Letisztult és minőségi

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 31, 20:05-kor a(z) DVD témába.

12 jelöléssel vág bele az idei Emmy-díjátadóba a Modern Family. A 4 évad alatt 57-et sikerült összehoznia, amelyből 16-ot sikerült megnyernie. Nem semmi teljesítmény, Ha a tendenciát nézzük, akkor idén is szinte biztos, hogy 4-5 db-ot biztosan magáénak tudhat. A nagy ellenfele a búcsúzó 30 Rock lehet vagy a Girls, ami megint csak nem semmi tempót diktált. A DVD változata az előző szériának szeptember 24-én jelenik meg az alábbi borítással. Addigra kiderül, hogy végülis igazam lett-e vagy sem!

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 31, 9:57-kor a(z) Hírek témába.

 • Ha van köreinkben Murdoch Mysteries rajongó, akkor annak van egy jó hírem, mivel a CBC felpakolta a netre a Fan Expo 2013-os paneljét a sorozatnak, itt lehet megtekinteni.
 • Október 2-án debütál az A Young Doctor’s Notebook 2. évadja.
 • Október 7-én folytatódik a Crash & Bernstein a 2. szériával.
 • A 20th TV nevű gyártó megcáfolta, hogy a Kris Jenner talkshow-ja még nincs veszve, legalábbis jelenleg ez a felállás.
 • November 5-én érkezik DVD-set formában a Hell’s Kitchen első 10 évada.
 • A Hitflix.com arról írt, hogy 2013 nyári sorozatai közül melyek voltak a vesztesek és melyek a nyertesek.
 • Néhány premier a BBC Entertainment műsorán: Him & Her 2. évad (08.31), Walking the Dead 8. etap (09.09), Alan Carr: Charry Man 11. szezon (09.14), Whitechapel 2. etap (09.14) és The Fat Fighters (09.27).
 • Stephanie Jacobsen visszatérő szereplője lesz a Star-Crossed-nek.
 • Ben Feldman (Mad Men) több epizód erejére feltűnik a The Mindy Project 2. évadjában.
 • A TVGuide.com interjút készített Michelle Dockery-vel, aki a Downton Abbey 4. etapjáról mesélt.
 • 20 csaj, akivel Ted randizott a How I Met Your Mother-ben. – Tehát az EW.com arra próbálkozott, hogy kitalálja, melyik lehet az a bizonyos nő?
 • Tatiana Maslany beszél az Orphan Black folytatásáról.
 • A CSI 14×05-ös részének, ami a 300. lesz Frame by Frame lesz a címe. Íme egy kép, amit a sorozat írói raktak fel a twitterre.
 • Az HBO ismét csak nagyfába vágja a fejszét, ugyanis J.J. Abrams, Jonah Nolan és Jerry Weintraub készítésével berendelte a Westworld című pilotot. A produkcióról annyit lehet tudni, hogy Michael Crichton-féle 1973-as sci-fi film adja az alapokat.
 • Megan Park (The Secret Life of the American Teenager) visszatérő szereplője lesz a The Neighbors 2. évadjának, míg az évadkezdésében Jerry Springer fog cameozni.
 • A Last Man Standing 3. évadkezdésében Jason Masterson, Carla Jimenez és Ed Ackerman lesz még Willie és Si Robertson mellett vendészereplő.
 • 14 darab teaser-t olvashatnak el azok, akik nem bírják ki információ nélkül a The Walkin Dead 4. szériájának startját.
 • Jelenpillanatban Dubrovnik-ban forgatják a Game of Thrones 4. etapját.
 • John Noble neve ott a The Good Wife 5. szériájában is, tehát visszatérő lesz továbbra is.
 • A Grey’s Anatomy-ból az őszi részlegen 12 epizódot kapunk, majd február 27-től a következő 12-t. A Sandal-ből elvileg 10-et, majd február 27-től szintén 12 epizódot. A Once Upon a Time-ból elvileg 11-et, majd március 9-től a maradékot. A Nashville február 26-án tér vissza a téli szünetéről, míg a Revenge március 9-én – persze ezek változhatnak.
 • Kate Walsh is visszatér a Grey’s Anatomy 10. etapjába.
 • Pár törölt jelenet a Castle 4. évadjából.

Kommentáld!

Enlisted-plakát

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 31, 0:41-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Kicsit késői az a novemberi start, főleg hogy péntekre szánja a Fox. Szerintem pazarlás, így reménykedem, hogy valamivel sikerül máshol jobb helyet csinálniuk, mert tényleg csak elfecsérelnék. Annak pedig nincs értelme, mert személy szerint várom.

Kommentáld!

Kaszált kapott a The Glades

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 31, 0:02-kor a(z) Canceled/Ended: 2012/13 témába.

Reggel megvolt a jó hír, estére maradt a lehangoló. Az A&E úgy döntött, hogy a negyedik évaddal befejezi a The Glades pályafutását. Ennyi, nincs több, elkaszálja. Sajnos, de legalább egy minőségi drámát tudhatunk magunk mögött, ami nagyon hiányzik a magyar tévék kínálatából, mert az A&E színvonalát messze felülmúlta.

Emlékszem 2010-ben, amikor először megpillantottam teljesen el voltam kápráztatva. Jó lett, nincs mese. A kábeles adó saját árnyékából bújt ki, hiszen az első drámasorozat ez volt. Lényegében neki köszönhető, hogy a reality és egyéb alműfaja háttérbe szorult náluk. Most pedig ott tartunk, hogy van egy Longmire, mint veterán; egy feltörekvő Bates Motel, ami megint csak minőségi; és ne feledjük el a 2014-ben érkező Those Who Kill-t se, ami szintén az ígéretes részleget erősíti.

A 3. évad eléggé ingázott, alá kell írnom, hiszen a 3.26 milliós kezdést leharcolta 3 rész alatt 2.31 millióra, de aztán elkezdett talpra állni. Végül járt 3.41 millión is a 4×13-as epizódjánál, de a végelszámolásnál mindössze 2.59 millió néző maradt átlagban, ami az előzőhöz képest – 3.01 millió – visszaesés.

Kifáradt volna tényleg a dráma? – de ez annyira nem is érdekel, inkább az, hogy mikor eszmél fel az egyik magyar adó és vásárolja meg, mert tényleg elférne a főműsoridőben? Simán hoz egy CSI színvonalat.

Kommentáld!

Esti előzetes (3): Ravenswood

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 30, 21:54-kor a(z) videó témába.

Megérkezett az első hosszú előzetese a Revenswood-nak, ami már csak azért is jól jön az ABC Family-nek, mert van egy jól menő drámája, a Pretty Little Liars, melynek a spinoffjáról beszélhetünk személyében – ergo mászkálhatnak ide-oda a szereplők, egyik erősítheti a másikat. Kellhet ennél megfontoltabb reklám nekik? Másrészről a premiert is összehozták az anyasorozattal, hiszen október 22-én startol. Mellesleg a sorozat forgatása nem rég kezdődött, augusztus 21-én.


Kommentáld!

Esti előzetes (2): Revolution – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 30, 21:21-kor a(z) videó témába.

Napközben feltöltöttünk forgatásos képeket, amin épp a 2. évad egyik jelenetének felvételébe pillanthatunk bele, most pedig jöjjön egy újabb előzetes az érkező folytatásról. Eric Kripke mellé ugye csatlakozott Ben Edlund és Rockne O’Bannon, akik mindent megtesznek, hogy egy jóval ütősebb 2. szériát szállíthassanak, jobban ráfekszenek a Revolution világának bemutatására, amire nem jutott sor az előzőben. Jah, és Steven Culp-ot megkapjuk visszatérőnek.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Ironside

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 30, 21:00-kor a(z) videó témába.

Szerda estére érkezik az Ironside, ami eléggé nagy kritikai visszhanggal rendelkezik – nem a jó értelemben. Ez az a sorozat, melyben a főszereplő kerekesszékbe kényszerült, de hivatását még se veszi félvállról. Na igen, csak túlságosan egészségesnek tűnik a székben, vagyis ezt állítják azok, akik már látták. Nos, a szereplőgárda félerős, ott van Blair Underwood, akit előzőleg a The Event-ben láthattunk, valamint Bret Sexton, akit a Life-ban vagy a The Killing-ban. Továbbra se igazán győzött meg, de ezzel ti hogy vagytok? Mármint a ténnyel, hogy ősszel jön és siker lehet?


Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Allen Gregory | Amerikai Horror Story 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 30, 20:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:30-tól a Viasat6 műsorán: Allen Gregory – 1×01,
Ma. 22:00-tól a Viasat3 műsorán: Spartacus: Vengeance – 2×03-06.
Ma. 22:00-tól a Viasat6 műsorán: American Horror Story – 2×01.

Kezdjük a ténnyel, hogy a Viasat3 folytatja a Spartacus maratont, amit hétvégente, illetve péntekenként csinált eddig. Majd érkezik – már a Viasat6-ra – az Amerikai Horror Story: Zárosztály címre hallgató 2. széria. Nem kell megijedni, hogy nem vagyunk képben az előzőek történéseivel, ugyanis antológiáról beszélünk. Évadonként változik a felállás, persze egyes szereplők maradnak, de újoncként is simán bevállalható, mert nincsenek földhöz kötött szálak, amiket ha nem tudunk, akkor ihaj-csuhaj, de el leszünk maradva.

Jah, és ne feledkezzünk el a Fox animációs próbálkozásáról se, ami eléggé felsült. Csak nem sikerül nekik beújítani a műfajt. A Family Guy-Bob’s Burgers-The Simpsons-American Dad négyes nagyon beette magát a kínálatukba. 7 epizódot élt, összességében 4.16 millió nézőt tudott leültetni, mindehhez 1.97-es demó társult.

Kommentáld!

Nézettség 08/24 – Szombat

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 30, 9:22-kor a(z) Nézettség témába.

Egyetlen sorozat miatt van csak szombati nézettség, a Do No Harm miatt, ami hullámzik, mint a háborgó tenger. Előző hetéhez képest 25%-os nézettségvesztést produkált a 18-49 évesek körében, egyébként pedig stagnált a teljes lakosságban. Jelenleg az évadátlaga: 1.76 millión áll, valamint 0.44-es demón.

A szombatra száműzött Hell on Wheels nem teljesít rosszul, hiszen 2 milliós nézettségével hoz annyit, mint egyes USA sorozat hétköznap.

A briteknél semmi említésre méltó. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Longmire & Crossing Lines: berendelve 2013/14-re

 
Beküldte: Kanyecc 2013 August 30, 8:21-kor a(z) Berendelés,Európai régió témába.

A címben ott a lényeg, az A&E berendelte a Longmire 3. évadját, míg az NBC a Crossing Lines 2. szériájára bólintott rá. Meglepetések vannak, mi sem támasztja jobban alá, mint utóbbinak a visszarendelése – vagy nincs igazam?

Az A&E-s Longmire folytatása adta magát. Olyan stabil lábakon áll Longmire sheriff története, hogy a nézettségi mutatók se túlzottan tudtak kilengeni. Az első évad átlaga 4.02 millió lett, illetve 0.8-as demó társult mellé a 18-49 évesek körében. Ezt a második szériára kicsit leharcolta, ugyanis a 13 epizódot összesítve végül 3.70 millióval, valamint 0.8-as demóval zárt – utóbbit sikerült megtartania, így minden tekintetben egy pirospontot érdemel. És mielőtt azt mondhatnánk, de nem is hozott annyira jól (..) megálljt parancsolnék, mivel a 2×13-as részével, amikor 4.42 millió nézőt ültetett le a képernyő elé, egyből egy sorozatrekordot produkált, így adta magát a visszarendelés.

Az NBC-nél már cseppet se lehet ennyire bizakodóan beszélni a szereplésről. Eleve rosszabbul teljesített, mint a Longmire – de ez mellékes. A pilotját látták 4.38 millióan. Ekkor beszélhettünk sorozatrekordról, majd elindult a lejtőn. A 3. részét már csak 3.71 millióan, a 4. epizódját 2.90 millióan csekkolták, míg az 1×08-nál ez már csak 2.51 milliót takart, míg végül a dupla zárással megdöntötte minden minimum rekordját, hiszen 2.06 milliós (0.4-es demó) nézőszámra is azt tudta mondani az NBC: kell még egy évad belőle. Vicc. A végső elszámolásnál: 3.06 millión és 0.5-ös célközönség demón állt.

Végezetül a sajtóanyagából két érdekesség:

“A 12 új epizódot Franciaországban, a Cseh Köztársaságban, Monte Carlóban és Bulgáriában forgatják. (…) Az új évadban a neves szereplőgárdát Lara Rossi (Life of Crime, Murder: Joint Enterprise) egészíti ki a csapat új állandó tagjaként, valamint vendégszereplőként feltűnik a sorozatban Carrie-Anne Moss (Vegas, Mátrix) és Ray Stevenson (Dexter, The book of Eli) is.”

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats