Emlékeztető: Rémálomgyár | Ments meg! 7. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 31, 13:22-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:30-tól a Comedy Central műsorán: Big Time in Hollywood, FL – 1×01
“Ma”. 02:10-től az RTL Klub műsorán: Rescue Me – 7×01-02.

A Comedy Central ügyel arra, hogy az esti blokkja totális kikapcsolódást szállítson. Az elmúlt hetekben többször volt szerencsém rájuk elaludni, így akarva-akaratlanul belefutottam a Rémálomgyár előzetesébe. Amit a sorozatról tudni kell, hogy a pilotját láttam, de a folytatásából kimaradtam. Itt lesz a remek alkalom a pótlásra, főleg, ha eltalált szinkronnal hozzák.

Célszerű lesz bekapcsolni estére az éjszakai bagoly üzemmódot, ugyanis az RTL Klub hozza a Ments meg! következő évadját, amit igaz már láthattunk kábeles adók jóvoltából, viszont ez mégis csak országos adós premier. Nagyobb értékű.

maxresdefault

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Night Manager

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 31, 12:11-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Továbbra sincs amerikai premier időpontja a The Night Manager-nek, viszont azt már tudjuk, hogy az AMC és a BBC közös koprodukcióját idehaza előbbi február 22-én tűzi műsorára. A csatorna marketingosztálya is tudja, hogy Tom Hiddleston és Hugh Laurie nevével lehet eladni. John Le Carré regény adaptációja adja a sztori alapját, ahol Tom egy beépült ügynököt alakít Hugh fegyverkereskedő világában. Utóbbi a House óta csak tengődik, a Veepben kapott visszatérő szerepet; most is csak azért tűnik érdekesnek karaktere, mivel az AMC házán belül csak jó dolgok szoktak születni. Sokan pontosan ezért várják. Egy hónap és képben leszünk, addig is mutatnám hozzá a legfrissebb plakátját.

image

Kommentáld!

Plakátba zárva: Damien

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 30, 21:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az A&E fontosnak érezte, hogy a Damien plakátjánál megemlítsék az erős készítőgárdáját, akik olyan produkciókban működtek közre, mint a The Walking Dead vagy a The Shield. Ezekkel a címekkel azért nézőket lehet a képernyők elé vonzani. Másrészről, az újoncunk megkapja a Bates Motel társaságát, amivel remek párost alkothat. Nem is szaporítanám a szót, márciusban lesz a debütás.

image

Kommentáld!

Remekül kezdett az X-akták

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 27, 10:44-kor a(z) Nézettség témába.

A nagy várakozásnak vége. Megérkezett a midseason legjobban várt újonc rebootja/folytatása, a The X-Files. Tudtuk, hogy magas nézettségi mutatókkal fog kezdeni, de talán senki se hitte azt, hogy a premier epizódjával bőven 10 millió fölé emelkedik. Nézzük az első két rész mutatóit, majd azt követően folytatom az elemzést.

Vasárnapi nézettség:
01. NFC Championship (Fox) – 40.685M (12.1, #1)
02. NFC Championship Post-Game (Fox) – 20.637M (7.7, #2)
03. The X-Files (Fox – 10×01) – 16.193M (6.1, #3)

Hétfői nézettség:
01. Scoprion (CBS) – 10.578M (1.8, #4)
02. NCIS: Los Angeles (CBS) – 9.946M (1.5, #6)
03. The X-Files (Fox – 10×02) – 9.665M (3.2, #1)
08. Lucifer (Fox – 1×01) – 7.154M (2.4, #2)

Ne feledkezzünk el arról se, hogy vasárnap egy közel 40 milliós NFC Championship meccs vezette fel a The X-Files-ot. Ez mind szép és jó, viszont a meccs csúszása miatt csak 22:24-kor tudott kezdeni, így nagyjából kikompenzálódik az is, hiszen, aki látni akarta, az maradt. Az évadnyitóval a 18-49 évesek körében a legjobb újoncmutatókat szállította. Emlékeim szerint 6.1-es demót egyik se szállított. A 18-34 évesek körében ugyanez a mutató 4.6 volt, míg a 25-54 éveseknél 7.2-es. Csak hogy legyen viszonyítási alapotok, az őt felvezető NFC Champ. – The OT-t előbbinél 7.4-et, utóbbinál 10.3-at hozott. Messze nyerte a napot a Fox, ami ritka számba megy.

Másnap csak az NCIS: LA és a Scoprion tudta megfogni a teljes lakosság körében, míg célközönségnél verte a mezőnyt. A 18-34 éveseknél 2.1-re csökkent, míg a 25-54 évesek körében: 4.0-ra. Várható volt, hiszen a felvezetése se olyan mértékű volt, ettől függetlenül szerintem helytállt és berendelésének döntése kétszeresen igazolta magát.

Már csak az lesz a kérdés, hogy a következő 4 hétben, mennyit fog csökkeni, és mikor éri el az évadátlagát.

Kommentáld!

Emlékeztető: X-akták 10. évad | Haven 5. évad folyt.

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 25, 20:13-kor a(z) magyar ajánló témába.

21:10-től a Cool műsorán: The X-Files – 10×01.
21:20-tól a Universal Channel műsorán: Haven – 5×14.

Nem semmi ténynek leszünk szemtanúi, ugyanis az RTL-család 24 órával az amerikai premiert követően elhozza a magyar nézőknek szinkronizált formában – abból az eredeti hazai hangokkal – az X-akták folytatását. Ha emlékeztetem a helyén van, akkor hasonlóra a The X Factor USA által volt példa, ez nagy szó. Jah, és mivel Amerikában ma lesz a 10×02, így holnap is célszerű lesz a Coolra kapcsolni, mert hasonló időben adják a következő részét.

Kommentáld!

Paramount Channel nyereményjáték eredményhirdetés

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 25, 19:38-kor a(z) Játék témába.

Eredményt hirdetnénk!

Volt egy nyereményjátékunk múlt héten, amit a Paramount Channel-lel közösen vittünk véghez. Még egyszer köszönjük nekik a felajánlást, melyben vagy egy „füzet+esernyő”, vagy egy „pulóver+füzet” duót lehetett nyerni. Hogy a szerencsések közül ki-melyiket kapja, azt a csatornára bízzuk, hogy legyen még a végére egy kis izgalom.

Mielőtt mondanék három nevet, akiknek névsora és címe leadásra került a csatorna felé, elárulnám a helyes válaszokat:

1) Melyik tengeri fővárosban játszódik a sorozat? b) Nassau
2) Ki az a legendás kalóz, aki a hírek szerint színre lép a 3. évadban? a) Fekete szakáll

És végül a nyertesek neve: Takács Kitti, Abai László és Behina Tamara. Gratulálunk nekik! A többieknek köszönjük a részvételt. Ne csüggedjetek, lesz folytatása.

1 Hozzászólás

Plakátba zárva: The Americans – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 24, 12:58-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tavaly április óta tisztázott tény, hogy az FX nem engedi el a The Americans kezét, helyette bekérte a negyedik évadját, hogy ne érjen véget még a kémsztori. Idehaza a Cool szolgáltat otthont számára, bár cseppet se mondanám, hogy nézettségi rekordokat állított fel a vetítésével. A magyar tévézők többsége is úgy viszonyul hozzá, mint a külföldi: kritikailag a helyén van, viszont nézőszám tekintetében a fenti ítélet meggondolatlannak tűnik. A kábeles adóknál sűrűn így van, szokjunk hozzá, és lázadás helyett inkább poroljuk le a sorozatot, mert van értelme időt szánni rá. Van olyan jó, mint azt írják odakinn.

TheAmericans-S3-Poster

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 24, 10:58-kor a(z) Hírek témába.

 • Jön a Comedy Central műsorára a közeljövőben a Big Time in Hollywood, FL, ami idehaza a Rémálomgyár címet kapta.
 • Tavasszal folytatódik a hazai Discovery Channel-en az Attractor folytatása, az Xtractor.
 • Nincs túl szerencsés helyzetben a Second Chance, hiszen először 13-ről 11-re visszavették a berendelését, majd pedig a startját követően eltávolítják a szerdai timeslotjáról. Január 29-től már péntekenként láthatjuk 21 órától. (A pilotját 4.705 millión (18-49-ben: 1.20), míg az 1×02-t 3.747 millióan (18-49-ben: 1.00) látták, azaz cirka 18%-os nézővesztést produkált a második hetében mindkét kategóriában.)
 • June Squibb beugrik a The Big Bang Theory 9×14-es részébe.
 • Penn Jullette vendégszereplője lesz a Scorpion 2×16-os epizódjának.
 • Mark Indelicato, Paulina Singer és Ronen Rubinstein csatlakozott a Dead of Summer című ötletébe a Freeform-nak. Adam Horowith és Eddy Kitsis készítésével kapjuk meg a következő slasher horrort, ami a ’80-as években egy nyári táborban játszódik.
 • Judd Apatow készítésével az HBO berendelt egy sorozatot Crashing címmel, melynek Pete Holmes lesz a főszereplője amellett, hogy az írója is. Önéletrajzi alapokkal bíró ötlet egy komikusra fókuszál, akit miután elhagy a felesége, New York legjobb komikusai társaságában próbálja átvészelni a nehéz időszakát.
 • Van néhány címünk: The Atomic JobAgent Carter 2×05; SwitchBetter Call Saul 2×01; The Walking DeadCSI: Cyber 2×13; A Study in CharlotteElementary 4×13; Love & LoopholesFresh Off the Boat 2×12; Star City 2146 – Legends of Tomorrow 1×06; Tattoo Valentine Pregnant GuitarLife in Pieces 1×16; Undercover! Limitless 1×15; No Man’s LandNCIS: New Orleans 2×15; Kindred Spirits / Sins of the Father / Dark Mirror / Into the WildSleepy Hollow 3×11-14; MondayThe Good Wife 7×14; A Very Donahue Vacation The Middle 7×18; A Tail of Two PiggieThe Muppets 1×12.
 • Vixen az Arrow-ban, akit Megalyn Echikunwoke fog megformálni. Kép róla.
 • Marilyn Manson vendégszerepelni fog a Salem 3. évadjában.
 • A Starz felpakolta twitterre a Black Sails 3×01-es részének első 5 percét – hátha valaki lemaradt a hajnali magyarországi premierjéről.
 • Gbenga Akinnagbe és Susan Kelechi Watson a Limitless 1×14-ben fog vendégszerepelni.
 • Csak egy érdekesség, nem valami nagy was ist das, de hátha más is ugyanúgy leköt, mint engem. Szóval, a Criminal Minds 11×14-es részében kapni fogunk flashback-et is, melyben egy Gina nevű karaktert ismerhetünk meg felnőtten, akit Rebekah Kennedy formál meg; 12 évesen, akit Jessica Treska; illetve 8 évesen, akit Arden Richardson.
 • Joe Manganiello feltűnik a Mom 3×11-ben.
 • Marc Menchaca és Zabryna Guevara is jelen lesz az Elementary 4×12-es részének vendégei között.
 • Masaharu Morimato chéf önmagát alakíthatja a Hawaii Five-0 6×14-ben.
 • Shawn Ryan és Eric Kriptke duótól berendelt az NBC egy pilotötletet Time címmel. A történet középpontjában: egy valószínűtlen trió áll, akik időutázba kezdenek, hogy „felvegyék a kesztyűt” egy olyan bűnözővel, aki a szakmája legjobbja – mindezt azért, hogy befolyásolják a jövőbéli történelmet, s ezzel megakadályozzanak egy katasztrófát. Marney Hochman is helyet kap a készítők sorában.
 • 2019/20-as idényig berendelést kapott a Wendy Williams Show.

1 Hozzászólás

Emlékeztető: Fekete vitorlák – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 23, 23:05-kor a(z) magyar ajánló témába.

„Ma”. 04:00-tól a Paramount Channel műsorán: Black Sails – 3×01.
„Holnap”. 22:00-tól a Paramount Channel műsorán: Black Sails – 3×01. (ism.)

A világpremierrel egy időben érkezik a Paramount Channel műsorára a Fekete vitorlák, amit odakinn magyar idő szerint hajnali 4 órakor sugároz a Starz. Azért ez nem semmi teljesítmény magyar viszonylatban.

Az megvolt, hogy egy nyereményjáték fut holnap éjfélig? Ha nem, akkor itt a linken in_formálódhattok. Egy pofonegyszerű kérdéssorozatra kell elküldenetek a választ a feltűntetett email címre, megadván a nevetek és a címetek a gyorsabb ügyintézés mivoltából. Hétfőn kerülnek kiértesítésre a nyertesek, akiknek nevét átadjuk a csatornának. Kétféle ajándékcsomag közül kapja a szerencsés három az egyiket. Ennyire egyszerű. A google pedig remek társatok abban, hogy mik a lehetséges megoldások.

Szóval így állunk. Lesz olyan az olvasóink közül, aki fennmarad és éjszakai bagolyként megtekinti elsők között az évadnyitányt?

blacksails-672x372

Kommentáld!

Promóképeken a The Night Manager

 
Beküldte: Kanyecc 2016 January 23, 18:18-kor a(z) Magyar hírek,Promo témába.

Fura, hogy egy sorozatnak előbb tudjuk a magyar premier időpontját, mint a külföldit. Tetszik tudni, a The Night Manager hazai bemutatója február 22-én lesz az AMC műsorán. Hogy odakinn mikor tájt, arról nincs információnk.

A BBC és az AMC közös koprodukciója azért lehet egyesek számára várós, mert Tom Hiddleston (Wallander) és Hugh Laurie (House, Veep) kap helyet a szereplők sorában. A történet középpontjában: egy egykori brit katona áll, aki jelenpillanatban egy luxusszálloda éjszakai portásaként tengeti életét. A minisorozat bonyodalmát az adja, hogy főhősünk belefolyik fegyverkereskedői harcba. A szkript John le Carré felügyelete alatt készült, mutatnék hozzá néhány promóciós fotót.

TheNightManager-S1-Promo-006

 

(A tovább mögött folytatódik a galéria!)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats