Promóképeken a Shades of Blue

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 30, 20:19-kor a(z) Promo témába.

Jennifer Lopez-zel utoljára tartósan a Hotel Malibu cím ’94-es sorozatban találkozhattunk, de legjobb tudomásom szerint nem került idehaza premierre. Utána inkább a filmes szakmában próbált érvényesülni, azt mindenki döntse el, hogy milyen sikerekkel. Illetve, ne feledkezzünk el a How I Met Your Mother-ben való vendégszerepléséről se, ahol egy bizonyos Anita Appleby-t alakította az 5×17-es részben. (Árulkodó kép róla.) Sok év után ismét visszatér a tévés piacra, egy krimibe, ahol a készítőszék mellett a szereplőgárdában is fel fog tűnni. Ergo, exec. producerként irányítgathatja a történéseket – már ha hallgatnak rá.

Az NBC által berendelt újonc január 7-én mutatkozik be a közönség előtt. Jennifer egy rendőrt fog alakítani, aki egy olyan csapatnak a tagja, akik a rendőri korrupciót akarják felszámolni. Mutatnék pár hangulat promóciós fotót.

Shades-of-Blue-S1-Promo_000

(A galéria a tovább mögött folytatódik.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Marco Polo: One Hundred Eyes

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 30, 16:46-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Alcímet kapott a Marco Polo 2. évadja vagy csak a „One Hundred Eyes” valamiféle szlogenszöveg? Passzolnám, próbáltam választ keresni a felmerült kérdésemre, de sehol se említették meg, így inkább beleírtam a címbe – mint ahogy azt a külföldi orosz kollégák tették. Azzal úgy se lehet hibázni, nemde?! Jövőre érkezik a Netflix visszatérőjének folytatása, amiből egyetlen részt se láttam, így nyilatkozni róla nem sűrűn tudok. A külföldi kritikusok legfőképpen a vizuális és a képi világát dicsérték, illetve a harci jeleneteket, ami azért utal arra, hogy hiába véges a büdzsé, azért lehet kis költségvetésből is jó megvalósításokat összehozni.

A premier időpontját január 7-re tűzték ki. 10 epizódot kapunk ismét, ahol már Michelle Yeoh-t is látni fogjuk, mint visszatérő szereplőt. Jah, és a címben említett különös karaktert Tom Wu alakíthatja.

HlmWKHwkT2w

Kommentáld!

Punisher és Elektra

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 29, 19:06-kor a(z) Promo témába.

Promóképes napot tartunk. 2016-ban fog visszatérni az év egyik legígéretesebbre sikeredett képregényes újonca, a Marvel’s Daredevil a 2. évaddal. A Netflix felpakolt a napban a netre pár kedvcsináló fotót. Az első Punisher látható, akit Jon Bernthal alakít; míg a másodikon Elektra, akit pedig Élodie Yung.

daredevil-01

daredevil-03

Kommentáld!

Megjött az első Trónok harca 6. évados promóciós fotó

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 29, 18:48-kor a(z) Promo témába.

…amin Brant, színész nevén Isaac Hempstead Wright látható, akivel utoljára a 4×10-es The Children címre hallgató 4. évad fináléjában láthattunk. Simán kellően kedvet csináltak a készítők ezzel a képválasztással, hiszen a Stark ifjút már egy éve nem láttunk, és hát kíváncsiak vagyunk azért arra, miként sikerült elsajátítania képességét.

778-ew-isaac-hempstead-wright

Kommentáld!

Így készültek az új X-akták epizódok

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 29, 14:52-kor a(z) videó témába.

Hoppácska, bár csak minden sorozat kapna egy ilyesfajta kedvcsinálót. Történt ugyanis az, hogy tegnap a Fox közzétett egy werkfilm jellegű videóanyagot az X-aktákhoz. A készítők és a szereplők beszélnek a forgatási tapasztalatokról, illetve hogy mit képzeljünk el a következő 6 epizódjában. 20 perces anyag következne, amit normális esetben a távolabbi jövőben megjelenő DVD-re pakolnának rá, ehhez képest, már most közzétették! Nem semmi. Innen is jár a pacsi, hiszen precizitásból jeles. Már csak az kellene, hogy leadja a hazai adók egyik magyar szinkronnal. Nah, az lenne maga a Kánaán. Nincs igazam?


Kommentáld!

2015 legtöltöttebb sorozatai

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 28, 18:38-kor a(z) Listamánia témába.

Előzmény: 2014 | 2013 | 2012 | 2011 | 2010 | 2009

A két ünnep között mindig megszoktam nézni, hogy az előző évben milyen cikkeket írtunk. Akadnak visszatérő témák, mint a mostani. A sorozatnézők cirka 70%-a torrentről szerzi be a betevőjét. A maradék mostanra átpártolt a streames oldalak adta videotéka stílusú nézési stílusra (ilyen pl.: Hulu, Netflix, Amazon, Yahoo, stb.), illetve akadnak azért olyanok is, akik tévén keresztül csekkolják az új részeket kedvencükből. Ők vannak a legelhanyagolhatóbb számban. A P2P világot nem lehet kiírtani. Míg nem jön jobb ingyenes megoldás, addig a túlnyomó többség ezt a variánst választja, mert csak a havi netköltségébe kerül. Se többe.

Nem lehet figyelmen kívül hagyni a stream oldalakat, hiszen az előző évekhez képest egyre jobban elterjedtek, főleg, mióta saját tartalmakkal próbálják egyedibbé tenni a kínálatukat. A Netflix és az Amazon a jelenlegi nagyágyú, és várhatóan egyre nagyobb szeletet fognak lecsapni a torrentvilágtól, de az még a távolabbi jövő. 2020 utáni…

Addig marad nekünk a torrentmerő, illetve a kérdés: mi változott tavalyhoz képest?

A TOP3-ban semmi az égadta világon. Immáron két éve változatlan a dobogó. Csak a töltöttség mértéke módosult. A Game of Thrones olyan kiugró mutatókkal rukkolt elő, amihez foghatót még sose tapasztalhattunk. 14.4 millióan töltötték le az epizódjait. Ez a tavalyi 8 millióhoz képest brutális növekedés. Külön kiemelném a The Walking Dead-et, amit többen néznek élőben, mint utóban. Nyilván akad ilyen is.

Akadnak újoncok, mint pl.: az USA Network-ös Mr. Robot, vagy a CBS-es Supergirl. A TOP10-ből leszorult a South Park, sehol egy animációs ötlet, ami ritka. Azon pedig pláne meglepődtem, hogy a stream oldalak népszerűbb újoncai – pl.: Daredevil, Jessica Jones – nem kerül a TorrentFreak.com oldalán megemlítésre se.

Mutatnám 2015 legkedveltebb sorozatait a torrentezők körében. Mennyire reális a lista? Ti a tízből mennyit töltetek? 

01. Game of Thrones (HBO) – 14.400 millió (HH: 8.110M)
02. The Walking Dead (AMC) – 6.900 millió (HH: 15.780M)
03. The Big Bang Theory (CBS) – 4.400 millió (HH: 18.300M)
04. Arrow (The CW) – 3.900 millió (HH: 3.920M)
05. The Flash (The CW) – 3.600 millió (HH: 4.010M)
06. Mr. Robot (USA) – 3.500 millió (HH: 1.750M)
07. Vikings (History) – 3.300 millió (HH: 5.010M)
08. Supergirl (CBS) – 3.000 millió (HH: 12.960M)
09. The Blacklist (NBC) – 2.900 millió (HH: 10.110M)
10. Suits (USA) – 2.600 millió (HH: 2.380M)

A zárójelben – a HH szó mellett – a teljes lakosság nézettségi átlaga tekinthető, de tippre az előző évekhez hasonlóan ez az évadátlagok DVR-átlagai.

Kommentáld!

Plakátba zárva: X-akták – 10. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 28, 17:56-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Képzeljétek, egyre valószínűbb, hogy egy újabb tévécsatorna csatlakozik a “24 órával az amerikai premiert követően sugározzuk” megmozduláshoz. Kolosi Péter nemrég a SorozatWikinek elmondta, hogy magyar szinkronnal elhozzák az X-akták soron következő évadját, melynek a Cool szolgálhat otthonául. A hír különlegessége, hogy hasonlót eddig az RTL-család még nem vitt véghez. Láthattunk “gyorsabb” premiert, hiszen a The X Factor US egyik évadját csekély lemaradással szállították. Nyilván 6 epizódról van csak szó, ami mondhatni semmi. Mi azért örülünk neki, pláne, ha minden régi karakternek az eredeti hangjait sikerült visszacsábítatni – mégis csak úgy néztük annak idején a tévében, talán az m1-en.

A visszatérés január végén lesz aktuális. Az új évadról el lehet még azt is mondani, hogy a főszereplőkön mellett a Cigarettázós férfivel is fogunk újra találkozni.

image

Kommentáld!

Délutáni előzetes (3): ABC és az ünnepek

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 28, 17:27-kor a(z) videó témába.

Manapság kevés videót szoktunk közölni. Cikkszámunk is mérséklődött, ennek tudható be, hogy az ünnepek utánra csúszott az alábbi videónak a megmutatása. Az ABC készített egy komédiablokkos “Happy Holiday” reklámot, melyben a népszerű szitkomjainak a főszereplői kerülnek vicces, karácsonyi szituációkba. Nyilván kivágták a legtöbbet a részekből, de így egyben akkor ez tök jól mutat, amit mindenképp meg kell mutatnom nektek. Eleve ilyen anyaggal sose lehet elkésni, mert a tartalma a lényeg, nem pedig az időzítése.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (2): Orphan Black – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 28, 17:24-kor a(z) videó témába.

A sorozat, amit már tényleg el kellene kezdenem nézni. De komolyan! Jézusom, mit művelek a BBC America és a jelenkor egyik legjobb fantasy/sci-fi művével. Még az első évadjánál maradt abba a nézése, holott lelkesedésem és kedvem lenne hozzá. Mindig elkönyvelem, hogy “na majd most szintre hozom”, ehhez képest az örök mellőzés mezejére tolódik. 2016-os fogadalmak közé be kell építeni, nincs mese, talán úgy másképp tekintek rá. Vagy sem. A lényeg, hogy a negyedik évadjához kiadott a csatorna egy teaser jellegű ajánlót. Sok mindent nem látunk, de arra éppen elég, hogy bárkinek kedvet csináljon.


Kommentáld!

Délutáni előzetes (1): Legends of Tomorrow

 
Beküldte: Kanyecc 2015 December 28, 17:18-kor a(z) videó témába.

Jövő év egyik legvárósabb újoncai között tarthatjuk számon az Arrow és a The Flash család legújabb tagját, a Legends of Tomorrow-t. Speciel az előzeteseivel hidegen hagyott. Lehet kiábrándultam a képregényvilágból? Simán megeshet, mert mióta a filmes piacot ellepték, azóta kevésbé szeretek moziba járni, valamint kevesebb a jobb mozifilm is. (Az idei évból fel tudtok egy jót is sorolni? Én nem nagyon.) A The CW üdvöskéjének a legnagyobb kérdése, hogy felül fogja-e múlni a The Flash teljesítményét. Igazi sztár és népszerű DC-világú hős parádét kapunk, legalábbis ezt látom látatlanban. Mutatnám hozzá a legfrissebb ajánlót. A napokban érkezett, a zenével mostanság a marketingosztály nagyon félre szokott lőni. Nincs igazam?


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats