2018-as őszi menetrend: Fox

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 30, 11:35-kor a(z) Hírek témába.

636096505429123326-1LethalWeapon-surfNturf-SCN42-45-47-JA0080-f-hires2

Cikksorozat láncszemei: ABC | CBS | FoxNBC | The CW

A premieridőpont közlős cikkeket akár előre is megírhatnám, mert mindegyik csatorna másolja az előző esztendejét. Az NBC-hez hasonlóan a Fox se tesz másképp a 2018/19-as idény indításánál. Kinézték maguknak a szeptember 24-én startoló hetet, amikor is minden sorozatot, amit ősszel meg akarnak mutatni műsorra tűznek. Természetesen a lovagolják a sport erejét, hogy két sorozatukat előnybe hozzák, de alapvetően tényleg a papírformára játszottak. Nézzük át, milyen meglepetéseket tartogat azért az a bizonyos papírforma – ha bármelyik húzásukat lehet annak hívni.

Szeptemberi nagystart előtt lesz két speciális premier. Szeptember 9-én a REL kap vasárnap este az NFL által nézőszám támogatást, hogy a hónapvégi timeslot premierjére megszívja magát, mint a szivacs. Hasonló cipőben lesz a 9-1-1 2. évadja, ami 23-án ízlelheti meg a sport erejét. Másnap már hozzák is a friss részeket.

Szeptember 24-én startol a hétfő, a The Resident9-1-1 párossal, másnap a The Gifted – Lethal Weapon duó folytatódik, míg harmadnap az Empire – Star érkezik friss epizódokkal. A csütörtök marad a Thursday Night Football jegyében. Szeptember 28-án dupla komédia és szimpla reality blokk kerül elindításra, míg 30-án a megszokott vasárnapi animációs részleg.

Ugye, hogy minden az előző évek mintájára épült?! Midseasonben érkezik a The Orville, a Gotham, a The Pasange és a Proven Innocent.

A Fox őszi menetrendje:

Szeptember 9. (Vasárnap)
20:00-20:30 – REL (Különleges premier)

Szeptember 23. (Vasárnap)
20:00-21:00 – 9-1-1 (2. évad, különleges premier)

Szeptember 24. (Hétfő)
20:00-21:00 – The Resident (2. évad)
21:00-22:00 – 9-1-1 (2. évad, timeslot premier)

Szeptember 25. (Kedd)
20:00-21:00 – The Gifted (2. évad)
21:00-22:00 – Lethal Weapon (3. évad)

Szeptember 26. (Szerda)
20:00-21:00 – Empire (5. évad)
21:00-22:00 – Star (3. évad)

Szeptember 27. (Csütörtök)
19:30-tól – Thursday Night Football (Fox Sport Premier)

Szeptember 28. (Péntek):
20:00-20:30 – LAST MAN STANDING (Csatornapremier, 7. évad)
20:30-21:00 – THE COOL KIDS
21:00-22:00 – Hell’s Kitchen (18. évad)

Szeptember 30. (Vasárnap):
20:00-20:30 – The Simpsons (30. évad)
20:30-21:00 – Bob’s Burgers (9. évad)
21:00-21:30 – Family Guy (16. évad)
21:30-22:00 – REL (timeslot premier)

Kommentáld!

10 éve már, hogy bemutatkozott a Breaking Bad (frissítve)

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 29, 13:21-kor a(z) Promo témába.

Kicsit megcsúszva, de sikerült megemlékeznie a Breaking Bad 10. évfordulójáról az Entertainment Weekly-nek. Tudjátok, ez az a hírportál, ami Amerikában filmekkel és sorozatokkal egyaránt foglalkozik digitális és nyomtatott felületen is. Azért írtam a csúszva szót, mert ez a június végi magazincímlap sehogy se illik bele az évfordulók világába, ugyanis anno 2008. január 20-án mutatkozott be, míg ugyanezen év március 9-én volt az első etap fináléja. 10 éves évfordulóról beszélünk, szóval másfele nem kukucskálhatunk. (UPDATE: valószínűleg a spinoff 4. évadjának érkezése miatt esett a választásuk rá!)

Tegyük inkább félre az ilyesmit, hiszen néha nálunk is eltelik 1-2 hónap, mire egy-egy olyan hír kikerül a blogra, ami már rég lecsengett. A lényeg, hogy vették a fáradságot, összecsődítették a stábot, név szerint: Bryan Cranston-t, Aaron Paul-t, Anna Gunn-t, Bob Odenkirk-et, Dean Norris-t, Betsy Brandt-et, Giancarlo Esposito-t, Jonathan Banks-et, RJ Mitte-t és Vince Gilligan-t, hogy kicsit nosztalgiázzanak, valamint készítsenek egy jóféle fotósorozatot a jövő nemzedéke számára. Mégis csak kétszeres Golden Globe-, számtalan Emmy-díjas ötletről beszélhetünk, ami az 5 évadja alatt több mint 200 díjjelölést szerzett, illetve legalább 144 díjat, amit rögzítettek az profiljánál. A kritikusok ódát zengtek róla. Nem is szaporítanám a szót, mutatnám a lényeget, nyilván az interjúzásról egy falatka itt érhető el, de a képeket sikerült áthozni, mert egyben szebben mutatnak.

BreakingBad-Reunite-for-10th-anniversary_002

(A tovább mögött folytatódik a galéria! Érdemes kattintatni!)

Tovább…

Kommentáld!

Kreatív lett az RTL Klub nyári sorozatajánlója

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 29, 12:49-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Igazat kell adnom Desmond Wallace-nak, tényleg ritka az, hogy egy országos tévécsatorna összekapja magát promózás szempontjából, és egy baromi hangulatost tegyen le az asztalra, ahol még a humor is jelen van. Anno a Comedy Central űzte ezt a fajta marketinget, bár manapság már náluk se figyelhető meg ez a fajta stílus. Kár! A csatorna fogta a Bones szinkronhangjait, valamint a sorozat egy-két jelenetét és kreatívan magára szabta saját mondanivalóval. A végeredmény magáért beszél, minél több ilyet szeretnénk látni.


Kommentáld!

A Showtime berendelte a Halo-sorozatot

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 29, 10:14-kor a(z) Hírek témába.

Immáron hivatalos a hír, miszerint a Showtime zöld utat adott a Halo-sorozatnak. 10 részt kapunk, amit legkorábban 2019-ben tálalhatnak elénk. Jó munkához idő kell, a jobb whiskyk is évekig érlelődnek, mire ízük páratlan nem lesz.

Itt sincs másképpen, ugyanis a pilotszkript státuszra 2013 májusában került bekérésre. A Microsoft által akkor a projekt háttérében, de sok infót nem osztottak meg, csak annyit, hogy várható a közeljövőben egy élőszereplős átdolgozás, ami nem a filmes részleget érintené, hanem a tévést. Meg is indult a találgatás, hogy a netalántán Xbox-exkluzívnak szánják, mégis csak a játékkal is hasonló a helyzet. A döntésnek sokan örültünk, ám egy év elteltével valami mással drukkoltak elő, egy digitális sorozattal, a Halo: Nightfall-lal, mely arra hivatott, hogy az akkor megjelenő új Halo-játékot történetét vezesse fel. Onnantól kezdve viszont síri csend borította a projektet. (Nagyjából ugyanez a helyzet egy másik projekttel is, A setét torony tévés változatával. – csak úgy eszebe jutott, mert azt is nézném már kilóra.)

maxresdefault

Mostanra viszont kezd felszállni a köd, ami a projektet borította. Tudjuk, hogy Steven Spielberg megmaradt exec. producernek. Az is tiszta, hogy Rupert Wyatt felel a rendezésért, aki korábban a The Exorcist-ben, mint producer működött közre. Szkriptírónk és egyben showrunner-ünk Kyle Killen lett, aki négyéves kihagyást követően tér vissza a tévézésbe. A Mind Games, az Awake és a Lone Star is nevéhez kapcsolható. A gyártásáért Steven Spielberg-féle Amblin TV és a Microsoft-tól a 343 Industries stúdiók lesznek a felelősei.

Egyelőre még Címnélküli Halo-projektként emlegetik az interneten, ami azt sejteti, hogy lehet kapni fog valamiféle alcímet a sorozat. Ergo, nem érik be annyival, hogy Halo. A történet a 26. században játszódik, fókuszában az emberek és az idegenek közötti háború lesz. Természetesen ügyelnek a karakterközpontúságra is.

Végére pedig másolnék egy bíztató idézetszösszenetet, amit David Nevins, a Showtime feje mondott a projekttel kapcsolatban:

„HALO is our most ambitious series ever, and we expect audiences who have been anticipating it for years to be thoroughly rewarded. In the history of television, there simply has never been enough great science fiction. Kyle Killen’s scripts are thrilling, expansive and provocative, Rupert Wyatt is a wonderful, world-building director, and their vision of HALO will enthrall fans of the game while also drawing the uninitiated into a world of complex characters that populate this unique universe.”

Kommentáld!

Ők lesznek a Titans főhősei

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 29, 0:39-kor a(z) Promo témába.

Lassan kezdünk ott tartani, hogy több pénzt adunk ki stream oldalak előfizetésére, mint mozijegyre egy hónapban. Újabb platform van a láthatáron, amit már korábban bejelentettek, a DC Univese-ről van szó, ha valakinek még nem állt volna össze. A bétateszt időszaka augusztusban startol, ám az előregisztráció már elindultde csak amerikai IP-címmel van lehetőség a bejutásra. A DC-család tehát indít egy saját platformot magának, bízva abban, hogy a rajongóit egy helyre tudja gyűjteni és a franchise minden tagját erősíteni tudja különféle promókkal. Nem beszélve arról, hogy azért a képregény eladások növelését is elő tudják segíteni ilyen módon.

A stream szolgáltatás májusban adott ki egy nyilatkozatot, melyben hivatalossá tették, hogy zöld utat adtak 3+2 saját fejlesztésű sorozatnak. A Titans az egyik, ami a Tini Titánok vonalát szeretné erősíteni, illetve, amit még idén meg fogunk kapni. (Említésszerűen ne feledkezzünk meg a másik négyről se, a Swamp Thing-ről, a Young Justice: Outsiders-ről, a Doom Patról-ról és a Harley Quinn-ről.)

Eléggé vegyes fogadtatás érte az első torontói kulisszás képeket, de azért bízzunk abban, hogy jó is lehet Akiva Goldsman, Greg Berlanti, Marc Haimes és Sarah Schechter műve. Bár azt hozzátenném, hogy Igazság ligájából és Tini Titánokból jót még sose láttam. Bocs! A szereplők között biztosan feltűnik: Alan Ritchson (Hawk), Anna Diop (Starfire), April Bowlby (Rita Farr/Elasti-Girl), Brenton Thwaites (Dick Grayson), Bruno Bichir (Niles “The Chief” Caulder), Lindsey Gort (Amy Rohrbach), Minka Kelly (Dove), Ryan Potter (Garfield “Gar” Logan), Seamus Dever és Teagan Croft (Raven).

Mutatnám a legfrissebb promóciós fotót hozzá, valamint egy régebbit is.

36311755_1724042421019765_4140154585635356672_n

DRG0nhoUMAAIoWM.kpg

Kommentáld!

A Tinik nyári jelöltjei 2018-ban…

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 28, 23:22-kor a(z) díjátadók témába.

Igazam lett végül. A Teen Choice Awards jelöltjeinek kihirdetése valóban két hullámban zajlott le. Az első körben a főkategóriákat jelentették be, a másodikban teret adtak a nyári sorozatoknak, illetve olyan alkategóriáknak, amik „tinédzserbarátabbak”, mint pl.: „az idény legjobb csókjelenetje” vagy „az idény legjobb gonosztevője”. Minden viccet és szarkazmus félretéve, tényleg kellenek ilyen részlegek egy díjátadóba? – Lehet felnőttkorban már nem tudom díjazni az ilyet, de akkor is meglep, hogy miként próbálnak újítani a díjátadóknál. Végtére is ezek a szekciók különböztetik meg egy másiktól, ami sokkal nívósabb.

logo-tab456

Vessünk azért egy kószapillantást a „tovább előtti” két kiemelt kategóriára, ahol a legjobb nyári sorozatoknál feltűnik a Youtube Red-es Cobra Kai, valamint a CBS-es Beat Shazam. Mindkettő meglepett, mert biztosra veszem, hogy se Golden Globe-on, se Emmy-n nem fog egyik sem feltűnni a kategóriájában. Nah, az ilyenek miatt is jók az ilyen kisebb értékkel bíró díjátadók. Aztán ott a „legjobb újonc” részlege, ahol a 9-1-1-et versenyeztetik az Anne with an E-vel. Nyilván sejthető, hogy a Black Lightning-nek vagy a Siren-nek van nagyobb sansza a nyerésre, de azért jókat lehet mosolyogni az ilyen jelölt listákon. Kíváncsi lennék, melyik hány szavazattal került fel egyáltalán rá, az is eléggé árulkodó lenne.

A Freeform-nek lett kitalálva a második hullám, azaz jól ütemezett, mert a Marvel’s Cloak & Dagger és a The Bold Type elég sok jelölést kapart össze. Ott pl.: a „legjobb nyári főszereplő” kategóriája, ahol Xolo Mariduena a Cobra Kai-val próbálna labdába rúgni 5 db Freeformos vetélytárs ellen. Biztos sok esélye lesz.

Akadnak közös szegmensek is, ahol a filmes részleggel versenyez egy-két sorozat. Kíváncsi lesz, ott melyik részleg tud inkább érvényesülni.

Aki úgy érzi, hogy szeretne beleszólni a nyertesek végkimenetelébe, azoknak ajánlom figyelmébe a hivatalos weboldalt, ahol egy regisztrációval hamar leadhatja kedvenceire voksát, hátha pont ezen az egyen fog múlni. A kihirdetésre augusztus 12-én kerül sor, természetesen lesz arról külön bejegyzés, addig valaki fejtse meg nekem, mit is pontosan az a „Choice Hissy Fit”. Köszi.

Legjobb nyári sorozat:

Beat Shazam (CBS)
The Bold Type (Freeform)
Marvel’s Cloak & Dagger (Freeform)
Cobra Kai (Youtube Red)
So You Think You Can Dance (Fox)
Total Bellas (E!)

Legjobb újonc:

9-1-1 (Fox)
Anne with an E (Netflix)
Black Lightning (The CW)
On My Block (Netflix)
The Resident (Fox)
Siren (Freeform)

(A tovább mögött folytatódik a lista a második hullám jelöltjeivel.)

Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: Nightflyers

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 27, 9:40-kor a(z) videó témába.

Kicsit képi zavarba vagyok, de szerencsére minden a helyére került. Tegnap írtam hírmorzsákban, hogy a Nightflyers című George R.R. Martin regényből sorozat készül a közeljövőben. Ez így is van, csak éppen már annyira előrehaladott a projekt, hogy idén ősszel a Syfy képernyőre fogja tűzni a művet, amit a készítő csak egy űrben játszódó kísértetházas történetként tart számon. Májusban már mutattunk hozzá előzetest, azonban most egy újabb került fel a netre, amit reggeli mellé mindenképpen tudok ajánlani, mert míg a The Terror-nál a félelem faktor annyira nem érződik, addig itt annál inkább.

A kulcsszó tényleg az őszi premieren lesz. Éppen hogy elbúcsúzunk a Trónok harcától az HBO jóvoltából, de már is folytatódik egy másik láncszemmel Martin pályafutása a tévés piacon. Az űr sci-fi horror középpontjában: a címben szereplő űrhajó lesz, melynek legénysége idegenekkel venné fel a kapcsolatot, hogy megmentség a pusztulás szélén álló Földet – azonban másképp alakul a felállás. Időben 2093-at írunk. A pilot rendezéséért Andrew McCarthy lesz a felelős Mike Cahill társaságában. A szereplők sorában: Brian F. O’Byrne-t, David Ajala-t, Eoin Macken-t, Gretchen Mol-t és Phillip Rhys-t tartjuk egyelőre számon.

Nagyon úgy fest számomra, hogy a Syfy ezzel az újonccal újra fel teheti magát a sci-fi-s térképre. Nézzük csak!


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 26, 16:16-kor a(z) Hírek témába.

 • Gloria Estefan vendégszereplője lesz a One Day at a Time 3. évadjában – ami egy Netflix sorozat.
 • Van néhány címünk: The Suitcase / The TimelineTrial & Error 2×01-02; Pas de Deus / The Black MandalaReverie 1×06-07; The ReckoningShades of Blue 3×06; SonsabitchesPreacher 3×02; Pink SlipPose 1×07; You’re Come a Long Way, BabyElementary 6×11; Taken – Take Two 1×03;
 • Július 19-én kezd bele az NBC a Trial & Error 2. évadjának premierjébe, amikor is duplázva hozza csütörtökönként 21 óra után a friss részeket. Azaz a 10 epizódját augusztus 23-ra letudjam, ami nem valami szimpatikus egy tett a jövőjét illetően.
 • Július 10-én debütál a The Outpost.
 • Tomer Kapon főszereplőként csatlakozott az Amazon-féle szuperhősös sorozatba, a The Boys-ba, melynek készítői között Eric Kripke, Evan Goldberg és Seth Rogen foglal helyet. További szereplők sorában: Karl Urban, Elisabeth Shue, Erin Moriarty, Antony Starr, Dominique McElligott, Jessie T. Usher, Chace Crawford, Nathan Mitchell, Laz Alonso, Jack Quaid és Karen Fukuhara. A 8 részes elképzelés középpontjában: egy CIA-s részleg van, akik arra szakosodtak, hogy kivonják a forgalomból azokat a szuperhősöket – mert olyan világban élünk, ahol akad bőven ilyen –, akik veszélyt jelentenek a közbiztonságra elteltségükből adódóan. Korábban a Cinemax-é volt a projekt, de ők passzolták, az Amazon vásárolta meg tavaly év végén, premierjét 2019-re ütemezi.
 • Sam Jaeger (Parenthood) is csatlakozott a Tell Me a Story című CBS All Access-es trillerbe.
 • Timothy V. Murphy és Lilly Englert vendégszereplőként tűnik fel a Quantico 3×10-es részében, amit Kenneth Fink rendezhet.
 • Wilmer Valdarrama visszatér az NCIS 16. évadjába, ami azért se egy nagyhír, mert a 15×24-es évadzáróban is jelen volt, azaz valószínűleg a cliffhanger feloldásában ő is részt vesz a 16×01-es epizód keretében. (Mellesleg Nick Torres, azaz karaktere már látható volt az NCIS: New Orleans 3×14-ben is, azaz crossovereztették.)
 • Courney Ford állandó szereplővé válik a Legends of Tomorrow 4. évadjában.
 • Végül beigazolódni látszik, hogy a Morgan Creek Entertainment Group berkeiben lévő filmekből tévésorozatok készülhetnek, ugyanis a Syfy-nál landolt a Nightbreed rebootjának elképzelése. A Deadline.com értesülései szerint a ’90-ben bemutatkozott film tévés elképzelését Josh Stolberg és Clark Barker vette keze ügyébe.
 • Giancarlo Esposito állandó szereplőként lesz látható a Better Call Saul 4. évadjában.
 • Az FX berendelte az Atlanta 3. évadját, ami legkorábban 2019-ben érkezhet.
 • Will Traval (Jessica Jones), Emily Kinney, Melinda Page Hamilton, Stefanie LaVie Ower, Jane Adams (Twin Peaks), Sayyid El Alami és Fares Landousil csatlakozott főszereplőként a Netflix-re készülő Messiah-ba, ahol Barbara Eve Harris, Iqbal Theba (Glee), Emily Kinney (The Walking Dead, Conviction), Jackson Hurst (Drop Dead Diva) és Nicole Rose Scimeca visszatérőként írt alá. A 10 részes sorozat Michael Petroni nevéhez fűződik. A története középpontjában a Messiás, akit a modernkorba ültetnek át. Több szemszögből lesznek nyomon követve cselekedetei. Olyan kérdéseket ütköztet majd, mint pl.: szélhámosról vagy a valós Istenről van-e szó? Szintén 2019-es premiert szántak neki is.
 • Rome Flynn állandó szereplője lesz a How to Get Away With Murder 5. évadjának.
 • John Noble jelen lesz az Elementary 6×11-es részében.
 • Jonathan Silverman vendégszereplőként tűnik fel a Salvation 2×03-ban.
 • Augusztus 1-jére tűzte ki az Alone Together 2. évados premierjét a Freeform.
 • Ben Daniels csatlakozott főszereplőként a The Crown 3. évadjába.
 • Augusztus 7-én kapjuk meg a Bachelor in Paradise 5. évadját az ABC jóvoltából, illetve ugyanezen a napon startol 22 óra után a Castaways. A reality középpontjában: 12 ember áll, akiket 12 indonéz szigetre dobnak szét, hogy utána ott túléljenek. A casting lista itt olvasható el; előzetese, míg nem kerül ki az oldalra, addig itt érhető el.
 • Az FX az Archer-rel, a Mayans MC-vel és a Legion-nal lesz jelen az idei Comic Con-on.
 • Július 10-én folytatódik a Married at First Sight 7. évadja a Lifetime-on.
 • A TVLand elkaszálta a Nobodies-t.
 • Laya DeLeon Hayes és Patrick Fabian vendégszereplője lesz a Code Black 3×12-nek.
 • Angela Kang, azaz a The Walking Dead új showrunner-je megerősítette, hogy a 9. évadban lesz időugrás a történetet illetően. Már csak az a kérdés, hogy mekkora?! Mondanom se kelljen, kicsit megosztotta a hír az internet népét.
 • Az Amazon berendelte a The Man is the High Castle 4. évadját.
 • Janet McTeer az Ozark 2. évadjában lesz látható.

Kommentáld!

Angela Sarafyan @ Harper’s Bazaar magazin, 2018. június

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 26, 13:15-kor a(z) cukorfalat témába.

Hétvégén befejeződött a Westworld 2. évadja is az HBO jóvoltából, az internet népe pedig kikelt magából. Sokak szerint ez az etap nem sikerült olyan jóra, mint amilyenre az előző. Szintén, többen véleményt is nyilvánítottak azon írói húzásokra, mikkel egyáltalán nem tudtak azonosulni, mint pl.: hogy mindenki mindenkivel átver mindenkit, vagy hogy a főbb karakterek kiírásra kerültek a sorozatól. Lesz majd részünkről is kritika, csak hagyjuk leülepedni a látottakat, mert valószínűleg az indulat itatná át a 2×10-es rész véleményét. Helyette viszont hoznék egy képsorozatot, ahol Angela Sarafyan látható, a sorozat Clementine-ja. A Harper’s Bazzar magazin gondolta úgy, hogy a júniusi számuk példányszámának eladását meg kellene dobatniuk egy olyan színésznővel, akinek szereplése még aktuális is egy felkapott ötletben. Mutatnám a végeredményt!

angela-sarafyan-for-harper-s-bazaar-magazine-june-2018-0

(A tovább mögött folytatódik a galéria! Akit érdekel, az mindenképpen adjon egy kattintási esélyt a hölgy képeinek.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Mr. Mercedes – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2018 June 26, 10:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az elmúlt években a Stephen King könyvek olvasói el lettek kényeztetve a tévés és filmes területeken. Nem azt mondom, hogy kiemelkedő produkciók születtek, – szó sincs ilyenről, sajnos! – de nézhetőek, ami azért megnyugtató. Tavaly nyáron kaptuk meg a The Mist és a Mr. Mercedes-t, melyek közül az Audience Network-ön futó utóbbi megkapta a 2. évados berendelést, mert láttak benne még potenciált. Nézettségre cseppet se fogható létezésének mivolta, mert gyengén muzsikált házon belüli szinten. Ettől függetlenül visszarendelték 10 részre még finálé előtt, ami meglepetésként ért, ám könyveltem, hogy muszáj lesz esélyt adni neki. Azóta sem sikerült belekezdenem, hiába bármiféle King-rajongás. A története is az a fajta, ami nézőbarátabb, ugyanis szó sincs természetfeletti jelenlétről, helyette kapunk egy sorozatgyilkost és egy nyugalmazott rendőrt, valamint egy megoldatlan ügyet.

Ismét augusztusi lesz a visszatérése. A külföldi sajtó nem se sokat foglalkozott vele, így legyen annyi elég, hogy augusztus 22-én folytatódik a történet. Ha valaki látta az első részeit, dobjon egy véleményt komment formájában. Magamtól nehezen állnék neki, de egy támponttal már azért könnyebben mérlegel az ember. Nincs igazam? Egyébként az új etap szereplői közé csatlakozott: Jack Huston, Tessa Ferrer és Maximilioano Hernandez.

MrMercedes-s2-poster

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats