Esti előzetes (3): The Good Wife – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 31, 22:42-kor a(z) videó témába.

Az első előzetese a 4. évadhoz. Révén, hogy nem vagyok nézője, így rátok hagyatkoznék a benne látható spoilermennyiség kapcsán. Szerintem nincs – mondom mindezt látatlanban, tudatlanul. Nyugodt szívvel emlegethetjük a legveteránabb jogi sorozatnak. A CBS összehozta. Mit kell tudni a folytatásról? Pl.: Miriam Shor visszatérő szereplője lesz, míg Annabella Sciorra és Matthew Perry vendégszereplője. Jah, és Kristin Chenoweth sérüléséről se feledkezzünk el. Tényleg, akkor most fel fog tűnni, mert ugye 10 részre érkezett volna, azonban csak 1 lett belőle, ami nem is biztos, hogy lesz. Vagy igen?

Szóval akkor az új évados előzetes a kérdés utánra!


Kommentáld!

Esti előzetes (2): World Without End

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 31, 22:22-kor a(z) Kanadai régió,videó témába.

A ReelzChannel a The Kennedys-zel már kitűnt a sorból. Most a World Without End, azaz A katedrális folytatásának a premierjét várjuk részükről, ami októberben lesz aktuális. Slusszpoén, hogy a Tv2 holnaptól elkezdi újraadni a Pillars of the Earth-öt. Véletlen egybeesés vagy alapos előkészült? Fene se tudja, de az biztos, hogy az előd mellett a folytatást is javarészt Magyarországon forgatták. 8 résszel érkezik, talán itthon még idén.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Scandal – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 31, 22:13-kor a(z) videó témába.

Írtam, vagy csak akartam a Scandal első évadjáról kritikát? Most nem rémlik, és ilyen időben lusta is vagyok az archívumban kutakodni. Az viszont tény, hogy eléggé jól ért véget az utolsó epizódja. Többen feltettük a kérdést már menet közben: „Ki is valójában Olivia Pope kedvenckéje, Quinn?!” Valószínűleg az évadkezdésben megkapjuk a választ rá. Nem hittem volna, de az ABC berendelte, így számolnunk kell vele. Utólag örülök neki, egyébként, az Universal Channel adta idehaza, ha valaki szinkronosan szeretne nekiülni.


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 31, 9:41-kor a(z) Hírek témába.

 • Az [origo] megtudta, hogy az Éden Hotel 3. szériája csak jövő tavasszal fog elstartolni, amin nem meglepetés, hiszen most a fókusz a Fátylat rá!-n és a Nyered, ha mered!-n lesz.
 • Szeptember 4-től az HBO Comedy elkezdi adni kedd, szerda, és csütörtök esténként a Sírhant műveket. Alapművek közé tartozik. Akinél kimaradt, annak ajánlom figyelmébe, mert nincs veszteni valója.
 • Tamara Braun vendégszerepelni a Castle 5×05-ös részében.
 • Nancy La Scala beugrik a Criminal Minds 8×06-es epizódjába.
 • Phillip Devona a Revolution 1×06-ben lesz látható.
 • Shelley Long vissza fog térni a Modern Family 4. szériájába.
 • A TVAddict.com oldalán meg lehet teljes egészében tekinteni az Arrow Fan Expo-s paneljét. Ez olyan, mint a Comic Con, csak kisebb rendezvény, és Kanadában.
 • Van néhány címünk: Family BusinessBlue Bloods 3×01; Better Times are Coming / A Day to Give Thanks / Vast & Fiendish PlotCopper 1×08-10; Beirut is Back Homeland 2×02; The SilencerCriminal Minds 8×01; High RoadPerson of Interest 2×06; KnightWorld Without End 1×01;
 • Törölt jelenetek a Castle előző etapjához. Valószínűleg ez került rá a 4. évados DVD kiadásra.
 • Jake barátnőjét fogja alakítani Miley Cyrus a Two and a Half Men-ban, ahol 2 rész erejére fog feltűnni. Emellett az is biztos már, hogy az American Idol zsűrijei között nem fog feltűnni. Nem bánom.
 • Michael Schur vissza fog térni a The Office-ba.
 • Első forgatáson készült kép Kendall Jenner-ről, aki a Hawaii Five-0 csapatát fogja erősíteni. – Nagyot röhögtem, amikor megláttam.
 • Hivatalosan is bejelentették, hogy a Jersey Shore 6. évadja lesz az utolsó. Az MTV elkaszálta. Vajon lesz hasonló áttörése a közeljövőben a reality részlegen?
 • Tori Anderson vendégeskedni fog a The LA Complex 2×10-es részében, melyet Carl Binder fog írni.
 • A Nickelodeon elkaszálta a Victorious-t és a How to Rock-ot.
 • Stephen Kronish fogja írni a Braquo franciasorozatnak a feldolgozását.
 • Néhány promókép a Glee évadnyitásához.
 • Annie Wesching több epizód erejére fel fog tűnni a Body of Proof-ban, mint nővér.
 • Az NBC vásárolta meg a legnagyobb licittel Michael J. Fox pilotötletét sorozatnak úgy, hogy a casting, a pilotforgatás még meg se kezdődött. Jövő ősszel fog startolni, és mivel 22 részt kértek be belőle, így teljes idénnyel lehet vele számolni. Az alaptörténete: egy családapáról szól, aki betegségben szenved. Az írója Sam Laybourne lesz.
 • Október 25-én adják ki a Misfits könyvet.
 • Marco Pennette érkezik az Animal Practice-be Gail Lerner showrunner-i pozíciójába.
 • Még egy forgatásos kép Mulan-ről.
 • Október 30-án lesz a Face Off fináléja, melynek különlegessége, hogy élőben fogják közvetíteni.
 • Majandra Delfino lesz Dwight húga a The Office-spinoffban.
 • Elfelejtettük írni, de az Alphas új timeslotba került át. Eddig a 22 órásban futott, most a 20 órásban. Nézettségpótlás folyamatban, szóval kis türelmeteket kérném.
 • A Space kanadai tévécsatorna berendelte egy sorozatot Bitten címmel, melynek alapjául a Women of the Otherworld című regény szolgált Kelley Armstrong tollából. 13 résszel érkezik majd. Tavasszal startol a forgatás Torontóban. (További részletek.)
 • Feltöltődik a szombat este a CBS-nél. Visszatér a The Doodlebops és a Busytown Mysteries, míg debütál a Liberty’s Kids. (Részletek.)
 • Október 10-én 26 új epizóddal tér vissza az A&E-re a Duck Dynasty.
 • Joanna Page és Tom Ellis főszereplésével az NBC-n landolt a Gates amerikai feldolgozása, ami a Sky Living műsorán debütált a briteknél.
 • A Thick of It szeptember 8-án tér vissza a 4. évadjával. Aki szeretne többet tudni a folytatásról, annak ajánlom figyelmébe ezt a linket.

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Péntek (08.31)

 
Beküldte: FERCSA 2012 August 31, 7:05-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Hétköznap vége = Péntek = Deadzone! A tovább mögött: a Boss (2×03) előzetese. Ne hagyd ki egyiket se.

Tovább…

Kommentáld!

Promóképeken a Ben & Kate

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 30, 22:05-kor a(z) Promo témába.

Létezik az, hogy a Ben & Kate még mindig nem került fel torrentre? Ha valaki látta a pilotját, és tud szolgáltatni valami (nézhető) linkkel az ne fogja vissza magát, mivel a Fox jóvoltából már nézhető pár napja. Kíváncsi lennék, hogy Dana Fox mennyire találta el, hiszen a New Girl-höz is köze volt, s milyen jó lett. A szereplőgárda eléggé vegyes saláta. Egy színészt se emelnék ki ezért onnan, inkább mutatnám a guruwiki-s adatlapját, ahol minden szükséges infót megtalálhattok róla.

Jah, és a promóképeket se feledjétek el. Szerintem a Ned Fox is My Manny jobb lett volna címnek, mint a Ben & Kate. Kicsit a CBS-es Mike & Molly-ra hajaz.

Tovább…

Kommentáld!

2012/13-as őszi műsorrend: péntek

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 30, 21:27-kor a(z) Hírek témába.

Hétfő, kedd, szerda és csütörtök. – Hétköznapokból már csak egy van hátra, amivel eddig nem foglakoztunk. A Péntek! Írjuk nagybetűvel. Személyesítsük meg, hiszen sokan a Halállal párosítják. Azért akad olyan tévécsatorna, ami ki tudja játszani a kudarcot. Az ABC-nek és a CBS-nek mostanság sikerülgetett. Nagyjából. Nem teljesen, de ráfoghatjuk.

20 órás blokkban egy igencsak erős kísérletet fog tenni az NBC. A Whitney és a Community pótolja a helyét a kaszált befejezett Chuck-nak. Pénteken a szitkom egyenlő a halállal. Ezért leszünk rá nagyon kíváncsiak. Főleg, hogy október 19-ére tették a startját. Ez viszonylag előny is lehetne akár, hiszen akkora mindenhol minden beáll és az újdonságokra lesznek nyitottak a nézők. Az ABC is ugyanígy fog eljárni, csak ők szeptember 14-én kezdik el a hadműveletet. A The CW is merész húzással állt elő, hiszen az America’s Next Top Model átkerült szerdáról. A CBS pedig a CSI: New York-ot hozta előrébb 21 óráról.

21 órás részlegben is történt pár változás. Ott a Grimm, mint fix sorozat. Ott a Fringe, ami megint csak maradt a seggén, viszont a Nikita feltűnt, a Supernatural eltűnt. Tavaly túlélte előbbi, így van esélye a 2013/14-es idényre, hogy idén sem lesz vele probléma. A Made in Jersey viszonylag jó felvezetést fog kapni, bár a Blue Bloods-szal jobbat kaphatna, de ebbe ne menjünk bele. Felesleges. CBS úgy is változtat, ha nem olyanok a mutatók.

22 óra után nem történt semmi.

Kommentáld!

Tegnap jól nyitott a Dallas

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 30, 20:30-kor a(z) magyar nézettség témába.

Augusztus 29-én dupla epizóddal nyitott az új sorozat: szerdán a kereskedelmileg kiemelt, 18-49 éves korosztályban a Dallas két része volt a két legnézettebb műsor. Az első epizód 28,5 százalékos (511147 néző), a második epizód 33,6 százalékos (505524 néző) nézettséggel ment az idősávjában. A tv2-n futó Dr. House messze elmaradt nézőszámban is (11,8 % SHR, m202635 néző), akárcsak az utána következő Született feleségek (7,5 % SHR, 101295 néző). Ami a teljes lakosságot illeti, annak körében is ez volt a legnézettebb műsor szerdán: az első részt 1.218.234-en látták (28,1% SHR).” – olvasható az RTL Klub által kiadott sajtóközleményben.

Egy szóval, jól nyitott az RTL Klub-on a Dallas. A csatorna számtalan sajtóközleményt adott ki, melyekben az egyes csatornaarcaival promózták. Pl.: „Sebestyén Balázs: Samantha Ewing még ma is bombanő!” vagy „Erős Antónia csodálja a Samanthát játszó Linda Grayt” és a többi. A lényeg, hogy a tévéfilmek után a sorozat is remekül teljesített.

Lehet tippelni, hogy a 3. résznél is elérik-e az 1 milliót, vagy azt már csak alulról fogják szagolni. Tippemre akkor még meglesz!

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): Ben & Kate + The Mindy Project + The Mob Doctor

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 30, 19:00-kor a(z) videó témába.

Három újonc, melyből kettőt már láthattak a szerencsések, akik vagy IP trükközéssel próbálkoztak, vagy más úton sikerült hozzájutniuk a pilot részekhez. A The Mindy Project-ről és a Ben & Kate-ről beszélek, melyeket az NBC több online platformra felrakott. Ezen kívül ott a The Mob Doctor, ami a kórházas részleget erősítheti. Jöjjenek azok az előzetesek.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Dancing with the Stars: All Stars

 
Beküldte: Kanyecc 2012 August 30, 18:31-kor a(z) videó témába.

Fel akartam sorolni, hogy kik kaptak helyet a Dancing with the Stars: All Stars kiadásában, azonban mikor megláttam a legfrissebb ajánlóját letettem róla, mivel mindenki benne van, illetve mindenki a nevén van felemlegetne. Szeptember 24-től érkezik. A The Voice lesz a legnagyobb ellenfele. Célközönségben biztosan megveri, dehogy a teljes lakosságban fel tudja-e venni a harcot ellene, az már más kérdés.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats