Keddi premier: Kegyetlen csillogás

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 31, 20:26-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a PRIME műsorán: Star1×01.

Október utolsó napjára is tartogat premiert a Tv2 Csoport egyik csatornája. Főként a női nézők felé fog nyitni a Kegyetlen csillogással, ami az Empire spinoff-ja volna – az ugye a Fox-on fut idehaza (és odakinn is). Érdekességek sorában említeném meg, hogy a holnap startoló Kalózháborúval ellentétben ezt 21 órás kezdéssel, azaz 1 órával korábban kapjuk meg.

Beszéljünk kicsit a Star-ról.

A sorozat a 2016/17-es idényben startol az amerikai Fox műsorán, ahol jelenpillanatban a 2. évadja van terítéken. Alapvetően jó nézettségi mutatókkal rendelkezik, hiszen mindig helye van a házon belüli tabellán a TOP5-ben – bár ehhez az is szükséges, hogy a többiek rémes adatokat szállítsanak. Az alapkoncepciójában: három lány életét követhetjük nyomon, akik Atlantába mennek, hogy karrierjüket felfuttassák. Nyilván szükséges mindehhez olyan dolgokat is tenni, amit normális, átlagos ember nem feltétlenül csinálna – ergo, ha nincs gyomrod hozzá, sehol se lesz 5 év múlva sem. A főszereplők sorában: Jude Demorest, Brittany O’Grady és Ryan Destiny.

A magyar nyelvű előzeteseit itt és itt mutattuk.

star-better

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 31, 20:09-kor a(z) Hírek témába.

 • Az Amazon közzétette a november line-up-ját. Mondanám, hogy mik az újdonságok: november 7-én debütál az If You Give a Mouse a Cookie, 23-án a The Stinky & Dirty Show 2. évadja, míg 28-án a Click Clack Moo Holiday. 29-én pedig megkapjuk a The Marvelous Mrs. Maisel 1. etapját.
 • A Netflix berendelte az American Vandal 2. évadját. Tudjátok, ez az a fiktív dokusorozat, amit egy középiskolás forgat néhány haverja bevonásával. 2018-ra tehető a premierje, mutatnék egy előzetest is mellé.
 • November 8-án mutatkozik be a The Job Interview a CNBC műsorán.
 • 2018-ban térhet vissza a Baroness von Sketch Show 3. évadja az IFC kínálatába. Az írói között olyan emberek vannak, mint Meredith MacNeill, Aurora Browne, Jennifer Whalen és Carolyn Taylor. Alapvetően kanadai ötletről beszélünk, ami a CBC-n fut. Női szereplős szkeccs showt képzeljetek magatok elé, ami alapvetően nem túl népszerű műfaj idehaza.
 • Megvan a Channal Zero 3. évadjának alcíme, ami Butcher’s Block lesz. A Syfy 2018. elejére tervezi a premierjét. A történet alapját a Kerry Hammond-féle Search & Rescue Woods című kötet adja, melynek középpontjában: egy fiatal nő áll, aki új városba költözik és megtudja, hogy egy sor eltűnés történt az elmúlt időben a város legrosszabb negyedében, egy titokzatos lépcsőnél. A szereplők sorában: Olivia Luccardi, Holland Roden, Rutget Hauer, Brandon Scott és Krisha Fairchild.
 • Műsorváltozás volt a CBS menetrendjében. Október 30-án debütált 21 órától a Superior Donuts, míg utána 21:30-tól a Me, Myself & I érkezett.
 • Az USA elkaszálta a Playing House-t.
 • A Netflix berendelte, s egyben el is kaszálta a House of Cards-ot. 2018-ban a 6. évadjával záródik egy újabb fejezet a stream oldal történelmében. A jelenlegi nem hivatalos információk alapján spinoff-ot kaphat a show, de csak pletyka szinten megy a találgatás, hogy melyiket emelnék ki a sok közül. Mi most egyet se emelnénk ki, inkább megírjuk a tényeket, ha lesznek.
 • Olyan infók láttak napvilágot, hogy a Grey’s Anatomy újabb spinoff-ot kaphat. Az egyelőre címnélküli projekt egyik főszereplője Alberto Frezza lehet, aki egy rendőrt alakítani. Semmi más konkrétum nincs egyelőre.
 • Az ABC +2 epizóddal megtoldotta a Grey’s Anatomy, a black-ish és az American Housewife jelenlegi etapját, így mindegyik esetében 24 résszel számoljatok a 2017/18-as idényben.
 • 2018-ban ismét kapunk egy új Poison Ivy-t a Gotham-be, most Peyton List szereplésével.
 • Továbbra sincs döntés a Twin Peaks esetében, hogy lesz-e 4. évad. Egy interjúban David Lynch azt nyilatkozta, hogy nem valószínű a folytatás, míg Mark Frost, a társkészítő már ennél pozitívabban állt a helyzetükhöz. Egy valami biztos, nyitott a kérdés, még bármi lehet.
 • A Brockmire 2. évadjába az alábbi színészek tűnnek fel: Becky Ann Baker (Girls), Carrie Preston (True Blood), Dreama Walker (Doubt) és Utkarsh Ambudkar (The Mindy Project). Premier: 2018. tavaszán.
 • Nadine Nicole visszatérő szereplőként tűnik fel a The Expanse 3. évadjában.
 • A november 5-i NCIS: Los Angeles-ben feltűnik Jeff Kober.
 • Az MGM elkészítette a Stargate: Origins digitális sorozatának első betekintőjét, ami itt csekkolható. A digitális sorozat főszereplői között: Ellie Gall, Philip Alexander, Salome Azizi, Michelle Jubilee Gonzalez, Daniel Rashid, Sarah Navratil, Shvan Aladdin, Tonatiuh Elizarraraz, Derek Chariton, Justin Michael Terry, Lincoln Werner Hoppe és Aylam Orian lesz.
 • Cautkub FitzGerald, Paul Sparks, Tom Sturridge, valamint Evan Jonigkeit, Eden Epstein és Jasmine Mathews csatlakozott a Starz-ra készülő Sweetbitter című ötletbe, melyből 6 részt rendelt be a csatorna. Középpontjában: egy fiatal nő áll, aki New York City-be érkezve állást kap egy menő étterembe, ahol rá kell döbbennie, mi is az a csapongó élet, amikor az ember találkozik a droggal, a bujasággal vagy éppen az alkohollal.
 • Haley Joel Osment megy vendégszereplőnek a The X Files 11. évadjába.
 • Diane Lane főszerepet vállalt az Amazon-ra érkező The Romanoffs-ba.

Kommentáld!

Esti előzetes (3): Ázsia Expressz

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 21:55-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az este utolsó előzetesét az Ázsia Expressznek adnám, ami a Tv2 következő őszre szánt nagydurranása lesz. November 7-én indul a móka, amit keddtől szombatig követhetünk figyelemmel a 19 órás blokkban, tehát a Vigyázat, gyerekkel vagyok! 2. évadja lepihen. A nézettségről 7 celeb páros – név szerint: Berki Krisztián, Ambrus Attila, Cseke Katinka, Pallavicini Zita, Fésűs Nelly, Muri Enikő, Gaál Noémi, Németh Lajos, R. Kárpáti Péter, Kárpáti Rebeka, Kulcsár Edina, Csuti, Megyeri Csilla és Molnár Zsolt – fog gondoskodni, illetve nem mindennapi utazásuk. Mindenki kora őszre tette volna már a premierjét, azonban a csatorna inkább bejáratta a timeslot-ját, ami valljuk be, okos húzás. A műsorvezetők sorában: Ördög Nóra lesz. Mutatnám az első ajánlóit.


Tovább…

Kommentáld!

Esti előzetes (2): Trip to the Moon

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 21:47-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Lusta disznó leszek, mert másolom az RTL Klub-tól érkezett sajtóanyagot, amiből minden lényeges információ kiderül. Azonban, mielőtt fény derülne arra, hogy egy utazós-zenés reality-ről lenne szó, felhívnám a figyelmet a magyar címére, ami azért is kiábrándító, mivel biztosan kevés szájból fog elhangozni másnap az, hogy nézted more a trip tu dő mún-t?

„Mindössze harminc nap alatt járta körbe Mák Roland rendező-producer és stábja Európát, hogy megörökítse annak a nyolc tehetséges, fiatal zenésznek a mindennapjait, akik úgy döntöttek részt vesznek a kalandban és nemcsak körbeutazzák a kontinenst, de végig is zenélik azt. Antonia Vai, Hien, Kállay-Saunders András, Gorbunov Dimitry, Ian O’Sullivan, Mórocz Tomi és Nagy Ricsi mind arra vállalkoztak, hogy Európa legszebb terein utcazenéljenek és a legtrendibb pubok színpadán lépjenek fel. Bár a zenészek mindannyian más nemzetiségűek és más-más zenei stílust képviselnek, egy csapatként összefogva szelik a kilométereket egyik várostól a másikig. A zenészek 17 várost érintenek, köztük Velencét, Rómát, Nápolyt, az Amalfi-partot, Nizzát, Monacot, Barcelonát, Andorrát, Párizst, Amszterdamot, Brightont és Londont. A külső gyártásban készült zenés roadmovie-nak november 4-től lehetnek szemtanúi a nézők, 17:20-tól az RTL Klubon.”

Mutatnám az első beharangozó ajánlóját. Nem hozott lázba, titeket?


Kommentáld!

Esti előzetes (1): Hosszú út hazáig

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 20:08-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Ez a nap már csak ilyen, a november szellemében telik el, ugyanis a következő előzetesek is az új hónaphoz kapcsolódnak. Kezdésképpen szót szeretnék említeni a The Long Road Home címre hallgató minisorzatról, ami november 7-én debütál az amerikai Nat Geo műsorán. Jól megnéztétek a dátumot? Csak azért mondom, mert szó sincs világpremierről. Magyarországon két nappal előbb, már november 5-én műsorára tűzi a Nat Geo, valamint a FOX. Ismét egy dupla csatorna- és országos premiernek lehetünk szemtanúi. Idehaza Hosszú út hazáig címen kapjuk meg vasárnap esténként az új epizódjait, melyek valós történésekre épülnek.

Phil Abraham által rendezett minisorozat egyik főszereplője: Michael Kelly lesz. A történet az iraki háború egyik legsötétebb napját mutatja be: 2004. április 4-én Bagdad Sadr City nevű külvárosában a texasi Fort Hood 1. lovassági hadosztályának egyik szakasza lázadók csapdájába került – a napot az amerikai katonai évkönyvek azóta „fekete vasárnapként” emlegetik. A bagdadi sikátorokban harcoló katonák és otthon maradt családtagjaik szemén át láttatja a háború szörnyű valóságát. Az alapjait Martha Raddatz bestsellere adja, amit 8 epizódba zárva kapunk meg. Mutatnám a hazai ajánlóit, van bőven, a csatorna komolyan veszi a kampányát.


Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Future Man

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 18:34-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Novembert lehet miért várni, hiszen mint azt délelőtt folyamán megmutattuk: lesz egy-két olyan premier, amely van olyan ígéretes, mint egy The Walking Dead visszatérés. Nyilván az újoncokat mindig előtérbe helyezzük, mert tisztalappal kezdenek a készítők. Lehet, hogy az előző projektjük befuccsolt, de itt a remek alkalom a bizonyításra. Seth Rogen és Evan Goldberg duó korábban a Preacher-ben dolgozott együtt, viszont ők nem e fajta bizonyításra vágynak (inkább megtartják a meglovagolt szelet), mivel az AMC elégedett volt a minőséggel, így a 3. évadját várjuk jövőre. A „holtidőben” a két író a Hulu-nak készítette el a Future Man-t, amelynek fókuszában a világmegmentése lesz.

A történetét megannyiszor leírtuk már, de megtesszük még egyszer, mert annyira geek-féle, hogy berántja még azokat is, akik alapvetően utálják a „mentsük meg az emberiséges” elképzelésekre épülő sztorikat. Adott egy játék, melynek játékosai állandóan indulnak az aktuális világbajnokságon, hogy kiderüljön: ki a legjobb. Így kerül elénk főhősünk, akinek ez a hobbija. A jövőből egy sornyi időutazó érkezik, akik elmondják neki a felállást, miszerint a játékban elért mutatói alapján Ő maga a legalkalmasabb személy arra, hogy egy jövőbeli űrlényinváziót megállítson, s ezzel az emberiség megmeneküljön az elkerülhetetlen kipusztulás elől.

Beteg. Komolyan az! Pontosan ezért várós annyira. Az időutazós műfaj végre valamiféle felfrissítés kap, nem is akármilyen félét. 13 epizóddal számoljunk első körben, a szereplők sorában: Josh Hutcherson, Eliza Couple, Derek Wilson, Ed Begley Jr., Glenne Headly, Britt Lower és Keith David. Premierje november 14-én lesz.

future_man_ver2_xlg

A tovább mögött az első plakátja is szemügyre vethető!

Tovább…

Kommentáld!

Hétfői premierek: Hotel Transzilvánia: A sorozat | BOSZI Akadémia | Showder Klub 20. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 17:47-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 18:30-tól a Disney Channel műsorán: Hotel Transylvania – 1×01.
Ma. 20:20-tól a Nickelodeon műsorán: WITS Academy – ­1×01.
Ma. 22:00-tól az RTL II műsorán: Showder Klub – 20×01.

Fura listát szállít a mai premierekre fókuszáló kalendárium!

A Hotel Transylvaniaról már csak azért is kötelező említést tennem, mivel hónap közepén megmutattam a sorozat hazai előzetesét. Másrészről, a csatorna pont Halloween időszakára ütemezte az érkezését, ami találó, ha a történetét vesszük alapul. Ha valaki felnőtt szereposztású agyzsibbasztásra vágyik, akkor este a Ninja Warrior Hungary helyett kapcsoljon a Nickelodeon-ra, ahova érkezik a csatorna egyik 2015-ös üdvöskéje, ami 20 részt élt meg. Mindkettő esetében hétköznapi premierről beszélhetünk, azaz 7-ből 5 nap lehet velük számolni.

Visszatér a magyar stand-up világ egyetlen élő tagja, a Showder Klub is a 20. évaddal, ami megtartotta a hétfői timeslotját, mint ahogy a tavaszi idényben. A különbség mindössze annyi, hogy az RTL II most heti két humorműsort sugároz, hiszen péntekenként a Beugró X-szel akarják megfogni a műfaj kedvelőit. A premier adásban: Orosz György biztosan ott lesz, tegnapelőtt már röhöghettünk két poénján is.

Hotel-Transylvania-Disney-magyar-poszter

Kommentáld!

November végén nézhető a Szívek szállodája: Egy év az életünkből

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 17:27-kor a(z) Magyar DVD témába.

Október közepén megszellőztettük, hogy a Provideo jóvoltából egy újabb olyan magyarországi premiernek lehetünk szemtanúi, amikor nem tévécsatorna vagy online felület szolgáltatja a választott produkció premierhelyszínét, hanem az egyik kiadó, mivel DVD-n érkezik a meglepetés. Nem titok, hogy a Szívek szállodája: Egy év az életünkből című folytatásos minisorozatról beszélek, ami november 29-én kerül a boltok polcaira. (Akinek nagy kedvence volt a Gilmore-család, azoknak pedig jelezném, hogy október elejétől új köntösben ismét kapható.)

Ígértem részleteket, most ezeket szállítanám. Kezdjük a szinopszissal:

Közel 10 évvel azután, hogy az eredeti széria véget ért, a Szívek szállodája most újra megnyitja kapuit az Egy év az életünkből című minisorozattal. Lorelai (Lauren Graham) még mindig a Dragonfly fogadó vezetője, és jelenleg Luke-kal (Scott Patterson) él. A lánya, Rory (Alexis Bledel) immáron 32 éves, és egyszerre küzd munkahelyi és párkapcsolati gondokkal, az idősödő Emily (Kelly Bishop) pedig kezd hozzászokni az özvegyléthez. Ebben a négy felejthetetlen epizódban a Gilmore-lányok sok-sok régi ismerős táraságában végre szembesülnek régóta megoldatlan problémákkal, méghozzá a maguk szókimondó, de szívhez szóló módján. Nem vitás, ez a magával ragadóan szellemes és érzelmes miniszéria egyszerre kínál ismerős és meglepő pillanatokat. Jó újra otthon lenni!”

4 epizódot kapunk, melyek az évszakok neveit hordozzák cím gyanánt. Az őszt és a telet Amy Sherman-Palladino, míg a tavaszt és a nyárt Daniel Palladino írta és rendezte. 2 lemezre került tehát az új tartalom, amit sztereó magyarhanggal és D5.1-es eredeti angollal csekkolhatnak azok, akik beneveznek a vételére. Egyébként itt említeném meg, hogy sikerült a legtöbb főszereplőt visszacsalni a szinkronhangok közül, így meg lehet nyugodni, Lorelai hangja nem Bözsi nénié lesz a Moszkva térről. A 353 percnyi videóanyag a megszokott 16:9-es képaránnyal lesz fogyasztható. Extrákról nincs információnk, de elnézve az eredeti kiadást, ahol szintén nincs említés alatt, így valószínűleg ez az oka. Mellesleg szeretném megjegyezni, hogy az amerikaiaknál is csak november 28-án kerül a boltokba, szóbal elég szép ütemezés ez, ha úgy vesszük!

Árban mire számítsunk? A fogyasztói ára: 5 990Ft, de nyilván egyes felületeken már akcióban „elő lehet rendeltetni”.

Már csak a hazai DVD-borításával vagyok adós, íme:

Y34754_Gilmore Girls-A Year in the Life_DVD_2D

Tovább…

Kommentáld!

A november is tartogat szép számmal premiert

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 30, 11:36-kor a(z) Heti adag témába.

Azt hihetnénk, hogy szeptembert és októbert magunk mögött hagyva már fellélegezgetünk egy kicsit, mert az év utolsó hónapjaiban már csak az elstartolt sorozatokat kell szinten tartanunk. Tévedés! Átalakult a tévézés, idény közben is ugyanannyi ötlet érkezik, mint annak kezdésekor. Sőt, már az országos tévék se ragaszkodnak ahhoz, hogy szeptember végéig minden produkciójukat útnak indítsák, tartogatnak későbbre is vérfrissítőket.

Októberben megkaptuk a Stranger Things és a The Walking Dead folytatását, azonban novembert is lesz miért várnunk, adnék néhány tippet.

Kezdjük a sort az országos tévék kívánatával, ahol a S.W.A.T. lesz az egyik új üdvöske, ami csak most kezd bele az életpályájába. Főszereplői között egy ex-Criminal Minds-ost ismerhetünk fel Shemar Moore személyében. Illik ez a fajta műfaj hozzá, így bizakodva várjuk. Folytatódik a Young Sheldon is új részekkel, amiből eddig csak a pilotot kaptuk meg, mivel a CBS special premierként szeptemberben a nép elé terjesztette a fiatal Sheldon-t. Nagyjából ennyi az, amivel az országos tévéknél számolni kell.

Tudnom, nem túl lehengerlő címek, ezért folytassuk a sort a kábeles és streames részleggel. A Hulu részéről érkezik a Future Man, ami a The Last Starfighter alapötletére hajaz, miszerint egy videójátékkal akarják megtalálni azt az embert a Földön, aki megmenti majd az emberiséget. Seth Rogen és Evan Goldberg közös projektje. Várós abszolút. Ne feledkezzünk el a következő Marvel-sorozatról sem, a The Punisher-ről, ami vélhetően a hónap legvárósabb újonca lesz, amitől a nép a legtöbbet is vár. Maradva a Netflix-nél, érkezik a hónap vége felé a Godless, ami az 1800-as évek western világába kalauzol minket, ahol egy rosszfiú bandájával bosszút akar állni egyik áruló bajtársán.

Ez csak három olyan ötlet, amiért érdemes várni a novembert. Mutatnám felsorolva a komplett listát, előfordulhat, hogy nem mindegyik szerepel. Kommentekbe lehet jelezni a hiányosságokat, és pótoljuk!

Naptár:

November 1. (Szerda)
Stan Against Evil (IFC) S2
The Frankenstein Chronicles (ITV) S2
Foursome (Youtube Red) S3

November 2. (Csütörtök)
Back (Sundance Now) S1
Young Sheldon (CBS) S1
Mom (CBS) S5
Life in Pieces (CBS) S3
S.W.A.T. (CBS) S1
Living The Dream (Amazon)

November 3. (Péntek)
Alias Grace: Miniseries (Netflix)
Kevin Hart Presents: Hart of the City (Comedy Central) S2

November 5. (Vasárnap)
The Girlfriend Experience (Starz) S2
The Real Housewives of Atlanta (Bravo) S?
Shameless (Showtime) S8
SMILF (Showtime) S1
Ride With Norman Reedus (AMC) S2

November 6. (Hétfő)
Rebecca Martinsson (Acorn TV)
Frankie Drake Mysteries (CBC) S1

November 7. (Kedd)
If You Give a Mouse a Cookie (Amazon)
Fate/Apocrypha (Netflix)
The Long Road Home: Miniseries (Nat Geo)
Teachers (TV Land) S2,5
Damnation (USA) S1

November 8. (Szerda)
The 51st Annual Country Music Awards (ABC)
Hot Date (Pop) S1
Ozzy and Jack’s World Detour (A&E) S1
The A Word (Sundance TV) S2

November 9. (Csütörtök)
The Cromarites (USA)

November 10. (Péntek)
Lady Dynamite (Netflix) S2

November 13. (Hétfő)
Ill Behaviour (Showtime)

November 14. (Kedd)
Future Man (Hulu) S1

November 15. (Szerda)
Do You Want to See a Dead Body? (YouTube Red)
MythBusters (Science)

November 16. (Csütörtök)
Back (Sundance Now) S1

November 17. (Péntek)
Marvel’s The Punisher (Netflix) S1
Mudbound (Netflix)
Stretch Armstrong and the Flex Fighters (Netflix)
Tim & Faith Soul2Soul (Showtime)

November 18. (Szombat)
Night of Too Many Stars (HBO)
Cold Blooded: The Clutter Family Murders (Sundance TV) S1

November 19. (Vasárnap)
The American Music Awards (ABC)
The Root 100 (FUSION TV)
Search Party (TBS) S2
The Problem With Apu (TruTV)

November 20. (Hétfő)
David Letterman: The Kennedy Center Mark Twain Prize (PBS)
Big Hero 6 (Disney XD) S1

November 21. (Kedd)
Marvel’s Runaways (Hulu) S1
Chicago Med (NBC) S3

November 22. (Szerda)
Godless: Miniseries (Netflix)

November 23. (Csütörtök)
She’s Gotta Have It (Netflix) S1

November 28. (Kedd)
The Victoria’s Secret Fashion Show (CBS)

November 29. (Szerda)
The Marvelous Mrs. Maisel (Amazon) S1
Bruno Mars: 24k Magic Live at the Apollo (CBS)
Vikings (History) S5

Kommentáld!

Itt 100, ott 200

 
Beküldte: Kanyecc 2017 October 29, 11:31-kor a(z) Fun témába.

Az ABC duplán ünnepel az őszi blokkjában. A The Goldbergs a 100. epizódján van túl, míg a The Middle-nél a 200. rész felvétele kezdődött meg a héten. Ergo, a szerdai komédiablokk termeli a tartalmat a nézőknek. Beszéljünk premieridőpontokról, hiszen ezek olyan számok, amik nézésre késztethetnek oly embert is, aki alapvetően nem követi a történéseiket. Előbbit már lehet töltetni, hiszen október 25-én került adásba, míg utóbbi majd csak november 28-án fog. Előjáróban jegyezném még meg, hogy a Modern Family is lassan hasonló cipőben jár, amint lesz képünk hozzájuk, azt is megmutatjuk!

TheGoldbergs-100episodes-003

TheMiddle-200episodes-001

A tovább mögött még pár fotó az ünnepi pillanatokról.

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats