Emlékeztető: Egy rém modern család

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 31, 9:40-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 13:20-tól az RTL Klub műsorán: Modern Family – 1×01.

Van értelme ilyen nagy lemaradás mellett belekezdeni egy sorozatban? – Igazából van, hiszen attól függetlenül, hogy az HBO Comedy veszett tempóval adja, általában háromnegyed éves csúsztatással; addig azok a nézők, akiknek nincs előfizetése a csatornára tudatlanságban szenvednek, hogy mi is az a Modern család. Fel se merül bennük az, hogy az ABC egyik legnézettebb sorozata, sőt legnézettebb komédiája, bár ez a tény homályba vész így is. Lényeg a lényeg, hogy az igazi sorozatfüggő 2014-re már kezdi mellőzni az ilyen premiereket, mert 5 évados lemaradás nagyon soknak tekinthető. És az RTL Klub tempójával ez nem is fog változni.

Egyébként szombat-vasárnap kora délután kapunk egy-egy epizódot. Ha a ’Til Death vesszük alapul, akkor elérheti a 3-4. évadot is ebben a szlotban, bár tippre eléggé sanyarú sors elé néz az országos adón. Hogy más lesz-e a szinkron? – Tippre igen, de írja majd meg valaki!

117060_d_0262_r1

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 31, 9:23-kor a(z) Hírek témába.

 • Befejeződött az EW.com Final Awards szavazása. Az első helyen a Marvel’s Agents of SHIELD végzett, megelőzve a The Originals-t 6.666 szavazattal. Százalékban 35.6% ment a 21% ellen. A harmadik a Revenge (14.6%), a negyedik a The Walking DEad (13.4%), az ötödik a The Mindy Projectz (10%), míg a hatodik az Elementary (5.4%) lett.
 • Jonathan Keltz megy állandó szereplőnek a Reign 2. évadjába. Már az elsőben is láthattuk, de akkor csak visszatérőként szerepelt.
 • Scott Michael Foster (Greek) visszatérő szereplője lesz a Chasing Life-nak.
 • A Starz megint nem bír magával. Felpakolta a netre a Power első részének első 5 percét. Aki meg szeretné nézni, ide kattintson.
 • Most olvasom, hogy a The Originals-ba egy (újabb) boszorkány fog feltűnni a 2. évadban. Plusz: Sonja Sohn visszatérő szereplőként van feltűntetve.
 • Van néhány címünk: Whirly GirlPretty Little Liars 5×02; Prank War / The General Inspection / Army Men / Alive DayEnlisted 1×10-13; BoundariesMistresses 2×02,
 • Aki szereti a kulisszás – és életmódi fotókat, az kövesse Tyler Posey instagramját, ahol talál minden ilyent.
 • Kapott egy új előzetest a Masters of Sex 2. évadja. Plusz: Christian Borle megy visszatérőnek a folytatásba.
 • Steven Berkoff-ot szintén visszatérő státuszban szerepelteti Lifetime a Witches of East End 2. szériájában.
 • Ha már az utolsó évadját várjuk a Parks & Recreation-nek, akkor az EW.com-on tessék elolvasni a hozzákészült interjút.
 • Ezek az új karakterek érkeznek a Game of Thrones 5. évadjába.
 • Krista Allen, Ricky Whittle és Rebeka Montoya vendégszereplője lesz a Mistresses 2×02-nek.
 • Az Undateable elstartolt az NBC műsorán. 3.9 milliós nézettséggel futott az első epizódja. A 18-49 éveseké körében 1.3/4-es értéket hozott, ami a nyári komédiák tekintetében 5 éves mutatókat dönt meg, annak idején a The Goode Family hozott 1.6-ot az ABC-n, míg az NBC házán belül a 2004 júniusában debütált Come to Papa.
 • Az E! készített egy nyári csatornapromót.
 • Új epizódokkal jelentkezik nyáron is a The Wendy Williams Show.
 • Tyra Banks (The America’s Netxt Top Model) napi életmódi talkshow-t kapott az ABC-Disney-től. Legkorábban 2015 nyarán startolhat el a sorozat. A stúdió Los Angeles-ben lesz.
 • Kris Kristofferson megy a Texas Rising című History Channel-es 8 részes sorozatba.
 • Májusi sweeps alatt jól megnyomta a General Hospital az idei mutatóit. Történt ugyanis, hogy a 3.030 milliós átlagnézettségével 7 évre visszamenőleg döntötte meg saját mutatóit, míg a 18-34 éves nők körében 3 évre visszamenőleg.
 • Elkaszálták a The Arsenio Hall Show-t.
 • Június 11-én kerül adásba a Growing Up Fisher évad- és sorozatzárója.

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Szombat (05.31)

 
Beküldte: FERCSA 2014 May 31, 7:09-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Hétvégén szinte minden sorozat szünetel, leszámítva egy-kettőt. A tovább mögött: a Da Vinci’s Demons (2×10) és az Orphan Black (2×07) előzetese.

Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes (3): iZombie + The Messengers

 
Beküldte: tess 2014 May 30, 12:55-kor a(z) videó témába.

Óóóhhh anyám, Rob Thomas jövőre érkező sorozata az iZombie vagy az utóbbi évek egyik legüdítőbb guilty pleasure sorozata lesz vagy olyan ótvar nagy zakó, amilyet a föld még nem pipált.  Ebből a mostani előzetesből ugyanis egyszerre árad a ’90-es évek misztikus tini fertője és a Veronica Mars bájos légköre. Plusz ott van a Buffy eszenciáját is adó morbid humor. Hát ember legyen a talpán, aki megjósolja, hogy erre felkészültek-e a nézők.


Ezzel szemben a csatorna másik midseason próbálkozása a The Messengers hozza a mostani trendet, azaz a young adult körítést és a mozis vizualitást. Ellenben még a készítői instrukciók dacára sem éreztem egy pillanatig sem úgy, hogy úr isten, ezt most azonnal látnom kell.


 

Kommentáld!

Déli előzetes (2): Deliverance Creek

 
Beküldte: tess 2014 May 30, 12:39-kor a(z) videó témába.

Még valamikor 2013 augusztusában jelentette be a Lifetime, hogy egy két órás tv film keretében feldolgozzák a bestseller gyáros Nicholas Sparks egyik munkáját a Deliverance Creek-et. A történet az amerikai polgárháborút követő időszakban játszódik, amikor egy özvegyasszony felveszi a harcot a családi birtokot követelő korrupt bank embereivel. A scriptet Melissa Carter jegyzi, míg a rendezésért Jon Amiel a felelős. A főbb szerepekben Lauren Ambrose, Wes Ramsey, Yaani King és Christopher Baker feszít majd. Az első kedvcsináló előzetes a napokban érkezett, de bevallom számomra totálisan semmilyen és sablonos. Mondjuk, nem is én vagyok a Lifetime törzsközönsége. Ettől függetlenül a szeptemberben érkező tv film backdoor pilot-ként is funkciónál, azaz siker esetén a folytatás már sorozat formájában érkezhet.


Kommentáld!

Déli előzetes (1): The Strain

 
Beküldte: tess 2014 May 30, 12:15-kor a(z) videó témába.

Hát basszus, ez így jelenleg a nyár sorozatának tűnik! Tegnap már szóba került az FX ambiciózus nyári programjából a Tyrant egy plakát kapcsán, de a prímet minden bizonnyal a The Strain viszi majd. Már önmagában az eddigi teaser anyag is ütött, de ez a mostani mini-előzetes végképp magasra tette a mércét. Guillermo del Toro és Chuck Hogan azonos című vámpír trilógiájának az adaptáció igazi kuriózumnak ígérkezik a műfaj szerelmeseinek. Ráadásul del Toro aktív részese is lesz az adaptációnak, a  pilot-ot példának okáért ő rendezi, ez pedig mind tudjuk, mit jelent. Vizuálisan a The Strain hétszentség, hogy ki fogja verni a biztosítékot! Minden másért pedig a már többszörösen bizonyított Carlton Cuse felel ügyeletes showrunnerként. Na, néznéd már? 


Kommentáld!

Plakátba zárva: From Dusk Till Dawn

 
Beküldte: tess 2014 May 30, 11:10-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Bevallom, nem értem, miért nem lett olyan átütő siker a From Dusk Till Dawn sorozatos adaptációja, mint mondjuk két éve a Banshee. Pedig Robert Rodriguez klasszikusának sorozatos kikacsintása meglehetősen sok hasonlóságot mutat a Cinemax sorozatával. Kőkemény anti-hősök tesztoszteron puccparádéja jókora badass attitűddel nyakon öntve. A végeredmény mégsem olyan sokkosan katartikus élmény, inkább csak amolyan kierőszakoltan minőségi iparos munka. Rodriguez világ életében értett az atmoszférateremtéshez, de itt ez valamiért mégsem jött össze. Tipikus kihagyott ziccer, ami talán egy másfajta megközelítésből ütősebb lehetne.

Vagy ütős is lett a végeredmény? Jómagam az évad feléig jutottam, de bevallom a pilot-hoz képest egy fikarcnyit sem javult a helyzet. Igaz, nem is romlott. Egy valami viszont vitathatatlan, az univerzum bővítés magasiskolája. A készítők folyvást kikacsingatnak az alapul szolgáló filmre, így a 7. részre többek közt elértünk a Titty Twister-hez is.

Az évad azóta már leköszönt, ám magasztaló kritikákat mégsem lehet olvasni. Sőt, istenigazából nagyon semmilyet sem. Ettől függetlenül persze a 13 részes 2. évad már egy ideje biztosnak mondható, habár ezen nincs semmi meglepő. Nincs is annál cikibb, ha egy újonc csatorna már az első sajátgyártású sorozatával bedől.

from-dusk-till-dawn-poster

2 Hozzászólás

Nézettség 05/21 – Szerda

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 30, 9:41-kor a(z) Nézettség témába.

Picit lemaradtunk ismét a nézettséggel, de szerencsémre beköszöntött a nyári időszak, amikor az adatok eleve késnek, csúsznak. Május 21-én még javában zajlott a finálézós időszak, hiszen a Modern Family, az American Idol és a Survivor mellett még jó pár sorozat búcsúztatta a 2013/14-es idényt, általánosságban átlag nézettséggel. Ilyen körülmények között startolt el a Motive 2. szériája az ABC-n, ami nem igazán lehet büszke a csatorna.

Kábeles fronton a Deal with It-et emelném ki, ami maga mögött hagyta a The Americans-t. Nem sokkal, de annyival épp, hogy ne tudja beérni.

A briteknél közepes népszerűséggel fut a 24: Live Another Day. Tudom, hogy a Channel 4 nagyobb közönséggel bír, de azért az, hogy a Derek lenyomja, szerintem mindent elárul. Mellesleg a Sky One-on már láttam 1 millió feletti mutatókat is, bár annak már legalább 1-2 éve. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2014 May 30, 9:11-kor a(z) Hírek témába.

 • Annabeth Gish megy visszatérő szereplőnek a Sons of Anarchy 7. évadjába, sőt Marilyn Manson is ott lesz.
 • Tudtátok, hogy a Reckless pilot epizódját Dél-Karolinában forgatták, azon belül is Charlestonban?! A kezdés vendégszereplői között: Heather Hemmens-t, Collins Pennie-t és Tim Ware-t is felfedezhetjük.
 • Nocsak, felélesztik a Stargate-et ismét. Roland Emmerich rendezésével egy újabb trilógia kerülhet a mozikba. A gyártók között az MGM és a Warner Bros. foglal helyet. Dead Devlin neve is ott a készítők között, ugyanis az egyik filmrészt ő fogja írni.
 • Nicole Gale Anderson megy a Beauty & the Beast 2×19-es részébe vendégeskedni.
 • Egy újabb kép a The Walking Dead forgatásáról, melyben Gariel atyát vélhetjük felismerni.
 • Van néhány címünk: The Mountan & the Viper / The Watchers on the Wall / The ChildrenThe Walking Dead 4×08-10; By Means Which Have Never Yet Been TriedOrphan Black 2×10;
 • Augusztus 2-án, este 9 órakor kapjuk meg a Hell on Wheels 4. évadjának.
 • Sue Johnston (Waking the Dead, The Royle Family, Coronation Street) csatlakozott a Downton Abbey 5. szériájához, mint főszereplő.
 • Nocsak, újra van websorozata a Rookie Blue-nak. Az ötödik évad mellett feltűnt egy Stakeout alcímre hallgató mellékszéria is, melynek első két részét itt és itt lehet megtekinteni. Ha kijön mind, talán kap egy külön cikket.
 • Az ABC feléleszti a szombat estéit, ugyanis június 21-től jön a The Assets le nem adott 6 epizódja.
 • Az énekes, és dalszövegíró Foxter vendégszerepelni fog a Doctor Who 8. évadjában.
 • Június 2-án az E! maratont fog tartani a Keeping Up with the Kardashians-ből, hogy aztán június 8-án új epizódokkal halmozza el a nézőket.
 • Szeptember 10-én folytatódik az 5. évadjával a VH1-en a Couples Thearpy with Dr. Jenn.
 • Június 4-én David Letterman vendégei között emlegetik Victor Espinoza-t.
 • A Tony Awards-ön díjat fog átadni Neil Patrick Harris, Alan Cumming és Idina Menzel.
 • Egy doku-sorozat érkezik a Showtime műsorára augusztus 7-én. A 7 Deadly Sins címre hallgató projekt címe árulkodó lehet, hiszen Morgan Spurlock műsorvezetésével átvizsgálásra kerül a 7 főbűn. A készítők sorában: Jeremy Chilnick.
 • Augusztus 26-án lesz a sorozatfináléja a Chelsea Lately-nek.
 • Augusztus 19-én debütál a Syfy legújabb verseny reality-je, a Wizard Wars, melyben bűvészcsapatok fognak összecsapni, melynek tétje, hogy a győztes megmérkőzhet a profi sorstársaival. A készítők sorában: Arthur Smith, Kent Weed, Frank Sinton, Tim Eagan, Penn Jillette és Teller. A zsűri tagok között: Tenn & Teller, Jason Latimer és Christen Gerhart.
 • Aliens on the Moon címmel jön egy dokumentumfilm a Syfy-ra július 20-án, ami a 45. évfordulóját ünnepelteti a Holdra szállásnak, illetve kitérnek számos olyan tényre, amitől a néző elgondolkodhat, hogy megtörtént-e valójában!
 • Amy Bruni és Adam Berry kiszáll a Ghost Hunters című sorozatból.
 • Itt olvasható egy interjú Bill Lawrence-szel, aki a tegnap startolt Undateable című sorozatáról faggattak.
 • AnnaLynne McCord sokkoló hírt tudatott a rajongóival.
 • The Sixties címmel a CNN-en csütörtök késő délutánonként egy doku-sorozatot nézhetjünk meg, ami a 60-as évekre fókuszál. (Egy írás róla.)
 • Juan Pablo Galavis és Nikki Ferrell megy a VH1-es Couples Therapy 5. évadjába „tanácsadónak”.
 • Kevin Reilly elhagyja a Fox vezetői pozícióját. (Részletek, mi is meg fogunk róla külön emlékezni.)
 • 8 perces Hannibal bakiparádé – amit letiltottak felénk.

Kommentáld!

Külföldi előzetesek: Péntek (05.30)

 
Beküldte: FERCSA 2014 May 30, 7:02-kor a(z) videó témába.

(Ma esti műsorrend.) Péntek. Halálnap. No komment. A tovább mögött: a Crossbones (1×01) és a Continuum (3×09) előzetese. Ne hagyd ki egyiket se.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats