Délelőtti előzetes (3): Stan Against Evil

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 31, 11:50-kor a(z) videó témába.

Tegnapelőtt már megmutattam a Stan Against Evil-ről egy elborult plakátot, de úgy gondoltam, hogy megérdemel az IFC legfrissebb ötlete két előzetest is. A főszereplőben: John C. McGinley és Janet Varney – előbbi egyébként exec. producerként foglal helyet a szereplőgárdában. A sztori középpontjában: egy nyugdíjba küldött serif áll, kinek a helyére egy nőt pakolnak, ami némi nézeteltérést eredményez. Aztán rádöbbennek, hogy szükségük van egymás segítségére, ugyanis a város egy boszorkányégetés helyszínére épült, melynek következtében erős a démoni jelenlét. Mindkettőjük célja a lények felszámolása, illetve a béke fenntartása. Mutatnám azokat az ajánlókat, premier holnapután.


Tovább…

Kommentáld!

Délelőtti előzetes (2): The Mick

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 31, 11:16-kor a(z) videó témába.

Hogy tetszett a Son of Zorn? Alapvetően nem teljesített rosszul a Fox legújabb hibrid ötlete, hiszen 3.693 milliós jelenlegi átlagával a csatorna házon belüli teljes lakosságos tabelláján az 5. helyet foglalja el, míg 18-49 évesek között az 1.55-ös demóátlagával a negyediket – utóbbinál megelőzi a Family Guy-t is. Nyilván csak egy komédiát hozott, a másik kettőt midseason-re tartogatta. Az egyik ilyen a The Mick, ami fish-out-of-water sztorit ígértet, melyben egy szélhámos anya lelép a férjével, mivel az FBI éppen üldözőbe veszi őket, így a nővér megörökli a gyermekeket, akik kicsit el lettek kényeztetve. Mutatnám a legfrissebb ajánlót, amivel cseppet se hozták meg a kedvem hozzá.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes (1): 24: Legacy

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 31, 11:03-kor a(z) videó témába.

A Fox talán legvárósabb reboot-ja érkezik midseasonban, ami azért lesz másabb, mint az elődök, mivel a középpontjában nem Jack Bauer áll, hanem egy fiatal fekete srác, aki hasonló szerepkörbe kerül. A készítők megpróbálkoznak azzal, hogy Kiefer Sutherland-et mellőzik a szériából, és valami hasonlót tesznek le az asztalra. Minőségben, akciódússágban és megvalósításban ugyanazt ígérik. A májusban netre került kedvcsináló alapján hiszek nekik, mert valóban jónak tűnik, sőt az epizódszámmal sincsenek elszállva. Miniévadot kapunk, ami jobban működik mostanság az ilyen koncepcióknál. Lássuk, milyen ajánlót dobott a népnek a csatorna.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Stan Against Evil

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 29, 14:57-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nyakunkon a Halloween, az IFC pedig úgy érezte, hogy erre az időszakra remekül fog festeni a kínálatukban a Stan Against Evil címre hallgató horrorkomédia. A kiskábeles csatorna még februárban kérte be sorozatnak Dana Gould ötletét, melyben egy nyugalmazott kisvárosi seriffet ismerhetünk meg, akinek a helyére egy nő kerül. Nyilván az elején ez némi konfliktus eredményez, de hamar rá kell döbbenniük, hogy közösek az érdekeik, ugyanis fel kell venniük a harcot a démonok ellen, amik városuk életét próbálják szétszedni. (Alapja mindennek az, hogy a 17. században boszorkányokat égettek itt.)

A szereplők sorban: John C. McGinley (Scrubs) és Janet Varney (You’re the Worst). További készítők között: Frank Scherma, John C. McGinley, Justin Wilkes és Tom Lassally. A premierjét november 2-án kapjuk meg. Már csak az a kérdésem, hogy lesz-e olyan őrülten jó, mint az Ash vs Evil Dead? Plakátja alapján van annyira elborult.

stan-against-evil-poster

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 27, 18:16-kor a(z) Hírek témába.

 • Novemberben folytatódik a Spektrum műsorán a Brutális fizika a 2. évaddal.
 • A CTV bekérte a Saving Hope 5. évadját – illetve ezzel párhuzamosan el is kaszálta, nem kér többet belőle. 18 epizódot kapunk utolsó körben, amit 2017 közepe felé helye a csatorna képernyőre.
 • Andy Serkis közreműködésével, illetve Erin Karpluk és Tahmoh Penikett szereplésével bekértek egy websorozatot The Riftworld Chronicles címmel. Az Imaginarius Studios végezné a gyártását. A 8 részes sztori középpontjában: egy bizonyos Alar, aki dimenziók között utazik, ám egyik utazása során a Földre kerül, ahonnan nem tud elmenni. Jonathan Williams lesz a felelős a rendezésért. A forgatásnak Torontó szolgáltat helyszínt.
 • Stana Katic főszereplésével készít sorozatot az AXN, ami az Absentia címet hordozza. A krimi thriller középpontjában egy FBI-os nő lesz, aki egy bostoni sorozatgyilkos nyomába ered, ám egyszer csak eltűnik. Mindenki azt hiszi meghalt, ám 6 évvel később egy kunyhóban találnak rá, 6 évnyi emlék kimaradással. Azóta férje újraházasodott, gyermekeit más neveli, illetve egy újabb sorozatgyilkosság csapja fel a fejét a városban. 2017-re tehet a világpremierje. Matt Cirulnick és Gaia Viola lesz a felelős a szkriptért.
 • Már közel jár ahhoz a Fox, hogy zöld utat adhasson a The X-Files 11. évadjának. A végső döntés heteken belül megszülethet. Egyes pletyka források szerint 8-10 epizódos lehet a következő etap, de inkább a 10 részt emlegetik legtöbb helyen.
 • A TVLand-es Teachers-nek a briteknél a Comedy Central szolgáltat otthont.
 • Patti LuPone vendégszereplője lesz a Crazy Ex-Girlfriend-nek.
 • Michael Nyqvist, Nazanion Boniadi és Nicholas Pinnock főszereplőként csatlakozott a Starz-féle Counterpart című ötletbe. Justin Marks írásával, és Morten Tyldum rendezésével futna a projekt, aminek J.K. Simmons lesz a főszereplője. Kém thrillert képzeljünk el, melyben egy alacsonyabb beosztásban dolgozó ENSZ-ügynök felfedezi, hogy munkáltatója egy átjárót őriz egy párhuzamos világba. Természetesen főhősünkből kettőt kapunk, ugyanis az alternatív énjét is Simmons formálja meg, s ezáltal több témakört végigjárhatnak az írók, ami filozófiai kérdéseket vet fel.
 • Allison Scagliotti vendégszereplője lesz a The Vampire Diaries 8×02-es részének.
 • A BBC Three berendelte sorozatnak a Sexy Murder című szatirikus krimi paródiát. A 6 részes ötlet a Making a Muderer, a The Jinx és a Serial című produkciókat veszi alapul, és figurázza ki az ott láthatókat. Készítők sorában: Céin McGillicuddy, Andy Kinnear & Céin McGillicuddy.
 • Matthew Weiner, a Mad Men egykori készítőjének új ötletéért az Amazon fizette a legtöbbet, 70 millió dollárt, így náluk landolt a projekt, amiről vajnyi keveset lehet tudni. Azt viszont igen, hogy 8 részt kapunk, illetve 6 csatorna szállt ringbe, hogy megkaparintsa a The Weinstein Company legújabb produkcióját.
 • 2017. január 1-jén debütál a Sherlock 4. évada.
 • Bryan Fuller távozott a Star Trek: Discovery showrunner-i pozíciójából. Az oka, mivel több sorozatot visz, nincs mindenre ideje. Helyére: Aaron Harberts és Gretchen Berg kerül. A produkcióból egyébként nem száll ki.
 • Jim Howick, Samuel Anderson és Mary McCormack csatlakozott a Channel 4-féle Loaded című ötletbe. Az alapjául az izraeli Mesudarim című sorozat szolgál. 8 részt kértek belőle, az első 3 részét Ian Fitzgibbon rendezi. További szereplők között: Nick  Helm és Mary McCormack. A története: 4 jóbarátról szól, akik eladják videójátékos cégüket és multimilliomossá válnak ezzel. A szkriptért: Jon Brown a felelős. (Az eredeti ötlet 2007-ben debütált, két évadot élt.)
 • John Glenn és Justin Lin duótól az NBC bekért egy put pilotot Evidence Room címmel. Bűnügyi dráma lehet, ami a rendőrség azon helységére fókuszál, ami a lefoglalt bizonyítékok tárolására van fenntartva. Lényegében: a bizonyítékok szolgáltatnák a mozgató rugóját a heti sztoriknak.
 • Julia Gerner főszereplője lesz a Netflix-es Ozark című sorozatnak.
 • Sadiq Khan (The Mayor Of London), Harry Enfield, Niky Wardley, Ricky Grover, Lynda Baron és Baroness Warsi vendégeskedni fog a Citizen Khan 5. évadjában.
 • Live+7-es adatokból szeretnék némi érdekességet mutatni az arra kíváncsiaknak. A negyedik sorozatos héten (október 17-23) a 18-49 éves nézők körében a legnagyobb növekedést: a The Big Bang Theory hozta 2.0-val, majd a Designated Survivor és a This is Us követte 1.9-cel. (Ekkora demóval nőtt az alap demója.) A teljes lakosságnál is ugyanez a három sorozat végzet a TOP3-ban, csak ott a Designated Survivor nyert 6.899 milliónyi plusszal, majd a TBBT követte 5.279 millióval és a This is Us 4.945 millióval.
 • Alan Metoski vendégszereplője lesz a The Exorcist 1×08-nak.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 26, 13:05-kor a(z) Hírek témába.

 • Matt Oberg vendégszerepelni fog a The Real O’Neals 2×04-ben.
 • Torrey DeVitto visszatér a Pretty Little Liars 7. évadjának második felébe. A színésznőt utoljára a 6×17-es epizódban láthattuk február folyamán.
 • Nem szeretnék spoileres infókat elhinteni az American Horror Story 7. és várhatóan 8. évadjáról, ezért csak az klikkeljen a linkre, aki szeret minden tudni. A TVLine. egy szaftos infóadagot szedett ki a készítőből, pl.: azt, hogy Taissa Farmiga és Finn Wittrock vissza fog térni – de egyelőre nincs arról infó, milyen szerepkörben.
 • Jane Moloney visszatérőként tűnik fel az American Crime 3. szériájában.
 • Cleo Anthony csatlakozott a She’s Gotta Have It című Netflix produkcióba, amit még szeptemberben rendeltek be. 10 epizódot kapunk. Spike Lee által megálmodott 1986-os filmje adja az alapjait. A sztoriban: egy huszonéves brooklyn-i művészlányt ismerhetünk meg, illetve életét, amit a munkája, a baráti és a szerelmi köre tölt ki. A produkció különlegessége, hogy minden epizódját Lee fogja írni és rendezni.
 • Neal Baer és Cathyrn Humphris készítésével a Fox bekért egy pilot ötletet, ami egyelőre címnélkül fut. A történet középpontjában: egy újonnan összeállított FBI-os csapat, melyben egy kiváló zsaru, egy szociális média szakértő, egy pszichológus és egy keményen dolgozó ügyvéd áll. Ők utaznak az országban, hogy megoldják a különféle ügyeket. Neal lesz a showrunner-je a produkciónak, előzőleg a Law & Order: SVU-ban ténykedett.
 • Elizabeth Laime népszerű podcastjának alapját rendelte be sorozatnak a CBS, ami a Totally Laime nevet viseli. További produkciók: Willie Mercer és J.B. Roberts.
 • Van néhány címünk: Who are you?Arrow 5×10;
 • Shay Ali és Lance Lim vendégszerepelni fog a Speechless 1×06-os részében.
 • Jeff Meacham a blackish 3×06-os epizódjába ugrik be.
 • Az AMC berendelte a The Walking Dead 8. évadját. Ennek értelmében a magyar Fox-ra is érkezni fog jövő ősszel a folytatás, közvetlenül az amerikai premierrel egyidőben felirattal, míg hétfő este szinkronnal.
 • A Freeform bekérte a Young & Hungry 5. etapját. Minderről tweetben számolt be a rajongóknak.
 • Az ABC visszavett a Notorious 13 epizódos berendeléséből 3 részt. Természetesen ez nem jelent kaszát, mindössze azt, hogy első körben csak 10 részt kapnak a nézők, ha útközben nem pótolják vissza. Erre kevés esélyt látok, inkább egy 2. évados bekérést szerezhet útközben, ritka az, hogy visszavételt módosít egy csatorna.
 • November 6-án érkezik világpremierrel a Frontier, melynek 2. etapját berendelte a Discovery Canada. Az új etapba visszatér: Landon Liboiron, Alun Armstrong, Zoe Boyle, Allan Hawco, Jessica Matten és Shawn Doyle. A forgatási helyszínek között: St. John, Cape Breton, Cornwall és Ottawa – azaz nemzetközi megvalósítással zajlik.
 • Megkezdődött az Oprhan Black 5. évadjának forgatása a napokban Torontóban. A sorozat 2017 tavaszán térhet vissza. 10 epizódot kapunk.
 • Jackson Rathbone visszatérő szereplője lesz a The Last Ship 4. évadjának.
 • Elyse Levesque, Andrew Moodie és Simu Liu csatlakozott az Orphan Black 5. etapjába.
 • Cary Elwes vendégszerepelni fog a Life in Pieces jelenlegi szezonjába.
 • Lauren Ambrose főszerepet vállalt a TNT-féle Monsters of God-ba. Tudjátok, ez az a projekt, ami Rod Lurie neve alatt fut és a Comanche háború idején játszódik két katonáról, akik megpróbálják a saját egységükben tartani a lelket. Mindez az 1867-es években játszódna. Korábban a Starz szolgált otthont számára, azonban ők dobták a projektet.
 • Újabb szereplőkkel bővült a Marvel’s The Punisher. Most Michael Nathanson, Paul Schulze és Jaime Ray Newman csatlakozott.
 • A Machinima fel akarja éleszteni a Knight Rider-t. Justin Lin-nel szeretnének együttműködni, hogy 2017-ben digitális sorozatként műsorra tűzhessék.
 • Dareen Mann visszatérőként tűnik fel a TNT-féle Let the Right One In-ben.
 • David Lyons és Beau Knapp szerepet vállalt a Netflix-féle Seven Seconds-be. A készítője Veena Sud (The Killing) lesz. Az alapját a 2013-as orosz The Major (Майор) című mozifilm alapozza meg. (Előzetes hozzá.)

Kommentáld!

A konyhafőnök – 4. évad előfutamairól

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 24, 17:05-kor a(z) reality témába.

Este folyamán kezdődik A konyhafőnök 4. évadjának középdöntős részei. Az elmúlt 4 hétben megismerkedhettünk egy sornyi versenyzővel. Úgy gondoltam, hogy mivel nagyon a szívemhez nőtt az egyetlen és egyben a legjobb magyar főzős vetélkedő, így megemlékezem az eddig történésekről, hátha másnak is kedvet csinálok. Fel se tudnék sorolni olyan hazai produkciót – hazudsz! Heti Hetes! –, amit próbálok szinten tartani. Hétköznaponta egy-egy epizódot szállítanak, így heti 5 rész azért 5 órát mégis elvesz az ember életéből. A kérdés, hogy tud-e egy magyar reality olyan kikapcsolódást nyújtani, amitől ez az elvesztett időszak egyáltalán nem bosszantó, helyette kifizetődő és felüdítő? A konyhafőnök simán hoz ilyet számomra!

a-konyhafonok-s04e13-hdtv-x264-hun-ufo-mkv_002681099

A részek és a hetek múlásával egyre inkább megerősödött a reality. Igazam lett olyan téren, hogy az új zsűrit csak szokni kell, mert kis idő elteltével beérik a látott, s ezáltal átbillen az egész a ló túloldalára. Lehet, hogy annak idején imádtam Vajdát vagy Bernáth séfet, viszont mára egy cseppet se hiányzik, mert azáltal, hogy behozták Rozinát egy új ízt adtak az egésznek. Igazam lett abban is, hogy könnyebb a nézőknek és a versenyzőknek is eladni egy olyan ötletet, amiben egy egykori versenyző alakítja a kritikust. Gondoljunk csak a Sztárban Sztárra, ott speciel Bereczki Zoli nyerte meg az első szériát és utána felfogadták zsűrinek. Azóta bravúrozik és átlátja az egész produkcióval járó menetet, olyan tényekre tud rávilágítani, amire kívülálló nem. Rozina többször tesz jó kijelentést ilyen téren, pontosan ezért nőtt meg a szememben a tekintélye, és fogadtam el rövididőn belül.

Sárközi Ákossal sincsenek már bajaim. Tudjátok miért? …mert remek feladatokat talál ki a játékosoknak. Igaz négy hetet kellett várni, de végre áttörést ért el a produkció azzal a feladattal, amikor a játékosoknak fekete-fehér megjelenésben kellett főételt tálalnia a zsűri elé. Másnap hoztak egy újabb ötletes feladatkört, akkor a vörös szín volt a domináns az ételben. Hasonló sikereket értek el. Különösen tetszenek azok a megmozdulásai is, amikor kér egy külön tányért, átpakolja a versenyző ételeit az újra és megmutatja, miként kellett volna tálalnia. Nincs szájhősködés, a nézői is megbizonyosulhat arról, hogy érti a dolgát, nem csak beszél róla.

a-konyhafonok-s04e16-hdtv-x264-hun-ufo-mkv_002233366

A második és harmadik hét történései mára már elhalványultak, abban viszont kimondottan biztos vagyok, hogy a produkció hibáinak kijavításában stagnált. Mindig csak azokra megy a fókusz, akik elfogadhatóan, rizikósan vagy kritikán alul teljesítenek. A negyedik játékhét szolgáltatja a legjobb bizonyítékot kijelentésemre, amikor Lászlóra kevés kamerafókusz kerül abból kifolyólag, hogy mindig vágja az adott feladatnak a megvalósítását, valamint összeszedetten végzi dolgát. Nyilván izgalmat pont nem vele lehet generálni, de legalább a nézőt elgondolkodtatnák, hogy a megszerezhető előnyt ki fogja kapni a feladat végén. Többször előfordult, hogy a tippem bejött a már említett kevés képkocka, vagy a kimagasló kritika miatt. Ez kiszámíthatóságot eredményez, amitől veszít az értékéből a produkció, akármennyire is fejlődik hétről hétre.

Szintén négy hét kellett ahhoz, hogy a készítők is merjenek valami újat hozni. Eddig nem volt olyan, hogy egy játékos az előnyével négy hátráltatást valósítson meg. Most sikerült. Volt aki egyáltalán nem láthatta a főzést; volt olyan, aki csak hallgathatta; illetve volt olyan is, aki egy kritikus elem elkészülését nem nézhette végig, viszont a főzés további részét meg igen. Remélem lesznek hasonló húzások, nem állnak meg ennyinél. Az ilyen, és ehhez hasonló dolgokkal tudják igazán megfűszerezni az élményét virtuálisan a versenynek. Ezért is imádom nézni.

a-konyhafonok-s04e19-hdtv-x264-hun-ufo-mkv_002270574

Számomra hozza a kötelezőt A konyhafőnök. Talán a casting kicsit furára sikerült olyan tekintetben, hogy a negyedik hét három továbbjutójából kettőt simán a döntőbe tudok képzelni. (Nem a frissebb élmények beszélnek belőlem, hanem az a kimagasló teljesítmény, ami az előzőeknél nem volt jelent.) Igen, Ádám és László az a két versenyző, akik kenterbe verheti a mezőny további résztvevőit. A harmadik hét triója ilyen tekintetben nagyon gyengének tűnik. Mint ha éppen megütötték volna a szintet.

Abszolút az év reality címét behúzzák vele. A Sztárban Sztár mellett ez a második olyan műsor, amire tényleg kellő figyelem fordul a blogon. Ez azért valamilyen szinten elismerésnek számít. Holott van számos más hazai finomság, ami megérdemelné, de mégsem jutunk elő előttük odáig. Nos, mindenképpen maradok a hátramaradó epizódokra. Bízom abban, hogy nézettségileg is elégedett az RTL Klub vele, mert kár, ha mellőznék.

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Plakátba zárva: Shooter

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 24, 16:03-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Most futottam bele az USA nyári sorozatának szánt Shooter plakátjába. Nincs egyszerű élete, ugyanis a júliusi startját először azért halasztották el, mivel Amerikában lövöldözések voltak, és a csatorna nem vállalta be, hogy egy mesterlövészről szóló koncepciót pont egy ilyen incidens után tűzön képernyőre. Ergo, kicsit morbid megvalósítás lett volna. Ekkor elhalasztották őszre a premierjét, miután lecseng és elhalványodnak mindenkiben a történtek. Később, augusztusban olvashattatok arról, hogy Tom Sizemore-t letartoztatták családon belüli erőszak vádjával, melynek következtében mennie is kellett a sorozatból. (Jah, és Tom miatt egy kaszkadőr is megsérült korábban az egyik jelenet során, szóval ez tehette fel az ’i’-re a pontot.)

A jelenlegi felállás szerint november 15-én mutatkozik be. Nyilván, hiszem, ha látom alapon ez még meghiúsulhat. A szereplők sorában: David Marcino, Omar Epps, Ryan Phillippe, Shantel VanSanten, Tembi Locke, illetve az a Cynthia Addai-Robinson, aki Emily Rios helyére érkezett. (Az eredeti pilotban Nadine karakterét még utóbbi alakította, azonban lecserélték.) A keddi 22 órás blokkot kapja meg, nem lesz egyszerű élete.

shooter-usa-poster

1 Hozzászólás

The Walking Dead – 7. évadba lépett a sorozat

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 24, 14:02-kor a(z) The Walking Dead témába.

Az AMC aranytojást tojótyúkja immáron a 7. évadjába lépett. Igaz még nem írtunk róla, de a csatorna zöld utat adott a 8. szériának, ami jövő ősszel kerülhet képernyőre. A mostani etapot fel lehet fogni vízválasztóként is, ugyanis a készítők behoztak az előző végén egy olyan karaktert, aki egy eléggé meghatározó szereplője a képregénynek. Lényegében tőle remélik, hogy mindenki igényét kielégítik. Bízom abban, hogy köztük leszek, mert ahogy az 5. évad, úgy a hatodik se nyűgözött le. El is maradtam vele, így most ismét tisztalappal kezdek neki, mert alapvetően ennyire nyitott a sorozat: megadja a lustáknak elégedetlenkedőknek a becsatlakozási lehetőséget. Hiba a kimaradás, nagyjából összeáll minden, ami a vázat alkotja, a többi részletnek pedig bármikor utána lehet nézni, ha arra affinitást éreznék.

the-walking-dead-s07e01-repack-720p-hdtv-x264-killerseztv-mkv_000664015

Mielőtt még beleugranék a történet marcangolásába, azt azért leszögezném, hogy a készítők próbáltak a legnagyobb precizitással előrukkolni. Az ilyen nagyszabású produkcióknál mindig fennáll a veszély, hogy idő előtt kerül napvilágra egy olyan spoiler, amitől a rész minősége dugába száll. Mindez elkerülése érdekében nem egyszer, nem is kétszer, hanem tizenegyszer rögzítették az ominózus jelenetet, hogy még a szereplők és stábtagok se tudják, ki (vagy éppen kik) lesz(nek) az, aki(k)nek badass karakterünk cseppet se fog kegyelmezni.

Az évadnyitó rész rendezéséért Greg Nicotero volt a felelős, míg a szkriptért: Scott M. Gimple. Talán nem árulok el nagy spoilert azzal, ha elújságolom, hogy nem az egész epizód játszódik ott, ahol Rick-ékre rátaláltak Negan-ék. Ez a húzás kifejezetten tetszett, ugyanis az egyik szereplőt kiragadják a csapatból, akit megkocsikáztatnak. Hogy miért, az lényegtelen! Magára a tájra akarom felhívni a hangsúlyt, ugyanis nagyon jól áll annak a jelenetnek a ködös megvalósítás, amikor a semmiből előbukkannak a zombik. Scott-ról előjáróban pedig annyit, hogy most tényleg kiélhette minden olyan vágyát, amit a valóéletben talán sose tud. A vér és a gyermekkor idéző „ecc, pecc, kimehetsz” mondóka adja a két alappillérét az epizódnak, míg a harmadikat maga az új karakter, aki egy eléggé jó bemutatót kap.

the-walking-dead-s07e01-repack-720p-hdtv-x264-killerseztv-mkv_000828570

Innentől jöjjön spoilerekkel az írás. Csak az linkelje magát a tovább mögé, aki, vagy látta az évadnyitót és beszélne róla, vagy akit nem érdekel az ott látottak, viszont kíváncsi, ki fog megpusztulni a nyitányban. Tehát klikkeljetek!

Tovább…

This entry has a rating of 4

Kommentáld!

Kreatív téma A konyhafőnökből

 
Beküldte: Kanyecc 2016 October 23, 17:35-kor a(z) A hét képe témába.

Lezajlottak A konyhafőnök előfutamai. Nekem még van egy epizódnyi lemaradásom, hogy a középdöntővel folytathassam hétfő este, de azt este folyamán orvoslom. Előjáróban: az utolsó hét sikerült a legérdekesebb, legizgalmasabbra és legjobbra. Végre kreativitásból se volt hiány, ugyanis a séf elővette a kritikusabb és „nah, most mutassátok meg” oldalát. Kedden az egyik feladatkörben az volt a versenyzők feladata, hogy fekete-fehér színekkel operálva hozzanak össze egy főételt. Csak ez a két szín lehetett jelen a tányéron. Lettek szép tányérok, illetve határt érintősök.

Már aznap este ki akartam tenni, de megvártam a hivatalos fotókat a finomságokról. Egyébként szerdán folytatódott a színvonal ötlet, ugyanis a séf a vörössel való játszadozást adta ki a játékosoknak. Amint lesz képünk hozzá, mutatjuk!

fekete-feher-adam

A tovább mögött folytatódik a keddi adás remek munkái. Klikk, mert mindenképpen megéri csekkolni. Igazi food porn.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats