Esti előzetes (3): Trying Again

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 23:57-kor a(z) Brit régió,videó témába.

Hamarosan jön a Sky Living műsorára a Trying Again címre hallgató komédia sorozat a britekhez. Már január óta várjuk, a premier kicsit elcsúszott, jelenlegi állapot szerint április 24-én debütálhat. A szereplőgárdában: Chris Addison, Jo Joyner, Charles Edwards, Alun Cochrane, Elizabeth Berrington, és Katherine Jakeways kapott helyet, míg a készítésért: Simon Blackwell, Chris Addison, Tony Roche. A történet középpontjában egy férfi, kinek menyasszonyának viszonya volt a főnökével. Kérdés, hogy ezután egy második eséllyel meg lehet-e menteni még a kapcsolatukat?


Kommentáld!

Esti előzetes (2): Helix – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 23:30-kor a(z) videó témába.

Helix-rajongóihoz intézném az alábbi kérdésem: „Hogyan teljesített az évad második felében a sorozat?” – csak azért érdeklődöm, hogy mennyire sürgessem a pótlását. Elkésve sosincs az ember, viszont a jóból se akarok kimaradni. A Syfy bizalmat szavazott a legújabb sci-fi-jének, ami azért is fontos, mert látom a jövőképet, hogy a műfaj visszakerülhet hozzájuk. Az, aminek annak idején a Sci-Fi Channel nagy éltetője volt. A névváltással egy nagy lejtmenet indult meg, de elértük már a padlót?


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Louie – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 22:41-kor a(z) videó témába.

Nyugodt szívvel kinyilváníthatjuk, hogy a Louie kinőtte magát. Az FX műsorára májusban fog visszatérni a negyedik évadjával. Meglepő, hogy nem az FXX-re került át, végtére is az anyacsatorna pontosan azért hozta létre, hogy a komédiáknak helyet és teret adjon. Idén se lesz más az epizódszáma, ismét 13 résszel tessék számolni, viszont ezt 7 hét alatt kapjuk meg, ugyanis duplázva érkeznek majd.

A röpke teaser elé még egy kis érdekesség: Louis C.K. az egyik interjújában elárulta, hogy 7-8 évadot lát a sorozatban, ha mindezt sikerül megvalósítania, akkor elérte célját.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Sharknado 2: The Second One

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 22:17-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ha egyszer egy csatorna belenyúl a tutiba, akkor addig üti a vasat, amíg csak lehet. Annak idején az AMC a Mad Men-nel ért el hasonlót, valamint a Starz a Spartacus-szal. Most a Syfy-ra figyel egy világ, hiszen tavaly akkora egy ZS-kategóriás tévéfilmet hozott össze, hogy ilyen az elmúlt 10 évben nem kaptunk – és a legszebb az egészben, hogy megvette a nép kilóra. Ismételte egyszer, ismételte kétszer a nézőszám pedig csak növekedett. 250 ezer dollárból egy felkapott, felhypeolt tévéfilmet kaptunk, ami kb. olyan sikerkörutat élt meg, mint napjainkban a Flappy Bird.

A sikert muszáj folytatni. Noha B-kategóriásnak emlegetik, én inkább lejjebb emlegetném a ZS felé. A szereplőgárda kiteljesedett, út közben csatlakozott a csapathoz: Vivica A. Fox, Kelly Osbourne, Benjy Bronk, Judah Friedlander, Andy Dick, és egy WWE szupersztár, Kurt Angle. Vajon a második rész hozni tudja azt, amit a Syfy remél tőle? 2014. július 31-én kiderül!

Kommentáld!

Emlékeztető: Országutak őrangyala | Mr. Selfridge

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 16:22-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:05-től a Pro4 műsorán: 18 Wheels of Justice – 1×01-
Ma. 21:35-től a Story 4 műsorán: Mr. Selfridge – 1×01.

A Pro4 igazi retro sorozatot hoz el az este folyamán Országutak őrangyala címmel, ami már tuti biztos látható volt valamelyik hazai tévécsatornán – de passzolom, hogy melyiken. Nekem rémlik, valamit láttam belőle. A 2000-es év egyik újonca volt Lucy Vanous, Lisa Thornhill, Billy Dee Williams, Bobby Hosea és G. Gordon Liddy főszereplésével.

Ugorjunk inkább oda, ami minket jobban érdekel. Ez pedig nem más, mint a Story4 műsorára érkező Mr. Selfridge, amit már tavaly meg szerettem volna nézni, de kimaradt az életemből. Még előjáróban annyit, hogy a hazai kábeles adó tovább erősíti brit gyökereit, ugyanis a Downton Abbey után egy újabb minőségi brit drámát hoz el.

Miről is szól a történet? Az 1908-as évbe repít vissza a sztori, ahol Harry Selfridge-et ismerhetjük meg, egy chicagói születési embert, aki Londonba költözik, hogy hatalmas tervét kivitelezze, ami nem más, mint hogy megnyissa a legnagyobb és legnagyszerűbb áruházát – és az emberek fejébe elkezdje beadagolni, hogy vásárolni nagyszerű. A szereplőgárdában: Jeremy Piven, Aisling Loftus és Ron Cook foglal helyet, de még akarnak főszereplők.  Egyetlen Emmy jelölést szerzett eddig mindössze, de szerintem az idő múlásával ez változni fog, mert annyira nem tartanám rossznak se a koncepciót, se a szereplőket.

Kommentáld!

Az NBC 2014-es nyári menetrendje

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 15:29-kor a(z) Hírek témába.

Írtunk már róluk: ABCFox.

Már a nyárra hangoltatás van a tévécsatornáknál. Egy hónap múlva keményen elkezdődik a 2013/14-es idényzáró időszaka. A fináléval kapcsolatos dátumokat előző héten összesítettük. Mindegyik megkapta a maga külön cikkét, de lehet, hogy a későbbiekben egy all-in formájúval is találkozni fogtok. Könnyedén megeshet.

A legnagyobb újoncszámot az NBC fogja generálni nyár folyamán. Minimális számú visszatérőkkel operál, mint pl.: az America’s Got Talent-tel, az American Ninja Warrior-ral vagy a Last Comic Standing-gel. Melléjük jönnek az újdonságok, mint a hátra maradt The Night Shift vagy a Food Fighters, melyekről tavaly májusban írtunk utoljára. Út közben hozzájuk csapódott a Crossbones, egy kalózos koncepció; a Taxi Brooklyn, a Taxi-nak a sorozat változata, ami a Franciákhoz köthető; a Welcome to Sweden, ami a svédeknél fut jelenleg Greg Poehlerfőszereplésébel; vagy a kanadai Working the Engles. Sok sorozatot vásároltak meg mástól, de ezzel is lehet színesíteni a műsorpalettát.

NÉZZÜK, MI-MIKOR ÉS HOVA ÉRKEZIK:

Május 22. (Csütörtök)
21:00-22:00 – Last Comic Standing (8. évad premier)

Május 26. (Hétfő)
21:00-22:00 – American Ninja Warrior (6. évad premier)

Május 27. (Kedd)
20:00-22:00 – America’s Got Talent (9. évad premier)
22:00-23:00 – The Night Shift (Újonc)

Május 29. (Csütörtök)
21:00-22:00 – Undateable (Újonc)

Május 30. (Péntek)
22:00-23:00 – Crossbones (Újonc)

Június 25. (Szerda)
22:00-23:00 – Taxi Brooklyn (Újonc)

Július 10. (Csütörtök)
21:00-21:30 – Welcome to Sweden (Újonc)
21:30-22:00 – Working the Engels (Újonc)

Július 22. (Kedd)
20:00-21:00 – Food Fighters (Újonc)

Kommentáld!

Az elmúlt hét történései

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 14:54-kor a(z) Berendelés,Brit régió,Hírek témába.

Az elmúlt hetekben történt egy-két berendelés, valamint kasza. A nagyobb hírekről írtam külön cikket, viszont a kevésbé fontosabbnak tartottaknak csak ez a fajta összegző írás marad, mivel időm szűkében vagyok mostanság. Elvileg a Those Who Kill-t az A&E csak menesztette egy kisebb testvércsatornájára, hivatalosan még kaszát nem jelentettek be, de valamiért erre ad okot az átpakolása. Hogy még mik történt az elmúlt héten, az mutatnám felsorolás formájában:

BERENDELTÉK:

 • Almost Royal (BBC America – 1. évad) – 7 részt rendeltek be belőle. Ez lesz a csatorna első komédia-reality sorozata, melyet június 21-én fognak műsorukra tűzni. A történt két fiatalról szól, akik Britanniából Amerikába utaznak. A szereplők között: Ed Gamble és Amy Hoggart.
 • Birds of Prey (??? – 1. évad) – 13 epizódot kértek belőle. Egyelőre egyetlen csatornának sincs eladva a projekt, így a Freemantle Media stúdiójánál a jogok. A készítője: J.J. Connoly lesz, aki Wilburn Smith azonos című regényét használja fel a történet elkészítéséhez. A sztori egyébként az 1600-as évek második felében játszódik, Afrikában, célkereszt alatt egy Afrikába költözött család, melynek fiú sarjának kalandos életét követhetjük nyomon.
 • From Dusk Till Dawn: The Series (El Ray – 2. évad) – 13 újabb részt kértek belőle. A csatorna első sajátgyártású sorozata, nem meglepő a hír.
 • The Hollow Crown (BBC Two – 2. évad) – Folytatódik a Shakespeare-film készítés. 2016-ban lesz a folytatás premierje.
 • The Voice UK (BBC ONE – 4-5. évad) – Folyton megverte a Strictly Come Dancing, de a BBC-t ez nem érdekli. Hozta folyton a legalább 7-8 milliós nézőszámokat. Ez csatorna átlagfeletti, szóval miért ne jöhetne.

ELKASZÁLTÁK:

 • Hebburn (BBC Two) – Csak nézettségileg követtem nyomon, így sokat nem tudok nyilatkozni erről a komédiáról.
 • Mind Games (ABC) – Az 5. rész után elkaszálta az ABC az egyik midseason-ös drámáját. Nem teljesített jól, sőt házon belüli viszonylatban nála már csak a Killer Women volt gyengébb. A 24 idei sorozatából a 22. helyen 0.78-as demójával. Sőt, fokoznám a fokozhatatlant, ugyanis nála gyengébb össznézettséges mutatókat semmi sem hozott. 2.63 millió mindössze az 5 epizód átlaga, míg az előtte lévő The Assets 3.35 millión állt.
 • Once Upon a Time in Wonderland (ABC) – Számomra fájópont! Le fogja adni az ABC a OUaT spinoffját, de folytatásra már senki se számítson. Hiába emelkedett 18%-nyit csütörtök este az előző hetéhez képest a 18-49 évesek körében, már késő bánat. 12 részének átlaga az alább: 3.79 millió, valamint 1.0-ás demó. A középmezőny utolsó felében zárt.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 14:00-kor a(z) Hírek témába.

 • Április 5-én 15 órakor elstartol a Spektrum műsorán a Letűnt civilizációk nyomában (The Ancient Life) című új sorozat.
 • Pokorny Lia és Dolhai Attila Hien és Cooky nyerte a Nagy Duett 3. szériáját.
 • Megvolt az ötödik párbaj a Való Világnál, melyet Iza nyert 67%-kal Charlotte ellen.
 • Tegnap este lement a The Walking Dead évadzáró epizódja. Akit kíváncsi a folytatásra, hogy mégis mit várjon tőle, az nézze meg az alábbi videókat. Hát ha talál valami elhintett kis apróságot, bár nem hinném. A jó hír, hogy októberre a hazai Fox is beéri őket.
 • Julian Sands csatlakozott a The Village című brit sorozat 2. évadjába, ahol Juliet Stevenson, Rupert Evans és Emily Beecham is feltűnik ugyanúgy.
 • Este sorozatzározik a How I Met Your Mother. Egy rakatnyi cikk van is hozzá, mint pl.: A TOP50 epizód; a 10 legjobb epizód; a 10 legfontosabb dolog, amire megtanított a sorozat; Pamela Fryman a valódi mutter; a legjobb beszólások, esküzések; illetve a végére egy cikk, ami inkább  búcsúra hangoltatja az olvasókat. + Ez történt a 8. évadban + Egy köszönetnyilvánító videó.
 • Dana Delany csatlakozott a Hand of God című Amazon pilotba.
 • Poldark címmel rendelt be sorozatot Mammoth Screen-től a BBC One. A szereplők sorában: Eleanor Tomlinson, Aidan Turner, Heida Reed, Ruby Bentall és még páran. A forgatás a következő hónapban startol Cornwallban és Bristolban. A premier 2015-re várható. A történet egy egyke lányról és egy bányászról szól. A lány sanyarú életet él, egyik alkalommal meg akarják erőszakolni, de szerencséjére megmenti egy csávó, aki későbbiekben felveszi konyhalánynak, hogy biztosra tudja életét.
 • Van néhány címünk: A Muddy Road / Eating the Blame Fargo 1×03-04; The Mountain & the Viper / The Watchers on the Wall / The ChildrenGame of Thrones 4×08-10; Streets of FireArrow 2×22; Deal with the DevilRookie Blue 5×07;
 • Egy forgatási fotó az Arrow 2×22-höz, itt pedig az NCIS-hez.
 • Amy Acker megy az Agents of SHIELD-be vendégszerepelni. Így fog kinézni + egy interjút készített vele a Marvel oldala.
 • Felkerült az iTunes-ba a Sean Saves the Word utolsó 2 le nem adott epizódja. Aki meg akarná nézni, azok ide klikkeljenek.
 • Owen Campbell megy vendégszerepelni a Believe április 13-i epizódjába.
 • Adrianne Palicki az About a Boy április 15-i részében lesz vendég feltűnő.
 • A Chicago Fire április 15-i részének vendéglistája az alábbi: Jeff Hephner, Melissa Ponzio, Gordon Clapp és Gene Weygandt.
 • Április 11-én startol a Mickey Mouse 2. évadja a Cartoon Network-ön.
 • Április 23-án folytatódik a Deal Survival a 4. évaddal a Discovery Channel-en.
 • Megvannak a TVLand nyári premier időpontjai: június 4-én jön a Jennifer Falls; augusztus 6-án a Hot in Cleveland 5. évadja, míg 13-án a The Exes 4. évadja. Plusz, lesz animált epizód a HoC-nél, valamint ismét lehet számítani crossoverre.
 • A heti Parenthood epizód olyan nézettséget hozott, mint tavaly októberben – azaz kimagaslót.
 • Április 6-án kerül adásba a 49. CMA Awards, amit a The Band Perry fog nyitni.

2 Hozzászólás

A Fox 2014-es nyári menetrendje

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 12:58-kor a(z) Hírek témába.

Írtunk már róluk: ABC.

Végül nem fért bele a tavaszi menetrendjébe a Fox-nak a Gang Related. Nyári sorozat lesz, de ha azt vesszük alapul, hogy a 24: Live Another Day se jön hamarabb, akkor talán nem is akkora baj. A csatorna megpróbálkozik a határok kiszélesítésével vagy elhomályosításával. A pilotszezonnak már vége, részükről mindegy, hogy mikor-mi megy – legalábbis próbálják ezt az irányvonalat megerősíteni bennem. Egyébként a nyár fő slágerei ugyanazok a produkciók lesznek, mint tavaly, azaz a SYTYCD, a Hotel Hell, a Kitchen Nightmares és a MasterChef US.

Lesz még újdonság, hiszen jön a Riot, ami az amerikai Slide Show változatának tekinthető. Celebeknek kell improvizálni egy olyan színpadon, ami 22°-kal meg van döntve. Kapunk egy randizós reality-t is, az I Wanna Marry „Harry”-t, melyben egy angol srácért verseng 22 nő.

Nézzük az időpontokat:

Március 27. (Csütörtök)
21:30-22:00 – Surviving Jack (1. évad)

Április 1. (Kedd)
21:00-22:00 – The Mindy Project (2. évad, tavaszi premier)

Április 11. (Péntek)
21:00-22:00 – Kitchen Nightmares (7. évad)

Május 5. (Hétfő)
20:00-22:00 – 24: Live Another Day (9. évad)

Május 12. (Hétfő)
21:00-22:00 – 24: Live Another Day (rendes timeslot)

Május 13. (Kedd)
21:00-22:00 – Riot (1. évad)

Május 19. (Hétfő)
20:00-21:00 – Masterchef (5. évad)

Május 22. (Csütörtök)
21:00-22:00 – Gang Related (1. évad)

Május 24. (Szombat)
19:00-22:00 – Live Fox Sports Saturday: Baseball Night In America

Május 27. (Kedd)
20:00-21:00 – I Wanna Marry “Harry” (1. évad)

Május 28. (Szerda)
20:00-22:00 – So You Think You Can Dance (11. évad)

Július 21. (Hétfő)
21:00-22:00 – Hotel Hell (2. évad)

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Hétfő (03.31)

 
Beküldte: FERCSA 2014 March 31, 7:02-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Újabb hét startolt. Jöhet a hétfői dömping. A tovább mögött találjátok: a Bones (9×19), a Star-Crossed (1×07), a Bitten (1×12), a Following (2×11), a Tomorrow People (1×18), a Friends with Better Lives (1×01) és az Intelligence (1×13) ajánlóját. Na, ugye lesz mit nézni másnap reggel? Lessetek rá mindre.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats