Emlékeztető: Az utolsó zsaru 5. évad | Halálos fegyver 1.5 évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 30, 18:15-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:00-tól a Story4 műsorán: Der letzte Bulle – 5×01.
Ma. 22:30-tól az RTL Klub műsorán: Lethal Weapon – 1×10. (folyt.)

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Váltságdíj + Sherlock 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 30, 0:50-kor a(z) hazai marketing témába.

Most jut eszembe, hogy az AXN-től megszereztük a Sherlock 4. évadjának és a Váltságdíj (Ransom) közös plakátját. Ha már mindkettőnek a hazai ajánlóját éjfél előtt kihelyeztük a blogra, amondó vagyok, ne tartsuk vissza a poszterjüket sem, melyen a mottó az alábbi: „Ragadtasd el magad!”. Előbbit április 10-én, utóbbit 4-én kapjuk meg.

AXN-CLP-SHERL_RANSOM-CENTRAL-594x841mm-v03-1

Kommentáld!

Éjszakai előzetes (2): Sherlock – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 29, 23:55-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem csak a magyar, de a külföldi rajongók is sokat vártak a Sherlock 4. évadjára. Jó ideig kérdéses volt a folytatása, azonban a BBC-nek sikerült megegyeznie a készítőkkel, akik összedobtak egy eléggé megoszló etapot. Ezt kapjuk meg az AXN jóvoltából április 10-én. Mutatnám a hozzákészített hazai ajánlót.


Kommentáld!

Éjszakai előzetes (1): Váltságdíj (Ransom)

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 29, 23:43-kor a(z) Magyar előzetes,videó témába.

Nincs sok túsztárgyalós dráma a tévében. Az egyik főok, hogy nehéz minőségit csinálni. Anno futott egy Standoff címmel, de egyévadnál többet nem tudtak kisajtolni belőle. A nézők egyszerűen unják az ilyesfajta krimiket. Noha Kanadában a Flashpoint-tal sikerült maradandóbbat alkotni, ott is kellett némi csavar a történetbe, máskülönben kevésbé lett volna emészthető. A kérdés pofonegyszerű: 2017-ben van értelme nekiállni túsztárgyalós drámát csinálni?

Feltette magában a (fenti) kérdést a CBS, és mivel a Ransom önmagában egy koprodukció, úgy döntött belevágnak a lehetetlenbe. Útközben persze meggondolták magukat, és hogy ne tűnjön kidobott pénznek a projekt szombatra pakolták a premierjét – ahol úgy is mindegy, milyen nézettséget hoznak a sorozatok. (Idepakolják a kaszált, ám leadásra váró műsorokat, amikre még nyáron se szeretnének főműsoridőt szentelni.) Ez van. Luke Roberts és Sarah Greene, valamint Brandon Jay McLaren és Nazneen Contractor megpróbálkozott a „fal lerombolásával” (ami ezt az alműfajt elzárja a nézői kedvtől), amikor aláírt főszereplőnek. A történetet mindenki képzelje maga elé, ahogy a végcélt is. Frank Spotnitz inkább maradjon a The Man in the High Castle-nél, amit többen istenítenek, mint sem itt…

Mutatnám a hazai ajánlóját. Az AXN vállalkozik arra, hogy leadja április 4-től kedd esténként, 22 órától.


Kommentáld!

A mi kis falunk: berendelték a 2. évadot

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 29, 23:06-kor a(z) Magyar hírek témába.

Amikor az RTL Klub által vitt sajtoklub.tv oldalon megpillantottam napközben, hogy hamarosan nagy bejelentést fog tenni Csuja Imre vagy a csatorna – már nem dereng –, akkor sejtettem: mire is akarnak kilyukadni a teaser jelleggel meghirdetett infóval. Nyilvánvalóan A mi kis falunk 2. évadjára, ami 2018 tavaszán új részekkel fog visszatérni ­– viszont a darabszámot egyelőre nem leplezte le a csatorna. Szerintem még se ők, se az írók nem tudják, hogy mennyivel tudnának úgy operálni, hogy a kezdeti lelkesedésük fikarcnyit se csökkenjen.

Míg a Tv2 a nagyszabású showműsorokkal (Sztárban Sztár, A Nagy Duett) tud maradandót letenni az asztalra, addig az RTL Klub a rendes saját gyártású produkciókkal. Igaz a Válótársak 2. évadja megfáradt, viszont jött A mi kis falunk, ami bebizonyította, hogy a magyar ember igenis nyitott a hazai termésre – csak olyan legyen, ami Rólunk szól, és ne legyen túlcifrázva.

Amikor megpillantottam február elején, hogy képes egy hazai ötlet 1 milliós nézettséget generálni 2017-ben nagyon meglepődtem. Szerintem ezt még Kolosi Péterék se nézték ki. Álommutatók, amit bármelyik csatorna simán elirigyelne. Jött a folytatás, hamar stagnált is a produkció. Megállt 8-900 ezres össznépi átlagon, illetve 350-500 ezres 18-49 évesen. Mindegyik kategóriában hozni tudta a minimum 25%-os közönségarányt, ami nagyszerű, így talán ez a bejelentés akkora hírértékkel nem is bír, mert így kellett lenni.

Mutatnám a nézettségi mutatóit:

1×01 – 1.108M (30.3% SHR); 18-49-ben: 473e (33.8% SHR)
1×02 – 881e (25.2% SHR); 18-49-ben: 345e (25.1% SHR)
1×03 – 909e (26.8% SHR); 18-49-ben: 400e (29.8% SHR)
1×04 – 885e (26.1% SHR); 18-49-ben: 357e (26.9% SHR)
1×05 – 916e (27% SHR); 18-49-ben: 399e (28.3% SHR)
1×06 – 903e (26.9% SHR); 18-49-ben: 416e (30.9% SHR)
1×07 – 823e (23.9% SHR); 18-49-ben: 366e (26.0% SHR)
1×08 – 926e (29.3% SHR); 18-49-ben: 468e (34.3% SHR)

A végére pedig bemásolnám magát a bejelentést, amit Csuja Imre tesz meg nem éppen felkészült állapotban:


Kommentáld!

Az EW most Buffy-találkozót tartott

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 29, 22:39-kor a(z) Promo témába.

Az Entertainment Weekly nevét lassan be se kell mutatnom a blog olvasóinak, hiszen az elmúlt napokban már egyszer foglalkoztunk velük a Twin Peaks által. Most ismét megtesszük, mert tudják, mitől döglik a légy. (Ezek komolyan nem képesek szar portrékat csinálni?!) Igaz már elmúlt a Buffy the Vampire Slayer premierjének 20. évfordulója, mivel hivatalosan: 1997. március 10-én egy dupla részes kezdéssel ismertük meg Buffy Summers cseppet se hétköznapi életét. Nyilván a 20 évhez képest egy fél hónapos csúszás belefér, ezért összeszedték a szereplőket egy Buffy Reunion fotózásra, és interjúra.  Előbbieket mutatnánk meg a folytatásban, hiszen utóbbi teljes egészében majd megjelenő heti számukban lesz olvasható, melynek borítómintáját szintén a képek közé csaptam.

Nos, a végére egy keresztkérdés: Kiben milyen emlékeket idéznek fel a fotósorozaton látható szereplők? – Tess sorozatos korszakának egyik alappillére volt, hiszen a The OC mellett Buffy-Angel fan site-ot is üzemeltetett.

Buffy The Vampire Cast Reunion Shoot (2017) Actors from left to right, Amber Benson, Alyson Hannigan, Nicholas Brendon, Emma Caulfield, Alexis Denisof, Charisma Carpenter, Seth Green, David Boreanaz, Sarah Michelle Gellar, James Marsters, Michelle Tracthenberg and Kristine Sutherland, with creator Joss Whedon in the foreground of Buffy The Vampire Slayer photographed exclusively for Entertainment Weekly by James White on March 7th, 2017 in Los Angeles. Styling: Annie Jagger/The Only Agency; Boreanaz's Styling: Rob Bolger; Prop Stylist: Andy Henbest/Art Department; Production: Allison Elioff/Sunny 16 Productions; Benson's Hair: Toni Chavez/The Only Agency; Makeup: Adrienne Herbert/Art Department; Dress: Self Portrait; Shoes: Saint Laurent; Jewelry Erickson Beamon; Hannigan's, Denisof's Hair: Stephen Sollitto/TMG-LA; Makeup/Grooming: Marcus Francis/Starworks Artists; Hannigan's Dress: ALC; Shoes: Saint Laurent; Denisof's Shirt: Dolce and Gabbana; Blazer: John Varvatos; Boots: Ralph Lauren; Brendon's, Whedon's Grooming: Erika Parsons/Art Department; Brendon's Jacket:G Star; Shirt: John Varvatos; Jeans: G Star; Boots: Frye; Whedon's Jacket: John Varvatos

(A galéria további képeit a tovább mögött találjátok! Egykori nézőinek mindenképpen kötelező pótolni.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Outcast – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 29, 22:15-kor a(z) hazai marketing témába.

Valahol annyira irritáló, hogy a munka felőröli minden szabadidőm, hiszen az alábbi plakátnak a kihelyezését tegnapra szántam – de közbe szólt a sors. Se baj, ami késik, az nem múlik, csak halasztódik… – tartja a mondás. Lassan meg megállapíthatom, hogy azon hazai médiumok egyike vagyunk, akik képesek elmenni mindenért egy plakátért. Nemcsak hogy folyamatosan fotózzuk be a Facebook oldalra, de még képesek vagyunk újra és újra levélbe leboxolni a megszerzését. Szívemen viselem, ha már ennyire kiemelt szerepet kapnak a sorozatok, saját gyártású műsorok. 2005 tájt szabályosan vadászni kellett rájuk, manapság pedig előbb beléjük botlunk, mint egy filmesbe. Nincs is ezzel semmi baj.

Az Outcast 2. évadja kapott egy magyar kreatívot, amit mutatnánk. Természetesen álló variánsba, mert egy poszter ne feküdjön ma’r… Nincs igazam? Ha pedig valaki ki találna egy nagyszerűbb témajelölő gyűjtőcímet a „plakátot a magyar népnek” helyett az megköszönnénk, mert még mindig nem annyira penge, mint a külföldi topikra ráaggatott „plakátba zárva”.

Outcast_s2_poster_magyar

Kommentáld!

Déli előzetes (2): A szökés – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 28, 13:13-kor a(z) Magyar előzetes,videó témába.

Az egyik legvárósabb visszatérése áprilisnak kétségkívül a Prison Break lesz, amit idehaza a Prime két nappal az amerikai premiert követően hozza magyar szinkronnal – tehát április 6-án. A legfrissebb ajánlóját elnézve… simán hozni fogja azt, amit várok tőle. Valahol pozitívumként kezelem azt a tényt is, hogy csak 9 epizóddal dolgoztak a különleges eventje kapcsán, hiszen ezáltal egy feszesebb tempójú cselekménylefolyást képzelek magam elé, és még a készítőknek sem kell a nyújtogatni az alapsztorit. Már csak egy hetet kell várnunk, hogy visszatérjenek a Scofield-fivérek, illetve T-Bag. Nem lesz rossz – amondó vagyok!


Kommentáld!

Déli előzetes (1): The Walking Dead 7. évadzáró | Outcast 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 28, 12:32-kor a(z) Magyar előzetes,videó témába.

Kicsit fura összeegyeztetni, hogy a The Walking Dead idehaza a Fox-on fut (nem pedig az AMC-n), viszont addig, míg szinte világpremierrel hozzák a friss epizódokat a magyar közönségnek, ne is kerítsünk túl nagy feneket neki. Április 3-án búcsúzik a zombi apokalipszissel foglalkozó ötlet 7. évadja, illetve azt követően folytatódik is az Outcast, a Cinemax ördögűzős ötlete, ami csak túlélte a 2016-os esztendőt, holott az 1. évad megfáradt a végére. Az évadnyitó és a rákövetkező rész is nettó 45 perces lesz, azaz pár percnyivel hosszabb az átlagosnál. Ez jót sejtet, hátha sikerül visszatévedni az első etap első részeinek ösvényére. Mutatnám mindkettőhöz a hazai ajánlót.


Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2017 March 28, 11:53-kor a(z) Hírek témába.

 • Matt Cohen vendégszereplője lesz a Criminal Minds: Beyond Borders 2×07-es részében.
 • A Supergirl elvonul egy kis tavaszi pihenőre. A következő, azaz a 2×18-as epizódot április 24-én kapjuk meg. Hasonló cipőben a Jane the Virgin is, szóval a hétfői napját kis időre leoffoltatja a The CW.
 • Cathryn Dylan beugrik a Chicago Justice 1×09-be, míg LaRoyce Hawkins és Leopold Marswell az 1×10-be.
 • Miles Teller aláírt az Amazon-féle Too Old to Die Young-ba. A 10 részes sorozatot Nicolas Winding Refn és Ed Brubaker készíti el. A történet a Los Angeles-i bűnözés világában játszódik, ahol pár gyilkos egzisztenciális utazását mutatja be, akikből szamurájok lesznek.
 • Anna Akana visszatérőként tűnik fel a Freeform-féle Stitchers folytatásában.
 • Katie Cassidy ismét feltűnik az Arrow 5. évadjának végjátékában, utoljára a 5×10-es részben láthattuk.
 • Louis Herthum állandó szereplő lett a Westworld-ben.
 • Matt Shively és Christine Woods főszerepet vállalt az NBC-féle Spaced Out című ötletben. Az egykamerás ötletet Adam Sztykiel készíti, melynek műfaja: munkahelyi lesz. Középpontjában: egy zseni, aki nehezen tud beilleszkedni új munkakörébe, ahol az a feladata, hogy rakétát építsen, amit a Marsig kell juttatni.
 • Dominic Fumusa és Ayelet Zurer vendégszerepelni fog a Taken 1×08-ban.
 • Andrea Riseborough, Rory Culkin és Paul Sparks aláírt a Paramount Network-re készülő Waco-ba. Elvileg minisorozatrók beszélünk szerény személyében, amit John Eric Dowdle és Drew Dowdle készít el. A történet: a ’93-as Waco-i szektadrámáról szól, ahol egy vallási szekta és egy amerikai fegyveres erők kerülnek összetűzésbe.
 • Anthony LaPaglia, Melanie Lynskey és Kim Gyngell csatlakozott az ausztrál SBS-re készülő Sunshine-ba, ahova korábban aláírt: Kim Gyngell (Rake), Tiarnie Coupland, Vince Colosimo (Janet King, Underbelly), Leah Vandenberg, Paul Ireland (Underbelly) és Trudy Hellier (The Doctor Blake Mysteries). A készítők sorában: Matt Cameron és Elise McCredie. A történet középpontjában: egy dél-szudáni-ausztrál kosárlabdázó áll, akit tettlegességgel vádolnak meg.
 • Leah Remini vendégszerepelni fog a Kevin Can Wait-be.
 • Mary Stuart Masterson beugrik a Blindspot 2. évadjának végjátékába.
 • Dana Ashbrook megy a Chicago PD-be.
 • The Blacklist-ből április 20-án dupla epizódot kapunk. Február 23-án ment el szünetre. Érdekes, hogy az NBC inkább dupláz vele kapcsolatban, mint hogy előbb visszahozza. Az évadban lesz még egy másik hasonló szitu, a 4. évad fináléjakor, ugyanis május 18-án adják le a 4×21-22-t.
 • Will Sasso és Carly Craig beugrik az American Housewife 1×19-be.
 • Anna Gunn vendégszerepelni fog a Shades of Blue 2×08-ban.
 • Az AMC berendelte a Humans 3. évadját. 2018-ban kapjuk meg a folytatását.
 • A Difficult People 3. évadja augusztus 8-án fog folytatódni a Hulu kínálatában, ahova John Cho is aláírt visszatérőnek.
 • Berendelték a Harry 2. évadját – egy szindikátusban futó talkshow-ról van szó, Harry Connick Jr. műsorvezetésével.
 • Április 17-én folytatódik a Basketball Wives 6. évaddal, ahol jelen lesz: Evelyn Lozada, Tami Roman, Jackie Christie, Malaysia Pargo és Shaunie O’Neal.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats