A Rendezők jelöltjei 2013-ban

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 23:25-kor a(z) díjátadók témába.

Február 2-án két újabb szakszervezet osztja ki a díjait. Ekkor tartják a rendezők (DGA) és a díszlettervezők (ADG) a díjkiosztó-gálájukat. Előbbinek a jelölt listáját mutatnánk meg. Emlékeztetőül jelezném, hogy a színészek és a producerek már megvolt. Február lesz esedékes a legtöbb megmaradtnak a kihirdetése. A rendezőké megint egy olyan, ahol meglepetések születhetnének, de javarészt a papírforma adja magát. Pl.: legjobb minisorozatot odaadjuk egyből a Game Change-nek. Annyira adja magát. Legjobb komédiát pedig a Girls-nek kell kapnia. Nincs mese. A drámánál és a többinél nem tippelünk, mert a lottónál se jön be. Csak biztosakra szeretünk tenni. Kíváncsi leszek, hogy mennyi jön be az írtakból.

A tovább mögött a lista a jelöltekről – a 2012-es győztesek itt, míg 2011-esek itt.

Tovább…

Kommentáld!

A zöld íjász téli söpréses posztere

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 16:04-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Kíváncsi leszek, hogy a magyar közönség miként fogadja az Arrow-ot? Sűrűn járok mostanság Budapesten, de egyetlenegy plakáttal se találkoztam az elmúlt 2 hétben. Valószínűleg csak az elektronikus felületeket használják ki, azaz igazából azt se nagyon. A Tv2 legalább nyomatta az Elementary-t – így jár nekik a piros pont. Esetleg ennyire biztosak lennének a dolgukban a másik országos tévénél? Nem tudom!

Az Arrow-val bátran számolhatunk a 2013/14-es idényben is. Ez már most kikörvonalazódott a nézettségi adatai alapján. Jelenleg a legnézettebb sorozata a The CW-nek. Míg a Vampire Diaries 4. szériája 2.89 milliót hozott a 11 rész alatt, illetve 1.37-es demót a 18-49 évesek körében, addig az Íjászunknál: 3.48 millión, illetve 1.16-os demón áll. Oké, előbbiben erősebb, utóbbiban gyengébb, de bőven elégedettek lehetnek. Vajon hány évadnyi sztorit beír el – még az ellaposodás előtt?

Jah, ez a februári sweeps-et posztere: a főhős konstans, a szlogen/írás új!

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): RTL II tavasza

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 14:37-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Megjött az RTL II tavaszi beharangozó előzetese, amelyben a Dallas, a Nyomtalanul, a Homeland – A belső ellenség és a Nincs kettő séf nélkül ajánlóit leshetitek meg, egy csatornapromóba mixelve. Sok hozzáfűzni valóm nincs.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): A Nagy Duett – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 14:00-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Február 10-én elstartol a SuperTV2-n A Nagy Duett. A szereplőgárda már összeállt. Mutatnám a 10 pár névsorát: Szulák Andrea – Papp Gergő, Király Linda – Szabó Győző, Szinetár Dóra – Dopeman, Pataky Attila – Görög Zita, Csézy – Gesztesi Károly, Gáspár Laci – Erdélyi Mónika, Szandi –  Zsidró Tamás, Détár Enikő – Kovács Lázár, Kökény Attila – Cseke Katinka, és végül Bangó Margit – Lakatos Márk. A csatorna már belekezdett a promózásába. Az első előzetesét nézhetitek meg a folytatásban. Lesz olyan, akit ezzel berántottak?


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Megvilágosultam – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 13:35-kor a(z) Magyar hírek,videó témába.

Na jó, kicsit becsapós egy előzetessel rukkolt elő az HBO Magyarország, hiszen az Enlightened második évadját úgy promózzák, hogy „az amerikai premier másnapjától”. Ennek szépséghibája mindössze az HBO utáni Go szócska, mivel online fizetős webtárhelyükön nézhető. Magyar szinkronos változat majdcsak február 5-től lesz elérhető a tévéképernyőn keresztül, a rendes HBO-n. Mindenesetre kapott egy előzetest. A premier hírével pedig kipublikáljuk – kellemest a hasznossal alapon.


Kommentáld!

4. heti magyar nézettség (01.21-01.27)

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 12:16-kor a(z) magyar nézettség témába.

A Tv2 leadta „különleges” timeslotban a Sherlock és Watson pilot epizódját, amit másnap meg is ismételt. Erős kezdésnek semmiképp se nevezném, de messze a vártak felett hozott, ami jó. Vasárnapi már feleannyian se nézték, viszont az igazi kérdés: szerdán mire lesz képes a Szulejmán ellen, ami 1 millió körül tartja magát. A Columbo egyik részével ment ellene a konkurencia. Félelmetes, mennyire elpicsázták a klasszikus nyomozót a törökök. Vasárnap a műkorcsolya EB hozta a blokkokat az m1-nek.

Pénteken finálézott a The Voice – Magyarország hangja, ami 1.1 millióval távozott. Alacsony. Most jöhet a dilemma, hogy Megasztár vagy Voice térje-e vissza a leghamarabb. A Fókusz és a Barátok közt elcsalta a közönséget, viszont utána a Tv2-höz visszamentek. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Az utolsó Fringe évad borítása

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 10:51-kor a(z) DVD témába.

…magáért beszél! Az ötödik szériát már tényleg csak azért néztük, mert anno belekezdtük, és a Fringe tulajdonképp a rejtélyeivel rántotta be a legtöbb nézőt – minket is! Tess pár napja írt egy hosszabbat a búcsúról, melynek lényege a következő: „Sajnálom ezt az évadot, nem csak nézettségileg volt totális kudarc a Fox-nak, hanem kreatív értelemben is.” – Ettől függetlenül egy kultsorozatot búcsúztattunk januárban. J.J. Abrams-ék maradandót alkottak, amit az elkövetkező években is fogunk emlegetni, az szent. A Warner Bross Home Entartainment megvárja a májust, ugyanis csak akkor adja ki Blu-ray-en és DVD-n. Extrák se kerülhettek le róla, íme a lista:

– Komplett 2012-es Comic Con panel
– Bakiparádé
– Kisvideó (A Farewell to Fringe)
– Interjúk a készítőkkel

Mellesleg jön a komplett sorozatpakk is május 20-án, de erről már írtunk.

Kommentáld!

Hivatalos a hír: 9. évaddal befejeződik az Így jártam anyátokkal

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 9:51-kor a(z) Berendelés,Canceled/Ended: 2012/13,Hírek témába.

A nap híre, amit olvashattunk éjjel. Személy szerint örülök a döntésnek. Igaz már hónapok óta tudjuk, sejtjük, hogy a How I Met Your Mother a 9. szériával elbúcsúzik az élők sorából, azonban csak most vált hivatalossá. A CBS-nek sikerült mindenkivel megegyeznie. 2005 óta el se tudjuk képzelni, ki lehet az az anya, de jövő májusban fény derül a kilétére. Már előre látom, hogy a rajongók lázadni fognak. Vagy azért, mert annyira eltalálják a színésznő kilétét, vagy azért, mert bakot lőnek az írók. Néhány testrészét már láthattátok, de ez semmi. Mindenkinek van lába, karja, így a szerep bárkire ráillhet. A kérdés: Ki érdemli meg azt, hogy 9 évnyi rejtélyt a nyakába varrva jövő májusban OMG és OMFG kifejezéseket csaljon több millió néző szájára? Mellesleg arra is kíváncsi leszek, hogy valójában mikor tűnt fel először a színésznő a sorozatban. Majd visszanézzük akkor, addig még bő 1 és „alsó hangon” félév.

Plusz: A hazai sorozatrajongóinak jelezném, hogy a sorozat feliratkészítője, szigony_ tegnap a Petőfi rádióban adott interjút az Egész úton című műsorban. Akinél kimaradt vagy újra szeretné hallgatni, annak javaslom a január 30-i rész meghallgatását.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2013 January 31, 9:36-kor a(z) Hírek témába.

 • Március 2-án adja a magyar Cinemax a Banshee-t 22 órás kezdéssel.
 • Melinda Clarke vendégszerepelni fog a Vegas-ban.
 • Kate Micucci visszatérő szereplője lesz a The Big Bang Theory-ban.
 • Michael Urie beugrik a Hot In Cleveland-be.
 • Dupla karácsonyi epizódot szállítanak a Mrs. Brown’s Boys-ból. Ergo, hiába csak 2014 nyara felé kapjuk meg a következő évadot, idén még jelentkezni fogna. Egyébként február 4-én lesz az évadzáró része.
 • Brian Howe a Nikita 3×11-es részét erősíti jelenlétével.
 • Reelz Channel bekeményít. Hoz 5 darab minisorozat a következő időszakban. A Ring of Fire a „Világ végének” becézett tűzgyűrűnél játszódik, ahol egy fúrótorony veszélyt egy kisvárosra. Főszereplője: Terry O’Quinn lesz. A második az Eve of Destruction címre hallgat, amelyben Treat Williams játssza a főszerepet. Két kutatós megpróbálja felfedezni a végtelen energiát, csak épp ezzel fekete lyuk keletkezik. A harmadik a Delete, melyet Seth Green (Family Guy) szereposztásában láthatunk – itt a mesterséges intelligencia fordul az ember ellen. A negyedik a CAT 8 Matthew Mordine-vel, amelyben a Földet egy üstökös féleség fenyegeti. Végül az ötödik In Exploding Sun címmel, ami egy kereskedelmi űrhajó legénységéről szól, akik egy napkitörésbe keverednek, ami a Földet is fenyegeti és visszajuttathat minket a kőkorszakba.
 • Folytatódhat Katie Couric talkshowja. Berendelték a 2. évadját, illetve 2 évre szóló szerződést írattak vele alá.
 • A 4×12-es Vampire Diaries résszel kapcsolatban három oldal is kifaggatta Ian Somerhalder-t. A TVLine-ról, a Zap2It-ről és az EWről van szó. Plusz: az első képek Charlie Bewley-ről, aki a 4×14-es epizódban tűnik fel.
 • Marlee Matlin (The West Wing) beugrik a Switched at Birth 2×06-ba.
 • Garrett Coffey és Liza Weil vendégszereplője lesz a Bunheads 1×16-os részének.
 • Wolfgang Puck, Charlie Weber és Lyndon Smith a 90210 5×14-ben fog feltűnni.
 • Ross Philips és Claudia Lee a Hart of Dixie 2×15-ös vendégei között emlegettetek.
 • Colton Haynes (Teen Wolf) az Arrow 1×15-ben lesz a vendég, ahogy James Callis is.
 • A Malibu Country nézőit is rászoktatják a twitter használatra, ugyanis a @JairoDriguez felhasználói neven a február 1-jei részt live twitterelni fogják.
 • Ismételten erős hetet hozott a Pretty Little Liars epizódja a 12-34 és 18-34 évesek körében.
 • Március 2-án az OWN-on elstartol a Blackboard Wars című doku-reality. Egy New Orleans-i középiskola fog a középpontban lenni, illetve különös világa.
 • Berendelték a Kroll Show 2. szériáját. +10 epizóddal jöhet.
 • A TLC berendelte a Bakery Go Time című pilotötletet, melyben a Buddy Valastro (Cake Boss) segít más családi pékségeknek a felfejlődésben.
 • Február 16-án Christoph Waltz (zenei kíséret: Alabama Shakes) lesz a Saturday Night Live műsorvezetője, míg február 19-én: Justin Bieber-t láthatjuk a porondon.
 • Azziz Ansari és Amy Schumer vendégszereplésével debütál február 19-én a The Jeselnik Offensive című sorozat a Comedy Central-on. 10 résszel jön.
 • A 8×12-es Supernatural része fókuszál a következő kérdezz-felelek interjú.
 • Jamie Dornan ismételten feltűnik a Once Upon a Time-ban.
 • Katie McGrath és Nonson Anozie aláírt a Dracula című sorozatba, mint főszereplő. Egyre durvább a castingja.
 • Vincent Larseca a Graceland-ban csatlakozott, mint főszereplő.
 • Tegnap elstartolt a Do No Harm. Az egyik oldal készített is interjút Steven Pasquale-vel.

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Csütörtök (01.31)

 
Beküldte: FERCSA 2013 January 31, 8:08-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Mielőtt még ellépnétek kajálni (bár mindenki máskor szokott), vessetek egy pillantást a külföldi sorozatanyagra. A tovább mögött: a Vampire Diaries (4×12), a Beauty and the Beast (1×11), a Person of Interest (2×13), a Glee (4×12), a Grey’s Anatomy (9×13), az Anger Management (2×04), a Do No Harm (1×01), az Elementary (1×13), a Suits (2×13) és a Legit (1×03) előzetese. Ne hagyd ki egyiket se.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats