A Producerek szerint 2016-ban…

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 28, 20:36-kor a(z) díjátadók témába.

onstage at the 27th Annual Producers Guild Awards at the Hyatt Regency Century Plaza on January 23, 2016 in Century City, California.

2016-os évi amerikai szakszervezeti listák: Írók | Producerek | Rendezők | Színészek | Vágók | Operatőrök | Látványtervezők | Hangmérnökök | Díszlettervezők + Közönség + AFI + Golden Globe

Napi kettő díjátadót ígértem az előbbi cikkben, így folytatnám a sort. A színészek után a producerek szakszervezetének éves díjátadó gálájára helyezném a hangsúlyt, amit odakinn Producers Guild Awards-ként, avagy PGA Awards-ként tartanak számon. 2016-ban 27. alkalommal adták át az elismeréseket, melynek jelöltjeiről két hullámban döntöttek. Az elsőről született összefoglaló írás, a másodikról nem, de ott csak a „legjobb egyórás időintervallumban” tértek ki a tévés szekcióra, ahol a Fargo mellett az American Crime, az American Horror Story, a True Detective és az A Very Murray Christmas kapott jelölést.

A díjátadó, ahol akár még a Game of Thrones-nak is van esélye a „legjobb drámák” körében?! Valóban így történt, 2016-ban a bírák neki ítélték a kategóriát. Az Amazon feltűnésével az HBO eléggé hányattatott helyzetbe került, ugyanis a Transparent elhappolta a Veep elől a díjat.

Ettől függetlenül az HBO így se panaszkodhat, mivel 4 kategóriában nyert, míg a többiek egy-egy díjjal távoztak a rendezvényről. A nyertesek kiléte a tovább mögött – az előző évek összefoglalóit pedig a gyűjtőcímkéjén olvashatjátok vissza.

Tovább…

Kommentáld!

Maisie Williams @ Instyle Magazine UK

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 28, 19:40-kor a(z) cukorfalat témába.

Nyakunkon a Game of Thrones visszatérése. Ezt a legtöbb magazin is tudja, azért előveszik azokat a szereplőket, amelyek a legnagyobb port kavarták, hogy egy interjúval és fotosorozattal megnöveljék a kiadványuk fogyásmutatóját. A brit InStyle magazin Maisie Williams-szet – az egyik Stark lányt – szemelte ki, és öltöztette be a legfurább öltözékeibe. Az eredmény a tovább mögött folytatódik. Egy pillantást mindenképp megér.

maisie-williams-in-instyle-magazine-uk-april-2016-issue_12

(A galéria folytatódik a tovább mögött!)

Tovább…

Kommentáld!

Emlékeztető: Bakelit | Oscar díjátadó gála 2016 | Négy férfi, egy eset 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 28, 18:49-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:35-től az HBO műsorán: Vinyl – 1×01.
„Ma”. 00:30-tól a Viasat3 műsorán: Zöld térben – 2×01.
(ism.)
„Ma”. 01:00-tól az MTV műsorán: Ex on the Beach – 4×01.
„Ma”. 02:50-től a Tv2 műsorán: Men at Work – 3×01.

„Ma”. 00:20-tól a DunaTV műsorán: Oscar díjátadó gála 2016.

Az HBO belekezd a Bakelit szinkronos premierjébe 3 héttel az amerikai premierhez képest. Éjjel ettől függetlenül hozzák az aktuális epizódot feliratosan. Aki úgy akar vele haladni, az maradjon ébren, mert hajnalban érkezik a folytatás.

A Viasat3 sajátgyártású műsorának 2. évados premierjéről lemaradtunk, viszont az ismétlésre be lehet nevezni.

A Tv2 is folytatja a késő esti sorozatblokkjában a Men at Work-öt a 3. évaddal. Ez lesz az utolsó etap, amit tavaly januárban adott le a TBS. Ismét 10 résszel kell számolnotok. Én speciel örülök, hogy ilyen módon adják le. Délutánonként esélyük se lenne velük.

Végül pedig azt se feledjük el, hogy a DunaTV leadja az Oscar-gálát eredeti hanggal. Valószínűleg a Saul fia is közrejátszhatott a döntésben.

Kommentáld!

A Színészek szerint 2016-ban…

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 28, 18:36-kor a(z) díjátadók témába.

viola-davis-zoom-5ce97a36-9e78-4031-9448-a06382f57663

2016-os évi amerikai szakszervezeti listák: Írók | Producerek | Rendezők | Színészek | Vágók | Operatőrök | Látványtervezők | Hangmérnökök | Díszlettervezők + Közönség + AFI + Golden Globe

Március hajnalán belekezdünk a szakszervezeti díjátadók pótlásába. Napi kettővel is simán lehet számolni, mert mint láthatjátok a fentebbi listát, azért akadnak elmaradások bőven, amiket a meló és a lebetegedés eredményezett.

Kezdjük a sort a Színészek díjátadójával, a Screen Actors Guild Awards-szel, avagy a SAG Awards-szel rövidebb nevén. A jelöltek listájáról még decemberben írtunk. Már akkor is biztosak voltunk egy dologban, még pedig abban, hogy a „legjobb kaszkadőröknek” járó díjat a Game of Thrones viheti ismételten haza. Nem is történt másképp. Megkapták az elismerésüket, ha már más kategóriában nincs esélyük a túlzott fölény miatt. Immáron ötödik éve tartja magánál, kíváncsi leszek mikor kap méltó ellenfelet.

Az este meglepetését Idris Elba szállította, aki egyszerre két díjat vihetett haza. Az egyik tévés jelöléssel (Luther), a másik filmessel (Beasts of No Nation) zsákolta be. Ezzel történelmet is írt, hiszen Ő az egyetlen színész, aki egy díjátadó alatt két elismeréssel távozhatott. Ilyenre egyelőre még nem volt példa.

A végére pedig még egy olyan hír, ami a szívemhez közelebb áll, miszerint a Mad Max: Fury Road se távozott díj nélkül, hiszen a filmes szekcióban a kaszkadőr melóért őt díjazták. Részletek a tovább mögött.

Tovább…

Kommentáld!

The X-Files – Véget ért a 10. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 28, 14:43-kor a(z) The X-Files témába.

Túlvagyunk a The X-Files felélesztésén. Nézői szemszögből egy eléggé felemás érzést tápláló évadot kaptunk. Egyrészt azért, mert akadtak nagyon jó húzások, amikkel tényleg a „régi szép időket” idézték fel. Másrészt, cseppet se volt könnyű dolguk az íróknak, hiszen le kellett küzdeniük azt a fajta ellenszenvet, ami a reboot-ra irányult. Szerintem sikerült, mivel még az is befejezte a 6 részes évadját, aki elégedetlenkedett. Tipikusan a puffogást tudnám felhozni nézői reakciónak („Hm… nem kellett volna, de jó hogy kaptuk, ám hagyhatták volna annyiban…”), mert kapott szép számmal hideget, mégis a Fox helyzetében berendelném a 11. évadját is, mivel sikerült olyan tündöklésben elhozni a folytatását, ami méltó legyen az előző évadok minőségéhez.

The.X-Files.S10E06.HDTV.x264-FLEET.mp4_20160228_144237.659

Eleve nem éreztem azt, hogy a 10. évad kevesebbet adna, mint a 8-9. etap. Akkor már nagyon megzuhant a minőség. Rághatatlan epizódokat szállítottak. Csak nyeltünk és bíztunk abban, hogy majd a következő héten jobbra fordul minden. A felélesztett szezonnak a szépségét az ív, vagy inkább a keretes szerkezet adta, mivel a 10×01 és a 10×06 szorosan összekapcsolódott. A köztes részeket pedig kiadták nevesebb íróknak – James Wong, Darin Morgan, Glen Morgen és Chris Carter –, hogy kicsit rugaszkodjanak el a valóságtól, hozzanak egy tipikus „heti X-aktákat”. Sokak szerint – Én is adom hozzá a voksot – a 10×03-nál érte el az etap a tetőfokát, mert egy látszólag mesesztorit szállítottak, mégis elejétől a végéig zseniálisan haladtak a történetvonalán, míg a végén a Murder hívők megkapták a magukét.

Cseppet se tekinteném gyenge húzásnak a fiatal Murder és Scully behozatalát, amit a 10×05-ben láthattunk Einstein és Miller ügynök személyében. Ha még nem esett volna le akkor jelezném, hogy ez egy remek kikacsintás lehet egy esetleges spinoff ötletre, mert Lauren Ambrose és Robbie Amell között a kémia remekül működött. Simán elbírtam volna képzelni egy olyan melléksztorit is, amelyből a két főhőst kihagyják és utóbbi duóval göngyölítik fel az ügyet, mert kiköpött fiatal klónjai a veterán duónak. Nincs több kérdésem feléjük, ha lesz folytatás, akkor szívesen látnám őket akár visszatérő szereplőként.

sln-the.x.files.1005.mkv_20160228_144205.111

A finálé totálisan vegyes érzelmeket táplált. Az X-akták elszabadulásaként tudnám felidézni. Nehéz megmondani, hogy az idény legötletesebb, legmerészebb évadfináléját kaptuk-e meg, vagy a legborzasztóbbat, a legösszecsapottabbat? Az viszont biztos, hogy olyan nyitott véget hagytak neki, ami szabályosan ordít a folytatásért. Rengeteg elvarratlan szál kerekedett ki. Visszahozták a Cigarettás férfit, láthattunk Scully múltjából egy nőt, aki plusz információkkal lát el minket; illetve az évadpremierben egy eléggé elképesztő kormányfeletti összeesküvés kezdetére, a Roswell incidensre világítanak rá, amivel teljesen másképp kezdünk el nézni az X-aktákra.

Annyi biztos, hogy Chris Carter-ék a legtöbbet kritizált finálét rakták össze. Nehéz eldönteni tényleg, miként kéne értékelnem. Egyik felem a zsenialítás szabadjára engedéséről írna; a másik pedig a tétlenségről, hiszen valami nagyot akartak letenni az asztalra, csak éppen minden ilyennek komoly ára van.

Ha összegeznem kellene, akkor a töltelék részeknél működött a legjobban az, amitől az X-akták kultsorozat lett. Az átívelő részt kritizálnám, mert egy olyan irányba vitték el, ami mai fejjel hihető, mégis másra éheznék. Megtartanám magam a természetfeletti világkép rejtélyei között, mint sem, hogy egy felsőbb hatalom műve mindez, amihez a Cigarettás férfinak is köze van. Ne feledkezzünk el a graffitis férfiről se, ahol megint csak egy emlékezetes melléksztorit szállítottak. Bárhogy nézem, volt értelme a sorozat felélesztésének, mert 6-ből 4 részt nagyon eltaláltak és működött minden, ami annak idején a szívünkbe záratta.

The.X-Files.S10E06.HDTV.x264-FLEET.mp4_20160228_144257.198

Sajnálnám, ha csak ennyit kapnánk, mert tényleg ordít a finálé a folytatásért. Nézettségileg jó számokat szállított, így tényleg csak a szereplő- és készítőgárdán múlik a jövője. Mindkét színész elfoglaltabb, de ez nem azt jelenti, hogy efajta miniévaddal ne tűnhetne fel 2017-ben az X-akták. Én szeretném.

This entry has a rating of 3.5

Kommentáld!

Plakátba zárva: Daredevil: The Series – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 28, 13:41-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Március legvárósabb visszatérője kétségkívül a Daredevil 2. évadja lesz a Netflix-en. Az első évad a vártnál pozitívabb visszhangot kapott, így a stream oldalnak gyorsan fel kellett vennie a napi rendi pontok közé a folytatásának ügyét, mert olyan nem lehetett, hogy 2 évet várjunk a következő részeire. Mennyire tett jót a gyors tempó a sztorinak és a kivitelezésnek, az fél hónap múlva kiderül, de reméljük nem estek vele abba a gödörbe, mint az HBO a True Detective eseténél, miszerint annyira le akarták szállítani adott időre a következő epizódjait, hogy totálisan félresiklott a 2. etapja. Meglátjuk, mutatnék hozzá két négyzet alakú plakátot.

S2Daredevil

S2Daredevil1

Kommentáld!

2016/17-es pilotötletek: ABC – drámák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 28, 12:28-kor a(z) Pilottervek: 2016/17 témába.

2016/17-es drámapilotok előzménye: ABC | CBS | Fox | NBC | The CW

Javában tart a pilot casting időszak. Az elmúlt 2-3 hónapban kikörvonalazódott, hogy milyen pilotterverkkel akarnak dolgozni az egyes csatornák. A következő hetekben mindegyik országos adónak a dráma és komédia részlegéről írunk külön, hogy felkészüljünk a májusi Upfronts-ra. Mivel a szereplőgárdának gyűjtése javában tart még, így előfordulhat, hogy később az új nevekkel kipótlásra kerülnek az egyes összefoglalók. Oldalra kihelyezzünk neki egy gyűjtőlinket, melynek köszönhetően könnyebben nyomon követhetitek a változásokat, nah és keresés szempontjából is egyszerűbb életetek lesz.

Kezdjük a sort az ABC-vel, ahol már látatlanban rábólintottak egy összeesküvéses – kicsit high-concept – ötletnek beállított pilotra pilot nélkül. A Designated Survivorur-ről van szó, ahol csupa nagynevek kapnak helyet, mint pl.: Kiefer Sutherland vagy Kal Penn vagy Maggie Q. Nyilván ilyen névsorral én is könnyedén bólintottam volna rá. Vele biztosan számolhatunk a 2016/17-es idényben, mivel sorozatberendelést kapott.

Látok fantáziát a The Jury című ötletben is, ami az antológiai beállítottsága miatt minden évben megtudna újulni, illetve egy olyan témára fókuszál, aminek nincs párja jelenleg – sőt az elmúlt 10 évben – a tévés piacon. Jónak tűnik a Notorious is, ahol a jog és a média birodalmát eresztik ringbe. Nem látok jövőképet viszont a Marvel’s Most Wanted-ben, hiszen a SHIELD világából a 3. évadra nagyon kiábrándult a nézőközönség. Hasonló pénzpocsékolást véltem felfedezni a Spark és a kosztümös Still Star-Crossed duónál.

Ti miként vélekedtek a felhozatalról? Melyek azok az ötletek, amiket szívesen néznétek ősztől?

Nézzük a listát, némi jelmagyarázattal:

(CRTL) = író/készítő
(D) = rendező
(CO-EP) = társkészítő
(EP) = exec. producer
(BOOK) = könyv/képregény szolgál alapul, ennek írója

 • Conviction
  Történet: A sztori középpontjában: egy nő áll, aki egy korábbi elnök lánya. Zsarolással egy olyan ügyosztályt kap meg – mivel képtelen arra, hogy éljen a legjobb lehetőséggel –, ahol olyan ügyekkel foglalkoznak, ahol lehetséges, hogy nem a rosszfiút ültették le.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Emily Kinney, Hayley Atwell, Manny Montana, Shawn Ashmore.
  Készítő(k): Liz Friedlander (CRTR/EP/DIR – Pilot), Liz Friedman (CRTR/EP), Mark Gordon (EP), Nick Pepper (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Entertainment One Television · Mark Gordon Company.
  Forgatási helyszín: Toronto
 • The Death of Eva Sofia Valdez
  Történet: egy kubai emigráns nő áll a középpontjában, aki a semmiből menő üzletasszony lett Miamiban – aki kiáll a bevándorlók jogaiért is. Múltja azonban kísérti, ugyanis a hírnévnek és az előrelépésnek ára van, melyért több emberen át kellett gázolnia vagy így, vagy úgy. (A leírásában: szexi bosszú drámát ígértetnek egy természetfeletti csavarral megspékelve – jelentsen ez bármit.)
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Raúl Castillo, Marta Milans, Zabryna Guevara, Alison Fernandez.
  Készítő(k): Charise Castro Smith (CRTR/CO-EP), Michele Fazekas (EP), Tara Butters (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios.
  Forgatási helyszín: Myrtle Beach
 • Designated SurvivorurPilot nélkül sorozatberendelés!
  Történet: egy alacsonyabb beosztású kabinettag áll a középpontjában, akit az USA elnökévé neveznek ki, miután egy elnök beszéd közben a nála magasabb beosztású társait meggyilkolják. Összeesküvéses thrillerre lehet számítani, amit megspékelnek némi családi drámával.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Adan Canto, Italia Ricci, Kal Penn, Kiefer Sutherland, Maggie Q, Natascha McElhone.
  Készítő(k): Aditya Sood (EP), Amy B. Harris (EP), David Guggenheim (CRTR/EP), Kiefer Sutherland (EP), Mark Gordon (EP), Paul McGuigan (DIR – Pilot), Simon Kinberg (EP), Suzan Bymel (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Entertainment 360 · Genre Films · Mark Gordon Company.
  Forgatási helyszín: Toronto
 • The Jury
  Történet: a 12 Angry Men és a Serial találkozásának írják le. Egy antológiáról lesz szó, melyben egy gyilkossági bűnügyet követhetünk nyomon az esküdtek szemszögéből – láthatjuk miként változnak az álláspontjaik az ügymenete alatt, illetve miként befolyásolják őket.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Archie Panjabi, Jeremy Sisto, Eve Harlow, Adina Porter, Hina Abdullah, JD Pardo, Brandon Jay McLaren, Ben Esler, Brian Howe.
  Készítő(k): Carol Menselsohn (EP), Julie Weitz (EP), Mark Bianculli (CRTR/CO-EP), Neil Burger (DIR – Pilot), V.J. Boyd (CRTR/EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Carol Menselsohn Productions · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: Atlanta
 • Marvel’s Most Wanted
  Történet: Az Agents of SHIELD következő spinoff ötlete volna, melyben Bobbi Morse-ra (Mockingbird) és Launce Hunter-re (Nick Blood) fókuszálna a sztori.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Adrianne Palicki, Nick Blood, Delroy Lindo.
  Készítő(k): Jeffrey Bell (CRTR/EP), Jeph Loeb (EP), Paul Zbyszewski (CRTR/EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Marvel Television.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Model Woman
  Történet: a Robert Lacey-féle Eileen Ford & the the Business of Beauty című könyve szolgáltatja az alapokat, ami a ’70-es évek divatvilágába kalauzolhat el. A sztori főhőse egy ellentmondásos nő, aki férjével megalapítja az egyik legnagyobb modellügynökséget.
  Műfaj: szappanos dráma.
  Szereplő(k): Dan Byrd, Chris Mason.
  Készítő(k): Helen Childress (CRTR/EP), Richard Shepard (DIR – Pilot), Robert Lacey (BOOK), Rosalie Swedlin (EP), Scarlett Lacey (EP).
  Stúdió(k): Anonymous Content · TriStar Television.
  Forgatási helyszín: New York
 • Notorious
  Történet: egy karizmatikus jogász és egy nagyhatalmú kábel tévés producer áll a sztori középpontjában. Irányítani szeretnék a maguk szekcióját (előbbi az igazságszolgáltatást, utóbbi a médiát), valamint egymást. Provokatív pillantás az egyedi, szexi és veszélyes büntetőjog és média összjátékára.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Daniel Sunjata, Kate Jennings Grant, Aimee Teegarden, J. August Richards.
  Készítő(k): Allie Hagan (CRTR/CO-EP), Brian Gersh (EP), Jeff Kwatinetz (EP), Josh Barry (EP), Josh Berman (CRTR/EP), Kenny Meiselas (EP), Mark Geragos (EP), Michael Engler (DIR – Pilot), Wendy Walker (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · The Firm · Osprey Productions · Sony Pictures Television.
  Forgatási helyszín: Atlanta
 • Please Don’t Go
  Történet: egy kíméletlen válóperes ügyvédnőről szól a sztori, aki Dallas-ban praxizál. Magán- és munkás életébe nyerhetünk bepillantást. Élete gyökeresebben akkor kezd megváltozni, mikor érzelmileg megsebzett húga feltűnik és önpusztító viselkedés módjával felszínre hoz több családi titkot, amikről jobb, ha más nem tud.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): N/a.
  Készítő(k): Bruna Papandrea (EP), Meaghan Oppenheimer (CRTR/EP), Reese Witherspoon (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Pacific Standard.
  Forgatási helyszín: N/a
 • Presence (aka. Unlic)
  Történet: egy egykori katonanő áll a középpontjában, aki akaratán kívül is engedély nélküli magánnyomozói karrierbe kezd Los Angeles-ben.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Stephanie Sigman, Rick Gonzalez, Marcus Anderson, Colin Woodell, Felicity Huffman (vendég a pilotban).
  Készítő(k): John Ridley (CRTR/EP/DIR – Pilot), Michael McDonald (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · International Famous Players Radio Picture Corporation · Stearns Castle.
  Forgatási helyszín: Los Angeles
 • Spark
  Történet: egy alternatív világban játszódik a sztori, ahol a gáz és a szén a két legértékesebb erőforrás. Ezek hajtják az eszközök többségét. Két rivális család közötti civódásra helyeződik majd a hangsúly, illetve egy fiatal lázadó nőre, aki feltalál egy olyan dolgot, amivel könnyedén az egyik familia kerülhet a hatalomra.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Tracy Ifeachor.
  Készítő(k): Ian Sander (EP), Kim Moses (EP), Michael Cooney (CRTR/EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · Sander-Moses Productions.
  Forgatási helyszín: Prága
 • Still Star-Crossed
  Történet: Melinda Taub azonos című könyve szolgáltatja a sztori alapját, melyben egy kosztümös dráma lesz Shakespeare-féle Romeo és Júlia eseményeit követő történésekről.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): N/a.
  Készítő(k): Betsy Beers (EP), Heather Mitchell (CRTR/EP), Melinda Taub (BOOK), Michael Offer (DIR – Pilot), Michael R. Goldstein (EP), Shonda Rhimes (EP).
  Stúdió(k): ABC Studios · MrG Production Company · Shondaland Productions.
  Forgatási helyszín: Spanyolország
 • Time After Time
  Történet: Karl Alexander azonos című regénye szolgáltatja az alapját. A sztori a 19. században játszódik, ami a fiatal H.G. Wells-ről szól, aki feltalálja az időgépet. Találmányát megmutatja barátainak, akik közül az egyik maga Hasfelmetsző Jack (persze Wells ezt nem tudja!), ám mielőtt elkapná őt a rendőrség, visszautazik 1979-ben, így Wells a nyomába ered, hogy lehulljon a lepel a brutális gyilkosságok elkövetőjéről.
  Műfaj: dráma.
  Szereplő(k): Freddie Stroma, Josh Bowman.
  Készítő(k): Karl Alexander (BOOK), Kevin Williamson (CRTR/EP), Marcos Siega (DIR – Pilot).
  Stúdió(k): Outerbanks Entertainment · Warner Bros. Television.
  Forgatási helyszín: New York

Kommentáld!

Ariel Winter @ Glamour magazin

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 25, 12:07-kor a(z) cukorfalat témába.

Ariel Winter vált a Modern Family legeyecandybb karakterévé. Igaz, már „nővé válásának” folyamatára az 5. évadnál felfigyelhettek a rajongók, viszont megcsúszva a Glamour magazin is felfigyelt a Dunphy leányzóra. Csináltak róla egy fotósorozatot, ezt mutatnám meg a „tovább mögött”. Tényleg megérdemel egy pillantást, mert „jól mellre szívta magát”.

ariel-winter-by-collin-stark-for-glamour-magazine_5

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba és szinkronba zárva: Flash – A Villám

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 17, 18:15-kor a(z) hazai marketing témába.

Korábban már volt arról szó, hogy a The Flash érkezik a magyar közönség elé. A The CW jelenlegi legnépszerűbb sorozata nem az RTL Klub családhoz érkezik, hanem a Viasat3-ra. A jó hír, hogy még dupla résszel is adják, tehát hamar felhoznak minket a 2. évadra. Mutatnám a hazai plakátjait, valamint a szinkron listát.

Barry Allen (Grant Gustin) – Szabó Máté
Iris West (Candice Patton) – Szilágyi Csenge
Caitlin Snow (Danielle Panabaker) – Ruttkay Laura
Cisco Ramon  (Carlos Valdes) – Czető Roland
Dr. Harrison Wells (Tom Cavanagh) – Debreczeny Csaba
Joe West (Jesse L. Martin) – Schneider Zoltán
Eddie Thawne (Rick Cosnett) – Szatory Dávid
Captain David Singh (Patrick Sabongui) – Rajkai Zoltán
Henry Allen (John Wesley Shipp) – Rosta Sándor
Ronnie Raymond (Robbie Amell) – Márkus Sándor
Young Barry (Logan Williams) – Pál Dániel Máté
Nora Allen (Michelle Harrison) – Németh Kriszta
Oliver Queen (Stephen Amell) – Bozsó Péter
Felicity Smoak (Emily Bett Rickards) – Solecki Janka
Leonard Snart (Wentworth Miller) – Hevér Gábor

Magyar szöveg: Imri László
Szinkronrendező: Aprics László

FLASH_hirdetes_2

(A tovább mögött még egy plakát.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Rosewood – 1. évad folyt.

 
Beküldte: Kanyecc 2016 February 16, 22:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Jobb időpontra nem is időzíthettem volna a Rosewood első évadjának folytatásához készült plakátot, hiszen jövő héten kerül a Cool kínálatába a kezdetektől. Nyilván a fél éves csúszás belefér a mércébe, sőt ez nagyon jónak tekinthető. Ám érdekes, hogy az RTL Klub se az X-aktákat, se őt nem vállalta be a főműsoridejébe, helyette inkább a népszerűbb férfi kábeles adójukra szánták, holott igazán ráférne valamiféle reform a hétköznapjaikra, és a Bones-szal remek párost alkothatott volna – meglátásom szerint. Ettől még később átvehetik, csak épp újdonságról nem lesz szó.

Hazai premier jövő hét hétfőn, 19:15-től (mi ez az időpont már?); külföldi visszatérés március 2-án.

image

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats