Promóképek az új Sherlock évadhoz

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 27, 11:23-kor a(z) Promo témába.

Lezajlott a képregény őrület, megkaptuk a Jessica Jones-t, így a közönség újra a brit kínálat várósára koncentrálódhat. Január 1-jén kapjuk meg a Sherlock legújabb epizódját, melyhez a napokban érkezett néhány promóciós fotó. Stílusosan egy eléggé másszerűvel kezdenék, amin nem a két főszereplő található, hanem az egyik epizódnak a főhőse, akit majd sűrűn fognak látogatni Sherlock-ék.

Sherlock-S4_cast_010

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Archer 6. évad | Hősök: Újjászületés | Alkonyattól Pirkatadik 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 26, 21:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:30-tól a Comedy Central műsorán: Archer – 6×01.
Ma. 22:00-tól a Pro4 műsorán: Heroes: Reborn – 1×01.
Ma. 22:10-től az AXN műsorán: From Dusk Till Down: The Series – 2×01-02.

Kommentáld!

Into the Badlands – 2. rész után is nézős

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 26, 19:52-kor a(z) Into the Badlands témába.

Létezik olyan sorozat, amiről heti kritikák születhetnek a mai világban? – tettem fel magamnak a kérdést teljesen jogosan, hiszen anno 7-9 évvel ezelőtt a blogot még úgy indítottunk, hogy minden sorozat kapott részenként némi ismertetést, illetve kritikai visszhangot. Azok az idők elmúltak, mostanra inkább csak a darálás jellemző, aminek megvan a maga szépsége és hátránya. Nem mehetünk el a tény mellett sem, miszerint rengeteg újoncot kapunk éves szinten, amiket hetibe szinten tartani lehetetlen, főleg ha a blogolás/sorozatnézés csak unaloműzésként kap helyet az életünkben. Az Into the Badlands lehet a 2015/16-os idény gyöngyszeme ilyen tekintetben, mert miután megnéztem a folytatását – amit mindenki jobbnak vélt, mint a pilotját – egyből billentyűzetet kellett ragadnom.

Into.the.Badlands.S01E02.720p.WEB-DL.H.264.HUN.ENG-nIk.mkv_20151126_083554.359

Egyszerű a képlet, az AMC megcsinálta. Ismét! Hogy életciklusban mire lesz képes, azt nehéz megjósolni, viszont már most a várakozás felett hozott. Elég volt mindössze két epizódját megnéznem, hogy bátran az őszi időszak legegyedibb és legodaszegezőbb újoncának tituláljam ki. És hol van már a folytatást?! Most valószínűleg valami olyat érzek, mint annak idején a The Walking Dead-nél vagy a Fear the Walking Dead-nél több millió rajongó: Miért csak 6 epizódos az első etapja?! Ez kics*szész, mert akkora potenciával rendelkezik, hogy legalább 20 részen keresztül el tudnám nézni évadonként.

Sikerénél két tényező roppant mód közrejátszik. Az egyik a harcművészeti éra, amivel epizódról epizódra meg tudnak újulni, venni. Nyilván ez olyan lesz valakinek, mint számomra a TWD-nél a zombi vonulás… (Értsd: 6×01-es epizód.) Egy idő után snasszá válhat, de odáig el kell jutni. Most jelenleg azt érzem, hogy az összerakott kaszabolós jelenetek ütnek a legjobban, mert ilyet tévében nem is tudom mikor láthatott néző (???????). Talán akkor, amikor a Kill Bill-t adták, de az film, azt ne keverjük ide, mivel ennyire erővel mondhatnám a Film+-t megint csak, ahol az ilyen témájú kínai filmekkel Dunát lehet rekeszteni. A másik vonzereje a világkép, amit megjelenít a kedves rendezőség. Már-már a Mad Max-et akarják mondatni velem… viszont attól azért még messze áll. Ettől függetlenül számtalan print screen-t lehet kilőni a részekből, amik önmagukban is megállják a helyüket a beszédességükkel.

Az 1×02-es rész szépségét a kerek-egész visszacsatolás adja. Az az ív, ami elindul a pilotból és a második epizód végére visszaér. Ezzel is azt mondatják a készítők, hogy lehet létezik egy olyan világ, ami nem a Bároké, és az élhetőség jogát megadja, viszont egyedül az út odáig halálhoz vezetne. Nah, ezzel a húzással már tényleg ráhúzható a Mad Max-szerűség, hiszen a Fury Road-ban a karakterek egy jobb jövőkép érdekében megtesznek egy felesleges utat, hogy aztán rádöbbenjenek: ahonnan indultak, az a valós otthonuk.

Into.the.Badlands.S01E02.720p.WEB-DL.H.264.HUN.ENG-nIk.mkv_20151126_084419.294

Nyilván megint egy klasszikus kivégzős jelenettel indult a rész, mert aranyszabály: ha az első 5 perc nem fog meg, akkor felesleges folytatni. Így is tettek a készítők, behoztak egy komoly kocsmai bunyót, ami adta magát. Nem csak helyszínekkel, hanem harcművészeti stílusokkal is meg tudott újulni a sorozat. Míg Sunny a kard és a pofozkodás híve; addig az Özvegy megmutatja mire képes két (vagy éppen négy) éles késsel. A hatás kedvéért pedig kicsit úgy érezheti magát a néző, mint ha a Starz-t kóstolgatná az AMC, hiszen a Spartacus óta nem láttam ennyi vért folyni sorozatban. Olykor túlzásba esik a karakter, de ez a túlzás semmiképp se negatív értelembe értendő. Jól áll neki, hogy szanaszét szabdalja a rohadékokat.

Számtalan különleges vonását fel tudnám sorolni. A lista végéhez közeledve még két fontos tényezőt tudnék kiemelni: nincs értelmetlen meztelenkedés, k*rós jelenet. …Pedig lehetne, hiszen az AMC azon kábeles adók közé tartozik, ahol ebben az idősíkban lehet adni az élvezetnek is. Okosan dolgoznak ilyen szituációkkal. Noha a karakterhez, akit belevisznek egy ilyenbe, simán illik; még se zavaró, még se értelmetlen, mint pl.: a Game of Thrones-ba, ahol inkább mosolyt csalnak az ember arcára velük.

Nem utolsó sorban a történetet tudnám kihangsúlyozni. Bárók tekintetében akadhatnak meglepetések. Az 1×02-es részben el komoly tényt el is árulnak Sunny főnökéről, ami kihathat a későbbi évadok történéseire. Arról nem is beszélve, hogy a hét Báró közül max. 3-at ismerhetünk, a többiek kiléte egyelőre titok, nem tisztázott. Bármikor behozhatnak egy-egy érdekes klippert is, illetve fő ifjunk szálának alakulása is sok váratlan húzást eredményezhet. Legalább 3-4 évadot látok benne. Annyira okosan írták meg az eddig látott két epizódot. Hiába érezzük azt, hogy elég sok mindent tudunk a karakterekről és a köréjük képzelt világról, még sincs ez így. Nagyon buták vagyunk, még csak most születnek a jó ötletek az írók fejében.

Into.the.Badlands.S01E02.720p.WEB-DL.H.264.HUN.ENG-nIk.mkv_20151126_084844.770

Engem veszett mód megvettek. Imádom. Minden részecskéjét, arról nem is beszélve, hogy az 1×02 minimum kétszer nézős lett számomra – amin már túl is vagyok. Másodjára se vesztett értékéből. A harci jelenetek patentek, összerakottak, a történet pedig zseniális.

Végére pedig egy érdekesség. Az Into the Badlands ott van a TOP4 legnézettebb kábeles sorozatok között a 18-49 év évesek körében. Nyilván az első helyet a Fear the Walking Dead, a másodikat a Better Call Saul, a negyediket pedig a The Walking Dead foglalja el átlaga alapján, ettől függetlenül nem hiszem, hogy mostanság változni fog a felállás.

Nézettség: Into the Badlands – 1×02 – 4.828M; 18-49-ben: 2.3

This entry has a rating of 4.5

1 Hozzászólás

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 26, 9:29-kor a(z) Hírek témába.

 • A Disney Channel berendelte a Girl Meets World 3. évadját.
 • Uta Brisewitz rendezte a Jane the Virgin 2×08-as epizódját, ami egyben a karácsonyi is lesz – maximum ennyi a különlegessége.
 • A TNT nem szarakodott, berendelte a Major Crimes 5. évadját. Tony Denison tweet formájában írt egy sornyit a jó hírről. Epizódszámról egyelőre nincs infó, de abból kiindulva, hogy a 4. etaphoz is mellé csapott nyár végén +5 részt, szintén számolhatunk vele egész idényre. (A döntésnek azért van egy kis utóíze, hiszen alapvetően már nem azokat a számokat hozza a krimi, mint hajdanán. Eleve a 4×01-es rész az előző évadátlaghoz képest 44%-ot bukott a célközönség körében, míg 22%-ot a teljes lakosságéban. Anno júniusban 3.988 millióval startolt az új etap, amit mostanra, a 4×14-es részre 2.490 millióra harcolt le. Ugyanez 18-49-ben: 0.53-ról 0.36-ra.)
 • December 17-én búcsúzik a Haven a Syfy műsoráról végleg. A sorozatzáró a Forever címet kapta.
 • Drake Bell vendégszereplőként tűnik fel a Grandfathered-ben.
 • Branden Jacobs Jenkins készítésével az HBO zöld utat adott egy izraeli feldolgozásnak, melynek alapjául a Nevelot szolgál. Címe: Bastards. Amolyan fekete komédiára számítsatok. Középpontjában: két idős, Miamiban élő vietnami veterán áll, akik a fiatalokat megvetik mai mivoltuk miatt.
 • Van néhány címünk: Believe Me – Angel from Hell 1×11-12; 98 Seconds / Blind Spot / Geronimo / Yoknapatawhpa Colony 1×03-06; Shades of GreyCSI: Cyber 2×10; Delayed in HonoluluDr. Ken 1×14; Vasectomy Pong Burn MilkshakeLife in Pieces 1×10; PopsLucifer 1×09; Offerings of Blood / Lett he Wicked Be Ashamed / Lest I Sleep the Sleep of Death / Beasts of the Reeds / A Little Lower That the AngelsOf Kings and Prophets 1×01,03-06; Spinning WheelNCIS 13×11; The Fall / The Husband / The Liar / The RacketSecrets & Lies 2×01-03,08; A Dying ShameStitchers 2×06; And the Inside Outside Situation2 Broke Girls 5×04; Block PartyUncle Buck 1×07.
 • Lane Barber a Dr. Ken-ben fog vendégeskedni.
 • Scarlett Byrne vendégszerepelni fog a The Vampire Diaries 7×09-es részében.
 • 7 napos DVR mutatók november 2 és 8 között. A 18-49 évesek között az Empire (4.6 -> 7.0), a The Big Bang Theory (3.7 -> 5.8) és a Blindspot (2.2 -> 4.0) zárt a TOP-lista első 3. helyén, nem sokkal maradt el a Quantico (1.3 -> 3.0) egyébként. A teljes lakosság körében már másabb a felállás. Ott a Blindspot (5.4M), a The Big Bang Theory (5.19M) és a The Blacklist (5.018M) érte el a legnagyobb nézőszám növekedést. (Részletes lista itt!)
 • Az FX berendelte a Fargo 3. évadját. (Hiába csökkent a 2. évad átlaga az előzőhöz képest 35%-nyit, az FX mégis reménykedik, hogy lesz ez még jobb is. Jelenpillanatban: 1.22 millión áll, illetve 0.3-es demón a 18-49 évesek körében. A döntés különlegessége, hogy a Basterd Executioner is hozott ilyen mutatókat, sőt utóbbiban többet is, 0.44-et, viszont elkaszálta. Hol itt a logika? Fene se tudja.)
 • A CBS zöld utat adott a Soul Patrol című ötletnek, ami Aaron Kaplan, Alexandra Lydon és Niels Meuller trió keze alatt készülhet. A történet a ’70-es évekbe visz minket vissza, ahol egy rendkívül hatékony ritka afro-amerikai rendőr csapatnak a munkáját követhetjük nyomon. A helyszín: Boston lesz, hogy megadják az egésznek az ízét.
 • Mimi Leder rendezésével kapjuk meg a The Leftover 2×10-es részét.
 • Mindy Kaling önmagát alakítja a The Muppets 1×10-es epizódjában.
 • Lucille Soong és Paul Scheer vendégként csatlakozott a Fresh off the Boat 2×10-be.
 • Jen Ray beugrik a The Middle 7×10-be.
 • Jennifer Irwin és Austin Filson a The Goldbergs karácsonyi epizódjában tűnik fel, a 3×10-ben.
 • Az ABC a szerdai komédia blokkjának karácsonyi részeit december 9-én fogja műsorára tűzni.
 • Andrea Martin és Laura Ashley megy a Modern Family 7×09-be.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 25, 13:22-kor a(z) Hírek témába.

 • Dobó Kata és Börcsök Enikő vendégszereplőként tűnik fel a Válótársakban.
 • Feedjeim átnézése közben akadtam rá a Viasat3 Play-re, ahol csomó sorozatuknak a részeit tudjuk utólag visszanézni. Had adjak néhány tippet hazai vizekről: Nethuszár 1×01020304; Észbontók2×010203040506. Vagy a tegnap startolt Chili vagy Mango1×01.
 • Elliot Knight, Amy Manson, Sinqua Walls, Liam Garrigan és Joana Metrass nevét emlegetik a Once Upon a Time 5×10-es részének vendégei között.
 • A fiatal Superman is feltűnik a Supergirl-ben. A tervek szerint az 1×13-as résztől flashback formában fogják a nézők elé tárni Kara és Kal-El kapcsolatát. Ha a karakter beválik, akkor akár visszatérőként is láthatjuk a későbbiekben.
 • Richard Harmon lánya, Jess Harmon megy a The 100-ba vendégeskedni.
 • Natalia Cordova visszatérő szereplőt alakít az Agents of SHIELD 3. etapjában.
 • A The Voice UK soron következő 6. évadjának már az ITV szolgáltat otthont. A csatorna 3 évre szóló szerződést írt alá, melynek keretében legalább kétévadnyi The Voice Kids UK-t is le fognak gyártani, ami a fiatal tehetségekre fókuszál. Felfogható az egész egyfajta spinoff-ként, mint amit a MasterChef és a MasterChef Junior hoz idehaza az RTL Klub berkeiben.
 • Sonia Braga hivatalosan is csatlakozott a Marvel’s Luke Cage című Marvel újoncba, ami a Netflix-re készülhet.
 • Az amerikai TNT csatorna, ahol látható volt a Transporter: The Series című európai sorozat elkaszálásra került.
 • A BBC így készül a karácsonyra. Akit érdekel az ünnepi kínálatuk, az klikkeljen.
 • Niki Koss után újabb szereplőkkel bővül a Freeform (még ABC Family) pilotötlete, a Famous in Love. Most Georgie Flores (CSI), Perrey Reeves (Entourage), Pepi Sonuga (Life Of A King) és Mark Valley (Human Target) csatlakozott a szereplőgárdába, ahol még Bella Thorne is jelen lesz. A sztori középpontjában: Rebecca Serle klasszikus romantikus regénye, ahol egy főiskolás lányból hirtelenjében nagysikerű hollywood-i filmsorozat sztár lesz. A készítője: Marlene King.
 • Tom Amandes beugrik az Arrow-ba.
 • Drake Bell vendégeskedni fog a Grandfathered-ben.
 • Jay Armstrong Johnson (Sex And The City 2), Lenny Platt (How To Get Away With Murder) és Li Jun Li (Minority Report) csatlakozott a Quantico midseason-ös visszatéréshez. Mindegyik több epizód erejére tűnik fel.
 • Jessica Mrcklenburg és Rod Lurie készítésével az NBC bekért egy pilotötletet, mely a Universal TV és a Michael Eisner-féle Tornante TV gyártásával készülhetne. A projekt a Fated címre hallgat, melynek középpontjában: egy testvérpár áll. Egyikőjük egy texasi egyetem igazgatója, a másik pedig egy focicsapat edzője – a bonyodalmat egy köréjük épülő szexbotrány adja, ami kezdi felőrülni a családban lévő egyensúlyt is.
 • Egyelőre még csatorna nélküli a projekt, de a Universal komoly lépésekre szánta el magát, hogy tévésorozatot csináljon a Tremors – Ahova lépek, szörny terem című ötletből, melynek további különlegessége az lenne, hogy Kevin Bacon is visszatérne. (Valószínűleg az Ash vs Evil Dead adhatta az alapötletet, hiszen legalább 25 év telt el az első rész óta.)
 • Az ABC berendelte a Dancing with the Stars 22. évadját.
 • Január 25-én folytatódik a The Fosters a 3. évadjával, illetve startol a Recovery Road.
 • Joseph Gordon-Levitt megy a The Muppets 1×09-es részébe vendégnek.

Kommentáld!

Így reklámozza a nácikat az Amazon

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 24, 12:21-kor a(z) Promo témába.

Az Amazon nagy erőkkel reklámozza a legújabb újoncát, ami november 20 óta elérhető. Azóta, mint a Jessica Jones a Netflix által. Érdekes, hogy kevesebb erő és pénz ráfordítással utóbbi mégis népszerűbb, jobban benn van az emberek fejében – ez a Marvel világ erejének tudható be. Lépjünk. Holnap jön a kritika a sorozat kezdéséről, de előbb megmutatnám a twitteren tűzként terjedő promóciós kampányát a The Man in the High Castle-nek, mely azt híreszteli, hogy Amerika a nácik és a japánok között lett felosztva.

Kegyetlen ötlet, brutális jó megvalósításban. Lesz még egy videó a tovább mögött is.

CUiR2U6W4AEsJTt.jpg large

(További fotók és egy videó a klikkelés után.)

Tovább…

Kommentáld!

Áprilisban folytatódik a Game of Thrones

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 23, 21:38-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Megjött az első teaser plakát. Több kommentárt az új évadhoz nem is fűznék. Várjátok már, ugye?!

image

Kommentáld!

A Konyhafőnök – Ez volt a 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 23, 20:46-kor a(z) kritika,reality témába.

Az RTL Klub már berendelte a reality 4. évadját. Tippre tavasszal tűzik műsorra!

Eltelt egy újabb évadja A konyhafőnöknek. 2015 őszén 24 napon keresztül zajlott a megmérettetés, melyet a magyar nézők hétköznap estéként láthattak. Bevallom, sose voltam főműsoridős nézője a reality-nek, viszont utólagosan az összes epizódját megnéztem, annyira szórakoztató és kikapcsoló. Kevés hazai sajátgyártású sorozat van, amire ez ráhúzható. Hiába van tele a tévé komédiákkal (Munkaügyek, Válótársak, stb.) és drámákkal (Terápia, Aranyélet), mégsem azoknak sikerült hozni a váratlan a berántós faktort, hanem egy reality-nek, ami évadonként meg tud újulni. Pl.: idén ősszel elhozta az RTL Klub a spinoff ötletét, melyben gyermekek kerülnek a konyhapult mögé, hogy bebizonyítsák: egy jó ételt elkészítése nem korhoz kötődik.

A.Konyhafonok.S03E16.HDTV.x264.Hun-ufo.mkv_20151123_204451.945

A harmadik évad számos meglepetéssel büszkélkedett. Mindez legfőképpen szerkezetileg jelent meg. A friss bemutatkozóknál mindenki azt várta, hogy majd a kedvenc ételét készíthesse el az előre kikészített hozzávalókból, erre hoztak egy váratlan csavart: mindenkinek a mellette lévővel meg kellett cserélnie a kosarát. Tehát már a legeslegelső feladatnál kijött az, hogy ki-mennyire lelemény. És nem véletlenül válogatták úgy össze a szereplőket, ahogy az sikerült, hiszen a legfurább összevalókat kapta mindig az, akihez valószínűleg a legtávolabb áll az egész. Szóval már az első percektől jellemző volt Fürdős Zé szlogenje, miszerint az idei a váratlan fordulatok évadja lesz, ahol semmi sem az, aminek látszik – vagy valami hasonló szöveget mondott.

Bernáth József és Fürdős Zé továbbra is zseniális páros. Amennyire utóbbit nem szerettem az első évad során, annyira megkedveltem a későbbiekben. Egyszerű, eladta magát a street food világával, amit önmagában képviseltet. Kicsit azért tartottam, hogy nem sikerül megugraniuk az előző évad színvonalat ételkritizálásban, bár utólag belegondolva a sok konkretizálatlan tényt végre konkrétumokra váltotta. Ez kellemes csalódás számomra. Ha nem lenne tiszta sor, akkor had mondjak egy példát: míg az előzőekben annyit mondott csak Zé: „Tudsz te ennél jobbat is főzni”, addig mára elmondja, hogy mivel lehetett volna többet adni a kitálalt fogással. Ez egy nagyon jó kapaszkodó mind a versenyzőnek, mind pedig a nézőnek, hiszen látjuk, mit rontott el, miben kell hatalmasat fejlődni. Egy másik ilyen húzás az, amikor Bernáth egy plusz tányért kér és az újragondolt kitálalását megmutatja mindenkinek. Így kell tanítani a versenyzőket versenyzés közben. Pl.: már ilyen aprócska odafigyelésekkel sikerült olyan magasságba repíteni a színvonalat, hogy kezdjen el hiányozni a friss része.

Nah és mi a helyzet Vajda Pierre-rel? Nos, ugyanaz, mint eddig. Fergeteges a csávó. Bármit kóstol elégedetlen, valamit megszól rajta, ha viszont valaki olyan ételt rak le elé, ami bejön neki, akkor plátói magasságokba emeli a kiötlőjét. A 24 rész alatt talán kétszer fordult mindez elő, a többinél amikor megkapta a górcsőt, akkor csak panaszkodott, lesújtóan kritizált, amivel azért alátemette a versenyzők lelkesedését – de hát ő a show élő lelkiterrorja. Ezért is imádjuk.

A.Konyhafonok.S03E21.HDTV.x264.Hun-ufo.mkv_20151123_204355.248

Az évad szerkezete nagyjából ugyanaz volt, mint az előzőeké. Mindenkinek volt egy bemutatkozó hete, amikor megmutathatta tudását, utána jöttek a csoportversenyek, ahol háromtól 5-ig terjedt a létszám, majd pedig a záró felvonásban megint átment mindenki egyénibe, hogy a legvégén az előző évadnak a versenyzőivel az összerakott három fogásos menüt kivitelezzék a finalisták. Valamilyen szinten az szezon klisés volt, mivel a kamerák, a narrátor mindig azokkal foglalkozott, akiknek az étele sántított valamiben, ennek fényében azért lehetett előre tudni, hogy melyik versenyzők hoztak átlag felett még a kóstolás előtt. Többször előfordult, hogy adott körökben nem került egy-két játékos szó, nyilván azért, mert magához mérten tartja a tempót, jól halad és még az ízekkel az elképzeléssel is helyén van.

Számomra a legjobb rész a szinkronfőzés volt. Imádom. Jobban, mint amikor le kell egy ételt másolni, amit a szemük előtt készítenek el. A 4. évadban is csak egy ilyen volt, a vége felé, talán a legjobb négy játékosnál. Bernáth séf ostromolta a versenyzőket 60 perc alatt, ami kegyetlen, hiszen ha valaki lemarad, az elmarad. Ilyenkor mindig meg vagyok illetődve a versenyzők elhelyezkedésén, mivel aki az „első sorban” kap helyet az jobban tudja követni az eseményeket, mint aki a „második sorban” (egyben utolsóban). Nyilván úgy is mindenki a hallásra és a séf utasításai figyel, de másolni tényleg csak szemmel és füllel lehet a legjobban. Több ilyen epizódot kéne behozniuk.

A.Konyhafonok.S03E23.HDTV.x264.Hun-ufo.mkv_20151119_233948.956

Ismét akadtak nagyszabású főzések, amikor a játékosok ellátogattak egy-egy nívós hotel éttermébe, vagy éppen egy esküvőn kellett helytállniuk. A legnagyobb teherrel ezek a részek bírtak, hiszen nem a zsűritriónak kellett megfelelniük, hanem a fogyasztóknak, akik a legkritikusabbak mindközül. Azért ilyenkor kíváncsi lennék, hogy mennyire játszik közre tényleg az, hogy minden étel kisebb ellenőrzéssel megy csak ki a konyhából, hiszen a tálalás és a látás egy dolog, egy másik pedig az íz, amit ránézésre nem hinném, hogy mesterséfünk meg tud állapítani. Az esetek többségében inkább az elégedettség jellemezte ezen részeket, de számomra ez abszurd, mármint ez a fajta profizmus. Értsd: tuti volt benne némi bunda.

A játékosokról azért se szeretnék nyilatkozni, mert a finalista trióba az került, akit a leginkább szerettem volna. Látszottak az erőviszonyok egész évad alatt, és az, hogy végülis az a bizonyos illető nyerje meg, nem volt kérdéses.

A.Konyhafonok.S03E05.HDTV.x264.Hun-ufo.mkv_20151123_204556.721

Remélem még sok évadon keresztül láthatom A konyhafőnököt, mert baromira szórakoztató és kikapcsolódó – arról nem is beszélve, hogy baromi sok dolgot tanul az átlagnéző a nézése közben. Jobb, mint ha a TVPaprikát nézném, ahol ténylegesen azt adagolják belénk, hogyan készítsük el legtökéletesebben az ételt. Itt másképp van. Ha akarunk figyelünk, nem az ételt, hanem a verseny van górcső alatt, viszont nem zárja ki a kettő egymást. Már kb. minden nézője tudja, hogy melyik húsnak áll jól a sütés előtt a külsejének a lepirítása, vagy azt, hogy Szent Jakab-kagylót sütés alatt nem szabad forgatgatni.

Részemről jöhetne már a 4. évad, addig viszont a gyermek kiadással ütőm el a szabad óráim. Csak így tovább, erre tessék pénzt áldozni RTL Klub. A végeredmény pedig azért se túlzás, mert komolyan hiányzik az estéimből ez a fajta kikapcsolódás. Most szokjak vissza újra a TVPaprikára? Vagy töltsem le Gordon Ramsay hasonszőrű reality-jeit? Lehet az lesz…

This entry has a rating of 5

Kommentáld!

Promóképeken a Second Chance

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 23, 19:51-kor a(z) 2015/16 sorozatai,Promo témába.

Lehet jó nyomozós ötlettel előállni 2016-ban? Lehet bizony, bár a Fox-nak a Second Chance-ét nem érzem annak. A történet középpontjában: egy erkölcsileg romlott és egyben nyugalmazott nyomozó áll, aki kap egy második esélyt az élettől – miután egy milliomos és segítője visszahozza a halálból. Célja, hogy jobb életet éljen, helyre tegyen mindent, amit az előző élete megkövetelt volna, valamint esetlegesen megbosszulja a halált. Őszintén?! …Cseppet se hozott lázba se májusban, se most a szinopszisa, de a kellemes csalódás jogát fenntartom. Még akár elsülhet jól is, mégis csak Rand Ravich neve alatt jegyzik a pilotot, aki a Life-fal bizonyított sokunknál.

A premierje január 13-án lesz, az American Idol vezeti fel, szóval reménykedhet a legjobbakban.

Second-Chance-Promo_006

(A galéria a tovább mögött folytatódik.)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Lucifer

 
Beküldte: Kanyecc 2015 November 23, 16:43-kor a(z) videó témába.

Akad a Fox tarsolyában értelmes sorozatötlet, amit nem sütött el? Csak mert a helyzetük kiábrándító! Az Empire-t leszámítva minden produkciója 6 millió alatt teljesít (jelenpillanatban, eddigi leadott részek átlagát nézve), sőt ha levesszük a listából a Bones-t és a Rosewood-ot, akkor az 5 milliót se tudják hozni. Sőt, ha az újoncait vesszük alapul, akkor Minority Report még a Bob’s Burgersen is túl tesz mind a teljes, mind a célközönség körében. Midseason-ben a Lucifer lehet az egyik felfedezettük, ami a kiszivárgott pilot alapján nem tűnik rossznak. Mindezt a soron következő előzetese is alátámasztja – bár 7 milliós nézettséget hozzá se tudnék párosítani.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats