Plakátba zárva: The Exorcist

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 29, 12:47-kor a(z) 2016/17 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A kételkedőknek a Fox marketingosztálya összedobott egy sokkal hatásosabb plakátot a The Exorcist-hoz. Tényleg sokkal hatásosabb! Első pillantásra azt hittem, hogy egy jóféle horrorfilm érkezik a közeljövőben, aztán olvastam a címet és elkezdtem magamban átértékelni, hogy talán még se lesz annyira rossz a tévés Ördögűző, mint az oly sok külföldi oldal felvezette. Részemről egy fokkal várósabb lesz az ősz legkétesélyesebb ötlete.

„There is a fate worse than death.”

exo_s1_attic_ka_f42

Kommentáld!

Comic Con-előzetes (5): Arrow – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 28, 10:21-kor a(z) videó témába.

A DC-univerzum legidősebb tagja az Arrow, ami szép rajongói táborral büszkélkedik hazai fronton. Annak idején az RTL Klub-on start, majd a Cool vette át, mivel már nem tudta hozni azokat a mutatókat, amik a pénteki timeslot megkövetelt. Amerikában a sikere noha már kevésbé töretlen, mégis a legnézettebb The CW sorozatok között kap helyet, amivel diktálhatja a tempót. Jelenleg a szuperhősös ötletek fénykorukat élik – mint kb. 6-7 évvel ezelőtt vámpírosok és boszorkányosok. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz a következő trend, ami váltásban érkezik. Mutatnám a hosszú előzetest hozzá.


Kommentáld!

Comic Con-előzetes (4): Gotham – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 27, 19:30-kor a(z) videó témába.

Imádom a DC-világát, ez talán lassan köztudott tény. Ha a Marvel és közte kellene választanom, akkor egyértelműen rávágnám a helyes választ. Ami viszont érdekes, hogy hiába a kedvenc karakterem Batman és hozzákapcsolódók szuperhősök, valamint ellenségeik, mégsem tartom szinten a Gotham-et, ami megérdemelné. Az okát az egésznek talán az szolgáltatja, hogy nem Batman-re fókuszál a sztori, hanem a kis srácra, akiből majd később a város gonoszainak kisöprője lesz. Feltűnnek a rosszfiúk, ezt még bevenné a gyomrom, de még se azt látom viszont, mint mondjuk A sötét lovag-trilógiánál. Nah, ha ezt a nézetem valamikor sikerül félre sepreni, biztosan rácuppanok a sorozatra, addig viszont maradnak az ajánlók.


Kommentáld!

Comic Con-előzetes (3): Marvel’s Agents of SHIELD – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 27, 16:44-kor a(z) videó témába.

Nem sok sorozat képes a 3. évadjára megújulni, a Marvel’s Agents of SHIELD-nek sikerült. Sose voltam nézője, mégis többször felkeltette a pozitív visszhangja a vágyat benne, hogy talán el kellene engednem a Marvel iránti ellenszenvemet, és átadni magamat a „jónak”. A negyedik évadnak is lesz szépsége, mint pl.: jön Ghost Rider, ami a Comic Con ideje alatt vált hivatalossá. A napokban felkerült két rövidebb ajánló is a netre. Ezeket mutatnám a folytatásban. Idehaza legjobb tudomásom szerint az első 2 etapja volt terítéken.


Tovább…

Kommentáld!

Comic Con-előzetes (2): Once Upon a Time – 6. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 27, 16:04-kor a(z) videó témába.

Nem hittem volna, hogy a Once Upon a Time ennyi epizódot sajtol ki magából. Nyilván kellett az ABC és a Disney jó szíve is hozzá, mert alapvetően csak egy erős középpályásról beszélhetünk személyében. Az előző idényéhez képest 33%-ot zuhant a nézettsége, ami sok, nála már csak a How to Get Away with Murder produkált súlyosabb csökkenést a túlélők közül. A csatorna marketingosztálya felkészült a 2016-os Comic Con-ra, ahol az alábbi előzetessel próbál új és kihullott régi nézőkre szert tenni. Mai hír, hogy Karen David (Galavant) csatlakozott az új etap szereplői közé.


Kommentáld!

Comic Con-előzetes (1): DC’s Legends of Tomorrow – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 27, 14:26-kor a(z) videó témába.

Ma túlzásokba fogok esni, mert az elmúlt héten rengeteg előzetes látott napvilágot a Comic Con-nak köszönhetően, melyekből mazsolázgatok a napfolyamán. A sort a The CW legfiatalabb DC-univerzumos ötletével kezdeném meg, a Legends of Tomorrow-val, ami egyfajta besegítője a The Flash-nek és az Arrow-nak. Karakterei jópofák, ha elkel a segítség; viszont azt érzem, hogy nélkülük is működne az univerzum. Nem csoda, hogy a főhőseik többsége szabadátjárást kap; de az se, hogy a Prison Break két főszereplője itt is és ott is ténykedhet. Nézzük, milyen ajánlót dobtak össze. Mellesleg, már megint ott a címben a Tomorrow. Nagyon szeretik a CW címadók.


Kommentáld!

Plakátba zárva: The Exorcist

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 26, 16:30-kor a(z) 2016/17 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

Az ősz legkétesélyesebb projektjét szállítja a Fox a The Exorcist személyében. Hiába a remek filmes és könyves háttér támogatás, mégis megosztja a közönséget. Nehéz a koncepciót tévés formátumba képzelni. Példaként az Outcast-ot hoznam fel, ami egy erős kezdést követően kipukkadt… az 5-6. részre kreatívválság ütötte fel fejét, melynek okán már csak a Preacher rúghat labdában a mezőnyben. Nos, sok fog múlni a két főhős pap jellemén, azon pedig még több, hogy a Fox mennyi szabadkezet ad az íróknak, hogy valóban azt vihessék képernyőre, amit megillet egy ilyen ötlet. Ergo, minél kevesebb korlátba ütközzenek. Az ajánlói alapján a kételkedésünk felesleges aggodalomnak tűnhet, de basszus, ilyenkor az Outcast ugrik be rögtön, ami elment óázist keresni a sivatagba.

“Every soul is battlefield.”

Kommentáld!

Plakátba zárva: Scream Queens – 2. évad 

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 25, 21:41-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ez a poszter, valami rohadt jól lett..! 

Már csak ennyiért megérdemelte a Scream Queens a folytatás jogát. A Fox a romló és alacsony nézettség hátrányára se állt el a 2. etaptól, talán azért, mert FX-esen gondolkodnak. Ott ugye az American Horror Story lovagolja meg a hasonszőrű műfajtárs szerepkörét, ami az antológa jelleggel vonzza vissza a nézőket évről évre, illetve ad egy új esélyt azoknak, akik az előzőből kiabrandultak vagy éppen kimaradtak. Azon is elgondolkdohatna a csatorna, hogy mennyire jó ötlet az őszi idényben a mélyvízbe dobni, hiszen az uborkaszezonban (nincs is már ilyen!) kapósabbak az ilyen produkciók, főleg ha tippelősdit akarnak játszatni. Emlékeztek a The River-re vagy a Harper’s Island-re? Mennyire jól feltöltötték az átmeneti időszakot. Mindegyikre tisztán emlékszem, nehezebben vesznek el a sűrűségben.
A második etap szeptemberben folytatódik. A sztori három évet ugrik az időben. Egyelőre ennyit lehet tudni.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 25, 9:49-kor a(z) Hírek témába.

 • Zajlik a Comic Con, vannak panel felvételek, mutatnám mikhez: a The Flashhez, a Sherlock-hoz, a Star Trek: Discovery-hez, a Wynonna Earp-höz (1234), a Supergirl-höz (12), az American Gods-hoz, a The Vampire Diaries-hez (12), az Orphan Black-hez, a Fear the Walking Dead-hez, a The Walking Dead-hez, a Game of Thrones-hoz, a The 100-hoz, az Agents of SHIELD-hez, a Dark Matter-höz, a Luke Cage–hez, a Punisher-höz, a Bones-hoz, a Teen Wolf-hoz és a Scorpion-hoz.
 • Claire Forlani vissza fog térni a Hawaii Five-0 7. évadjába.
 • Logan Browning és Brandon P Bell főszereplőként csatlakozott a Netflix-féle Dear White People című komédiába. A 10 részes produkció készítője Justin Simien lesz, aki a 2014-es azonos című filmet veszi alapul. A sztori: színesbőrű diákokról szól, akik megpróbálnak boldogulni egy Ivy League főiskolán, ahol javában fehérek vannak – nyilván a faji feszültség jeleni majd az első számú problémaforrást.
 • Nem csak azt lehet tudni a Star Trek folytatásáról, hogy a Discovery alcímet kapta, hanem azt is, hogy a U.S.S. Discovery névre hallgat az űrhajó, amin utazik a legénység.
 • Emily Deschanel rendezi a Bones 12. évadnyitóját.
 • Daniel Cerone, a Constantine egykori showrunner-je twitteren helyre tette azokat a pletykákat, miszerint a sorozat 2. évadja visszatérhet a The CW-re vagy a CW Seed-re. Információja alapján nincs ilyenről szó.
 • A truTV berendelte az Impractical Jokers 6. évadját, ami 26 résszel fog visszatérni 2017 első felében.
 • Megerősítették a Comic Con-on, hogy a felélesztett Mystery Science Theater 3000 a Netflix berkein belül talált új otthonra. Természetesen Joel Hodgson marad a készítők között. Új színészként feltűnik: Patton Oswalt, Jonah Ray, Felicia Day, Hampton Yount és Baron Vaughn. A visszatéréséhez részben a Kickstarteren futatott kampány is segített.
 • Robert Aguirre-Sacasa az alábbit mondta a Riverdale-ről a Comic Con-on: „The series will be like a „teenage Twin Peaks”.” – Mit szóltok hozzá? Várjuk a The CW jövő évi újoncát?
 • Decemberben térhez vissza új részekkel a VH1 Divas, ami 4 éve hiátusban van.
 • Szeptember 14-én folytatódik a South Park a 20. évaddal. – A 19. etap DVD-n és Blu-ray-en augusztus 16-tól lesz kaphat odakinn.
 • Szeptember 27-én érkezik a Drunk History 4. évadja a Comedy Central műsorára.
 • Az előző évadjához hasonlóan, a Teen Wolf 6. szezonja – ami egyben a sorozatzáró lesz – szintén 20 epizódot ölel fel. Ennek értelmében a záróepizód a 100. lesz. A start 2017-nél előbb nem várható.
 • Felkerült a Hulu kínálatába a Criminal Justice 1-2. évadja.
 • A Black Sails 4. és egyben utolsó évadja 10 részes lesz. 2017-ben folytatódik.
 • Szeptember 6-án startol az OWN-en a Queen Sugar 1. évadja, ami 13 részes lesz. A slusszpoén, hogy az 1×02-es rész 7-én lesz, ugyanis az állandó napja és timeslotja: az szerda 22 óra. Ergo, a start hetén dupla részt kapunk.
 • Augusztus 1-jén folytatódik a We Bare Bears 2. évadjának második fele a Cartoon Network-ön.
 • Szeptember 6-án jön a From Dusk Till Dawn: The Series 3. évadja az El Rey Network-re. Ismét 10 új résszel készültek a készítők.
 • Augusztus 25-én startol a RuPaul’s All Stars Drag Race 2. évadja.

Kommentáld!

Délutáni előzetes (4): The Flash – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 July 24, 17:48-kor a(z) videó témába.

A jelenlegi legnagyobb népszerűség DC-sorozat kétségtelenül a The Flash. Hiába nézik többet a Gotham-et a Fox-on, mégis többet beszélnek a Villámról, amelynek második évadjának premierje javában zajlik idehaza. Ha jól számolom, akkor a külföldi új etapos startra szinten leszünk; sőt, lesz holtidőnk is. Ezzel is arra akarlak Titeket, no meg magamat inspirálni, hogy álljunk mihamarabb neki a felhozatalának, ha még nem tartanánk ott, mert a most következő ajánló se cáfol rá arra, hogy rossz döntést hoznánk. Mutatnám: októbertől mire számítsunk!


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats