Esti előzetes (3): Stars Earn Stripes

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 22:42-kor a(z) reality,videó témába.

Hoppá. Celebek, akik katonáknak álltak – vagy valami hasonlónak. Egy valamit látok benne, sikert Magyarországon. Természetesen kellenek hozzá az ismert „soha a büdös életbe nem akarok tesizni” celebeket, valamint két zseniális műsorvezető (mondjuk: Jani és Balázs), aztán csapathatja is akár az RTL Klub. Mit szólnátok hozzá? Az amerikaihoz ősszel érkezik. A magyar változatot simán kinézem belőle. Íme az első ajánlói.Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (2): Strike Back – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 21:36-kor a(z) videó témába.

Az m1 jóvoltából már nézhetjük a késve érkező első évadját a Strike Back-nek, mivel az HBO már leadta a másodikat, így tényleg szintre lehet hozni magunkat augusztus 16-ig. Ekkor fog ugyanis visszatérni a sorozat a folytatással, ami a jelenkor egyik legjobb brit/kábeles akciósorozata. Két videót mutatnék hozzá. (Ezen kívül jelezném, hogy a következő részt az m1-en szombaton, éjfél után, 0:35-től láthatjátok majd.)Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (1): Accused – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 20:18-kor a(z) Brit régió,videó témába.

Hamarosan visszatér az Accused. A britnél a BBC One adja, és amit még érdemes róla tudni, hogy egy antológia, azaz minden epizód egy különálló történetet mesél el más színészekkel – de a tartalmi lényege ugyanaz, azaz milyen a vádlott bőrében lenni. A 2. szériában: Stephen Graham (Boardwalk Empire), Anne Marie Duff (Shameless, UK), Olivia Colman (Rev., Twenty Twelve), Thomas Brodie-Sangster, Joe Dempsie (The Fades), Oliver Lee, John Bishop, Ruth Sheen (Silent Witness), Anna Maxwell Martin (Bleak House, South Riding), Rachel Leskovac, Sheridan Smith, Robert Sheehan (Misfits) és még sokan mások fognak szerepelni. Nézzük a hozzákészült ajánlót.


Kommentáld!

Plakáton a Partners

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 16:05-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Persze, ki kell hangsúlyozni, hogy a Will & Grace készítőinek nevéhez kapcsolódik a Partners, de ez a tény hozott bármelyik „utódnak” plusz nézőt? (NEM!) A Four Kings egyévados, a Shit My Dad Says egyévados lett végül, pedig azoknál is kihangsúlyozták. Erről ennyit. Sőt, a CBS újoncából simán kinézem a gyorshalált. Maximum 4 hétnyi műsoridőt jósolok neki, aztán vagy átrakják szombatra, vagy másik napra, vagy lekerül nyári róla.

Kommentáld!

Nézettség 07/26 – Csütörtök

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 14:20-kor a(z) Nézettség témába.

Nyitott a CBS részéről a 3, de nem hozta azt a nézettséget, mint amit vártunk volna tőle. Igazából a CBS vezetősége is tisztában volt ezzel, azért húzta ennyire a premierjét. A Saving Hope-pal nem kell jövőre az NBC műsorán számolni. A poén, hogy 20%-kal erősödött múlt héthez képest, de így sincs sok esélye.

Az Anger Management továbbra se növekvőben. Az FX tényleg utolsó pillanatra fogja hagyni a berendelését, mert nincs beállás. A poén, hogy a TBS-es Sullivan & Son megverte a teljes lakosság körében. Az Awkward. remekül szerepel.

A briteknél semmi említésre méltó. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Forgatási képek Trónok harcához

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 13:33-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Zajlik a forgatása a Game of Thrones 3. évadjának. A következő képek a Tully-ház környezetéről, díszleteiről készültek. Ha valakit érdekel a családfájuk, akkor lehet csekkolni a wikipediás adatlapjukat.

Tovább…

Kommentáld!

30. heti magyar nézettség (07.23-07.29)

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 12:50-kor a(z) magyar nézettség témába.

A következő hetek az m1-ről fognak szólni, illetve az Olimpiai Játékokról. Péntek este a megnyitót 366 ezren nézték a 18-49 évesek körében, amivel sikerült megvernie a Miami helyszínelőket az utolsó félórájában. Teljes lakosságban 871 ezren ültek előtte, viszont itt már kitartottak Horatio mellett a nézők, aztán kapcsoltak csak át. A King napiba „darálása” eléggé hullámozóra sikerült, ugyanis volt, hogy 160 ezren látták, volt pedig amikor mindössze 80 ezren. Ez a stílus valahogy nem célratörő, de legalább leadták az első évadját még a játékok előtt.

A hét meglepetése, hogy ismételten a Forma1 közvetítés lett a No1 a célközönség körében, majd a Kincs, ami nincs és A mentalista követte. Teljes lakosság körében a Tények hétfő-csütörtöki adásai hozták a meglepetést, hiszen TOP5-ben négy foglalt helyet, míg az 5. a F1 lett. További érdekesség, hogy főműsoridőben (19:00-23:00) a 18-49-ben éves viszonylatban: a Tv2 26 estét, az m1 16-ot nyert. (Részletek a tovább mögött.)
Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 12:00-kor a(z) Hírek témába.

 • Nosza, fogynak a Barátok közt szereplői? Az [origo] értesülései szerint szeptemberben négy alkalommal is meghallgatásokat fog tartani. Felső korosztály határ nincs, alsó 15 év. A részletekről itt olvashattok.
 • Még nem végeztem a Modern Family-vel, de ettől a hírtől agyfaszt kaptam. A sorozat készítői lecseréltetik a kutyát, akit láthatunk Jay-ék házában. Napi WTF-nak azért üt.
 • A The CW, a CBS és a Showtime is túl van a TCA Press Tour nyári szegmensén. Képek a beszélgetés utáni partiról.
 • Július 31 és augusztus 21 között a The L.A. Complex kedd este 21 órától adja a The CW. 2×03-06-os részt érinti ez. Augusztus 27 és szeptember 10 között átpakolják hétfő 20 órára, míg 17-én és 24-én duplázva adják.
 • Van néhány címünk: Stolen Huff / Orca ShruggedSuits 5×04-05; Mona-Mania!Pretty Little Liars 3×15; The Lone GunmanArrow 1×03; End TimesContinuum 1×10; Gaslight / When Push Comes to Shove / Alphaville – Alphas 2×04-06; Personal Effect / There’s Always a Downside / No Pain, No Gain / Fractures Warehouse 13 4×03-06;
 • Az NCIS új évadja két órával fog folyatódni időben az előző fináléja után.
 • Kárász Róbert, a Mokka műsorvezetője vendégszerepet kapott a Burn Notice-ba.
 • Az ABC levette a műsoráról a Trust Us with Your Life-ot a folyamatosan romló nézettsége miatt.
 • Péntek este, a 30. Olimpiai Játékok megnyitóját 40.65 millióan nézték az NBC-n, ami 12.2-es célközönség demót vont maga mögött. Szarrá vert minden ismétlést. Az országos tévék nem is adtak semmit.
 • A Nickelodeon berendelt két gyermek sorozatot. Az egyik a The Thundermans, ami egy szuperhős családról fog szólni, míg a másik a The Haunted Hathaways, ami szintén egy családra fókuszál majd, akiknek a házában szellemek is élnek.
 • Október 9-én a The CW leadja a Dr. Horrible’s Sing-Along Blog-ot.
 • Szeptember 3-án lesz a Hotel Hell 2 órás fináléja, míg 4-én érkezik a Hell’s Kitchen és a MasterChef finálé felvezetése, míg 10-én a zárás. Szeptember 14-én a Touch le nem adott részét fogjuk megkapni (1×00-t vagy 1×13-at?), mögé pedig Bones ismétlést pakoltak.
 • Csak én érzem úgy, hogy nagyon szar lesz a Total Recall mozifilm? Két jelenetsor belőle.
 • Jay Karnes legalább 4 epizódjában fel fog tűnni a Last Resort-ban.
 • Christine Woods a Go On-t fogja erősíteni, ahol visszatérő-vendégszereplő stádiumban emlegetik a hírek.
 • Forgatásos kép a The Office 9. évadjához. Egy másik pedig a Glee 4. évadjához. Két harmadik a Grey’s Anatomy 9. szériájához.
 • Interjút készítettek Catherine Bell-lel, az Army Wives szereplőjével.
 • Derek Webster visszatérő szereplője lesz a Revolution-nek.
 • Nemcsak a Modern Family felnőtt tagjai akarnak fizetésemelést kiharcolni a stúdiótól (nekik már sikerült!), hanem a gyerekszínészek is. Sarah Hyland kivételével a három fiatal 10-12 ezret kapnak epizódonként jelenleg, azonban szeretnének többet, ezért hasonlóképp járnak el.
 • DJ Qualls vissza fog térni a Supernatural-ba.
 • 2013. február 2-án osztják ki majd a következő Art Director Guild Awards díjait.
 • A CBS elnöke továbbra is kitart amellett, hogy az Elementary nem a Sherlock másolata.
 • A Lifetime újabb forgatókönyvet rendelt be, mely a HR munkacímre hallgat. A készítője: Aaron Kaplan és Michael Lohmann lesz, míg Glenn Porter (I Melt with You) az írója. A történet egy HR-igazgatóról szól, akinek élete gyökerestül megváltozik, miután sérüléséből felépül, és vállalatában az új törekvésekre törekszik.
 • Misha Collins legalább 8 részben felbukkan a Supernatural-ban.
 • Michael Weatherly-vel készült NCIS-es interjú.
 • John Pyper-Ferguson beugrik a Grimm-be, mint vendégszereplő.
 • A Line of Duty megkapta a 2. évados berendelését.
 • Reid (Matthew Gray Gubler) csajozni fog a Criminal Minds 8. évadjában, legalábbis a készítők nagyon ráfekszenek a szerelmi életére, ami a 8×04-es részben fog kibontakozni.
 • 16 spoiler a How I Met Your Mother új évadjához.
 • Mark Valley csatlakozott a Body of Proof 3. évadjába.
 • Augusztus 6-án tér vissza a Pop Up Video a VH1-re.
 • Az AMC elkaszálta a The Killing-et. Tess már napok óta írja a kaszájának hírét, de hátha valaki nem olvasta, így azért itt megemlítjük. A készítők megpróbálják eladni más csatornának, bár erre eléggé kicsi az esély.
 • Az FX berendelt egy pilot tervet Bronx Warrants címmel. A történet egy nyomozócsapatról szól, akik olyan embereket kerítenek elő, akik ellen letartóztatási parancsuk van a rendőröknek. A stábban: Robert Kelly, Josh Segarra, Shirley Rumierk, Denis Leary és Jim Serpico.
 • How To Live With Your Parents (For The Rest Of Your Life)-ba csatlakozott Stephenie Hunt.

Kommentáld!

Csúszva érkezik a Vexed-dvd?

 
Beküldte: Kanyecc 2012 July 31, 10:43-kor a(z) Brit régió,DVD témába.

Sok kételyek övezte a Vexed sorsát az első évad leadását követően. Nem hozott nagy nézettséget (2.26M-2.09M-1.90M), ezért sokan temették is, bár ez se volt rossz egy BBC Two tekintetében. Januárban aztán megkegyelmeztek a rajongókon, és berendelték a 2. évadját. Ez már 6 részes lesz, amit augusztus 1-jén kapunk meg. Toby Stephens tehát maradt a folytatásra, viszont Miranda Raison érkezett Lucy Punch helyére, aki a Powers miatt nem vállalta el. A szőkeség konstatált, valószínű a minősége se változik az komédia-drámának, amit Howard Overman írt.

A történet: egy újonc rendőrpárosról szól, akik ügyeket oldanak meg, melynek részleteit, infóit egy (az őrssel szemben lévő) kávézóban beszélik meg – mivel jobb a kávéjuk. Tehát ennyire elmebeteg.

A sorozat DVD-n is kiadásra kerül, bár a briteknél ez természetes akkor is, ha éppen elkaszálták. Csak kicsit arra ad következtetni a késői érkezése, hogy mint ha elfeledkeztek volna róla. Augusztus 13-án lehet már vásárolni, extrákról nincs infónk.

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Kedd (07.31)

 
Beküldte: FERCSA 2012 July 31, 7:08-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Hétfő után kedden se maradunk sorozat nélkül. A tovább mögött: a Pretty Little Liars (3×08), a Jane By Design (1×18), a Rizzoli and Isles (3×09), a White Collar (4×04) és a Covert Affairs (3×04) ajánlója. Ne hagyd ki egyiket se.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats