Emlékezető: Sztárban Sztár +1 kicsi

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 27, 18:31-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 18:50-kor a SuperTv2 műsorán: Sztárban Sztár +1 kicsi – 1×01.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Emerald City

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 24, 20:21-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ha az előzetesét láttátok, akkor amondó vagyok, hogy jöjjön egy hozzákészült plakát.

wpid-wp-1479888927920.jpg

Kommentáld!

Esti előzetes (3): Shut Eye

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 24, 20:18-kor a(z) videó témába.

A Hulu decemberre is tartogat a nézőinek újoncot. A Shut Eye egyik különlegessége, hogy a Chance-szel ellentétben ezt egy napon elérhetővé teszi teljes évados formában (míg utóbbit ugye hetiben adagolt a nézőinek). A döntés okát köd fedi. Több mindenre lehet asszociálni. A legrosszabból kiindulva, ennyire bízik a sikerében! A legjobb esetét nézve pedig még idén le akarja tudni a komplett műsorra tűzését, és ezt csak ilyen formában tudták kivitelezni. Sose tudjuk meg, melyik volt a valós háttérsztori, az viszont biztos, hogy december 7-én érkezik Jeffrey Donovan és KaDee Strickland főszereplésével a szálhámos látnokokra épülő ötlet, ami első ízben 10 résszel próbál minket rabul ejteni Les Bohem készítő által. Nézzük csak a hosszú ajánlóját!


Kommentáld!

Esti előzetes (2): Girls – 6. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 24, 20:10-kor a(z) videó témába.

Utolsó évadját várjuk az HBO egyik dramady-jének, a Girls-nek. Januárban startol el a 6. etapja, amivel lezárják a Csajok történetét. Elvileg a főhős egy nagy átalakuláson fog átesni. Legyen úgy, az biztos, hogy a történet kerekegész lesz. A rajongók megnyugodhatnak, a készítők mindent megtesznek, hogy méltón búcsúztassák az elmúlt évtized egyik „méltatlanul elhanyagolt” kincsét, ami sok olyan jó húzást, látásmódot foglal magában, amit tévében ritkán lát a néző. Pontosan ezért volt az talán, hogy a kezdetekben ilyen életpályát ki se néztem neki. Ez nyilvánvaló, de az HBO bebizonyította ismételten, hogy a tévé minden más, őket ne azonosítsák ezzel a szóval. Aki nézte, az biztosan vele fog tartani; aki kiszállt útközben, annak még van egy kis ideje átgondolni, hogy visszatér-e a dicső záróévadra; aki pedig kiszállt… az úgy se fog erőlködni. Nekik és persze előbbieknek jöjjön egy kedvcsináló az utolsó részekhez.


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Emerald City

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 24, 20:01-kor a(z) videó témába.

Az NBC várhatóan egy régi projektjének státuszát változtathatja meg a közeljövőben, ugyanis az Emerald City berendelése és várható premierje között legalább 3 esztendő telt már el. Ha minden igaz, akkor jövő évben műsorra kerülhet a Magyarországon leforgatott újragondolású Óz-feldolgozás. A napokban netre került friss előzetesként beállított videóanyagot valaki összevethetné a korábbival, mivel úgy érzem, nem sok változást fogtok felfedezni – legalábbis a kezdés kajak ugyanaz. Manapság leszoktam az ajánlók nézéséről, így ezt most rátok hárítanám. Azt viszont tudom, hogy az új Óz-mozifilm egy kalap kaki lett. Ne pazaroljatok időt rá, hiába tűnt jónak a Tükörország előzetese. Felesleges másfél óra kukába dobástól kímélnék meg mindenkit!


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 24, 19:39-kor a(z) Hírek témába.

 • A BBC One berendelte a Call the Midwife soron következő 3 évadját, azaz 7-8-9. etapot – mindezt úgy, hogy csak 2017 elején érkezik a 6 szezon, azaz annyira jól teljesített, hogy nincs kérdés alatt folytatása.
 • Liz Meriwether készítésével a Fox egy nő centrikus egykamerás szitkomötletet rendelt be Thin Ice címmel. Közreműködik még Ed MacDonald és Mark Grimmer. A sztori: egy csajról szól, aki egyszer csak az Antarktiszon találja magát egy csapatnyi briliáns különc társaságában – mindezzel pedig vissza szerzi elfeledett álmait.
 • Az ABC-nek tetszik a belga formátumon alapuló Salamander ötlete. Be is kérte a pilotötletét. Íme az eredeti előzetese, angolul.
 • Shannen Dotherty csatlakozott a Heathers című TVLand-es ötletbe.
 • Emilia Clarke főszerepet vállalt a Han Solo-ról szóló filmbe.
 • Sherry Cola megy főszereplőnek az Amazon-féle I Love Dick-be.
 • Január 17-én folytatódik a TVLand kínálatában a Teachers című sorozat a 2. évaddal, melyben látható lesz: Haley Joel Osmen és Jessicca St. Clair, mint vendégszereplő. A showrunner-i pozícióban Ian Roberts és Jay Martel foglal helyet.
 • Másik infó a TVLand-del kapcsolatban, miszerint érkezik a Throwing Shade című ötlet, ugyanúgy január 17-én. Erin Gibson és Bryan Safi műsorvezetésével egy talkshow-t képzeljetek el, amit a Funny or Die stúdió gyárt majd. Showrunner-i pozícióban: Charlie Siskel (Tosh.0). Témában szinte mindent érinteni fognak.
 • Január 8-án startol a Dinner at Tiffani’s című főzős műsor a Cooking műsorán Tiffani Thiessen műsorvezetésével, ahol olyan sztárvendégek lesznek, mint: Ethan Embry vagy Ashley Williams. 10 részt várjatok.
 • Megkezdődött a Dark Matter 3. évadjának forgatása.
 • Terry Matalas számtalan promóciós fotót pakolt fel a twitter csatornájára a 12 Monkeys 3. etapját illetően, amelyeket itt tekinthettek meg.
 • Helyzetjelentés az újonc részlegről. Ami már biztos, hogy a The Exorcist, a No Tomorrow, a Notorious, a Conviction, a Pitch, a Pure Genius és a Frequency nem kapja meg a back nine berendelését. Tudomásom szerint, még egyiket se kaszálta el az adott csatorna, csak bebiztosította, hogy ennyi lesz az annyi 2016/17-ben.
 • Ha már nézettségre alapozás, nézzük meg, jelenleg melyek a legnézettebb sorozatok az amerikai tévében a teljes lakosságra szűrve: #1 NCIS 14.89 millióval, #2 The Big Bang Theory 14.48 millióval, #3 Bull 12.69 millióval, #4 NCIS: Los Angeles 10.77 millióval, míg #5 Blue Bloods 10.05 millióval. 18-49 évesekre szűrve: #1 Empire 3.47-tel, #2 The Big Bang Theory 3.42-vel, #3 This is Us 2.56-tal, #4 Modern Family 2.33-mal, míg #5 Grey’s Anatomy 2.19-cel. További érdekesség, hogy utóbbinál a 6. helyen lévő már 2.0-ás demó alá csúszik.
 • James Corden lesz a műsorvezetője: a Grammy Awards 59. díátadójának.
 • A VH1 berebdekte a Martha & Snoop’s Potluck Dinner Party 2. évadját.
 • A tegnapi Anne hírnél kimaradt pár színész: Dalila Bela, Corinne Koslo, Aymeric Jett Montaz és Lucas Jade Zumann szintén aláírt a CBC és a Netflix közös produkciójába.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 23, 20:40-kor a(z) Hírek témába.

 • December 7-én az AXN hozza a CSI: Cyber 2. évadját.
 • A Netflix UK lecsapott a Syfy-féle Van Helsing, illetve az olasz Rai tévécsatornától származó Medici: Masters of Florence vetítési jogára, azaz bekerülhet a kínálatukba, merthogy eddig nem volt jelen, ami által valószínűleg a hazaiban is fel fog tűnni.
 • Megvan, ki fogja megformálni a Netflix-féle Lost in Space tévés feldolgozásában Doctor Smith-t. A színész nem más, mint Parker Posey.
 • Michelle Yeoh nevével bővül a Star Trek: Discovery szereplőgárdája, ami a CBS All Access kínálatának egyik start sorozata lesz. A másik a The Good Fight, a The Good Wife spinoffja, de erről volt már szó.
 • Az NBC zöld utat adott a The Night Shift 4. évadjának.
 • Egy másik hozzákapcsolódó hír, miszerint Ken Leung kiszáll a sorozatból.
 • A BBC One karácsonyi epizóddal bővíti az A Last Tango in Halifax című sorozatát. Eredetileg anélkül zárta volna az esztendőt. A döntés hátterében a remek nézettség áll, ugyanis a 3. széria 7.4 milliós átlagot tesz le az asztalra, ami korrekt. A különkiadás rész 2×60 perces lesz, azaz a megszokotthoz képest hosszabb. Juliet May fogja rendezni, míg Sally Wainwright lesz a szkript felelős, akinek Karen Lewis és Nicola Shindler is besegít.
 • Molly Shannon vendégszereplője lesz a Life in Pieces 2. évadjának.
 • Elisabeth Rohm megy visszatérő szereplőnek a Jane the Virgin 2. évadjába.
 • Nia Long visszatérőként emlegetett az Empire-nél.
 • James Remar szintén visszatérőként tűnik fel a Gotham éppen futó évadjában.
 • A jelenlegi felállás alapján a CBS nem ad plusz epizódszám kibővítést a Pure Genius-nak. Ez annyit jelent, hogy 13 résszel fejezi be a 2016/17-es idényt. Visszarendelésre eléggé kicsi az esélye, ugyanis nézettségileg csak sereghajtó házon belül. 0.94-es demóátlagánál csak az Elementary teljesít rosszabbul. 5.617 milliós összátlaghoz mérve pedig az The Odd Couple és az Elementary. Előbbinél 3.42 a plafon, utóbbinál 14.89 millió.
 • Pilot státuszban kell emlegetni Josh Friedman ötletét, amit a TNT-nek kész Snowpiercer címmel. A történet alapjául a francia képregény, valamint az azonos című mozifilm szolgál. A sztorija: 7 évvel azt követően játszódik, miután beállt egy világméretű jégkorszak. Olyan témákat boncolgat, mint nagyjából a The Walking Dead, azaz társadalmi osztályok meglétét, túlélést, és társait. Itt zombik helyett a hideg és zord környezet az ellenség.
 • A BBC America berendelte a Dirk Gently’s Holistic Detective Agency 2. évadját.
 • Jim Parsons neve a Freeform egyik pilotjánál bukkant fel, a The Monarchy is Going to Sh*t!-nél. Az egykori ABC Family-re készülő ötlet egykamerás szitkomot ígértet, ami egy kosztümös uralkodós vígjátékot ír le a monarchia környezetében. Jim lenne az egyik exec. producere, mellette Amy Reed és Todd Spiewalk-ot kell emlegetni.
 • A Fox is zöld utat adott Amy Herman-féle Visual Intelligence-nek. Liz Garcia és Josh Harto készítené a szkriptjét, míg Mark Pellington a rendezésért felelne. Nagyjából egy Blindspot klónnak tűnik, ugyanis egy művészettörténész áll a középpontjában, aki kitalálta és vezeti a „The Art of Perception” szemináriumot. Lényege, hogy olyan nyomokra, rejtet jelekre lelnek rá ezzel a képességgel, ami segíti a nyomozást.
 • Az Outnumbered is kapni fog karácsonyi epizódot, amit Andy Hamilton és Guy Jenkin készít el. 40 perces lesz.
 • Michael Drayer megy vendégszereplőnek a Timeless című pilotba.
 • Anil Kapoor csatlakozott főszereplőnek a Book of Strange New Things-be, ami az Amazon-ra készül.
 • Több névvel bővült a CBC és a Netflix közös produkciója, az Anne, ahova frissen aláírt: Amybeth McNulty ( Agatha Raisin), Geraldine James (Sherlock Holmes), R.H. Thomson és Matthew Cuthbert. Az első etap showrunner-je: Moira Walley-Beckett lesz.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Arrow / The Flash / DC’s Legends of Tomorrow / Supergirl

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 23, 12:51-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

November 28-án indul útjának a The CW 2016/17-es legnagyobb projektje, a DC-crossover event, ami négy estén keresztül próbálja beszippantani a nézőket. A sort a Supergirl kezdi meg, másnap a The Flash-sel, harmadnap az Arrow-val folytatódik, míg december 1-jén a DC’s Legends of Tomorrow-val fejeződik be. Akit részleteiben is érdekelne a történet még premier előtt, az itt tud információt gyűjteni, akit viszont nem, annak ajánlom a figyelmébe a másik 3 sorozathoz a plakátot. Ugye a Supergirl-ét tegnapelőtt megmutattuk.

wpid-wp-1479888936297.jpgwpid-wp-1479888931507.jpg
wpid-wp-1479888857732.jpg

Kommentáld!

Heroes v Aliens

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 21, 19:45-kor a(z) Hírek témába.

November 28-án jön a négy estét crossover event, amit a Supergirl nyit meg. A mottó egyszerű: „hősök az idegenek ellen”. Nagyon kíváncsi leszek, miként rakják össze a készítők azt, hogy egy 4 órás történetet, 4 sorozatban ugyanolyan minőségben és lekötési faktorral elénk tudjanak tálalni. A The CW házán belül ez a kísérlet mindenképp történelmi lesz. Siker esetén pedig biztosan évenként egyszer legalább megfogják lépni. Ennél jobb keresztpromózást nem is csinálhatnának, illetve behúzhatnak olyan hobbi nézőket, pl.: engem is, akik útközben kiszálltak, de egy ilyen komplexitású ötletre simán visszatérnek.

15168649_217400882003937_4633681028019876880_o

Kommentáld!

Emlékeztető: BUMM! 2. évad | Hap & Leonard | Lakástalkshow

 
Beküldte: Kanyecc 2016 November 21, 19:08-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:25-től a Tv2 műsorán: BUMM! – 2×01.
Ma. 22:00-tól az AMC műsorán: Hap & Leonard – 1×01-02.
Ma. 22:10-től a Viasat3 műsorán: Lakástalkshow – 1×01.

Dióhéjban mindegyikről írnék, de tényleg csak röviden.

A Tv2 folytatja hétköznap esténként a BUMM!-ot, melynek lényege: ha rossz választ adsz, rossz vezetéket vágsz el és a bomba felrobban, ami beterít valami undormánnyal. Ha viszont jól

A Hap & Leonard a Sundance Channel sorozata, ami Joe R. Lansdale regényét veszi alapul. A történet középpontjában: a címben szereplő két főhős áll. Hap volt felesége egyik napról a másikra feltűnik életében, hogy egy a ’60-as években lebonyolított rablással eltűnt 1 millió dollár találják meg, merthogy a hatóságok még nem leltek rá. Nem kell ennél több a jóbarátnak, egyből nekilátnak a kincsvadászatnak. A második évadja nem sokára terítéken lesz odakinn.

Hétfőtől csütörtökig, késő esténként jelentkezik a Lakástalkshow, melynek házigazdája: Lovász László lesz. A műsor lényege, hogy egy lakásban beszélget majd a fószer ismert személyiségekkel, akikről megtudhatunk ezt-azt.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats