között van egy érdekesség. Az NBC műsorán feltűnt a Fairly Legal. Kiindulva abból, hogy 21 órától a The Firm új epizódját adják, ez valószínűleg az USA Network-ös sorozat, vagyis nem lehet film. Bár akadt már párszor olyan, hogy két sorozatnak ugyanaz a címe. Szerintem most nincs erről szó. Az viszont érdekes, hogy alig esett ilyenről szó, vagy csak elsiklottam felette? A Q’Viva! The Closen tényleg szarul teljesít. Teljesen adja magát az átpakolás 23 órára. A Saturday Night Live Anna Faris műsorvezetésével, és Drake zenei felvezetésével 3.6/9-es demó/share értéket hozott.

A The Voice UK és a Britain’s Got Talent nyitásáról, és harcáról bővebben itt számoltunk be. A Total Wipeout 3 milliós teljesítménye övön aluli már a BBC-nek, így teljesen adta magát a kaszája. A Million Pound Drop Live viszont korrekt. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Szombat (03.31)

 
Beküldte: FERCSA 2012 March 31, 7:09-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Hétvégén pihi szünet, leszámítva egy-két sorozatot. A tovább mögött találjátok: a Being Human (UK) (4×06) előzetesét.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats