Forged in Fire – Ez volt a 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 28, 12:08-kor a(z) kritika témába.

Mióta kevesebb időm jut úgy összességében mindenre, egyre többet tévézem. A természet- és dokumentumfilm csatornák célcsoportjába tartozom, így az elmúlt hetekben a History Channel-en futó Forged in Fire jelentette a napi betevő adagom. Tudni kell rólam még azt, hogy imádom az ilyen műfajt, mostanság jobban elvarázsolnak, mint a rendes drámák és komédiák, így mindenképpen erőt vettem magamon, hogy kisebb beszámoló keretében meséljek a legkülönlegesebb verseny-reality-ről, amivel az elmúlt 5 évben találkoztam. Előjáróban még annyit, hogy Amerikában a 4. évadja van éppen terítéken, mivel tavaszi premierről beszélhetünk az esetében – viszont most a 2. etapról emlékeznék meg, amitől nemrég búcsúztam el.

Tűzben edzett S02E09.mkv_000485009

A Forged in Fire egy verseny-reality, mint azt már említettem. A részek különállóan is fogyaszthatók, ugyanis minden epizód végén megszületik a bajnok, azaz nincs egybefüggőség. (Nah jó, ez csak részben igaz, mert akad, de az elengedhető.) Wil Willis műsorvezetésével csapunk bele az összecsapásokba, ahol 4 fegyverkovács bizonyíthatja be, hogy a mesterség egyik – hanem a – legjobbja. Három körre osztható fel a játékmenet. Az elsőben a kovácsoknak a megadott paraméterek alapján egy saját tervezésű pengét (általában kést) kell megedzeniük 3 vagy 4 óra leforgása alatt, attól függően, hogy milyen kezdeti nehezítést kaptak. Ezt követően a zsűritagok szemügyre veszik a félkész darabokat és kiválasztják azon egyet, ami nem üti meg a többség mércéjét. Ekkor esik ki az első játékos.

A második körben a kovácsmesterek kijavíthatják a fennálló hibákat, tökéletesíthetik a pengéjük élességét, illetve kell hozzá egy markolatot is csinálniuk. Erre általában két órát adnak, ami roppant gyorsan el tud illanni. Az idő lejártával jön a tesztelés, amit a már emlegetett zsűritagok egyike fog elvégezni. Tegyünk is egy gyors kitérőt, kik is ők: J. Neilson mesterkovács, az amerikai mesterkovácsok szövetségének tagja; David Baker történelmi fegyverszakértő és Doug Marcaida szúró- és vágófegyver specialista. Általában két, de néha három tesztet végeznek el, ami a fegyvererősségére és élességére összpontosul. Miután ezek lezajlanak, jön a végső döntés, amikor is megint kiesik egy játékos.

Tűzben edzett S02E02.mkv_000886448

A harmadik forduló már másabb formában zajlik. A két döntősnek 5 napja van arra, hogy elkészítsenek otthoni közegben egy ikonikus fegyvert, ami a történelemben kiemelt helyen szerepelt. Itt már nem a versenyzők, hanem a zsűri határozza meg, hogy miről is legyen szó. Szintén fix paramétereket adnak, amiknek meg kell felelnie méretileg az ölőszerszámnak. 5 nap leteltével ismét egy sornyi teszt következik, a nyertes pedig a „Tűzben edzett bajnoka” és 10.000 dollár boldog tulajdonosa lesz.

Mitől érdekes ez a műsor? Miben nyújt többet, mint egy hasonló? – Mindenképpen ki kell emelnem, hogy ilyennel nem találkozol még eggyel a tévében, míg a tehetségkutatók létszámából Nagyfalat lehetne építeni. Másrészt egy olyan szakmát ismertet meg, amiről azt hiszik sokan, hogy valójában nem is létezik. (Ismeretségemben történt meg az, hogy beszéltem a Forged in Fire-ről, mire a haverom ilyet szól: a kovácsmesterség nem a középkorban volt?) Harmadrészt, hatalmas arcok tűnnek fel a részekben, akik mesélnek magukról, mi pedig ámulunk, hogy egy cukrásznak is lehet hobbi munkája a mesterség. Nem semmi. Jó látni a sokszínűségét, kellő izgalmat is tud okozni azzal, ha az egyik kiszemelt kedvencnél nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy azt ő szeretne. Miközben a versenyzők edzik az acélt, aközben a zsűri megfigyel és kommentálja a látottakat. Olykor olyan témákat is felvet, amikre nincs rálátásunk, mint pl.: az egyik részben a versenyző latin zenét hallgatva dolgozta meg az alapanyagot, közben pedig táncikált rá.

Számomra a zsűri az egyik legnagyobb húzóegysége a shownak. Doug mérhetetlen tisztessége mindenki felé annyira megható és megindító, hogy már miatta megéri belekezdeni a sorozatba. Nincs rossz szava a versenyzők felé, csak a jó tényezőket emeli ki még akkor is, ha szemlátomást gyengélkedik valamiben a(z adott) penge. J. Neilson a szükséges nyers kritikus, aki megmondja a frankót, olyan dolgokra figyel fel, amik szaktudásának helyben létére hagynak következtetni.

Tűzben edzett S02E09.mkv_001245560

A verseny-reality egyik fő lényege, hogy a versenyzők legyenek kreatívak és talpra esettek. Az első kör megkezdésénél akadnak a legjobb csavarok és/vagy kritériumok, amik izgalmassá teszik a játék menetét. Pl.: az egyik részben egy roncs autóból kell kinyerni az alapanyagot, amit megedznek; egy másikban pedig fűnyíróból; egy harmadikban – ami szerintem az egyik legkegyetlenebb szivatás – pedig az előző részekben kiesett játékosoknak az első körös félkész pengéjével kell dolgozniuk, amivel ki tudja mi volt a baj. Néha nem az alapanyaggal, hanem a kritériummal okoznak meglepetéseket a fegyverkovácsoknak, ugyanis előfordult olyan, hogy ujjgyűrűt kellett beleépíteni a vázba, és olyan is, amikor a pengének recésnek kellett adott hosszon lennie. Tudom, ezek apróságok, de olyan jó látni, hogy mennyi ilyennel lehet megszínesíteni az alapjátékot.

Az döntősök fegyverénél is akadtak olyan meglepetések, amikkel még én se számoltam. Pl.: adott részben nem fegyvert, hanem egy pajzsot kellett kikovácsolniuk, amin szúrótüskének és kézvédőnek is kellett lennie. Jah, és azt se feledjük el, hogy tanít minket a sorozat. Eddig korábban fingom se volt arról, hogy a felhevült pengét miért mártják olajba a kovácsok, illetve arról se, hogy mit eredményez az, ha az olaj helyett a vizes módszert választjuk. Damaszkuszi stílusú penge megvan nektek? – Nah ugye, és ez csak két olyan dolog, ami tök alapvető a szakmájukban, mint a valóéletben az 1×1. Tudom, mire használnám mindezen tudást a valóéletben, ha nem ezzel foglalkozom, de akkor is jó olyan dolgokat tudni, amik olykor lényegtelenek.

Tűzben edzett S02E09.mkv_002119686

Az évadról sok szó nem esett végül, szóval inkább egyfajta kedvcsinálónak fogjátok fel. Külön kiemelném, hogy volt női kovács is, aki igaz hamar kihullott a sorból, de azért megvédne a gyengébbik nemet. Akadt bőven dráma is, pl.: amikor egy hűtés vagy előteszt során a penge megrepedt vagy eltört; illetve, amikor balesett vagy fáradság miatt a versenyző nehezített pályára került.

Összességében a Tűzben edzett teljes kikapcsolódást tud nyújtani. Hamar elreppent a 2. évad tíz epizódja és biztosan folytatni is fogom, mert hozza azt a lekötési faktort, amit másoknak egy Arrow vagy egy Marvel-film. Már várom azt az epizódot, amikor az adott részek bajnokai csapnak egymással össze, illetve azt is, amikor visszainvitálják a korábbi részek kiesettjeit egy második esélyre. Simán benne a pakliban ez a fajta menet, és remélem élni is fognak az ötlettel, mert annyira jó arcokat castingoltak össze, hogy mindig megszínesítették az alapfelállást.

Kommentáld!

Eljött a tél

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 22, 12:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ezzel a szlogennel kezdett bele a Game of Thrones 7. évadjának promózásába az HBO tegnap este, amikor is kiadtak egy újabb ajánlót, az eddiginél még „pikánsabbat”, amivel a várakozást csak nehezebbé tették. A karakterplakátokról se feledkezzünk el, amiből kaptunk szép számmal, melyeket a magyar részlegnek köszönhetően meg is mutatnánk. (Nehéz nem az Avatarra asszociálni.)

GOT_S7_ARYA_PO_HU GOT_S7_BRAN_PO_HU GOT_S7_BRIENNE_PO_HU GOT_S7_CERSEI_PO_HU GOT_S7_DANY_PO_HU GOT_S7_JAIME_PO_HU GOT_S7_JON_PO_HU GOT_S7_LITTLEFINGER_PO_HU GOT_S7_SANSA_PO_HU GOT_S7_THEON_PO_HU GOT_S7_THORMUND_PO_HU GOT_S7_TYRION_PO_HU

Kommentáld!

Hónap végén jön az új Bear Grylls kalandregény-sorozat

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 21, 20:44-kor a(z) könyv témába.

A Jaffa kiadónál maradva (nekik köszönhetjük a két legújabb X-akták könyvet) egy másik tévésorozatokat érintő könyv megjelenésre hívnám fel a figyelmet. A Bear Grylls: A tájfun küldetés című kalandregény-sorozat június végétől lesz elérhető 2.520 Ft-os áron – de ha nem ragaszkodtok a kiadó oldalához, akkor ajánlom a libri-ét, ahol még ennyit sem kell érte adni.

Az alcíme árulkodhat, ahogy a „sorozat” szócska is, hogy nem ma kezdődött Beck Granger sztorija. Az elméletileg különálló történettel rendelkező kötetekből most kapjuk meg a kilencediket. Az előzőekhez hasonlóan itt is tippeket kapunk a különleges helyzet legmegfelelőbb kezeléséhez. Mutatnám a történetét:

Egy expedíció vezetése a kínai Kuanghszi tartomány kiismerhetetlen dzsungelében normál körülmények között gyerekjáték Beck Granger számára. Ám amikor az időjárás váratlanul ellenük fordul, a csapat egy omladozó sziklaperemen reked…

Beck és az expedíció egyik lánytagja, Csu-Long elszakad a többiektől, és át kell verekedniük magukat a vihar sújtotta esőerdőn, hogy segítséget tudjanak hozni. Beck eleinte kételkedik Csu-Long képességeiben, de hamarosan rájön, hogy a lány nagyon is értékes tudás birtokosa. Míg Beck a fizikai túlélés mestere, Csu-Long az elme hatalmának ismerője. Minden tapasztalatukat latba kell vetniük, hogy le tudják küzdeni a Jangce-folyó sebes folyású szakaszait és egy mérges kobra támadását. De vajon sikerül időben visszatérniük a segítséggel, még mielőtt a sziklaperem a mélybe zuhanna? Persze ahhoz előbb ki kell jutniuk a dzsungelből. Élve…”

Atájfunküldetés-9

Kommentáld!

2017-es őszi premierdátumok: NBC

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 21, 17:58-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Hírek témába.

Őszi premier körkép: ABC | CBS | Fox | NBC | The CW

Upfronts bejelentések: ABC | CBS | FoxNBC | The CW

Folytassuk a sort. A napokban az NBC is bejelentette, hogy melyik sorozata, mikor kezdi meg a 2017/18-as idényt. Elsőre, ami szemet szúrhat majd, az nem más, mint a The Voice, ami egymást követő 3 nap fog képernyőn lenni: hétfőtől szerdáig. Korábban csak a hétfő és a kedd szolgáltatott otthont számára, azonban a csatorna kíváncsi, hogy milyen nézettséget sikerül a Survivor ellen hoznia, mégis csak az lesz az első számú ellenfele.

Tessék megnyugodni, mert csak az ördögöt festem a falra. Az NBC olyan csavaros, hogy a szeptember 25-i héten fog 4 órányi The Voice-szal elénk állni, majd rákövetkező héttől átadja a bizonyítási lehetőséget a The Blacklist-nek a szerdánként. Tehát nincs módosulás a korábban leközölt műsorrendhez viszonyítva, csak a 2017/18-as nyitó időszak lesz másabb az előző évekhez képest.

Legkorábban a The Voice startol, míg legkésőbb – jelen állás szerint – a Blindspot. Utóbbira október 27-ig várni kell. Egy másik megszokott érdekesség, hogy november 9. és december 14. között a csütörtök estéké a Thusrday Night Football sporteseményé lesz.

Őszi premier időpontok az NBC-nél:

Szeptember 25. (Hétfő):
20:00-22:00 – The Voice (13. évad)
22:00-23:00 – THE BRAVE

Szeptember 26. (Kedd):
20:00-21:00 – The Voice (13. évad)
21:00-22:00 – This Is Us (2. évad)
22:00-23:00 – LAW & ORDER TRUE CRIME: THE MENENDEZ MURDERS

Szeptember 27. (Szerda):
20:00-21:00 – The Voice (13. évad)
21:00-22:00 – Law & Order: SVU (19. évad)
22:00-23:00 – Chicago P.D. (5. évad)

Szeptember 28. (Csütörtök):
20:00-20:30 – Superstore (3. évad)
20:30-21:00 – The Good Place (2. évad)
21:00-21:30 – WILL & GRACE
21:30-22:00 – Great News (2. évad)
22:00-23:00 – Chicago Fire (2. évad)

Szeptember 29. (Péntek):
21:00-22:00 – Dateline NBC

Október 4. (Szerda):
20:00-21:00 – The Blacklist (5. évad)

Október 27. (Péntek):
20:00-21:00 – Blindspot (3. évad)

November 9. (Csütörtök):
20:00-23:00 – Thursday Night Football (december 14-ig)

Kommentáld!

A hónapban két X-akták könyv is megjelenik

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 18, 19:53-kor a(z) könyv témába.

„Hogyan lett hívő Fox Mulder? Hogy vált szkeptikussá Dana Scully? Miként lehetséges, hogy mégis mindketten az FBI kötelékébe kerültek?”

­– Ezek azok a kérdések, amikre fény derül Az X akták – Kezdetek c. kötetekből.

Azért használtam a többszámot, mert kettőről volna szó. Az első könyv A káosz ügynöke címre hallgat. 1979 tavaszán járunk, mikor is már Samantha, Fox Murder húga 5 éve eltűnt. A fiú magát hibáztatja, ezért apja elviszi magával Washingtonba, hogy kiragadja a helyi közegből, s ezáltal némi változást hozzon a fia lelkivilágában. Azonban nem így lesz, mert az ottani helybeli életben is előfordulnak fura dolgok, amik lehet, hogy összefüggésbe hozhatók a lány eltűnésével. A kötet június 9-től kapható idehaza, 268 oldalon át tartó sztorit Kami Garcia által kapjuk meg.

A második könyv Az ördög ügyvédje alcímet kapta, melyben hasonlóan 1979-be kalandozunk el, ahol Dana Scully rejtélyes látomásával kell összebarátkoznunk. Dana-t nem hagyja nyugodni elhunyt iskolatársának, Maisie-nek a segítségkérése, ugyanis a tornaöltözőjében megjelenik előtte a lány. Nem kell több szkeptikus főhősnőnknek, hogy nyomozásba kezdjen a tragikus kamasz-halálesetével kapcsolatban, amivel egy lavinát indít meg… A Jaffa kiadó által érkező testvér kötet június 30-i megjelenésre van kiírva. 320 oldalon keresztül fog minket Jonathyan Maberry által megálmodott történet könyvmolyságra buzdítani.

Árban mindkettőnél 3.000 forintra lehet számítani – néhol találni olcsóbban is, jól kell tudni használni a keresőt!

X-Aktak-A-kezdetek_-A-kaosz-ugynöke X-Aktak-A-kezdetek_-Az-ordog-ugyvédje

Kommentáld!

2017-es őszi premierdátumok: CBS

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 18, 19:17-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Hírek témába.

Őszi premier körkép: ABC | CBS | Fox | NBC | The CW

Upfronts bejelentések: ABC | CBS | FoxNBC | The CW

Olvashattátok az előző cikkünknél a The CW premierdátumait, most a sort a CBS-ével folytatnánk. Náluk nincs meglepetés, hiszen az Upfronts napjukon már a műsorrend mellett elhíresztelték, hogy melyik sorozatukat mikor akarják műsorra tűzni. Az elmúlt hetekben a csatorna viszont újra kiadta mindezt, ezért a pontosság kedvéért leközöljük.

Szeptember 24-én indul útjára a móka a 60 Minutes premierjével, ami immáron az 50. évfolyamába kezd bele. Az NFL miatt a 19 órás timeslotja kicsit torzulni fog, ugyanis 19:30-tól kapjuk meg a hét legfontosabb híreit, valamint egy héttel később se lesz ez másképp. Szeptember 25-ével elindul a lavina, azonban a hétfőben lesz egy csavar: a Young Sheldon-nak a pilotját fogják csak leadni, aztán elküldik egy hosszabb szünetre, hogy a mézesmadzagot elhúzzák rajongók előtt, és még többen üljenek le november 2-án elé, amikor már a fix timeslotjában folytatódik.

Szintén az NFL-meccs miatt történik meg az az aprócska változtatás is, hogy csak október 8-án tud bemutatkozni a Madam Secretary, mivel előző héten az előtte lévő sorozatok félórával később startolnak – gondolom bele kalkulálják az esetleges hosszabbítást, vagy passzolnám, annyira nem vagyok képben ezzel a sporttal. A Young Sheldon helyére rákövetkező héten 9JKL érkezik. A kedd, a szerda, a péntek és a szombat rendesen a szeptember 25-i héten indul útjának.

Mutatnám a listát, amiből mindenre fény derül. Újoncokat direkt linkekkel láttam el, hogy mindenki tudjon informálódni. Amit pedig nem találtok most, az midseasonben érkezik csak!

Őszi premier időpontok:

Szeptember 24. (Vasárnap):
19:30-20:30 – 60 Minutes (50. évad premier, majd az NFL után változik.)

Szeptember 25. (Hétfő):
20:00-20:30 – The Big Bang Theory (11. évad premier)
20:30-21:00 – YOUNG SHELDON (Előpremier)
21:00-21:30 – Kevin Can Wait (2. évad premier)
21:30-22:00 – ME, MYSELF & I (PREMIER)
22:00-23:00 – Scorpion (4. évad premier)

Szeptember 26. (Kedd):
20:00-21:00 – NCIS (15. évad premier)
21:00-22:00 – Bull (2. évad premier)
22:00-23:00 – NCIS: New Orleans (4. évad premier)

Szeptember 27. (Szerda):
20:00-21:00 – Survivor (35. évad premier)
21:00-22:00 – SEAL TEAM (PREMIER)
22:00-23:00 – Criminal Minds (13. évad premier)

Szeptember 28. (Csütörtök):
20:25-23:00 – Thursday Night Football (Bears @ Packers)

Szeptember 29. (Péntek):
20:00-21:00 – MacGyver (2. évad premier)
21:00-22:00 – Hawaii Five-0 (8. évad premier)
22:00-23:00 – Blue Bloods (8. évad premier)

Szeptember 30. (Szombat):
22:00-23:00 – 48 Hours (30. évad premier)

Október 1. (Vasárnap):
20:30-21:30 – WISDOM OF THE CROWD (PREMIER, majd az NFL után változik)
21:30-22:30 – NCIS: Los Angeles (9. évad premier)

Október 2. (Hétfő):
20:30-21:00 – 9JKL (PREMIER)

Október 8. (Vasárnap):
22:00-23:00 – Madam Secretary (4. évad premier)

Október 30. (Hétfő):
20:00-20:30 – Kevin Can Wait
20:30-21:00 – 9JKL
21:00-22:00 – ME. MYSELF & I
21:30-22:00 – Superior Donuts (2. évad premier)
22:00-23:00 – Scorpion

November 2. (Csütörtök):
20:00-20:30 – The Big Bang Theory
20:30-21:00 – YOUNG SHELDON (fix timeslot)
21:00-21:30 – Mom (5. évad premier)
21:30-22:00 – Life in Pieces (3. évad premier)
22:00-23:00 – S.W.A.T. (PREMIER)

Kommentáld!

2017-es őszi premierdátumok: The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 18, 15:47-kor a(z) 2017/18 sorozatai témába.

Őszi premier körkép: ABC | CBS | Fox | NBC | The CW

Upfronts bejelentések: ABC | CBS | FoxNBC | The CW

Nyárba csúszva a csatornák megkezdik bejelenteni az őszi premier időpontjaikat. A sort a The CW-vel kezdenénk meg, ahol 4-5 évvel ezelőtt támadt egy olyan ötlet, hogy miért kezdjék el a nagy debüt időszak alatt az idényt, ha csúsztatva is lehetséges. Ez több szempontból nagyon okos húzás, hiszen elkerülik a nagy versenyhelyzetet, amit a májusból visszatérő cliffhanger feloldások eredményeznek az évadnyitók esetében. Ők két hetet adnak az embereknek, majd elvárják, hogy a figyelem középpontjában legyenek.

Immáron nincs reality-je a The CW-nek, így szeptemberi premierje sem. Október 9-től indítják útjára a 2017/18-as szezont. Ez lesz az a hét, amikor mindegyik őszi üdvöskéjük képernyőre kerül, és megkezdi a létét az új etapjával.

A listán nem szereplő ötletek midseasonben érkeznek. Név szerint: az iZombie és a The Originals visszatérők közül, míg a Black Lightning és a Life Sentence az újoncok sorából. Rájuk nem jellemző, de esetleges újonc elhalálozásnál módosulhat mindez!

Őszi menetrend:

Október 9. (Hétfő):
20:00-21:00 – Supergirl (3. évad)
21:00-22:00 – VALOR

Október 10. (Kedd):
20:00-21:00 – The Flash (4. évad)
21:00-22:00 – DC’s Legends of Tomorrow (3. évad)

Október 11. (Szerda):
20:00-21:00 – Riverdale (2. évad)
21:00-22:00 – DYNASTY

Október 12. (Csütörtök):
20:00-21:00 – Supernatural (13. évad)
21:00-22:00 – Arrow (6. évad)

Október 13. (Péntek)
20:00-21:00 – Crazy Ex-Girlfriend (3. évad)
21:00-22:00 – Jane the Virgin (4. évad)

Kommentáld!

Melyek a CBS legvárósabb újoncai?

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 10, 20:53-kor a(z) 2017/18 sorozatai,Szavazás témába.

Szavazási körkép: NBC | Fox | ABC | CBS | The CW

Upfronts 2017 – CBS: Összegző | Műsorrend | Adatlapok | Előzetesek | Bekéretlen pilotötletek | Szavazás

Két hét leforgása alatt a végére érkezünk a CBS Upfronts-napjának. Amondó vagyok, hogy miután megvolt az összefoglaló cikk, láttuk hova teszi a programming, olvastuk az adatlapjaikat és láttuk a hozzákészült első kedvcsinálókat nyilvánítsunk véleményt: Ki-mit vár az adott műfajon belül a CBS háza tájáról?!

A sort kezdjük a drámákkal. Hármat ősszel, egyet tavasszal kapunk. A Seal Team tűnik a legígéretesebbnek, hiszen katonák lesznek ismét a középpontban. Igaz az ajánlójánál pont az ellenkezőjét írtam róla, mégis bízom a sikerében, mert szeretnék egy újabb The Unit-ot a tévébe. A S.W.A.T. érdekel legkevésbé, mert annyira Criminal Minds-pótlék szaga van. Nyilván Shawn Ryan neve sokat nyom az összbe. A Wisdom of the Crowd esetében egy CSI: Cyber pótlékról beszélhetünk, vagy ha a konkurenciát vesszük alapul, akkor egy APB 2.0-ról. Az Instinct könyves mivoltból eredeztethetően lehet érdekes számunkra.

A komédiánál az abszolút túlélő státuszú a Young Sheldon. Vajon miért?! A By the Book várhatóan elhasal, mivel a csatorna midseason újoncainál nagy a kaszaráta. A 9JKL már csak a címe miatt bevállalós, a Me, Myself & I pedig az eredetiségéből adódóan.

Részemről, ha két címet kellene mondanom, akkor a Seal Team volna az egyik, a 9JKL pedig a másik. Leülepedett az elmúlt napokban minden infó róluk, ezeket várom a legjobban. Nektek, melyikek a befutók? Tessék szavazni, kommentbe pedig véleményt nyilvánítani.

[poll id=”89″]

[poll id=”90″]

Kommentáld!

CBS – Upfronts-előzetes (7): By the Book

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 9, 20:12-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

Ezúton szeretnék köszönetet nyilvánítani a külföldi szemfüles tévés kollégákra, akik beszerezték a világnak a By the Book kedvcsinálóját, amit a CBS az Upfronts-napján adott le zárt közösségnek. Ha ők nincsenek, akkor ezt a videót se láthatnátok, és annyira tiszta véleményetek se lehetne arról, hogy mit képzeljetek magatok elé. Segítek azért. Főhősünk néhány váratlan történés után a Biblia szerint életmódot választja. Elsőre furán hangozhat, de tényleg mindent aszerint tesz életében. A premierje majd csak midseasonben lesz, várhatóan tavasz tájt – valamiért januári/februári startot nem adnék neki, hiszen még a social networkben se tűnt fel promóció céljából. Szitkom gyanánt, ha tippelnem kellene, akkor hétfőre vagy csütörtökre jöhet. Nézzük csak, mit rak elénk Patrick Walsh, a 2 Broke Girls egykori készítője.


Kommentáld!

CBS – Upfronts-előzetes (6): Young Sheldon

 
Beküldte: Kanyecc 2017 June 8, 22:09-kor a(z) 2017/18 sorozatai,videó témába.

A siker garantáltan adott. A CBS már csak presztízsből se kaszálná el a Young Sheldon-t évad közben. A The Big Bang Theory most biztonságban van, hiszen minden szereplő aláírta a kialkudott álomgázsiját, viszont a csatornának muszáj alternatívában gondolkodnia, mivel hiába beszélünk a jelenkor legnézettebb komédiájáról, a minőség régóta elmarad a kezdetitől. (Ha visszaemlékeztek, akkor nem ez az egyetlen jólfutó komédia spinoff-olási kísérlet, elég csak felidézni a That’s 70s Show-t vagy a Friends-et, bár egyiknek a testvére se élt hosszútávú életpályát.) Reménykedem abban, hogy a fiatal Sheldon-sztorival az anyasorozat is összekapja magát, nem pedig csak a kötelezőt hozza, ami amúgy elegendő a biztonságot létéhez. Mutatnám a hozzákészült kedvcsinálót.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats