Mennyibe került fél percnyi reklám 2015-ben?

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 30, 19:26-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Hírek témába.

jkhk

Előző évek alakulása: 2012 | 2013 | 2014

A kedvenc szegensem. Minden idény kezdés elején kiderül, hogy mennyit fizetnek egy-egy műsor/sorozat/sportesemény alatt a tévéknek a reklámozók. Nagyjából két osztályozást lehet leszűrni: az egyik a túlfizetett, a másik pedig az alulfizetett. Nyilván a veteránoknál egyszerű levonni a tanulságot, mégis csak ott vannak a nézettségi mutatók. Az tökéletesen visszatükrözi, hogy mennyire nyitottak az emberek az adott reklámokra – nem véletlenül találták fel a korosztályra való fókuszálást a Nielsen házán belül. (Csak had írjak el eléggé durva példát, miért is van értelme ennek. Pl.: ott a prosztata problémát megoldó gyógyszerreklámok, amiket egy tiniknek szánt műsor alá teljesen felesleges berakni, mert nem ők a célközönsége.)

No, azért a veteránokra visszakanyarodva, nem annyira egyszerű olykor, hiszen ha egy olyan timeslotba rakják át a sorozatot, amiben jobban teljesít, akkor reklámozó jól fog járni. Nyilván fordítva is elsülhet a mutatvány. Gondolok most az újoncokra, amiknek a „bereklámozói” a bloggerek, és tévés újságírók, akik először látják és írnak róluk. Másrészről, azért nagyjából egy szinopszis alapján mi is jól belőjük májusban, az Upfronts alkalmával, hogy melyik az ígéretesebb és azt, ami nézettségi rekordokat állíthat be az első évadosok sorában.

Mielőtt belekezdenék a boncolgatásba, az előtt adnék némi támpontot, felsorolás jelleggel, hiszen a lista hosszú lesz. Nézzük csak:

 • Legköltségesebb megjelenés: nyilván nem lesz nehéz kitalálni, hiszen egy sporteseményről van szó. Ha kukacoskodni akarnék, akkor elsőként a SuperBowl-t említeném meg, mégis csak ott kell fél percnyi reklámért akár 4 millió dollárt fizetni. Ez a listán azért nem szerepel, mert nem heti rendszerességű. Helyette ott a Sunday Night Football, ami tökéletes hasonmása. Az NBC vele szedi meg magát a legjelentősebben, ugyanis 603 ezer dollárt kérnek egy félperces reklámért, ami brutálisan sok – de még így is kevesebb tavalyhoz képest, amikor 627 ezer volt.
 • Legköltségesebb megjelenés – sorozat alatt: első belegondolásra teljesen egyszerű a képlet, hiszen a 2014/15-ös év legnézettebb sorozata a legdrágább. Ez így van. 2014-ben a The Big Bang Theory lett az, 2015-ben a lineárisan emelkedő Empire vette át a helyét. Majdnem 500 ezer dollárt kérnek azért, hogy alatt fusson egy-egy reklám. Ez majd 150 ezerrel több, mint a tavalyi csúcstartóé. (Természetesen ez alaptény, hiszen a 2×01-es része is 16 millió felett startolt és messz olyan célközönség demót tett le az asztalra, amit ritkán látni egy tévés idényben.)
 • Legköltségesebb megjelenés – műfajokra bontva: a dráma már nem titok, hiszen az Empire behozhatatlan előnnyel tört a csúcsra. A komédia szegciója se okozhat meglepetést, hiszen a már elhintett The Big Bang Theory került a dobogó alsófokára. Tippre, ők se hitték, hogy ekkora különbséget okozhat neki egy újonc. A legdrágább reality alatti reklámért 240 ezret képesek elkérni, melyet a The Voice bitorol.
 • Legköltségesebb megjelenés – kábeles szegmensben: ez is valahol adja az egyértelműt. Ha valaki azt hinné, hogy egy kábeles adónál alacsonyabb összegek urakolkodnak a TOP5-ben, akkor az az ember kishitű. Nem. Továbbra az ESPN-féle Monday Night Football a csúcstartó közel 500 ezer dollár/30 mp reklámblokkos árával. A képlet pedig egyszerű, mert az AMC áll be mögé a sorba, a The Walking Dead-del, amiért kb. 400 ezret kérnek, majd a Fear the Walking Dead-del, amiért cirka 300 ezret, illetve a Better Call Saul, amiért 200 ezret is elkérhetnek. (Sajnos a többi sorozathoz nem találtam kimutatást. Ami még érdekes lehetett volna, az American Horror Story.)

Htoaw

 • Legnagyobb reklámköltség bukója 2014/15-höz képest: a sors iróniája következne, mert ez tényleg megmosolygatja még azt is, aki imádja a Sleepy Hollow-t. Történt ugyanis az, hogy tavalyelőtt olyan szép mutatókat hozott a Fox-on, hogy 47%-kal megemeleték a reklámok árait. A 2. évadjánál viszont nagyon elhagyta magát. Olymértékben, hogy végül a megszerzett előnyét jócskán lefaragta. Számszerűsítve negatívba került az 1. etapjához képest. 51%-ot vesztett, ha a számokhoz ragaszkodunk: 202 ezer dollar helyett most csak 98 ezret kérnek.
 • Legnagyobb növekedést mutatta 2014/15-höz képest: feltűnt, hogy az ABC-t nem igazán emlegettük még a listában?! Most fogom, ugyanis Shondaland végre pénztermelő üzemmódba kapcsolt. Tavaly hozta a  című drámaújoncát, amivel 73%-os növekedést produkált 2015/16-ra. Számokban kifejezve ez 146 ezer helyett 252 ezret kérnek már egy fél perces blokkért. A második helyen a The Flash (39%), harmadikon a Madam Secretary (35%) zárt.
 • Legköltségesebb újonca a 2015/16-os idénynek: nyilván muszáj megemlítenem, hogy csak őszi listáink vannak. Valószínűleg a The X Files alatt se fogják fillérekért reklámoztatni magukat a multik, viszont ha csak 2014 végét vesszük alapul, akkor a Blindspot magasodik ki messze a listából, ami a TOP10-be is beküzdötte magát. (A torz tények: tavaly a State of Affairs 219 ezerrel volt a csúcstartó, viszont megbukott, mint annak a rendje. Idén a Blindspot-ért 209 dollart kérnek.) A második helyre a Life in Pieces került 192 ezerrel, míg a harmadikra a Supergirl és a Scream Queens 147 ezerrel.

Újra és újra, vagy inkább az elmúlt évek mindegyikében ugyan oda lyukadunk ki: a sport a legköltségesebb a reklámozók számára. Nyilvánvaló tényként is kezelhetjük, hiszen minden korosztályt megfog: egyaránt az időseket és a fiatalokat. Ha viszont minél célzottabban akarunk reklámoztatni, akkor egy veteránnál (ami 2-3 évig fix napon és timeslotban fut) a legegyszerűbb az életük, hiszen a nézettségek adják alá a lovat.

Most kicsit hagyjuk figyelmen kívül a sportot, a reality-t és nézzük meg, hogy az országos csatornáknál házon belül mi a helyzet. Az ABC-nél a legtöbbet a How to Get Away with Muder ér a drámák körében, míg a komédiáknál a Modern Family. A CBS-nél az NCIS, valamint a The Big Bang Theory; az NBC-nél a Blindspot (jelentősen megelőzőtt mindenkit!) és a Best Time Ever with Neil Patrick Harris (ha a komédiákhoz soroljuk, ha nem, akkor az Undateable); a Fox-nál pedig az Empire és a The Simpsons a lista tartó. A The CW-ről se feledkezzünk el, ahol a The Flash bitorolja a trónt. Azért akadnak bőven meglepetések, hiszen a BTEwNPH 6 epizódjával messze a legjobban hozó műsora az NBC-nek. Ha a reality-t is belevesszük a listába, akkor csak a The Voice módosíthat szintén náluk.

Lehet még fokozni a fokozhatatlant! Nézzük napi leosztásban a nagyágyúkat, szintén kizárva sportot:

Vasárnap: The Simpsons (Fox – 20:00) – 186 ezer dollar
Hétfő: The Big Bang Theory (CBS – 20:00) – 348 ezer dollar
Kedd: The Voice (NBC – 20:00) – 233 ezer dollar
Szerda: Empire (Fox – 21:00) – 497 ezer dollar
Csütörtök: How to Get Away with Muder (ABC – 22:00) – 252 ezer dollar
Péntek: Shark Tank (ABC – 21:00) – 99 ezer dollar

Melyek a legolcsóbb sorozatok? Nyilván egyértemű a válasz: azok, amik a legkisebb nézőszámot generálják. Egy ilyen adó van, a The CW, ahol kiugróan alacsonyak a mutatók. A totális sereghajtó személyében az Americas Next Top Model áll. Mivel ez a tény adott, nézzük rá a többi adóra. Az ABC-nél az Americas Funniest Home Videos, az NBC-nél az Undateable, a Fox-nál a Bobs Burgers, míg a CBS-nél – ha a szombatot nem vesszük figyelembe, akkor – a The Amazing Race-ért kérnek a legkevesebbet. Újoncok tekintetében: a The CW-nél a Crazy Ex-Girlfriend (23 ezer dollar), az Fox-nál a Rosewood (88e dollar), az ABC-nél a Wicked City (93e dollar), a Fox-nél a The Grinder (101e dollar), míg az NBC-nél a Best Time Ever with NPH (105e dollar) áll hasonló cipőben – de legalább jövőre duplázhatnak is akár, ha befutnának.

A lista a tovább mögött napi és timeslot leosztásban. Sok érdekességet le lehetne még vonni belőle, de amondó vagyok, ennyi is elég elsőre.

Tovább…

Kommentáld!

Hírmozsák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 30, 9:27-kor a(z) Hírek témába.

 • Október 5-től feliratosan, míg 20-tól szinkronosan kerül az HBO műsorára a The Leftovers 2. évadja. Sőt, eredeti nyelven az amerikai premierrel egy időben, hajnali 3 órakor is leadják, viszont aki nem bagoly, azok hétfő este nézzek normális időben.
 • Októbertől minden szombaton a Kossuth Rádióban új adásokkal jelentkezik a Rádiókabaré.
 • 71 éves korában elhunyt Catherine E. Coulson, akit a Twin Peaks Tuskó Lady-jeként ismerhettünk meg még a 90-es években.
 • Október 4-én 22 órakor folytatódik a hazai Sundance Channel műsorán a Rectify a 3. évaddal.
 • Charles Leavitt írásával, valamint Matt Damon és Ben Affleck közreműködésével az HBO berendelt egy újabb pilotszkriptet, mely a Thirst címen fut. A történet: egy globális vízválság sztoriját meséli el. További készítője a projektnek: Elliot Lester lesz. A casting még nem kezdődött meg.
 • Vanessa Williams megy a The Flash-ba, ahol vendégként alakítja Iris édesanyját.
 • Breezy Eslin, Jim Klock és Aaron Rhodes megy a Scream Queens 1×06-os részbe vendégszereplőnek.
 • David Anders, a Once Upon a Time egyik szereplője azt nyilatkozta a SpoilerTV-nek, hogy nincs kizárva a szereplése az 5. évadból, azaz még akár fel is tűnhet.
 • Az NBC és a brit BBC One egy koprodukció erejére ismét összeáll. Most egy 6 részes minisorozatot akarnak elkészíteni The 43 címmel, ami II. világháború ideje alatt zajlana. Középpontjában: egy zsidó polgárőr, akire elég nehéz idők várnak Nagy-Britanniában. Igaz történeten alapszik. A készítők sorában: ERik Jerdresen, Daniel Sonabend, Josh Sugarman, Will Gould, Briann OShea és Like Brandon Field.
 • A Castle és a Nashville is az átlagosnál hosszabb időre fog szünetre vonulni a téli leállások idején – utóbbi valószínűleg november végétől februárig nem szállít új epizódot.
 • Lee Arenberg és Beverley Elliott vendégként tűnik fel a Once Upon a Time 5×02-es epizódjában.
 • Az október 25-én leadásra kerülő 3×05-ös része lesz a Halloween témájú a Brooklyn Nine-Nine-nak, ahol vendégszerepelni fog John Casaubon.
 • Szintén ezen a napon jön a 26. Treehouse of Horror a The Simpsons jóvoltából, ahol pedig Kelsey Grammer adja hangját az egyik vendégkarakternek.
 • Megvan Ne-Yo és Adam Rodriguez vendégszereplésének Empire epizódja. A két híresség az október 21-i részben tűnik fel, számszerűsítve a 2×05-ben. Előbbi amúgy önmagát fogja alakítani. További vendég lesz még Kelly Rowland, Andre Royo, Raquel Catro és Charles Malik Whitfield.
 • Adrian Pasdar és Rayna Tharani beugrik a Rosewood 1×05-be.
 • Reed Diaamond a Minorty Report 1×05-ben tűnik fel, mint vendégszereplő.
 • Joel Thomas Hynes főszereplőként csatlakozott az Orphan Black 4. etapjának szereplői közé. Legkorábban jövőre találkozhatunk vele – hiszen csak most zajlik a folytatás, melynek premierje tavasszal lesz.
 • A Colony utóvetítési jogati a streaming szekcióban a Netflix nyerte meg.
 • A CBS lecsapott egy újabb – inkább a 25-54 éveseket megcélzó – többkamerás szitkom ötletre. A Hello Again néven futó ötletben annyira bíznak, hogy egyből put pilot berendelést kapott. A készítője Liz Feldman lesz. A története egy nagyjából boldog házasságban élő nőről szól, akinek szomszédságába az a férfi költőzik, akit életében igazán szeretett.
 • A BBC One elkaszálta a Partners in Crime című krimijét.
 • Október 4-én érkezik a következő Signed, Sealed, Delivered tévéfilm, mely a The Impossible Dream alcímet hordozza. Sőt, a Hallmark Channel tovább építi a hozzákapcsolódó franchise-t és bejelentette, hogy jövőre érkezik, ugyanis összesen négy filmet kértek be.
 • Október 1-jén startol a Benders és a Gigi Does It az IFC műsorán.
 • December 1-jén folytatódik a Girlfriends Guide to Divorce a 2. évaddal.

Kommentáld!

Nézettség 09/25 – Péntek

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 29, 8:07-kor a(z) Nézettség témába.

Ha péntek, akkor veszettül gyenge célközönség demó. Ez az a tény, amit az elmúlt 9 év alatt megtanultam. A CBS egyedül az a csatorna, ami tud profitálni egy halálnapból. A krimi szekciójával megveszik az idősebb nézőket – a többi pedig senkit se érdekel. Nos, a tavaly „lefedéshez” képest a Blue Bloods és a The Amazing Race hozni tudta a számokat, a többiek pedig elmaradtak. Hiába legerősebb a Shark Tank a 18-49 évesek körében, ha -20%-nyi nézőt kidobott az ablakon, mármint elvesztett, hiszen nem önszántából tette. Gyengül a Last Man Standing is, sőt gyengítette a kapott timeslotot is 2014.09.26-hoz képest legalább 30%-kal.

A Fox próbálja menteni a menthetőt, ezért a Rosewood kapott egy ismétlést. Hasonló cipőben az NBC, ami szeretné, ha a Best Time Ever with Neil Patrick Harris a 6. hetében úgy búcsúzna, hogy legyen még értelme visszahozni. (Részletek a tovább mögött.)

Tovább…

Kommentáld!

Hímorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 29, 7:39-kor a(z) Hírek témába.

 • Tim Matheson és Camila Banus főszereplőként csatlakozott az FX drámapilotjába, a Snowfall-ba.
 • Paul Lieberstein és Jon Gabrus (Younger) összeállít egy komédia erejére, melyet a Fox-nak készítenek el. A történetről nagyon még semmit se tudni, csak annyit, hogy kémkomédiáról beszélhetünk.
 • Baki videó a Bones 10. évadjához.
 • Van néhány címünk: The Last Temptation of AndreThe League 7×08; The Myth of SisyphusFargo 2×03; Spooky Sunday FundayYou’re the Worst 2×08; Devil’s NightAmerican Horror Story 5×04; Broken Things / Pethau ToredigThe Bastard Executioner 1×08; Daddy’s Dayblack-ish 2×04; I Caddyshacked the PoolThe Goldbergs 3×04;
 • November 2-án folytatódik a Legends 2. évadja a TNT-n – ahol Morris Chestnutt (Nurse Jackie, Rosewood) vendégszerepelni fog.
 • Stockard Channing visszatér a The Good Wife 7×03-as részébe – tudjátok, ő alakítja Alicia anyját.
 • Brad Grunberg, Issac Ryan Brown és Jeff Meacham beugrik a black-ish 2×04-es részébe.
 • Bryan Callen, Stephen Tobolowsky és Kenny Ridwan megy a The Goldbergs 3×04-es epizódjába, vendégszereplőnek.
 • Norm MacDonald ismét feltűnik a The Middle-ben, most a 7×04-nél szerepeltetik a nevét.
 • Marques Ray a Dr. Ken 1×03-ban vendégeskedik.
 • Steve Peacocke csatlakozott az ausztrál Wanted című sorozatban, amit legkorábban az év végén kaphatunk meg. A sztori középpontjában: két egymást nem ismerő idegen áll, akik beleavatkoznak egy halálosan komoly autórablásba, ami végülis magával ragadja őket. A kocsi tele van pénzzel, így több oldalról célkereszt alá kerülnek. A szereplők sorában: Geraldine Hakewill, Nicholas Bell és Ryan Corr – Steve mellett. A készítők között: Peter Templeman és Jennifer Leacey. A Seven műsorára érkezik.
 • Múlt pénteken a briteknél a Hunted című sorozat a Channel 4-on 1.25 milliós nézettséggel futott (6.2%), míg a First Dates 916 ezerrel mindössze (6.1%).
 • A múlt heti Doctor Who (9×02) rész jelentősen elmaradt a várhato képest. Már csak 3.71 milliós nézőszámot tud letenni a 19:45-ös blokktól, ami gyenge. Ez mindössze 16.6%-os brit tévénézői közönségarányt jelentene. Legnagyobb ellenfele az ITV-n futó Rugby World Cup, ami 8.41 millió nézőt vonz, átszámolva olyan 38%-os SHR-ről beszélhetünk. Őt vezeti fel egyébként a Strictly Come Dancing 18:15-től, ami 7.66 millióval próbálja megnyitni az estét (39,7%).
 • Reid Ewing és Sean T. Krishnan megy a Mordern Family 7×03-ban.
 • Scout Taylor-Compton visszatérőként csatlakozott a Nashville 4. évadjába.
 • Ha valaki nem bír magával, akkor megnézheti az Arrow évadnyitó részének egy sornyi jelenetsorát, mindezt 5 percben – ergo, már csak másik 37 percre kell várnia a premier másnapjáig.
 • Megkezdődött az Orphan Black 4. évadjának felvétele.
 • Rick Fox vendégeskedni fog az iZombie 2. évadjában.
 • Szintén megkezdődött a When Call the Heart 3. etapjának a forgatása. A sorozat legkorábban 2016. februárjában kerülhet a Hallmark Channel műsorára.
 • A Netflix megvásárolta a Jane the Virgin és a Zoo streaming jogát, október közepétől kerül be a kínálatukat.
 • A Fear the Walking Dead hivatalosan is kísérősorozatot kap, Fear the Walking Dead: Flight 642 címmel. A websorozat az első etap zárásakor startol. 16 webizódot kapunk, melynek hossza nagyjából 1-2 perces lesz. A történet a 462-es járat történéseit öleli fel, illetve ami még fontos, hogy az ott látható karakter majd csatlakozik a 2. évadhoz. Valószínűleg az 1×03-as részben Nick által látott zuhanó repülő lesz az emlegetett középpontban. A szkriptért: Dave Erickson és David Wiener lesz a felelős, de közreműködik még L. Signorino és Mike Zunic is – utóbbi rendezőként.
 • +9 szkiptes berendelést kapott a Blindspot az NBC-től.

Kommentáld!

A sorozatiparág őszi megmentője

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 28, 19:51-kor a(z) Magyar DVD témába.

Emberek, októberben sorozat DVD és Blu-ray fog megjelenni! Ez egy történelmi hír, mert az idei évet elnézve, kb. semmi se jött. Mármint ami igen, ahhoz elég az egyetlen kezem. (És valószínűleg a The Leftovers 1. évadján kívül 2015-ben másra ne várjatok.)

Október 14-dike a becses nap, amikor a PROVIDEO jóvoltából kiadásra kerül az Entourage-mozifilm.

Jó, kicsit megtévesztő voltam a címben, mert sorozatot említettem, de valójában egy tévésorozat mozifilmes folytatása kerül hazánk DVD- és Blu-ray lemezt árusító boltok polcára. Árról egyelőre nem tudok nyilatkozni, viszont az biztos, hogy DD5.1-es magyar hanggal érkezik, nem sztereóval, ami általánosságban jellemző a tévésorozat kiadásokat. Viszont ezt a mozifilmek között emlegetik, pontosan ezért vagyunk különleges helyzetben (mármint hogy kékkiadás is jön belőle!). A 104 perces film kapni fog extrákat is, de csak eredeti hanggal, mutatnám a listát:

Így készült a Hyde: Bepillantás a kulisszák mögé a Hyde feltörekvő fiatal rendezőjével, Vincent Chase-szel.
A banda még mindig zúz: A szereplők arról diskurálnak, hogy változtak meg a dolgok.
Hollywood, baby: Doug Ellin és a srácok bemutatják L.A. igazi oldalát.
Íme a Törtetők legújabb tagja
Lucas Ellin mint Jonah Gold
Kimaradt jelenetek
Bakiparádé 

Entourage_Y33898_BD_2D

 

(A tovább mögött a 3D-s változata a borításnak.) Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): Marvel’s Jessica Jones

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 28, 13:32-kor a(z) 2015/16 sorozatai,videó témába.

jessica-jones-banner

A premier: 2015. november 20-án lesz. Szóval relax!

Az a harci helyzet, hogy míg a Netflix-re bőven a minőségi felett érkeznek képregényes sorozatötletek, addig nincs értelme az országoson futókat erőltetni. Nyilván most a Marvel’s Agents of SHIELD-re és az Arrow-ra gondolok speciel, ami kezd kiesni a közönségkedvenc piorításkörből. 13 epizódos első etapjában feltűnik: Krysten Ritter (Jessica Jones), Mike Colter (Luke Cage), David Tennant (Kilgrave), Rachael Taylor (Trish Walker), Carrie-Anne Moss (Harper), Eka Darville (Malcolm), Erin Moriarty (Hope), Will Travell (NY-i zsaru), és Rosario Dawson (Claire Temple).

A végére még belinkelném a komplett címlistát, hátha valaki talál érdekességet benne: “AKA Ladies Night” / “AKA Crush Syndrome” / “AKA It’s Called Whiskey” / “AKA 99 Friends” / “AKA The Sandwich Saved Me” / “AKA You’re a Winner” / “AKA Top Shelf Perverts” / “AKA WWJD?” / “AKA Sin Bin” / “AKA The Kumbaya Circle Jerk” / “AKA I’ve Got the Blues” / “AKA Jewel and the Power Man” / “AKA Smile”.

Amúgy egy snassz jelensorból összerakott előzetes jönne, melyben az ébresztőóra rövid életét mutatják be Jones hálószobájából.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Les Revenants – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 28, 13:16-kor a(z) Európai régió,videó témába.

A Les Revenants 2. évadja az este folyamán fog visszatérni a francia Canal+ kínálatába. (Erre már a fejemet rátenném, mert több forrásból jön az infó.) Szintén egy olyan európai piacon született produkció, amit elirigyeltek tőlünk a jenkik. Készült ugyanis egy remake változat az A&E által, ami mindössze 1 etapnyit élt. Nem váltotta be a hozzáfűzött reményeket, így akinek bejött az anyasorozat, az folytassa a „gyökereivel”. Mutatnék hozzá két friss előzetest, mindegyik eredeti nyelvű, ezért célszerű némi francia tudás.


Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Bron – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 28, 13:04-kor a(z) Európai régió,videó témába.

Ha jól látom, akkor tegnap volt a Bron/Broen svéd és dán harmadik évados premierje, de nem tenném rá a fejem, mert sehol se találok róla normális információt – így csak a wikipedian talált információkra tudok alapozni. Az európai sorozat annyira sikeres és egyedi volt a maga műfajában, hogy kétszer is feldolgozták, ami ritka számba megy a mai világban. Korrekt számokat hozott mindkét évadja során, így nem volt kérdéses a bekérése, inkább az, hogy milyen úton folytatják tovább a történetet, hiszen az előző 20 részt überelni elég nehéz lesz. Mindenesetre nagy előnyük a környezet és az a makró világ, ahol játszódik. Mutatnám a friss ajánlókat hozzá.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Truth be Told

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 28, 11:46-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nem csak az ABC akar péntekenként szitkomokat adni, hanem az NBC is próbát tesz, hátha összejön a mutatvány és akkor már csak a CBS-nek és a Fox-nak kell meglépnie. A Truth be Told előzőleg People are Talking címen futott, de azóta módosítottak rajta. Mind az a műsorrend kimutatásból is kiderül, a Dr. Ken lesz a legnagyobb konkurenciája, hiszen mégis csak műfajbeli ellenfélről beszélhetünk. Felvezetésül a veteránnak számító Undateable-t kapta.

Best friends. Real talk. Umcensored.”

DJ Nash neve alatt futó projekt közepesen várós faktorral rendelkezett részünkről. Az adatlapjából minden szükséges infóra fény derül. A sorozatdömpinget elkerülve fog érkezni október 16-án.

truth-be-told-poster

Kommentáld!

Esti előzetes: CSI – Sorozatzáró epizód

 
Beküldte: Kanyecc 2015 September 27, 20:31-kor a(z) videó témába.

A CBS a következő hónapokban azon lesz, hogy ne haljon ki a CSI-franchise. Májusban a folyamatosan romló nézettség miatt megvált a CSI-től a csatorna, de ezt tudatosan tették, hiszen ott a legifjabb spinoff, a CSI: Cyber, amit megmenekítettek. Utóbbi legnagyobb előnye, hogy próbál a mai high-tech világhoz nyúlni, illetve az átlagnéző elé hozzák a cyber-bűnőzést, amiről sokan csak elméleti síkon tudnak, holott valós probléma. Na, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy egy utolsó film erejére összeállt mégegyszer a szereplőgárda, hogy egy ügyet lezárjanak. A premier este lesz, mutatnék hozzá három friss előzetes.


Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats