Promóciós fotókon a Mária Terézia

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 30, 11:55-kor a(z) Promo témába.

Az előzetes pletykák alapján karácsonykor kaptuk volna meg a Mária Terézia címre hallgató kétrészes tévéfilmet/minisorozatot, azonban a jelenlegi felállás szerint: 2018. január 5-6-ára tűzték ki a premierjét. Ergo, hiába hangzott jól, hogy a karácsonyfa alá kerül valami hazai, ezt sajnos meg kell cáfolnom – másrészről nem teljesen igaz a „hazai” jelző, mivel koprodukcióban készült a csehekkel, az osztrákokkal és a szlovákokkal. Ettől függetlenül a készítők nem titkolt célja, hogy méltó emléket állítsanak vele Mária Terézia születésének 300. évfordulójára.

Mária Terézia szerepében az osztrák Luise Stockinger-t ismerhetjük fel, míg férjét a cseh Vojtěch Kotek formálja meg. Természetesen vannak magyar színészek is a castingban. Csakhogy a főbb szerepkörben emeljek ki néhányat… Adorján Bálint alakítja a jóképű és rámenős Esterházy Miklós grófot, míg Nagy Ervin testvérét, Esterházy Pált. Rátóti Zoltán nevét se feledjük el, aki a porosz uralkodót képviselő Grumbkowot formálja meg, illetve Tenki Rékát se, aki a császári udvar egyik előkelőségeként, Lorenz grófnőként tűnik fel. A története tehát Mária Terézia fiatal korát és trónra kerülését dolgozza fel. A részletesebb sztorit a tovább mögé rejtettem.

Száz szónak is egy a vége, jövő évben az DunaTV vele indítja meg a saját gyártású produkcióinak premierjét. Kicsit várom a startját, hiszen a promóciós fotók alapján szántak elég pénzt a kosztümre, ami félsiker nálam. Mutatnám a galériát!

Marie Terezie_foto Yan Renelt_20170530_11A2139 copy

A tovább mögött folytatódik a galéria!

Tovább…

Kommentáld!

Külön a jók, külön a gonoszak

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 29, 22:54-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A The CW marketing osztálya készített egy közös odab*szós plakátot a Crisis on Earth-X címre elkeresztelt DC-univerzumban játszódó crossover négyesének, amit már megmutattunk a napokban, sőt le is zajlott tegnap estig bezárólag. Mutatnám, miként profitáltak az előző részeikhez képest a résztvevői:

Supergirl (The CW – 3×08) – 2.647M (+37.72%); 18-49-ben: 0.90 (+80%)
Arrow (The CW – 6×08) ­– 2.544M (+132.54%); 18-49-ben: 0.90 (+200%)
The Flash
(The CW – 4×08) – 2.735M (+24.60%); 18-49-ben: 0.90 (+11.11%)
DC’s Legends of Tomorrow  (The CW – 3×08) – 2.762M (+85.99%); 18-49-ben: 0.90 (+87.50%)

Csak a tisztánlátás mivoltából némi magyarázat mellé. Ha rápillanttatok a mutatókra, akkor láthatjátok, hogy sikerült a javítás mindenhol. Négyből három esetben évadcsúcs született, egyedül a The Flash esetében nem tudok ilyenről beszámolni, mivel a 4. évad nyitórészével 2.844 milliót, illetve 1.05-ös demót produkált, ami jobb, mint a mostani. Ha a tavalyi crossoverhez viszonyítunk, akkor elmaradásról számolhatok be, mert akkor jobban hoztak a résztvevők. Nyilván ezzel nem foglalkozik a csatorna, mert alapvetően egyfajta csökkenés mutatkozott az elmúlt évhez képest, amit próbálnak valahogy mérsékeltetni, de sehogy se sikerül a kialakult versenyhelyzetben.

Lépjünk is tovább, tartsuk meg az okosoknak a mit kéne másképp csinálni kérdést! Helyette megmutatnám külön-külön a jók és a gonoszak oldalát, plakát változatban. Egyértelmű, melyiket raknám a falra.

Crisis on Earth-X_002Crisis on Earth-X_001

Kommentáld!

Ők énekelnek a Sztárban Sztár+ 1 kicsi 2. évadjában

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 29, 22:32-kor a(z) Promo témába.

Vasárnapig megpróbálok erőt venni és írni egyet a Sztárban Sztár +1 kicsi 2. évadjának kezdéséről, azonban előtte úgy gondoltam, hogyha már a Tv2 Csoport készített az énekesekről promóciós fotókat, akkor mindez megérdemel egy kósza cikket. Ha valaki netalántán elsiklott volna a premierje felett, ajánlom figyelmébe a csatorna SuperTv2-es aloldalát, ahol pótolhatja a premiert, ami alapvetően a vártnál jobbra sikerült, holott kevésbé vonzó számomra ez a gyerek kiadásos spinoff elképzelés. Mégis azt kell mondanom, hogy sokkal jobban élveztem, mint az anyasorozat 5. évadjának bármelyik epizódját. Nem mellesleg azt is kihangsúlyoznám, hogy a Tóth Verát a zsűritagok egyik telitalálata. Okosak a meglátásai, jókat szól hozzá, és még egy kicsit Liptai Claudiára is emlékeztet a stílusával. No, de most az énekeseken a hangsúly. Mutatnám, kiknek drukkolhatunk a következő 9 hétben.

SztarbanSztarMeg1Kicsi-S2_058

A tovább mögött folytatódik a galéria! (A képek a Tv2 Sajtószobájából kerültek publikálásra.)

Tovább…

Kommentáld!

Korhatáros szerelem – Az első 2 rész

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 29, 20:33-kor a(z) Pilot témába.

A Tv2 az elmúlt években többször nekifutott egy-egy sajátgyártású produkciónak, azonban (be)vásárlások és fejlesztések tekintetében a tehetségkutatók és gameshow-k irányába mentek csak el. Az, hogy legyen nekik is fikciós sorozatok – mint az RTL Klub-nak a Válótársak vagy A mi kis falunk; az HBO-nak a Terápia – 2017 őszén érett be a Contentlab nevű cég által, akik korábban megvásárolták az új-zélandi Step Dave című sorozat formátumát, castingoltak többet, majd leforgatták a pilotját, amire a Tv2 lecsapott. Lehet ilyen úton is sikerre vinni egy jó adoptációt, ők ezt az ősvényt választották, és ha túl lesztek Ti is a premieren, akkor hamar levonhatjátok a tanulságot, miszerint jobb néha a gyártóra hagyatkozni.

Kor-3.mp4_000001578

Összehoztad a húgodat a Bőgős Bandival?

Mielőtt megindokolnám kijelentésem, had térjek ki a történetére, ami nem óhajt bonyolult lenni, helyette szállít egy pofonegyszerű, ám ritka felállás: adott egy 39 éves anyuka, Eszter (Kovács Patrícia) és három gyermeke, valamint egy pultos srác, Dávid (Kovács Tamás), aki nála jóval fiatalabb, csak 24 éves. A nő egy balul elsült randi után „botlik” bele a fiatal szívtipróba, miután magára zárja a kocsma mellékhelységének ajtaját és az ablakon át kell távoznia onnan, melynek következtében akkorát esik, hogy a bokája kimegy. Így indul kettőjük kapcsolat, majd folytatódik a sürgősségin, és így tovább… Kicsit klisés a történet, de valahogy be kell indítani a cselekmény kibántásába, azt pedig igazából megcsinálták.

Ha most valaki felcsapja az internetet, és rákeres a sorozatcímére vagy Kovács Patrícia nevére, tuti olyan cikkekkel találja magát szembe, ami Kovács Tamás kiválasztásával kapcsolatos. Nem véletlen, hogy ennyire meglovagolta a magyar pletyka rovat kettőjük „forgatáson kívüli” találkozását, mert a kémia nagyon működik kettőjüknél. Ténylegesen bele tudjuk magunkat élni a kínos és a romantikus helyzetekbe, mintha tényleg egy párról lenne szó. Teljesen jól alakítanak, sőt azt vettem észre, hogy minél inkább haladunk a cselekménnyel előrébb, annál inkább magukra és egymásra találnak. Nincs annyi feszengés, sokkal oldottabbak a jeleneteik, azaz egyedi kapcsolatukat a néző elhiszi.

Mindenképpen ki kell a hangsúlyozni a mellékszereplőket, mert olykor – ami valamilyen szinten negatívum – maradandóbbat tesznek le az asztalra, mint a fők. Elég csak megemlíteni a nővér férjét, akit Seress Zoltán formál meg. Elképesztően vicces szituációkat hoz ki Dobó Kata mellett, aki a felesége szerepében van jelen. Vagy hozhatnám még példaként a főhős szobatársát, Alex-et (Dóra Béla), aki a tipikus jellemével csal mosolyt a néző szájára – nyilván kell hozzá Betti is, az egyik kollégája a munkahelyéről.

Korhat-2.mp4_000011501

Anya, miért pucér a bácsi?
– Anyaaaa….?

Nem kérdéses, hogy a sztori azt az utat akarja feltérképezni, hogy milyen helyzeteket szülhet egy hasonló eset a valóéletben. Egy 24 éves srác, akinek nincs „értelmes állása” és diplomája (ők mondják!) miként állna helyt a pótapuka szerepébe, mennyire fogadja el a környezetük a kialakult felállást, illetve tudja-e később is azt a boldogságot nyújtani nőjének, mint a legelején? Már látni előre a történéseket, hiszen, ahogy azt a Tv2 elspoilerezi az egyik előzetesben, vissza fog térni az (valós) apuka, akit Kamarás Iván formál meg, és aki több éve lekoccolt szó nélkül Amerikába. Ezen felül, a mellékszálon is zajlanak a történések, mivel Eszter nővére, Julia eléggé gyermek-/családellenes, ám mivel már túl van a 41. évén is, várhatóan félreteszi sikeresnek tekinthető karrierjét, és beadja derekát a családalapításába.

Ha nincsenek nagy elvárásaink a Korhatáros szerelemmel kapcsolatban, akkor kellemesen fogunk csalódni. Rengeteg humort csempésztek az alapsztori mögé, amivel próbálják fogyaszthatóbbá tenni azoknál is, akik ellenzik az ekkora korkülönbségekre épülő kapcsolatokat. Nyilván lesznek ilyen nézők, nekik szánták Dobó Kata karakterét. A klisés szituációkkal jobb, ha megbarátkoztok, mert rengeteggel találkozhatok az első 2 részben. A többségénél próbálnak a már felemlegetett humor faktorra építkezni, mégis csak romantikus vígjátéksorozat a műfaja, ha jól dereng.

– Én mondtam, hogy ne dugd odvas fába!

Korhat-2.mp4_000025096

Tényleg nehéz rosszat írni a Contentlab legújabb produkciójáról, de egy valamivel mégis sikerült fejfájdítást okozniuk: az pedig a drónnal készült „nagytotálos” jelenetek. Megpróbáltam elmenni mellette szó nélkül, de nem ment. Kezdjük ott, hogy erőltetett budapesti látképeket láthattunk. (Vidéki lakosoknak Budapest-reklám.) Egyszer a Gellérthegy, másszor a Boráros tér volt a központjába, harmadszor pedig a pasi lak, amit amolyan Barátok Közt-ház mutogatós stílusban tártak elénk. (Tudjátok, amikor elölről látható a lakás teljes egészében nagylátószöggel felvéve.) Néha a helyszínnek, mármint az ilyen drónos felvételnek köze sem volt a következő jelent helyszínéhez. Ergo, műsoridő kitöltőként funkciónál, ha úgy tetszik. Ezzel még talán megbarátkoznék, de azzal már nem, hogy ezeknek a jeleneteknek a minősége hitvány lett. Vagy a szememmel van a probléma, vagy tényleg csak egy gyengébb minőségű drónfelvevőre futotta, mert olyan (olykor) életlen, homályos, fénytelen nagytotálok születtek, amiket nagyjából egy 50-100 ezer forintos gépből lehet kihozni. Ez pedig feltűnik, ha min. HD minőségben csekkolja valaki a sorozatot. Apróság, tudom, viszont az ilyenek is számítanak.

Mindezt leszámítva, azt kell írnom, hogy a Tv2 bátran ringbe küldheti a konkurencia ellen. Aki komálta a Válótársakat, azt ezt imádni fogja. Az eleje nehezen indult, de nagyjából az első 15 perc után magára találtak a történet. Onnantól pedig szállította a szórakoztatófaktort, amire hivatott. Véleményem szerint, simán bekönyvelhető a 2. évados berendelés neki, mert nagyon jó színészeket sikerült összecastingolniuk, és a rájuk írt karaktereknél se éreztem egyetlen esetben sem azt, hogy félrelőttek volna. A könnyed kikapcsolódás, valamint az esti romantikázás adott – korhatár nélkül! Tényleg sokat kellett várni a Tv2 legújabb fiktív sorozatára, de összességében leírható: megérte a várakozást!

Azért pedig külön pacsi jár a csatornának, hogy egy olyan timeslotban dobja képernyőre, ami eléggé elvetemült, hiszen szombatonként 21:30-tól láthatjuk a részeit, amikor az ember általában vagy készül az esti bulira, vagy valami ütős filmet nézne. Kíváncsi leszek, mennyire jön be Fischer Gáborék, a Tv2 Csoport programigazgatójának elképzelése ezzel kapcsolatban?!

This entry has a rating of 4.5

Kommentáld!

Röpke magyar hírek

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 20:34-kor a(z) Magyar hírek témába.

 • Sikerült a Ninja Warrior Hungary-nak maga mögé utasítani az RTL Klub-on elstartolt Celeb vagyok, ments ki innen! 5×01-es epizódját. A 18-49 évesek körében: 21.1% ment a 20.8% ellen. Ha mindezt átszámoljuk, akkor 328 ezer kontra 315 ezer nőzőről beszélhetünk. A különbség nem jelentős, de nem ez a lényeg, hanem a siker maga.
 • December 4-én új arculattal, látványosabb díszlettel és néhány új műsorral megújul az ECHO TV.
 • Ricco és Claudia nyerte az X-Faktor 2017-et, azaz a 7. szériáját a tehetségkutatónak.
 • Az évadzárást követően az RTL Klub egyben azt is bejelentette, hogy az X-Faktor 2018-ban is vissza fog térni, valószínűleg ismételten az őszi időszakban. Ergo, berendelték a 8. évadját, ami valahol érhető is, hiszen nem hozott annyira rossz számokat – de annyira kimagaslót sem.
 • December 1-jén 23:30-as kezdéssel érkezik a Comedy Central műsorára a Rick & Morty.
 • November 29-én folytatódik a ChiliTV-n A nagy büfékocsi-verseny (Great Food Truck Race) a 4. évaddal,
 • December 16-án a ChiliTV megbombáz minket karácsonyi témájú főzős műsorokkal. 16:45-ös kezdéssel startol az adag: a New York-i karácsony Jamie-vel (The Naked Chef: Christmas in New York), aztán 18:00-tól jön a Nigella karácsonyi lakomája (Nigella Christmas Kitchen), végül 21 órától a Főzz karácsonyra Gordon Ramsay-vel! (Gordon Ramsay’s Christmas Cookalong).
 • December 14-én a Prime folytatja megállás nélkül a Gotham-et a 4. évaddal.

Kommentáld!

A majdnem komplett Trónok harca-sorozatpakk

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 20:10-kor a(z) Magyar DVD témába.

A kihalóban lévő DVD iparágban is lehet profitot termelni egy-két kapós címmel. A Trónok harca ezt a kört erősíti, hiszen köztudott, hogy a stream szolgáltatók nyomott áraival versenyezni butaság, mégis akadnak olyan nézők, akik szereti a polcon tudni kedvencüket. Holott, ha belegondoltok, teljesen butaság ez a fajta ragaszkodás, mivel elő kell keresgélni, be kell rakni a lemezt, amit lehet a lejátszó nem is olvas, mert karcos lett idő közben… szóval macera. Ettől függetlenül mi se szeretnénk, ha teljesen megsemmisülne a DVD és Blu-ray iparág, mert a különféle extrákat ezeken keresztül kapjuk meg, ami olykor megéri a pénzét.

Magyarországon egyetlen sorozat létezik, aminél alkalmazzák a megújuló sorozatpakk kiadást, az pedig a Game of Thrones. Megújuló, hiszen évente érkezik az éppen aktuális szériával kibővítve. A mostani csomagolás a hét lélegzetelállító évad jelzőt kapta. A 35 dupla rétegű DVD-lemezre sztereo magyar hang, illetve 5.1-es angol került. Természetesen az alap extrákat tartalmazza a csomagolás, így az áráról kell már csak beszélnem. Egyes oldalakon 24 ezret írnak, de nyilván akcióval mérsékelhető ez a végösszeg. Ha mégsem, akkor is a díszcsomagolás elég kárpótlás lehet.

Y34783_Game of Thrones_S1-7_DVD_Slipcase_3D

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Korhatáros szerelem

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 17:40-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Szombaton a Tv2 végre a világ elé tárja a Korhatáros szerelem címre hallgató legújabb fiktív sajátgyártású ötletét. Mi már láttuk premier előtt, és elégedettek is voltunk az első két rész minőségével, így ne érezzétek tolakodásnak, hogy ismételten hozunk két ajánlót. Arra azonban felhívnám a figyelmetek, hogy spoilerveszély fennáll az egyik esetében, mert olyan történést mutat meg, ami az első 2 epizódjában nem volt. Nyilván sejthető és kiszámítható a húzást láthatunk, viszont ezt egy csúnya bakinak tudnám be, főleg úgy, hogy a marketingesen nem az első 45 perc anyagából dolgoztak csak azért, mert egy fontos főkaraktert kihagytak volna így abból. Nah, mindegy. Nem történt amúgy tragédia, azonban az ilyenért harapni lehet.


Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 14:21-kor a(z) Hírek témába.

 • Wilson Bethel főszereplőként csatlakozott a Daredevil 3. évadjába.
 • A CBS döntött 3 sorozatával kapcsolatban. Először is a Wisdom of the Crowd-nál suhant valószínűleg a kasza, attól függetlenül, hogy képernyőre kerül a 13 epizódja. Másodszor, kiterjesztette a Man with a Plan és a Superior Donuts berendelését teljes évadra.
 • John Stamos visszatérő szerepet vállalt a Lifetime-féle You-ba.
 • Dwayne Johnson-Cochran írásával berendelt az FX egy drámaötletet Heist 88 címmel, melyben Anthony Hemingway is feltűnne a stábban. A történt középpontjában egy igaztörténet lesz, amely elmeséli 4 fiatal afro-amerikai történetét, akik 70 millió dollárt lopnak el az első Nemzeti Bankból Chicagóban.
 • A norvég Viaplay és a svéd TV3 koprodukcióban elkészíti Filip Alexanderson Förstfödd című méltán híres novellájának adoptációját, ami a Hidden címet hordozza. A szereplők sorában: Izabella Scorupco és August Wittgenstein. A készítők sorában: Jonathan Sjöberg és Björn Paqualin foglal helyet. A gyártásért az MTG Studio lesz a felelős. 8 részre bekért ötlet sötét tikokra, nem várt identitások ütköztetésére és természetfeletti erők találkozására hivatott – a leírása szerint.
 • Az Agents of SHIELD 5. évadjának nyitórészének első 17 részét az ABC a netre pakolta.
 • Lennie James feltűnik a Fear the Walking Dead-ben.
 • Van néhány címünk: Dr. Dredge M.D. / Echoes of My Mind / You’re Not My Momma / Ucle Bubba – Superstition 1×06-09;
 • Hoppá, a Netflix kitűzte a Travelers 2. évadjának premierjét, ami december 26-ára esik.
 • Forgatják a Fear the Waking Dead-et Austin-ban, a baseball pályán. Aki megnézné, hogy miként zombítják el a pályát és a környékét, azok klikkeljenek az alábbi linkre.
 • Wyatt Nash visszatérőként tűnik fel a GLOW 2. évadjának.
 • Jocelyn Towne és Hayden Szeto visszatérőként csatlakozott az AMC-re készülő Lodge 49 címre hallgató ötletbe, ami Peter Ocko showrunner-i irányításával készül. A történet egy modern mesét mesél el, ahol egy long beach-i ex-szörföst ismerhetünk meg, aki megpróbálja fenntartani a pozitív gondolkodását, miután apját elveszti és a családi vállalkozásuk becsődül. A castingban: Sonya Cassidy is helyet foglal.
 • Patrick St. Esprit visszatérőként látható a SWAR 1×05-ben.
 • Az esti The Flash epizódot Dermott Downs rendezte.
 • Úgy volt, hogy november 29-én érkezik a Happy! című Syfy sorozat, azonban december 6-ra áttette a premierjét a csatorna. 8 epizódot kapunk.
 • Jannuár 7-én kerül adásba a 75. Golden Globe díjátadó az NBC jóvoltából, amelynek Seth Meyers lesz a házigazdája.
 • Január 2-án tér vissza új az A&E-re az Intervention.
 • Az Amazon-nak megtetszett a brit The Last Post címre hallgató ötlet, így december 22-én be is rakja a kínálatába. A történet a ’60-as évekbe Ádenbe kalauzol minket, ahol egy brit alakult harcát követhetjük nyomon egy terroristákkal körül vett környéken. Mutatnám a hozzákészült ajánlót, hátha valakinek tetszik Peter Moffat új sorozata.
 • Január 23-án folytatódik a The Detour a 3. évaddal a TBS-en.
 • A WEtv december 16-án, szombaton Criminal Minds napot tart, melyben ledarálják a szériát 1×06-tól 2×02-ig.
 • A The Grand Tour 2. évadjában is feltűnik majd pár celeb, többek között: Luke Evans, Kiefer Sutherland, Hugh Bonneville, Kevin Pietersen, Dominic Cooper, Dynamo, Rory Mcllroy, Michael Ball, Alfie Boe és még páran.
 • Davud Cubitt vendégszerepelni fog a Supernatural 13×08-as részében.
 • Denice Rivera és Kwang Bin Im feltűnik a Hawaii Five-0 8×09-es epizódjában.
 • Ptosha Storey az Empire 4×08-ban szerepelhet.

Kommentáld!

Keddi premierek: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 28, 13:00-kor a(z) magyar ajánló,Magyar hírek témába.

Ma. 14:10-től az RTL Klub műsorán: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5×01. (ism.)
Ma. 18:55-től az RTL Klub műsorán: Celeb vagyok, ments ki innen! – 5×02.

Tegnap sajnos nem volt időm emlékeztetőt írni a Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évadjának startjáról. Szerencsére az RTL Klub nem hagyja cserben a nézőit és ad lehetőséget a pótlásra másnap délutánonként. Tulajdonképpen erre hívnám fel a figyelmeteket, ha lemaradtatok volna az esti premierről.

A reality érkezésével módosult az RTL Klub műsorrendje az alábbiak szerint:

18:00-18:55 – RTL Híradó – Esti kiadás
18:55-20:20 – Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évad
20:20-21:45 – Éjjel-Nappal Budapest
21:45-22:25 – Barátök közt
22:25-től – Dr. Csont (H) / Castle (K) / Szulejmán (Sze) / Válótársak (Cs) / Showder Klub (P)

Hétvégente pedig:

18:55-20:20 – Celeb vagyok, ments ki innen! 5. évad
20:20-tól – Esti filmek

Bizony, jól látjátok, a csatorna behozta a folyamatos vetítést. Nem hétköznap esténként kapjuk a részeket, hanem a hét mindegyik napján számíthatunk újra.

A műsorvezetők sorában: Kiss Ramóna és Puskás Péter. A játékosok között: Anger Zsolt, Cicciolina, Halász Klaudia, Herczeg Zoltán, Kabát Péter, Koholák Alexandra, Köllő Babett, Lukács Miki, Pintér Tibor, Pumped Gabo, Tóth Andi és Wossala Rozina. Nehéz megjósolni, hogy ki lesz a befutó, de véleményem szerint sikerült egy olyan csapatot összeválogatni, akiken akár még sírva is lehet nevetni az egyes feladatok alatt. Meglátjuk.

celebvagyok-1024x390

Kommentáld!

Vasárnapi premier: Sztárban Sztár +1 kicsi – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2017 November 26, 18:00-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 18:45-től a Tv2 műsorán: Sztárban Sztár +1 kicsi – 2×01.

Tavaly Tv2 úgy döntött, hogy a méltán nagy népszerűségnek örvendő a Sztárban Sztárnak ad egy spinoff-ot, ahol a fiatal tehetségek is bizonyíthatják rátermettségüket. Így született meg a Sztárban Sztár +1 kicsi, amit közvetlenül a negyedik széria zárását követően startoltatott el a legnézettebb kábeles csatornáján, a SuperTv2-n, hogy ott is megversenyeztesse a konkurenciáit. Sikerrel is járt, hiszen 9 héten keresztül kimagasló számot termelt, így nem volt kérdéses a folytatása. Ha jól dereng, már a finálékor bejelentették az ítéletet élőadásban.

Az első évadjánál 9 részt kaptunk, most eggyel többet. Maradt Till Attila a műsorvezető, a zsűri tagoknál pedig Ábel Anita és Rákóczi Ferenc mellé érkezik „újoncként” Tóth Vera és Király ViktorPély Barna és Csobot Adél helyére. A castingban a férfi énekesek között: Hevesi Tamás és Horváth Csenge, Kocsis Tibor és Zöldi Lara, Rácz Gergő és Malaczkó Anna, Vastag Tamás és Varga Szabolcs, valamint Veréb Tamás és Fodor Eliza; míg a női énekesek sorában: Keresztes Ildikó és Lingura Diána, Kozma Orsi és Ádám Botond, Nagy Adri és Nagy Bogi, Nótár Mary és Radics Jani, valamint Tóth Gabi és Fodor Erik.

Aki az alapszériát csipázza, annak kötelező a spinoff. Ha tippelnem kellene, akkor ismételten kimagasló számokkal fog nyitni. Anno 2016. november 27-én 783 ezer nézőt ültetett le a teljes lakosság körében, ami nagyjából 16.9%-os közönségarányt jelent, míg 393 ezret a célközönségében, ami pedig 15.5%-ot.

enekesek

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats