Promóciós képeken a Preacher

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 30, 19:52-kor a(z) Promo témába.

A Hollywood Report besorolásában a legvártabb nyári újoncok között emlegetik a Preacher-t. Nem véletlenül, hiszen a méltán népszerű Garth Ennis és Steve Dillon ’90-es években piacra dobott Vertigo képregény szolgáltatja az alapjait. A sztori egy texasi lelkész követ nyomon, aki egyik napról a másikra felfedezi, hogy képes az emberek irányítására – miután tálalkozik egy Genesis-szel. Főszereplő trió egyikét tehát ő formálja meg, de kapni mellé egy ír vámpírt is, valamint egy ex-barátnőt. Ha mindez kellően kedvet csinált a premierhez, akkor már nem is javaslom az előző cikkeink megtekintését, csak az alábbi képekét.

Premier május végén, hogy pontosabb legyek 22-én.

image

(A többi fotó a tovább mögött tekinthető meg. Ne felejts el klikkelni a megosztás gombra, ha tetszenek.)

Tovább…

Kommentáld!

Banshee – 4×05 – Talpra kéne állni!

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 30, 15:46-kor a(z) Banshee témába.

Nah, ez már megint mi volt?!

Újabb hét telt el, túlvagyunk a Banshee zárásának felén. Már csak (egy, kettő) három részt kapunk, és örökbúcsúra vonul a sorozat. A negyedik etapról sok minden elmondható, csak éppen az nem, hogy felülmúlná a harmadikat. Már sose lesz olyan, mint volt hajdanán. A megfáradtságot véltem felfedezni az írógárdánál, akiknek akad sok apró jó húzása, viszont összességében maguk se tudják, miként akarják kitölteni az átívelő történet melletti űrt. A legjobb jelző a vajúdás. Nagyjából így tudnám körbeírni a 4×05-ös epizódot, ahol kaptunk több jó pillanatot, de ezek elenyésző számban vetülnek ki.

wpid-wp-1462023881552.png

A rész nézése alatt végig azon gondolkodtam, hogy vajon mi rontja el ennyire a Banshee-t? Miért nem képesek hozni azt, amit az előző évadokban? Ráfoghatnánk mindezt a költségvetés csökkentésére, hiszen a látványos akciójelenetekből vajnyi keveset kapunk, viszont mást emelnék ki: a kreatívválságot. Az írók belenyugodtak a zárásban, nem akarják összecsapni az utolsó részeit, ezért jóval kevesebb infót sűrítenek beléjük, amitől a sztori egy híg katymaty. Teljesen jogosan háborodik fel a sorozat nézője, hiszen nincs ehhez hozzászokva. Nagyon nincs. Míg az előző héten úgy éreztem elindulhat valami, megint az egyhelyben toporgás a jellemző.

Mire vártok?! Mi ez a töketlenség? – kedvem lenne számon kérni őket. Alapvetően meg is értem őket, mert aki eljutott ideáig az úgy is befejezi. Hiába a hitvány minőség, a lagymatag sztori, ilyen élményekkel könnyebb lesz végleg elengedni. Nincs igazam?

wpid-wp-1462023868266.png

Nos, ne is húzzuk tovább a szőrszálhasogatást és az elégedetlenséget. Aki látta a 4×05-öt, azt várom a tovább mögé egy spoileres átnézésre. Maguk a képek is azok lehetnek, így mindenki saját felelősségre kattintson!

Tovább…

This entry has a rating of 1.5

Kommentáld!

Plakátba zárva: Showtime Hajdú Péterrel

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 30, 11:30-kor a(z) hazai marketing témába.

A Nagy Duett (Tv2 – 4×03) – 1.505M (31.1% SHR); 18-49-ben: 512e (27.8% SHR)
Showtime Hajdú Péterrel (Tv2 – 1×01) – 856e (23.2% SHR); 18-49-ben: 280e (17.1% SHR)

A Tv2 beruházott egy esti talkshow-ra, amit stílusosan két hetente tűz képernyőre, hogy ne unjon rá a magyar nép. A műsorvezetői székben Hajdú Péter foglal helyet, aki a Frizbiben tevékenykedett előzőleg. Azt elkaszálták tavaly, ezt pedig berendelték. A sors fura fintora, hogy ezt is a Frizbi Entertainment gyártja, azaz csak a formátumban történt változás, minden más maradt. A stábban 150 fő dolgozik az adások klappul menéséért.

Nézettségileg az első adásával remekül startolt, de ez papírra volt vetve, hiszen A Nagy Duett vezette fel, ami jelenleg a legnézettebb heti tévés eseménye a magyar piacnak. A harmadik részére sikerült másfél millió fölé emelnie a teljes lakosság számát, ami 2016-os viszonylatban remeknek tekinthető. Nyilván majdnem a felét elvesztette Hajdú Péter, de a 856 ezres mutatóra egy rossz szava se lehet senkinek. A nagy kérdés, hogy mi lesz akkor, ha majd lepihen előbbi, és filmekkel kell ugyanezt produkálnia?! Várhatóan ez lejjebb fog kúszni. Meglátásom szerint simán bestagnálhat 5-600 ezer fölé.

Magát a műsort még nem láttam, de a második adásra pótolni fogom, addig a hazai kreatívját elhoztam, hátha valakinél kimaradt.

Showtime_allo_Kisalfold_Delmo_0423

Kommentáld!

Esti előzetes (3): Uncle Buck

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 21:12-kor a(z) videó témába.

Végül nyári sorozat lett az Uncle Buck-ből. Az ABC már csak egyetlen sorozattal adós, az Uncle Buck-kel, amit június 14-én hoz a keddi 21 órás timeslotba. Angolosoknak a címe onnan tűnhet ismerősnek, hogy a Belevaló papapótló című mozifilm szolgáltatja az alapjait. A sztori, egy roppant engedékeny, ám annál felelőtlenebb férfiről szól, akit testévre felfogad bébiszitternek, hogy legyen állása és lakhelye. Természetesen a család maga se az a tipikusnak mondható, ez pedig szó szerint szüli a problémás helyzeteket, amiből ritkán jön ki jól. Műfaját tekintve egykamerás, azaz mellőzték a többkamerás mivoltát. A pilot rendezéséért: Phil Traill volt a felelős, míg az írásért: Brian Bradley.

A szereplők sorában: Aalyrah Caldwell, Iman Benson, James Lesure, Mike Epps, Nia Long és Sayeed Shahidi. Mutatnám a netre került friss ajánlókat hozzá.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (2): Queen of the South

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 20:57-kor a(z) videó témába.

Az USA Network-nek nem csak ám a Mr. Robot 2. évadja érkezik nyár folyamán. Értem, hogy egy olyan etap után vagyunk, ami beszéltetteti a nézőt és várattatja vissza a következő részeit, azonban lesz nekünk egy Queen of the South-unk is, ami erős női castingot ígértet Alice Braga főszereplésével.

Nos, kanyarodjunk az elejére. A Queen of the South történetének: egyrészt Arturo Perez-Reverte azonos című regénye, másrészt a belőle készült La Reina Del Sur című telenovella szolgáltatja alapját. A sztori középpontjában: egy mexikói nő áll, akinek drogkartell csávóját megölik. Amerikába menekül, hogy új életet kezdjen, de nyilván felbőszíti a kialakult igazságtalan helyzet, ezért kitanulja a szakmát, hogy átvegye a birodalmat és megfingassa a rossz akaróit. 13 epizódot kértek belőle, várható keddre érkezik 22 órára.

A pilotját Charlotte Sieling rendezte, míg a szkriptért: Joshua John Miller és M.A. Fortin volt a felelős. A szereplők sorában: Alice mellett Adriana Barraza, Gerardo Tracena, Hemky Madera, Justina Machado és Peter Gadiot. Mutatnám hozzá a legfrissebb négy ajánlót.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (1): Freeform

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 20:44-kor a(z) videó témába.

Nagyon hangulatos csatornapromót dobott össze a Freeform, amivel kicsit a The CW stílusára hajaztak – legalábbis náluk szoktam meg ezt a fajta zenés össznép montázs megoldást, melyben feltűnnek a csatorna ikonikus színészei és színésznői. Hogy látható-e bármelyik nyáron visszatérő sorozatukhoz, vagy éppen akkor debütálóhoz új jelenetsor, azt megtartom a szemfüles rajongóknak, viszont engem sikerült levenniük a lábamról. Csak jól indulhat az estétek, bátran nézzétek meg, mindössze egyetlen egy perc.


Kommentáld!

Promóciós képeken a Wayward Pines 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 20:11-kor a(z) Promo témába.

Szó szerint ropognak a képek, annyira frissek. Néhány órája kerültek ki az EW.com oldalára, és ha már a Fox is beállt a sorba a misztikus nyári sorozat indításában (a CBS indította el a lavinát az Under the Dome-mal országos fronton!), akkor éltessük a műfajt. Az első évadját event jellegű minisorozatnak szánták, hiszen a könyvet feldolgozza teljes egészében a 13 epizód, viszont a siker hatására a visszakozás meg volt tiltva az írógárdának. Nyilván ezt egyesek nem díjazták, melynek meg is lett az eredménye. (Értsd: Chad Hodge nem vesz részt folytatásban!) A 2. széria új showrunnert kapott, Mark Friedman-t, aki a Forgotten és a Believe duónál nyújtott munkájáról adhat némi tám alapot, hogy megfelelő-e a kinevezése a pozícióra.

Szerintem ezt tartsuk meg az évad kezdésre. Május 25-én startol újabb 10 epizóddal. M. Night Shyamalan pedig nem hiányozhat az exec. producerek sorából. Szóval nyugi, mielőtt még valaki rákérdezne, miért nincs megemlítve.

WaywardPines-S2-cast-001
Balról jobbra: Nimrat Kaur, Josh Helman, Jason Patric, Djimon Hounsou, Jason Higgins, Kacey Rohl és Tom Stevens.

(A tovább mögött folytatódik a galéria.)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 19:43-kor a(z) Hírek témába.

 • Az M5 nevű legújabb közszolgálati tévéről faggatott az [origo]. Szeptember 17-én startol, mely délelőtt ismeretterjesztő, délután oktatási műsorokat kap.
 • Nicki Micheaux és Dorian Missick visszatérő szereplője lesz a TNT-féle Animal Kingdom-ban.
 • Lucien Laviscount csatlakozik az ABC-féle Still Star-Crossed című pilotöletbe, ahol Romeo karakterét formálja meg.
 • A Famous nemrég kapta meg az egyenes ágú sorozat berendelését, ki is tűzte a premierjét június 12-re a Fox, azonban a szereposztás tekintetében akadtak gondok, ami miatt el lesz csúsztatva a startja. Tehát nem a fenti dátumkor indulhat, de a projekt maga él! 10 részt mindenképp kapni fogunk, csak az a kérdés, mikor?
 • Az amerikai sugárzását a Motive-nak az USA vásárolta meg. A 3×05-ös részt vasárnap 22 órára pakolta át a megszokott péntek 22 óra helyett.
 • Az NBC elkaszálta az Undateable-t a 3. évadot követően. (A 3. évadja 2.746 milliót hozott átlagban a teljes lakosság körében, míg 0.78-as demót a 18-49 éveseknél. A döntés okát simán megértem, hiszen az előző etaphoz képest 43%-ot csökkent nézettségileg.)
 • Ősszel, 14 résszel startolhat az America’s Next Top Model következő évadja a VH1-en.
 • Június 1-jén tér vissza a Brother vs Brother 4. évadja a HDTV műsorára.
 • Paula Jai Parker beugrik a Ray Donovan 4. etapjába.
 • A Crackle folytatja a SuperMansion című animációs sorozatát, melynek 2. évadját kérte be a napokban. Valószínűleg megint csak 13 részt kapunk.
 • A National Geographic berendelte egy új sorozatot, ami valójában antológia lesz. Minden évadja egy „feltaláló ész” életére fog fókuszálni. A címe talán innen jött, ami a Genius lett. A pilotját Ron Haward rendezi, míg Noah Pink írja. Az 1. etapja Albert Einstein-re fog fókuszálni, amihez alapul fog szolgálni Walter Isaacson-nak az Einstein: His Life and Universe című könyve. Tovább készítők között: Brain Grazer, Francie Calfo, Anna Culp, Sam Sokolow és Jeff Cooney. A történetből mindent, amit kell az atom feltalálójáról tudni, elénk fog tárni. Várható premierje: 2017 tavasza. Világpremierben érkezik, 171 országba, 45 nyelven. Forgatás: Párizsban nyáron.
 • 8 sorozat, amik nyáron érkeznek és legnagyobb várós faktort vonják maguk mögött.
 • Ők volnának a tévés A-listás emberkéi.
 • Az Amazon lehet az otthona Michel Faber által írt 2014-es könyvadoptációjának, a The Book of Strange New Things-nek, ami a Strange New Things munkacímen fut jelenleg. Az ötlet írója: Matt Charman lesz, a rendezésre: Kevin MacDonald-ot bízták meg. A sztori egy angol lelkészt követ nyomon, aki élete útjára indul az univerzumban – ezzel eltávolodva feleségétől. Sci-fi ötletről beszélünk.
 • A Netflix és a BBC összeállt egy minisorozatra, melynek alapjául Richard Adams-féle Watership Down (Gesztenye, a honalapító) c. klasszikus regény szolgál. 1978-ban film is készült róla. Az ötletbe olyan szinkronhangok tűnnek fel, mint James McAvoy, John Boyega, Nicholas Hoult, Gemma Arterton vagy Ben Kingsley.
 • Kathryn Kates csatlakozott főszereplőnek a Feed the Beast című AMC-s sorozatötletbe.
 • Van néhány címünk: Family AffairGrey’s Anatomy 12×24;
 • Július 1-jén tér vissza a következő évadja a Dark Matter-nek és a Killjoys-nak.
 • Joel Fields tweelt egyet, amiből arra lehet következtetni, hogy a The Americans megkaphatta az 5. évados berendelését.
 • Scott Subiono és Ian Reed Kesler beugrik a Rush Hour 1×07-es részébe.
 • Nem feledni, Michael Weatherly az NCIS 13×24-es epizódjában búcsúzik a sorozattól, ahol vendégszerepelni fog Robert Wagner és Sarah Clarke.
 • Alex Ball és Cesili Williams megy a The Odd Couple 2×10-be.
 • Nick Toth, Carol Avery és Fayelyn Bilodeau beugrik a Mom 3×22-be.
 • 40 perces interjút készített Joe Henderson-nal, a Lucifer showrunner-ével az AfterBuzzTV. Mindenképpen ajánlom figyelmé annak, aki megnézte az első etapját.
 • Június 20-án startol a LEGO Star Wars: The Freemaker Adventures 1. évadja a Disney XD műsorán.
 • Május 15-én tér vissza újabb 5 résszel az Undercover Boss 7. évadja. Fura üzemmódba kerül leadásra, ugyanis 15-én 21 órára kerül, 20-án (péntek) 20 órára, 22-én 21 órára (dupla), 29-én 20 órára.

Kommentáld!

Kékborításban a Trónok harca 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 18:53-kor a(z) Magyar DVD témába.

A Trónok harca 1. évadjának Blu-ray megjelenése április 13-ról eltolódott bizonytalan időre. A minap megkerestem a kiadót, aki megnyugtatta az olvasótáborunkat arról, hogy egyes online oldalakon már kapható a kiadás. Nyilván körműkre néztem: Valóban így van-e, vagy csak mondtak valamit? Valóban kitűzték módosult a megjelenés dátuma, de egyelőre még csak a „rendelhető” státuszt emlegethető, mivel május 4-től lesz kapható legkorábban az HBO jelenlegi legnézettebb sorozatának kezdő felvonása kék borításban! (Ha valaki találkozott korábbi dátummal, az nyugodtan hazudtoljon meg kommentek formájában linkkel bizonyítva igazát.)

A jó hír, hogy amit korábban leírtam az változatlan, azaz a magyar hang csak sztereó; viszont az angolból a lehető legjobbat, a DTS-HD MA 5.1-et kapjuk – jelentsen ez bármit egy hozzá nem értőnek!, ami akár oroszban is élvezhetünk. A hazai feliratról se feledkeztek el. Lesz bőven extra a kiadáson, ennek listáját újra mutatnám:

Blu-ray Útmutató  WesteroshozAz első évadban szereplő nemesi házak és helyek interaktív összefoglalója Plusz 24 exkluzív történet a Hét Királyságról a sorozat karaktereinek előadásában.
Egy epizód anatómiájaRészletes betekintés Az aranykorona című epizódhoz vezető erőfeszítésekkel teli, kreatív folyamatba.
Útmutató a látottakhozAz epizódok megtekintéseközben fedezz fel háttér-információkat a képernyőn feltűnő karakterekről, helyszínekről és fontosabb eseményekről.
Előzetesek és összefoglalók
Rejtett sárkánytojásokTaláld meg a rejtett sárkánytojásokat, hogy további eddig még nem látott tartalomhoz juss!
Így készült a Trónok harcaExkluzív 30 perces werkfilm, benne eddig még soha nem látott felvételekkel a fogtasáról, valamint a szereplőkkel és az alkotókkal készült interjúkkal.
Éjjeli őrség Részletes betekintés azon férfiak ősi rendjébe, akik a 210 méter magad jégből készült Falat védik.
A főcím létrehozásaBepillantás a Trónok harca Emmy-díjas főcímének létrehozásába.
A könyvtől a képernyőigDavid Benioff és D.B.Weiss executive producerek, valamint George R.R. Martin író a regény adaptálásának nehézségeiről mesélnek.
7 audiokommentár a szereplőkkel és a stábtagokkal.
A Dothraki nyelv létrehozása.
Karakterakták.

Ára: 14.990 Ft, amit egyes helyeken különféle akciókkal lejjebb lehet tornászni 13-14 ezer Ft-ra.

tronok-harca-1-evad-blu-ray_1_1

Kommentáld!

Emlékeztető: Amerikai mesterszakács 6. évad | Amerikai Horror Story: Hotel 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 April 29, 16:35-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 17:40-tól a Viasat3 műsorán: MasterChef USA – 6×01.
Ma. 22:00-tól a Viasat6 műsorán: American Horror Story: Hotel – 5×01.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats