Gondolkodnak a Spartacus-spinoffban a Starz-nál

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 29, 19:48-kor a(z) Fun,Hírek témába.

A héten került kiküldésre az amerikai újságírók a Spartacus: War of the Damned screenert változata (lásd: lenti kép), amit mi – sorozatfüggők – csak januárban láthatunk a Starz műsorán. Ezzel egyidejűleg érkezett a hír is, hogy tervezik a sorozat spinoffját, mivel kell a csöcs, a dugás és a vér a képernyőre, legalábbis amelyikből hiányzik, az nem hoz olyan számokat. Innen jött eme csodálatos ötlet, hogy Caeser-vonalán folytathatnák az anyasorozathoz kapcsolódó szériát. Todd Lasance fogja alakítani, akivel a WotD-ben is össze fogunk találkozni, és ha a karaktere beválik a nézőknek, akkor kiragadják az életének egy adott szakaszát, amit aztán a közel-távoljövőben le is gyártanának.

A felvetés érdekes, ahogy az is, hogy a Starz elkezdett aggódni a jövőjük miatt, hiszen a Syfy mintájára eléggé hamar lekerülhet a sorozatfüggők listájáról. (Valljuk be, kedvenc sci-fi csatornánk az elmúlt 2 évben szart se tett le az asztalra, amivel a nevüket éltethetné.) – A keresztkérdés: Jó irányban gondolkodnak a spinoff kapcsán a készítők?

1 Hozzászólás

Délutáni előzetes (3): Suits – 2.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 29, 18:00-kor a(z) videó témába.

Január 17-én tér vissza a Suits az évad második felével. Ennek örömére készítettek hozzá egy rövid ajánlót, melyben semmi említésre méltó jelenet nem szerepel. Így üljetek le elé. Mellesleg idehaza mikor kapjuk meg? Tv2?


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): The Moment

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 29, 16:46-kor a(z) videó témába.

Az USA Network a reality-k terén is ráerősít. Nemrég berendelte sorozatnak a The Choir-t és a Bride or Beast Man-t, illetve a Partners in Crime-ot. A The Moment-ről se feledkezzünk el, amelyből 9 részt kaptunk. A történet középpontjában olyan emberek, akik megkapják az esélyt, hogy álmukat megvalósíthassák. A műsorvezetője: Kurt Warner lesz. A kérdés pedig rém egyszerű: Ennyi elég lesz ahhoz, hogy ráerősítsen a reality blokkjára, ami eléggé csekély létszámmal bír? – Szerintünk sztornóznia kellene az ötletet.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Call the Midwife

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 29, 15:37-kor a(z) videó témába.

Manapság már az a ciki a brit sorozatoknál, ha nincs valaminek karácsonyi epizódja. A Call the Midwife kapott ilyen különkiadást, szóval az ünnepek alatt lehet vele számolni, illetve azzal is, hogy jövőre érkezik a 2. szériája, de az még arrébb van. Az előző etapja bődületesen jól szerepelt, hiszen 9-11 millió között hozott átlagban, ami minden újoncnak az álma. Ismételten időutazásban lesz részünk, hiszen az 1950-es évekbe repítenek vissza minket Heidi Thomas-ék. A sztorija se gyenge, hiszen főszerepben frissen végzett szülésznők, illetve olyan apácák, akik ezzel foglalkoznak. A színészek sorában: Jessica Raine, Miranda Hart, Cliff Parisi, Jenny Agutter, Pam Ferris, Judy Parfitt és Vanessa Redgrave.

Nézzük a különkiadás ajánlóját.


Kommentáld!

Nancy utolsó spanglija

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 29, 15:07-kor a(z) Hírek témába.

Nincs kreativitás, csak a szimpla poszterötletet dobták rá a DVD és Blu-ray borítására az amerikaiak. Ezzel érkezhet jövőre hozzánk is, hiszen a Weeds-nél nincs elmaradás, az Intercom szereti időben eljuttatni a rajongóihoz az évadadagot.

1 Hozzászólás

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 29, 13:27-kor a(z) Hírek témába.

 • Van néhány címünk: Thanks for the MemoriesHaven 3×13; Ring UpHow I Met Your Mother 8×14; Trust No One  – Beauty & the Beast 1×12; The Birds of GranbyThe Goodwin Games 1×03; ParanoiaNew Girl 2×14; The Kindness of StrangersMerlin 5×10; Reynolds vs. Reynolds: The Cereal DefenseIt’s Always Sunny in Philadelphia 8×10; A Krampus Carol / The Curse of ShivaThe League 4×12-13;
 • Chad Michael Murray többepizód erejére fog feltűnni a Southland 5. szériájában.
 • Ray Romano (Men of a Certain Age) és Matt Lauria beugrik a Parenthood 4×11-be.
 • Az AMC ismételten interjúztatta a sorozatainak szereplőit: Steven Yeun (Glenn) beszélt a The Walking Dead-ről, míg Dohn Norwood (Psalms) a Hell Wheels-ről.
 • Bill Smitrovich ügynököt fog alakítani a CSI: New York 9×09-ben.
 • Dash Mihok és Walt Fasier vendégszereplője lesz a Blue Blood 3×08-as részének.
 • Last Man Standing és a Malibu Country epizódbővítést kapott. 18-18 résszel képviselheti magát az idényben, így összejött az 5-5 epizódos bekérés.
 • Ismételten elcsúszatták a Touch visszatérését. Most február 8 a jelenlegi felállás szerint.
 • A Syfy tárgyalásokba kezdett, hogy feldogozhassák a Waterworld című Kevin Costner-féle könyvet, ami nem kevés CGI-s elemet tartalmazna. Ezért is megy a nagy hezitálás, hogy a jogok megszerzését követően tévéfilmben vagy sorozatban gondolkodjanak.
 • Evan Peters-t faggatták ki az American Horror Story: Asylum kapcsán.
 • Tim Rozon csatlakozott a Lost Girl új évadjába.
 • Lisa Edelstein vendégszereplője lesz a House of Lies 2. szériájának.
 • Mark Piznarski rendezte, míg Stephanie Savage írta a Gossip Girl 6×10-es epizódját.
 • Január 14-én tér vissza a Bones új évadja.
 • Marin Ireland aláírt a Fox-os The Following című újoncba.
 • Charlie Carver, Max Carver, Adelaide Kane és Felisha Terrell a Teen Wolf 3. etapjában fog feltűnni.
 • Nyilvános levélben kért bocsánatot Angus T. Jones a Two and a Half Men készítőitől és megsértetteitől a múltkori leminősítő kijelentése után.
 • Brett Dalton aláírt a Joss Whedon-féle S.H.I.E.L.D.-pilotban.
 • Noha a franciáknál, ha emlékeim nem csalnak már elstartolt a XIII: The Series 2. évadja, addig a Showcase műsorán majdcsak január 4-én lesz a visszatérése. Mellesleg náluk van a Rizzoli & Isles és a Justified vetítési jogai is a kanadaiaknál.
 • Január 8-án folytatódik a Justified a 4. szériával, míg 17-én az Anger Management térhet vissza az Archer és a Legit társaságában. Utóbbi egy újonc. Jah, és a Totally Biased with W. Kamau Bell-ről se feledkezzünk el, ami 23 órás starttal érkezik mögéjük.
 • Laura Vandervoort a CSI: New York-ban fog felbukkanni.
 • Folyik a casting az HBO-s Getting On címre hallgató szitkompilotjába. Jelenleg Laurie Metcalf, Alex Borstein és Niecí Nash van a szereplők sorában. alapjául az azonos című angol komédiasorozat szolgál.

Kommentáld!

Rajongói poszter a zombik félévadjához

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 29, 10:26-kor a(z) Fun témába.

Hatalmas a The Walking Dead rajongótábora, így nem kérdéses, hogy a sorsa inkább a készítők kreativitásán és a csatorna „pénztálcájától” fog függeni. December 8-án búcsúzik téli szünetére a sorozat, hogy aztán február 10-én visszatérhessen. A rész a Made to Suffer címet kapta. Ez pedig az a plakát, amivel a nézői tisztelegnek előtte.

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Csütörtök (11.29)

 
Beküldte: FERCSA 2012 November 29, 8:02-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Egy kis ízelítő az estéből előzetesek formájában. A tovább mögött: az It’s Always Sunny in Philadelphia (8×07) és a League (4×07) előzetese. Klikk.

Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (3): An Idiot Abroad – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 28, 22:30-kor a(z) Brit régió,videó témába.

A Sky One-ra nemsokára visszatér az An Idiot Abroad, melynek 3. szériájába csatlakozott Warwick Davis is. Az előző etapokhoz képest, ez most lényegesen rövidebb lesz, mivel csak 3 résszel lepnek meg minket, így eléggé sanszos, hogy a december közepi időszakra időzítik a startját, hogy még idén meglegyen a premierje. Meglátjuk, jöjjön egy újabb hosszú ajánló, ha az előzőről lemaradtatok volna, akkor pótoljátok itt.


Kommentáld!

Esti előzetes (2): The Following

 
Beküldte: Kanyecc 2012 November 28, 21:54-kor a(z) videó témába.

A hangulat ugyanaz, mint az előző 7-nél: nagyon várós részemről a The Following. Január 21-én fog csak kiderülni, hogy mennyire zsákbamacska, hiszen az ajánlók eléggé magukért beszéltek. Teljesen levett a lábamról, egyszerűen ha akarnék se…  tudok róla többet írni. Háromszor is meglestem, ez fasza. Abszolút várós!


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats