The Following – Teljesen elszállt a 2. évad

 
Beküldte: tess 2014 February 28, 20:25-kor a(z) The Following témába.

Avagy a heti Fly Away című résszel Williamson egyértelművé tette mindenki számára, milyen is a high-concept-nek titulált dilettantizmus. A showrunner ugyanis szemlátomást nem látja a fától az erdőt, így a létező összes öncélú közhelyparádét elsütötte az eddig adásba került 6 rész alatt, ráadásul mindezt teljesen büntetlenül. Az addig rendben van, hogy már a 2. évad sem kezdett valami fényesen, de hogy visszasírjuk azt a színvonalat, azért mégis csak kissé szánalmas egy olyan írótól, mint Williamson. No, de nézzük miről is van szó valójában!

A probléma abszolút forrása egyértelműen a script és maga Williamson, aki szemlátomást nem tudja uralni a történéseket. Az évad elei reboot gödörből még úgy-ahogy kiírta magát pár sallangos írói bukfenc árán, de ezzel aztán meg is állt a tudomány. A kötelezően elszórt tucat karakterek mind-mind legalább egy felszínes karakterizáció után kiáltanak, de az írói kollektíva még erre is képtelen. Pedig a felvázolt új irányvonal és a finoman adagolt történet foszlányok rendre bírtak némi potenciállal.

Kifejezetten tetszett, ahogy a Carroll kultusz ment a levesbe és mondhatni kitágították a szociopata univerzumot. Lily Gray karaktere ebből a szempontból telitalálatnak bizonyult, ráadásul a beteges macska-egér játékot is könnyedén hozta Hardy-val. Connie Nielsen a kezdeti semleges eyecandy szerepkörből szépen felnőtt a szerepéhez, amire valljuk be férfiasan egy forintot sem tettünk volna. Azonban a karaktere körüli vehemencia, a rideg precízmusa és a kisugárzása könnyedén tudta feledtetni a karaktere sablonosságát. Ugyanez igaz Sam Underwood játékára, aki Luke karakterével a sorozat titkos aduászát prezentálta. Sőt, egy kicsivel többet is, elvégre a gyilkolás mániás francia Gisele (Camille de Pazzis) karakterével behozott egyfajta betegesen torz, ám de mégis roppant lebilincselő párkapcsolati elemet a képletbe. Tegyük rögtön hozzá, hogy ugyanez a próbálkozása Valorie Curry esetében már csúfos kudarcnak bizonyult.

Mint ahogy az is, amikor az írók a krónikusan hosszúra nyúlt alapozást követően pillanatok alatt kihúzták a talajt a negatív oldal alól. Hihetetlen, de Williamson ahelyett, hogy lényegi tartalommal töltötte volna fel a sorokat, ami legalább a komplexitás illúzióját kelti ideig-óráig, inkább öncélú lépések tucatjával leírta az egészet nullára. Ezzel pedig tökéletesen szétzilálta a sorozat amúgy sem túl vaskos status qou rendszerét. Konkrétan eljutottunk arra a kreatív mélypontra, hogy a sorozat főszereplői abszolút antipatikus karakterek, akik azért mert főszereplők, kvázi mindent megtehetnek büntetlenül. Hardy elvakult fanatizmusa egyszerre sokkolóan nevetséges és legalább ennyire idióta megoldás is egyben. Williamson jobb szó híján kreált magának egy slampos Jack Bauert, aki a patrióta töltet árnyékában mindenre felmentést kap, csakhogy megvédje az örök erkölcsi értékeket. A gond ezzel csak annyi, hogy Kevin Bacon kurvára nem jó karakterszínész! Ugyanazt a sótlan pofát hozza random gyilkolás előtt, után és közben. Shawn Ashmore viszont még erre is rákontrázott, mivel annyira antipatikus karakter a képernyőn, hogy konkrétan megdobálom Williamson-t, ha záros határidőn belül nem likvidálja. Mint ahogy igaz ez Jessica Stoup művésznőre is, aki a kezdeti eyecandy szerepkörét jókora idegesítő arcossággal egészítette ki.

A probléma pedig adja magát, az írók neves egyszerűséggel több időt és energiát öltek a negatív oldal viszonylagos karakterrajzába és történeti komplexitásába, mint a pozitív oldaléba, így piszok aljas és olcsó lépés az, amikor egyetlen rész alatt konkrétan ránk húzzák a vizes lepedőt. Urambocsá gyártanak egy újabb kikényszerített reboot szálat, csakhogy a kallódó, amúgy meg teljesen kiherélt Carroll kultusz megint képernyőképes legyen. Teszik mindezt úgy, hogy James Purefoy a legjobb esetben is csak pislákol a felszínes karakterjegyek közepette. Ráadásul a hozzátársított körítés sem igazán mérvadó a jövőt illetően. Valorie Curry karaktere fuldokol a makacs és végletekig idegesítő „drama queen” jelzőktől, míg Tiffany Boone Mandy-je a idővel is csak random töltelék „áldozat” lehet egy esetleges mészárlásban. Ehhez rögtön vegyük hozzá, hogy a kultuszt zéró alapozás és komplexitás mellett hívta az írói gárda újfent életre, szóval már most előre rettegek a „váratlan” fordulatok tucatjától.

Merthogy Williamson olyan mély kreatív űrbe süllyedt, hogy hajlandó mindent a hatásvadász feszültségkeltés oltárán zokszó nélkül feláldozni. A legfájóbb momentum azonban ebben az egészben mégis csak az, hogy hajlandó volt az eddigi két hónapot is lehúzni a WC-n. Ezután joggal vetődhet fel bárkiben is a kérdés, mégis hova tovább? Hát jelentem ilyen felállás közepette, ahol a főszereplők benyomták az IDDQD – IDKFA kombót és büntetlenül megtehetnek bármit semmi jóra ne tessék számítani. Addig, amíg a kettős mérce illúziója sincs meg, mégis hogyan vegyük egy percig is komolyan a karaktereket vagy a történéseket? Áááá, vicc az egész nem dráma!

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Plakátba zárva: From Dusk Till Down

 
Beküldte: tess 2014 February 28, 14:13-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Már csak napok kérdése és elstartol a Robert Rodriguez nevével is jegyzett kábelcsatornán a From Dusk Till Down sorozatos adaptációja. A főleg latinó közösséget megcélzó El Rey struktúrájáról anno itt írtam. A helyzet lényegében a december 15-ei starttól kezdve változatlan, az igazi megmérettetés a csatorna sajátgyártású sorozatain a From Dusk Till Down-on, valamint a júliusban startoló Matador-on áll vagy bukik.

Az alapot jelen esetben Rodriguez ’96-os kultikus filmje szolgáltatta, amiben a Gecko fivérek újfent felveszik a harcot a sivatag vámpírjaival. A sorozat március 11-én debütál és ahogy számítani lehetett rá, a pilot-ot Rodriguez fogja jegyezni. Mellette több spanyol származású direktor is szerephez jut, így többek közt Eduardo Sanchez, Fede Alvarez vagy Joe Menendez munkájára tessék számítani. Az eredeti saga meghatározó személyisége Quentin Tarantino sajnos kimaradni látszik a szórásból, de a pletykák szerint a rendező zseni egy az eredetiből kimaradt script töredéke a sorozatverzióban biztosan helyet kap majd.

Ugyancsak nagy öröm, hogy a ’90-es évek egyik meghatározó sorozatos arca Don Johnson is csatlakozott a stábhoz ráadásul, mint visszatérő szereplő. Hogy Robert Patrick vagy Madison Davenport jelenlétét már ne is említsem! Amúgy az eddigi előzetesek itt és itt) alapján abszolút lerí a kőkemény badass faktor a sorozatról, amiből a viszonylag ismeretlen Gecko páros, azaz D.J. Corona és Zane Holtz sem lóg ki egy pillanatra sem. Így aztán már tényleg csak azért kell szurkolni, hogy a 10 részes debüt legalább egy Banshee mérvű tesztoszteron széria legyen és ne egy öncélú grindhouse feldolgozás, mint amire sokan számítanak.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2014 February 28, 9:51-kor a(z) Hírek témába.

 • C.J. Spiller és Mario Williams önmagát alakítja a Family Guy 12×13-ban.
 • Carter MacIntyre csatlakozott a Benched című USA Network-ös komédiába. Ő fogja alakítani Eliza Coupe ex-vőlegényét.
 • Visszatért a szünetről a Grey’s Anatomy 10. évadja, készült is pár interjú az aktuális részhez kapcsolódóan.
 • Van néhány címünk: Black Rain / The Reaping / Dans L’OmbreHelix 1×11-13; YankeeThe Bridge 2×01; Operation ChronicleThe Americans 2×12; Vengeance / Descent / Settling / CagedBitten 1×09-12;
 • Megvolt az amerikai sajtóvetítése a Bates Motel 2. évadjának, pár kép az eventhez.
 • Michelle Obama az április 24-i Parks & Recreation epizódjában fog cameozni.
 • A Showcase zöld utat adott a Lost Girl 5. évadjának. A folytatás forgatása tavasszal veszi kezdetét, a premier majd ősszel várható. 13 epizóddal tessék számolni. Mellesleg Paul Amos (Murdoch Mysteries) és Emmanuelle Vaugier (Two and a Half Men, Covert Affairs) a visszatérő-vendégszereplők sorában kap helyet.
 • Michelle Trachtenber mellett Tom Bennett és Julie White is csatlakozott a CBS-es Save the Date című pilotjába.
 • Sofia Black-D’Elia és Joel Courtney főszereplője lesz a The CW-s The Messengers-nek.
 • Michael Rosenbaum megy a Mission Control című NBC-s pilot ötletbe főhősnek.
 • Fred Willard az Old Soul című projektet erősíti jelenlétével, ahol Natasha Lyonne és Rita Moreno is helyet kapott.
 • Allyn Rachel az ABC szitkomötletében, a Selfie-ben kapott főszerepet.
 • Justin Hartley és Ben Lawson a Damaged Goods címre hallgató ABC-s komédiába kapott szerepet.
 • Christian Keyes megy az Agatha-ba állandónak.
 • Este folyamán leadásra kerül a Hannibal 2. évadjának nyitóepizódja. Ennek fényében készítettek két interjút Bryan Fuller-rel.
 • Chaley Rose és Judith Hoag vendégszereplője lesz a Nashville 2×17-nek.
 • Aasha Davis és Emayatzy E. Corinealdi a Criminal Minds 9×19-es részében fog feltűnni, mint vendégszereplő. Egy testvérpárt fognak alakítani.
 • Melanie Griffith, Jorge Garcia és Tom Berenger neve szerepel a Hawaii Five-0 4×17-es epizódjának vendéglistáján – jó ebből kettő visszatérő, tudom.
 • Március 3-án veszi kezdetét az Under the Dome 2. évadjának forgatása Columbiában.
 • Wynn Everett a Mind Games 1×03-ban fog szerepelni.
 • Kimberly Williams-Paisley visszatérőként lesz ismét jelen a Two and a Half Men 11×17-ben, ahol ugye Alan egyik barátnőjét játszotta.
 • Kathy Bates a Mike & Molly 4×15-ben fog vendégszerepelni.
 • Mark Cuban önmagát alakíthatja hangformájában az American Dad 9×12-ben.
 • Május 25-én debütál a The Normal Heart az HBO műsorán.
 • Az Amazonnak köszönhetően a Ripper Street 3. évadja immáron hivatalosan is berendelésre került. 8 epizódos szériával tessék számolni, illetve ugranak is az időben.
 • Április 1-jén kapjuk meg a Giuliana & Bill következő epizódját az E! műsorán.
 • 5.5 milliót teljesített a The Tonight Show with Jimmy Fallon, míg 2.7 milliót a Late Night with Seth Meyers.

Kommentáld!

Emlékeztető: Sherlock és Watson 2. évad | Archer 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 February 27, 21:02-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 22:55-től a Tv2 műsorán: Elementary – 2×01.
Ma. 23:00-tól a Comedy Central műsorán: Archer – 4×01.

Kommentáld!

Hannibal – Kezdett a 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 February 27, 20:06-kor a(z) Hannibal témába.

Kétségtelenül a kritikusok egyik kedvenc sorozata volt a Hannibal 2013-ban. Millióegy nagyszerű print screen látott napvilágot a részekből, melyek a zseniális fotózást dicsőítették. Azóta talán mindannyian nagyobb odafigyelést fordítunk az operatőrök munkájára. (Jelenlegi nagy riválisa az HBO-s True Detective lehet, ami jócskán feladja a leckét.) Gyorsan és remek dialógokkal reppent el az előző 13 epizód, ami fel is adta a leckét Bryan Fuller-nek, de ha ezt az akadályt nem tudja remekül fogadni, akkor talán nincs helye az élők között Hannibal Lecter történetének. Nyugi, erről szó sincs, a második évad kezdése ott folytatódik, ahol a nézők hoppon maradtak.

Az AXN jóvoltából a 2×01-02-es részeket láttam. A várakozás nem volt akkora részemről, mint amekkorát bárki is várt volna. Úgy voltam vele: „Na most mutasd meg mit tudsz!”. Számítottam arra, hogy egy borongósabb hangulatú évadkezdést kapunk, ahol a történteket próbálják egy merész esettel elfedni. Ez a tipp bejött, ezért a kezdés kicsit erőltetettnek érződött. Mindenki rá volt hangoltatva a cliffhanger feloldására, hogy majd Will Graham élete jobb útra fordul, de azzal csak borították volna azt a nagyszerűséget, amit megszokhattunk a Hannibalnál. Helyette előálltak egy kényszerhelyzettel: azaz abból építkeztek, amijük van. Nem akartak menyből jött fénnyel (=csodával) megoldani semmit, illetve olyan szőrszálhasogató húzásokat bedobni, amiktől romlana az összkép. Felírták szépen egy lapra, melyik bábujuk hol helyezkedik és annak fényében lépték meg a következő lépéseiket. Hagyták, had sodródjon mindenki az árral. Abból baj úgy se lehet.

Bevallom, a 2×02-es rész sokat mentett. Túlságosan érződött a(z évad)kezdésen, hogy az írók a nézőknek – abból is a kritikusabb félének – akarnak megfelelni minden szempontból. Számtalan párbeszédet láthatunk Lecter-rel és Graham-mel, egyelőre külön vizeken. Kicsit magyarázkodósnak éreztem, mint ha az előző év során megszerzett önállóságot és belevalóságot a szünettel elvesztették volna. Kellett 40 perc, de magára talált a történet, persze ehhez az a különös eset is sokat nyomot a latba. Nélküle csak vergődött volna, mint Graham halacska Lecter akváriumában. Egy kétepizódos üggyel fogunk találkozni, amit csak azért lett ilyen terjedelmű, mert későn kezdtek bele a toporzékolás miatt, viszont a megvalósítás, az ötletes elképzelés magáért beszélt. Lenyűgöztek bakker.

Ismét kitettek magukért a rendezők is a képi világgal. Még mindig az egyik legerősebb pillére a sorozatnak. Nem feltétlenül az ételek készítésének montázsaira gondolok, hiszen egyre nagyobb hangsúlyba kerülnek a timescape-ek. (Vagy eddig is ennyi volt?) Azok valós hossza eléggé változó, hiszen olykor látszik, hogy csak pár perces időmúlást látunk, hiába szeretnék azt többnek éreztetni. Ettől függetlenül különösen nagy odafigyelést kapott ez a megvalósítás. Természetesen Hannibal konyhája se hiányozhatott a kezdésből, valamint a nagyszerű gasztronómiai utazások se, amelyek igen íncsiklandozó húsfajtákra hívták fel a figyelmünket. („Csak nehogy lába kelljen bármelyik finomságnak.”)

Az évadkezdés egyik meghatározó karakterét Gillian Anderson alakítja, aki Dr. Bedelia Du Maurier-nek kölcsönöz egy nagyszerű szerepkört. Ő alakítja Hannibal pszichológusát, akinek egy sorsfordító döntést kell meghoznia, mert lelke már nem bír el több nyomást, amire páciense ráerőlteti. Tudjátok, csúnya dolog az orvosi titoktartás, főleg ha rosszoldalt szolgálunk a hallgatással. Számtalan jobbnál jobb párbeszédeket fogunk kapni a két főhős között, de talán a legodabiggyesztőbbet a 2×02-es rész vége felé, amikor tiszteletbeli látogatást tesz Graham-nél. Na ez az, amikor azt mondtam, a Hannibal felébredt a téli álomból, üdv a valóságban, visszatért a jelenkor legjobb pszicho-thrillerje.

Egy felemás kezdést könyvelhetem el, de ennél rosszabbat sose kapjunk. Nem tudom félretenni azt a minőséget, amit az első évad szállított. Kicsit azt éreztem a 2×01-nél, hogy eltunyult mindenki, kell nekik egy gyors újraalapozás, hogy ismét a lovak közé csaphassanak. A jó hírt viszonylag hamar szállítani tudták, mert a 2×02-re összekapták magukat – nem is kárhogyan. Annyit elárulhatok még, hiszen az első 4 perce felkerült a netre a 2×01-nek, hogy keményen in media res starttal találkozunk, majd ugrunk vissza az időbe. Ezzel egyfajta bogarat ültetnek el a fejünkbe, mert hirtelen mindenki azon kezd el kattogni, mikor fog egybeérni a kezdés története.

A kezdés tehát egy erős közepes, lesz ez még jobb is, oda kell tartogatni a kemény pontszámokat. Alapozásnak, visszahangoltatásnak ellenben nagyon korrekt volt az évadkezdés. Jó kis évad elé nézünk, nem kell aggódni.

Utószó: felhívnám a figyelmeteket, hogy az epizódcímeknek ismét lesz jelentősége, ugyanis egy-egy japán ínyencség nevét leplezi le.

This entry has a rating of 3

Kommentáld!

Plakátba zárva: Game of Thrones – 4. évad

 
Beküldte: tess 2014 February 27, 15:54-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Valar Morgulis

A napokban egy mostre, 18 darabos karakter poszter csokor látott napvilágot a Game of Thrones kapcsán, ami egyértelművé tette, a várva várt 4. évados premierig már nem kell sokat aludni. Bár hasonló célt szolgált a nemrégiben a True Detective előtt bemutatott 14 perces Fire and Ice Foreshadowing is, ami jókora insider éra mellett kanyarított egy kellemes gyorstalpallót a 4. évad elé.

Az elé az évad elé, amin igen csak sok minden múlik majd idővel. A fanatikus fanboy érának ez persze semmit sem mond, hisz a sorozattal minden a legnagyobb rendben van. Azonban ez baromság, D. B. Weiss szerelemgyermeke már három éve csak lóg a levegőben. A bőrére eresztett karakterszálak többsége látványosan nem tart semerre, inkább csak sodródnak az árral. A folyamatos darabosság, az antipatikus karakterek tucatjai és az elégtétel nélküli vérengzés pedig egy olyan pattanásig feszült légkört eredményezet, amit már sürgősen fel kéne oldani. Egyszerűen kijár már az egyszeri nézőnek az elégtétel, vagy legalább a magyarázat a mikéntekről!

Szó se róla a Game of Thrones egy minőségi sorozat, csak éppenséggel a tartalmi oldala nincs meg. A komplexitás illúzióját ugyan pár grandiózus húzással eleddig némileg sikerült palástolni, de a Red Wedding után fogalmam sincs ezt van-e értelme erőltetni. Én mindenesetre továbbra is bizakodom, hátha majd most…

Tovább…

2 Hozzászólás

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2014 February 27, 10:58-kor a(z) Hírek témába.

 • John Rhys-Davies főszereplőként csatlakozott a Hieroglyph című Fox-os sorozatba, ami az ókori Egyiptomban fog játszódni, egy mágiával fűszerezett világban, ahol egy kiszabadított tolvaj lesz a fáraó segédje.
 • Melody Thomas Scott vendégszereplőként tűnik fel a The Crazy Ones-ban.
 • Van néhány címünk: Yesterday’s GoneSuits 3×12; Rachel McAdams ToplesSirens US 1×03; FushigiHelix 1×10; PrisonerBitten 1×08; Shawn & Gus Truck Things Up / A Touch of SweevilPsych 8×07-08;
 • Maksim Chmerkovskiy visszatér a Dancing with the Stars-ba.
 • Rég kaptunk már a The Tomorrow People-ről interjút, így most jöjjön egy Phil Klemmer-rel, az egyik exec. producerrel.
 • Keegan-Michael Key és Jordan Peel visszatérő szereplője lesz a Fargo-nak.
 • Aisha Tyler (Friends) és Will Sasso (MADtv) beugrik a Modern Family 5×16-oss részébe, míg Adam DeVine visszatér az 5×17-esbe.
 • Audrey Marie Anderson, Cynthia Addai-Robinson és Michael Jei White megy az Arrow 2×16-os epizódjába.
 • Michelle Trachtenberg megy a CBS-es Save the Date című pilotba.
 • Arsenio Hall talkshowja, ami szindikátusi sugárzásban van terítéken megkapta a 2. évados berendelését, amit Jay Leno jelentett be.
 • A BET berendelte a Being Mary Jane második évadját, miután az évadfináléval több mint 5.8 milliónyi amerikait ültettek le a képernyők elé.
 • Fred Willard csatlakozott az Old Soul című NBC-s komédiába.
 • Félévre leállt a Strike Back forgatása, ugyanis Sullivan Stapleton megsérült az egyik bankoki kocsmatúrája alkalmából. A csatorna nem mondott egyelőre semmi hivatalost, de azt lehet tudni, hogy szabadidős tevékenység közepette történt a sérülés. Ezáltal nem csak a forgatás, hanem a premier is csúszni fog.
 • Jesse Luken vendégszereplőként tűnik fel a Star-Crossed 1×05-ben.
 • Carly Pope és Alexa Vega ott lesz a The Tomorrow People 1×16-ban.
 • Todd Stashwick és Nathan Parsons megy a The Originals 1×17-be.
 • Az MSNBC-n debütál Ronan Farrow Daily 216 ezres átlagnézettséggel futott tegnap este.
 • Nagyon úgy fest, hogy a Ripper Street mégsem kapott kaszát, ugyanis az Amazon Prime Instant Video részlegében folytatódhat a sorozat a 3. szériájával.
 • Az Investigation Discovery berendelte az A Stranger in My Home és a Fatal Vows következő szériáját.
 • Április 14-én tér vissza a The Writers’ Room a Sundance Channel-re. A visszatérésben feltűnik: a Scandal, a House of Cards, a The Good Wife, a Sons of Anarchy, a Pretty Little Liars és a The Walking Dead gárdája.
 • David O. Russell kiszállt a The Club című ABC-s drámapilotból, ahol exec. producerként volt jelent. Emellett Callie Hernandez csatlakozott, mint főszereplő.
 • Berendelte a Sky One a Stella negyedik évadját. 2015-ben érkezhet.
 • Lindsay Price főszereplője lett a Lifesaver-nek.
 • Ashley Judd megy a SAlvation-be.

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Csütörtök (02.27)

 
Beküldte: FERCSA 2014 February 27, 8:03-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Újabb nap, újabb előzetescsokor. Felkészültetek rá, mert mondom. A tovább mögött találjátok: a Vampire Diaries (5×14), a Reign (1×12), a Red Road (1×01), a Parenthood (5×15) és a Vikings (2×01) ajánlóját. Ne hagyj ki egyet se. Klikk!

Tovább…

Kommentáld!

Kozmosz: Történetek a világegyetemről-előzetes

 
Beküldte: Kanyecc 2014 February 26, 17:59-kor a(z) videó témába.

A The Knick és a Cinemax találkozásánál beszéltem kísérletezésről a minap, viszont mindez ráhúzható a Cosmos-ra. Kevin Reilly, a Fox tévécsatorna egyik fejese kétségtelenül nagy kockázatot vállalt tavaly, amikor berendelte a következő produkciót, ami valójában egy ismeretterjesztő produkció. Ha összejön nekik a mutatvány, akkor nem csak a britek műsorán tündökölhet ilyesmi, hanem a jenkikén is. Az ötlet koprodukcióban készült a National Geograpic karöltésével, így kínálatukból nem hiányozhat. Seth MacFarlane új oldaláról fogjuk megismerni, ha összejön, hiszen eddig inkább a Fox-os animációs szekciót erősítette, valamint legutóbb közreműködött a Ted című mozifilmnél.

A magyar premierjét is kitűzték már, ami március 16-ára esik. A 13 részes tényfeltárásnak a műsorvezetője: Neil deGrasse Tyson lett, míg készítőként besegített: Steven Soter, Mitchell Cannold, Brannon Braga és Ann Druyan. Nézzük meg a két magyar előzetesét.


Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Web-Terápia 3. évad | Halo 4 – Kezdetek | Sandhamni gyilkosságok

 
Beküldte: Kanyecc 2014 February 26, 17:44-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:00-tól az HBO Comedy műsorán: Web Therapy – 3×01.
Ma. 20:30-tól a Cinemax műsorán: Halo 4: Forward Unto Dawn.
Ma. 22:00-tól az AXN műsorán: Morden i Sandham – 1×01.

Így állunk este érkeztével. Az HBO testvércsatornája folytatja Lisa Kudrow sorozatát, immáron a 3. évadjába kezd bele, ami szám szerint a legutóbbi, amit a tavalyi idényben láthattunk. Ismét 10 résszel jön, mint annak idején az első szériájánál.

A Cinemax a Halo 4 című filmet tárja a nézők elé, ami valójában egy websorozat, ami idehaza kapható DVD-n.

Végezetül pedig az AXN próbálja bebizonyítani ismételten, hogy a svédek megint odatették magukat a sorozatgyártásban. Viveca Sten könyve szolgált a történet alapjául, annak is az egyik regénye, a Csendes vizeken, ami a magyar könyvmolyoknak se lehet ismeretlen. A történetről itt írtunk bővebben, valamint mutattunk róla előzetest.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats