Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 28, 23:05-kor a(z) Hírek témába.

 • Riley Voelkel és Maisie Richardson-Sellers vendégszerepelni fog a The Originals 2×16-os részében.
 • Ravis Aaron Wade beugrik a Supernatural 10×15-be.
 • Brandi Burkhardt vendégeskedni fog a Hart of Dixie 4×09-es epizódjában.
 • Chris Wood ismételten feltűnik a The Vampire Diaries 6×17-ben.
 • Liam McIntyre a The Flash 1×15-ben lesz jelen, amit Thor Freudenthal rendezésével kapunk meg, ami már rendezett Arrow epizódot is.
 • Adrian Glynn McMorran és Katrina Law az Arrow 3×16-os részében fog vendégeskedni.
 • A Disney Channel zöld utat adott a Jessie spinoff ötletének, melynek munkálatai 2015 tavaszán kezdődhetnek meg. Ugyanúgy Pamela Eells O’Connel neve alat futna a projekt, illetve célközönségben a 2-11 évesek lennének.
 • A Nickelodeon berendelt bár sorozatot a 2015/16-os idényre:
  • A Game Makers munka címen érkező projekt 26 epizódból fog állni első ízben, melyet Dan Schneider készítésével kapunk meg. Az élőszereplős szitkom középpontjában két 12 éves lány áll, akik élete egyi napról a másikra megváltozik, mikor egy multi milliárdos vállalkozáshoz keverednek. Schneider csak exec. producerként foglal helyet egyébként.
  • Make It Pop címen egy 20 részes zenés komédiának is zöld utat adtak, melyben három egyedi stílusú lány összeáll, hogy K-Pop stílusú bandát alapítsanak – mindezt egy bennlakásos iskolába ágyazva. A sorozatban hallhatunk majd eredeti számokat. A készítők között: Thomas W. Lynch, Nick Cannon, Steven DeNure és Anne Loi.
  • A Talia’s Kitchen más jóval nagyobb epizódszámmal büszkélkedhet, ugyanis 40 részt kértek belőle. A fókuszában egy 14 éves lány áll, aki nagymamájához költözik, ahol idejének nagy részét a konyhába fogja tölteni – ugyanis családi vállalkozásos étterme van az őseinek. A csavar pedig, hogy „apja mágikus fűszereivel” képes lesz érzéseket társítania az ételek mellé. Napi telenovella formátumban adagolja majd Catharina Ledeboer és Tatiana Rodriguez nekünk a sztorit.
  • Mutt & Stuff címmel szintén egy 20 részes gyermekeknek szánt élőszereplős sorozat. Középpontjában egy kutyaiskola – ha jól értelmeztem. Óvodásoknak szánták, ha nem is jól értelmeztem, akkor se fogjuk nézni. Sid és Marty Krofft lesz a készítője.
  • És végül egy egyetlen egykamerás ötletberendelés, a Roll Call, ami egy mockumentary stílusú sorozat lesz egy csapat középiskolásról. Ian Pfaff fogja rendezni, míg Sharla Sumpter írni.
 • Az MTV berendelte a The Challange és az Are You The One következő évadját.
 • Van néhány címünk: At Close Range / Habeas CorpseCastle 7×18-19; KahaniaHawaii Five-0 5×19; Five-0 / Bingo / Rico / Pimento / Marco Better Call Saul 1×06-10; 30 Something / Sex, Lies & VasectomiesBlack-ish 1×17-18, And the High Hookup2 Broke Girls 4×17; Last Goose StandingCristela 1×20; With or Without You / When I Grow UpGrey’s Anatomy 11×17-18; Put a Ring on UpScandal 4×17;
 • Barbara Hershey vissza fog térni a Once Upon a Time 4. évadjának második felében. Utoljára a 2×16-os részében láthattuk. Ha valakinek nem rémlene, akkor Cora Mills karakterét alakítja, aki amúgy a spinoff koncepcióban is feltűnt.
 • Clark Gregg volt a héten az interjú alanya az IGN.com és a TVGuide.com külföldi oldalaknak, illetve a Comicbook.com is kifaggatta az exec. producereket. Plusz: 8 teaser a 2. évad folytatásához, hátha valaki kíváncsi.
 • Lily Rabe szintén feltűnik ismét a The Good Wife-ban. Előzőleg a 4×15-ben volt látható.
 • Geoff Stults többepizód erejére feltűnik a Zoo című sorozatban.
 • Jack McBrayer és Regis Philbin vendégeskedni fog a New Girls 4. évadjának záróepizódjában.
 • Cristin Milioti beugrik a The Mindy Project 3. évadjába.
 • Eric Mabius visszatérőként lesz látható a Chicago Fire-ben.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Game of Thrones – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 28, 22:02-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Komoly elmaradással nézek szembe, ugyanis valahol a 3. évad tájékán abba hagytam a Trónok harcát. Számomra olyan, mint a The Walking Dead: túlságosan nagy a hype-ja, túlértékeltnek vélem. Az kétségtelen, hogy számtalan olyan húzást hoztak léptek meg az írók, ami egyáltalán nem aggathatja rá a „kiszámítható” jelzőt, de amikor 15 főszereplőnek kell fejben tartanod az életét, amit darálva lehetetlen, akkor kicsit tele lesz a hócipőm. Ez legyen a magam problémája, viszont akik imádják, és várják a folytatást, azoknak mutatnám a legfrissebb plakátját, melyben továbbra is a sárkány kerül a fókuszba a sorozat legkedveltebb alacsony növésű színésze mellett.

game_of_thrones_ver56_xlg

Kommentáld!

Emlékeztető: Better Call Saul

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 26, 20:30-kor a(z) magyar ajánló,videó témába.

Ma. 22:00-tól az AMC műsorán: Better Call Saul – 1×01.

Ez már csak ilyen lesz. A tempót a kábeles tévék diktálják, nem pedig az országos tévécsatornák. Napját se tudom, mikor voltak topon premerütemezben, de ez nem is baj, hiszen bátran kijelenthetem: minden sorozatfüggő kábelen talalja meg a maga boldogságát.

Este jön a Breaking Bad készítőinek új sorozata, ami mellékesen még kapcsolódik is hozzá, hiszen előzményként funkciónál. Mindezt az amerikai premiert követően pár héttel. Ki tart velünk?!

Jött közben egy hazai előzetes mellé, ezt a tovább mögé dugtuk! Klikk, akit érdekel.
Tovább…

Kommentáld!

Elkezdtem felhozni a PoI-t, erre…

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 25, 23:41-kor a(z) Fun témába.

Budapest! Jó, aki már látta a 4×01-es évadnyitót, annak ez nem újdonság. Nekem az volt, lőttem is a jelenetről néhány képkockát, csak mert ilyen is volt!

Person.of.Interest.S04E01.HDTV.x264-LOL.mp4_000139139

Person.of.Interest.S04E01.HDTV.x264-LOL.mp4_000146771

Person.of.Interest.S04E01.HDTV.x264-LOL.mp4_000149816

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 25, 23:32-kor a(z) Hírek témába.

 • Íme, a Rectify 3. évadjának nyitórészének forgatókönyv-borítója. Az új részek nyáron érkeznek, szám szerint 6-ról van szó.
 • 90 perces The Walking Dead évadzáróval tessék számolni!
 • Megvolt a Glee évadzáró, akiknek bejöttek a zárórészben hallott zenék, azok nyomuljanak shazam.com-on, ugyanis a legtöbb elérhető. Segítek, itt a lista: „Rather Be, „The Trolley Song”, „Far From Over”, „The Final Countdown”, és „Rise”.
 • Tavaly tavasszal berendelte a Starz a Blunt Talk címre hallgató pilotötletét sorozatnak, amelynek pilotját valójában le se forgatták. 20 rész két évadba zárva, melynek középpontjában: egy angol tévés áll, aki késő esti talkshowjából szeretne nagyobb babérokra törni. A premier 2015 nyarán lesz. Az új hírt a vendéglista jelentené, ahol Sharon Lawrence (Rizzoli & Isles, Curb Your Enthusiasm), Trace Lysette (Transparent), Golden Brooks (Girlfriends), Windell D. Middlebrooks (Body Of Proof, Scrubs) és Steve Valentine (Anger Management) fog feltűnni. A főszereplők között: Ed Begley Jr. (Arrested Development), Mary Holland (Silicon Valley, Parks and Recreation), Karan Soni (Betas) és Romany Malco.
 • Egy kulisszás videó a Full Circle 2. évadját váró rajongóknak.
 • Van néhány címünk: Tom Keen The Blacklist 2×16; Shock to the HeartThe Night Shift 2×04; Grill, InterruptedModern Family 6×21; Iron HansGrimm 4×19; Stalag 14th VirginiaFalling Skies 5×08; School’s OutFaking It 2×20; Catch You Later / The Rosenbergs / Prayer of DavidDig 1×02-04; Outdoor WomanCristela 1×20; Alpine Shepherd BoyBetter Call Saul 1×05;
 • Az Agent Carter producerei itt beszélnek arról, hogy mi várható, ha netalántán berendelnék a 2. évadját a sorozatnak.
 • Az a hír járja, hogy rebootolni akarják a DuckTales-t. Hatalmas lenne no, hiszen 1990 óta nem kaptunk új részeket.
 • Jason Rothenberg (The 100) az IGN.com-nak adott interjút a 2. etap kapcsán.
 • A The CW nyárra két sorozatot is berendelt. Az egyik valójában egy átvétel, ugyanis a brit Dates című komédiának fog otthonául szolgálni (mint ha újra kísérletet tennének arra, van-e értelme a műfajt erőltetni, vagy továbbra sincs?!). A másik az A Wicked Offer címre hallgat, ami egy reality lesz párokkal, akik némi gázsi fejében feladatokra kényszerülnek – mindezt a családtagjaikon és barátaikon kell levezényelniük.
 • Az Amazon nyit a gyermekek felé, ezért berendelte a Creative Galaxy, az Annedroids, a tumble Leaf és a Gortimer Gibbon’s Life on Normal Street 2. évadját. Előbbiek 13 részesek, utóbbi 26 rész lesz. Valaki valamelyiket látta?
 • A SuperGirl készítői elmondták, hogy valamilyen formában, de biztosan feltűnik Superman a sorozatban. (Ez alól az Easter Eggs formátum se kivétel.)
 • Lement a Broadchurch 2. évadja, és természetesen érkezik a 3. etap is jövőre. Az is már biztos, hogy a két főszereplő ugyanúgy jelen lesz. Via!
 • Összeállt a Dancing with the Stars 20. évadjának táncos gárdája. Közös kép róluk. A párokról se feledkezzünk el: Noah Galloway – Sharna Burgess, Robert Herjavec – Kym Johnson, Patti LaBelle – Artem Chigvintsev, Nastia Liukin – Derek Hough, Riker Lynch – Allison Holker, Charlotte McKinney – Keo Motsepe, RedFoo – Emma Slater, Michael Sam – Peta Murgatroyd, Willow Shields – Mark Ballas, Suzanne Somers – Tony Dovolani, Rumer Willis – Valentin Chmerkovskiy.
 • Március 19-én kapjuk meg a The Vampire Diaries 6×17-es részét, aztán kis szünetre vonul, hogy a április 16-án folytatódhasson a sztori a 6×18-cal.
 • Csak mert ilyen is ritkán van, íme egy csoportkép az NCIS csapatához, így a 12. évadot rugdosván.

Kommentáld!

Lady Gaga az American Horror Story: Horror-ban

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 25, 21:14-kor a(z) Hírek témába.

Ö… Most azon tűnődöm, ezzel a hírrel mit kezdjek. Mármint tudom, hogy a kábeles tévéknél nem szabad logikát keresni, sőt, az a jó minden sorozatukban, hogy a készítők szabadjára engedhetik kreatív énjüket, de talán ezt egy kicsit túlzásnak tarthatom. Történt ugyanis a következő: Az FX vezetősége bejelentette az American Horror Story alcímét, amit a „Horror”-ra hallgat, illetve az egyik főszereplőjének a kiléte is kiderült, aki nem más, mint a címben emlegetett Lady Gaga popkultúra úrnője.

10982650_772504302840253_8985748413584907942_o (1)

Bocsi, talán sok lesz így elsőre a kiemelésekből. A Washington Post hozott le egy tök jó cikket arról, miért is lehet ez egy mentsvár Gagának, aki a 2013-ban megjelent Artpop című albumával alulmúlta minden eddigi lemezeladásait. (Elég csak a 2011-es Born This Way-hez hasonlítanunk, de ha még tragikusabbá szeretnénk a helyzetet beállítani, akkor a 2008-as The Fame-et is elővehetjük a polcról.)

Tekintsünk úgy az egész projektre, mint Lady Gaga karrierjének fellendülésére. Egyébként ügyes ötlet volt a casting, hiszen egy olyan nőt sikerült a tömegből kiválogatni, ami nem kis rajongói táborral rendelkezik (csak ha a Facebook-ot vesszük alapul akkor 67 millió rajongója volna, míg twitteren cirka 44,6 millió.) Eddig minden évadnál nőtt a nézőszám, és talán garantálhatjuk, hogy nem lesz ez másképp a Hotel kapcsán se.

A végére pedig a félperces kisvideót tartogatnám, ami összefoglalja a harmadik tényt, miszerint a start októberre tehető!


Kommentáld!

Plakátba zárva: Simlis spinék – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 25, 20:33-kor a(z) hazai marketing témába.

Hupsz. Egy elfelejtett emlékeztető még múlt hét szerdáról. No mindegy. Az MTV-t több okból lehet szeretni. Az egyik az, hogy saját sorozatait felpakolja a netre. Igaz, általában 2-3 részletekben kell végignéznünk, de ez legyen a legnagyobb problémánk. Valamit valamiért! A másik is erre alapszik, hiszen könnyedén pótolhatjuk a részeket, akár tabletről, vagy bármilyen platformról. Végtére is online nézős a cucc. Akinél kimaradt a Simlis spinék Faking It első szériája, azok ide kattintva pótolhatják az elmaradást.

Harmadjára, vagyunk páran, akik nyitottak a guilty pleasure nyújtotta élményekre. Kell egy könnyed félórás produkció, ami kikapcsol, szórakoztat, időt töltet. Nos, ez így egészében adott a Faking It-nél – csak azzal kell megbarátkoznunk, hogy miként emésszük meg a feleslegesnek tűnő – de a tini világ miatt muszáj beépíteni – szerelmi háromszöggel.

simlis_spinek

(Egy másik a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

8. heti magyar nézettség (2015.02.15-02.22)

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 25, 13:53-kor a(z) magyar nézettség témába.

Az RTL Klub újra műsorára tűzte a Cobra 11-et, ami brillírozott a 18 órás vasárnapi blokkjában. Nem kevesebb, mint 1 millió nézőt csalt a képernyők elé, amivel a hét legnézettebb sorozatának járó elismerését gyűjtötte be – természetesen ilyenkor se a Híradókat, se a szappanoperákat ne tessék számításba venni. A második legnépszerűbb a Szulejmán, amit a Miami helyszínelők követ. Nincs ez másképp a 18-49 évesek körében sem, csak éppen utóbbi kettő helyet cserélt. (Érdekesség, hogy a heti No.1  felfért a TOP10-be a fiataloknál, amihez elég volt a 20,7%-os közönségarány.)

Megunták az ismétlést az m1 nézői, vagy mégis minek tudható be az, hogy A Dal legutóbbi adás már nem nyert egyik korosztályban se timeslotot? Talán majd a heti elődöntő visszaültet mindenkit elé. Maradva a közszolgálati adónál, a Ridikül stabilan hozza a 300 ezres össznézőszámot, amit meg is tud tartani a Szívek doktora. Persze közrejátszik az is, hogy a Híradó jön 19:30-tól, ami elé amúgy is leül az átlagember.

23 óra után is van élet a Tv2-nél. Jelenleg a legnépszerűbb sorozat a fiatalok körében a száműzött Az elnök árnyékában, melyet a Lángoló Chicago és Az indíték követ. Egyébként fura, hogy a teljes lakosságban fordított Az indíték több nézőt vonz. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Daredevilre hangoltatnának!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 25, 12:15-kor a(z) Promo témába.

Útálom osztani a népszavát, mert most tényleg azokkal értek egyet, akik sérelmezik az ausztrál Film Ink magazinban megjelent Daredevil gúnyát. Eléggé semmitmondó, egyáltalán nem indítja be az embert. A Netflix marketing részlegén valakit nagyon seggbe kellene rúgni, mert ez inkább negatív hangvételű reklám, mint sem pozitív. A hibájuk javítására persze van idő, mivel a premier csak áprilisban érkezik.

Daredevil-FilmInk

Kommentáld!

A szállító-sorozat se fog megjelenni itthon!

 
Beküldte: Kanyecc 2015 February 25, 12:00-kor a(z) DVD témába.

Kijelentésem egyre több dologra ráhúzható vakon. Sajnos olyan időket élünk, amikor a magyar sorozat-DVD piac halottnak tekinthető. Akad pár presztízs produkció, amiket évente ki fognak adni (lásd: Trónok harca), azonban a többséget máshonnan kell beszereznünk. Akarom írni, máshogyan kell, hiszen valószínűleg a torrent oldalak lesznek az utolsó mentsváraink. Ezzel nincs is probléma, mert az emberi leleményesség utat tör magának.

Idehaza – ha emlékeim a helyükön vannakA szállító is azon sorozatok közé tartozott, ami vasárnap kora esténként 1 millió fölé tudta a magyar nézettséget tornászni a teljes lakosság körében. Ez korrekt teljesítmény, hiszen – mind az az előző heti magyar nézettségi adataiból is ki fog derülni – ugyanerre a teljesítményre jelenleg csak a Cobra 11 képes. Az persze más kérdés, hogy mi értelme lenne kiadni, illetve lenne-e közönsége a magyar piacon. Minden bizonnyal sose tudjuk meg. Nem is kell ezen meglepődni, mert odakinn se erőltették meg magukat a megjelenésével, melynek dátuma hetekkel ezelőtt került kőbe vésetté.

2015. március 17-től rendelhető az Amazon.com-ról. Ekkor lesz kapható a 4 lemezre rápréselt 1. évad cirka 23 dolláros fogyasztói áron.

(A végére pedig egy kis érdekesség, miszerint Osvárt Andrea is feltűnt a sorozatban, akinek a magyar hangját Huszárik Kata adta. Nyilván ez a fajta megoldás csak azért valósulhatott meg, mert a színésznőnek nem lett volna ideje a szinkronmunkálatokra, de valljuk be, ilyen tényre nem sűrűn került sor a magyar tévézésben.)

Transporter-S1-DVD

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats