Esti előzetes: Dark – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 30, 20:32-kor a(z) videó témába.

Várom azt a pillanatot, amikor a Netflix úgy dönt, hogy a sok európai ötlet közül magyarra is zöld utat ad. Az lesz igazán az év híre, de persze ahhoz olyat kellene letennünk az asztalra. Míg ezt az időszakot várjuk, felhívnám a figyelmet, hogy a picit távolabbi “szomszédainktól” már rendelt be ezt-azt, melynek egyike a német Dark. Aki szereti a német sorozatokat, annak kötelező; …csak poénnak szántam a hasonlatot, komolyra fordítva… a sci-fi és az időutazós műfajt érinti, és ahogy olvasom kajálta a kinti tömeg. Talán ezt nehéz hova tenni, mégis csak európai produkcióról van szó, ám úgy fest, hogy a határok leomlottak a tévés szekcióban is, és ahogy a krimi regényeknél a skandinávok a menők, úgy Amerika félhet, mert másban is lekörözésre kerül – ha még nem történt meg. Mutatnám a sorozat második évados ajánlóját, amit nyáron hoz el a streaming szolgáltató.


Kommentáld!

Plakátba zárva: The Twilight Zone

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 30, 13:05-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Reggeli hírek olvasható a jó hír, miszerint a CBS All Access berendelte a sorozat 2. etapját, ami várhatóan 2020-ban kerül a streaming szolgáltató képernyőjére. A kiadott közlemény arra nem tér ki, hogy milyen epizódszámmal lehet számolni, illetve kik maradnak és kik távoznak a szereplőgárdából. Valószínűleg ez még a jövő zenéje.

Mutatnék az első szériához egy adagnyi plakátot, amik nagyon adják a kedvet a nézéséhez.Kommentáld!

2019-es nyári műsorrend: The CW

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 30, 12:11-kor a(z) Hírek,Heti adag témába.

Körkép: ABC | CBS | Fox | NBC | The CW

Nyakunkon a nyári időszámítás. Elsőként az ABC jelentette be a nyáron érkező sorozatainak premieridőpontját, a sort a The CW-vel folytatnám, ami már legalább egy hete hivatalossá tette, de annyi hír van manapság, aminek szeretnék külön cikket adni, hogy nehéz megtalálni az aranyközéputat a közlés sorrendjéhez.

Nem kommentálnám túlzottan a The CW-t. Június 2-án érkezik az első „fecskéje”, a Burden of Truth személyében. A 2. évadot hozzák el, melynek különlegessége, hogy Kanadában a CBC műsorán már januárban és februárban kifutott, azonban ők megvásárolták az amerikai sugárzás jogait, így hozzák „nyári újdonságként”. Július 11-ig kell várnunk a The Outpost 2. évadjára, amit majd az iZombie utolsó részeivel vezet fel a csatorna.

Újoncként mutatkozik be a The Big Stage, aminek Elizabeth Stanton lesz a házigazdája. A reality egy olyan tehetségkutató műsor lesz, ahol az adott emberek mutathatják meg a világnak a tehetségüket – mindezt nem verseny műfajban, azaz 5-10 perces hírnevet kap mindenki alapon, oszt jónapot.

Egyelőre nincs premieridőpontja, de érkezik a Hypnotize Me, ami a brit You’re Back in the Room című brit sorozatformátumot veszi alapul. Diggs, az All American-ből lesz a műsorvezetője. A gameshow lényege, hogy a versenyzőknek hétköznapi feladatokat kell megcsinálniuk hipnotizált állapotban. Aztán ott van a Mysteries Decoded, melyben Jennifer Marshall és csapata olyan témákat dolgoz fel, amikről igazából semmi olyan infó nincs a köztudatban, ami mérvadó, mint pl.: mi a helyzet az 51-es körzetben, vagy a Salem-i boszorkány üldözés, mennyire lehetett valós. Érkezik még a Red Bull Peaking, melyben a versenyzők 72 órás periódusát ölelik fel – mármint a verseny előtti, alatti és utáni idejét. És, végezetül a Pandora, ami 2199-ben játszódik, egy fiatal nő lesz a középpontjában, aki csatlakozik az Earth’s Space Training Academy-hoz.

2019-es nyári premier időpontok:

Június 2. (Vasárnap):
20:00-21:00 – Burden of Truth (2. évad, 8 rész)
21:00-22:00 – Supernatural (ismétlés)

Június 7. (Péntek):
20:00-20:30 – Masters of Illusion (9. évad)
20:30-21:00 – Masters of Illusion (új rész)
21:00-21:30 – The Big Stage (1. évad)
21:30-22:00 – The Big Stage (új rész)

Június 17. (Hétfő):
20:00-21:00 – Penn & Teller: Fool Us (6. évad)
21:00-21:30 – Whose Line Is It Anyway? (15. évad)
21:30-22:00 – Whose Line Is It Anyway? (ismétlés)

Július 11. (Csütörtök):
20:00-21:00 – iZombie (új timeslot)
21:00-22:00 – The Outpost (2. évad)

Kommentáld!

Sofia Carson @ Schon magazin, 2019. áprilisi száma

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 30, 10:35-kor a(z) cukorfalat témába.

Nem váltotta meg a világot a Pretty Little Liars: The Perfectionists, holott a Freeform-nak nagy tervei voltak vele. Még kérdéses a jövője, hiszen középmezőnyben se igazán teljesít – inkább sereghajtónak nevezném eddig mutatóit. A sorozatpremier nem tűnt rossznak, legalábbis manapság náluk a 457 ezres rajt jónak tekinthető, azonban rákövetkező héten búcsúzott a fele néző. Legutóbbi epizódjával már csak 241 ezret tett le az asztalra. A fiatalok se igazán kajálják, de még előtte van 4 hét a bizonyításra. Ha a csatorna házon belüli tabellát vesszük alapul, akkor nincsenek jó kilátások a jövőképére – de ne legyen igazam.

Míg pörögnek az első évados epizódok, kedvcsinálóként az egyikő főszereplőjükhöz hoznék magazinfotókat, ha már vannak ilyenek. Amúgy is régen foglalkoztunk a rovattal. Most Sofia Carson-t vette górcső alá a Schon magazin, ami az áprilisi számához készített cseppet sem hétköznapi – vagy csak nálam más a divat? – fotókat.

(A galéria folytatódik a tovább mögött! Érdemes klikkelni, mert cseppet sem hétköznapiak a fotók.)

Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: The Society

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 30, 9:00-kor a(z) videó témába.

Tervezem, hogy májustól minden hónapban külön bejegyzést kapnak a Netflix sorozat premierek, mivel kb. annyi érkezik havi rendszerességgel, hogy az országos csatornák is elbújhatnak a termelése mögött.

Május 10-én kapjuk az egyik várós üdvöskéjét, amit a külföldi újságírók csak a Legyek Ura modernkori tévés adoptációjaként tartanak számon. A The Society-ről lesz szó, melynek pilotját Marc Webb rendezésével kapjuk meg, aki korábban produceri státuszban a Limitless-nél, az Instinct-nél vagy éppen a The Code-nál is közreműködött. Tudjátok, ez fog egy csapatnyi tinédzser körül forogni, akik valahogy New England-i városkájuk hasonmásába keverednek – ahol nincsenek jelen szüleik. Céljuk – a bulizás és a túlélés mellett – hogy hazakeveredjenek. Mutatnám a streaming szolgáltató által kiadott ajánlóját.


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 30, 7:42-kor a(z) Hírek témába.

 • Május 16-án a CBS különkiadással kedveskedik a The Big Bang Theory nézőinek, amit 21:30-as kezdéssel kapunk meg Unraveling the Mystery: A Big Bang Farewell címmel, melynek műsorvezetője: Jonny Galecki és Kaley Cuocko lesz.
 • Neil Gaiman, az American Gods készítője beszélt a Deadline-nak, hogy miként gondolták meg a sorozat folytatását.
 • A Netflix berendelte az On My Block 3. évadját.
 • Jessica Harmon beugrik az iZombie 5×03-as epizódjába.
 • Június 30-án a 21:30-as blokkban kap helyet a Fox legújabb hibrid elképzelése, a What Just Happened??!, ami komédia elemekkel megfűszerezett talkshow lesz Fred Savage-dzsel. További készítők: Dave Jeser és Matt Silverstein.
 • A Showtime berendelte a Black Monday 2. évadját, amit 2020-ban térhet vissza újabb 10 epizóddal. Az első etapja 292 ezres átlag nézettséggel futott a teljes lakosság körében, míg a fiataloknál 0.8-as demóval. Viszonylag stabilan szállította a nézőket, mivel a pilotjakor 327 ezret hozott a csatorna konyhájára, míg az 1×10-zel 297 ezret.
 • A CBS All Access szintén zöld utat adott a The Twilight Zone 2. évadjának.
 • Lucas Bryant, Matt O’Leary, Brooke Williams, Winston James Francis, Paul Telfer és Sola Bamis kap helyet az Agents of SHIELD 6×02-es epizódjának vendégei között.
 • Debbie Allen rendezi a Grey’s Anatomy 5. évadjának záróepizódját, ami szám szerint a 25. lesz. Érdekesség, hogy vendégszereplőként is feltűnik, hiszen Catherine Fox karakterét testesíti meg. Mellette még jelen lesz: Jake Borelli, Sophie Ali és Stefania Spampinato is.
 • A Netflix bekért Reality Z címmel 2020-ra egy sorozatot, ami a braziloktól érkezik. A szereplőgárdában: Guilherme Weber, Jesus Luz, Ana Hartmann és Emilio de Mello. Az 5 részből álló elképzelés Rio de Janeiroban játszódik, ahol egy stúdió fog menedékül szolgálni azok számára, akik túl akarják élni a zombi apokalipszist. Charlie Brooker (Black Mirror) mellett még a készítők között helyet kap: Cláudio Torres, Rodrigo Monte és João Costa. További szereplők:  Luellem de Castro, Ravel Andrade és Sabrina Sato.
 • Június 19-én debütál a Disney Channel műsorára a Just Roll with It című sorozat, melynek főszereplője: Tobie Windham, Suzi Barrett, Ramon Reed és Kaylin Hayman. Improvizációs komédia egy családról szól, akinek az életébe a közönség is beleszólhat, miközben forog az, és betekinthetünk a kulisszák mögé. Június 14-én kapni fog egy előpremiert egyébként.
 • Augusztus 26-án kerül adásba az MTV’s 2019 VMAs.
 • Csak jelzés értékűen írnám, hogy a Station 19 2. évadja 17 epizódból áll – csak mert ez is egy olyan epizódszám, amivel nem igazán találkozik az ember egy tévés idényben.
 • Jade Pettyjohn, Jordan Elsass, Gavin Lewis, Megan Stott és Lexi Underwood is csatlakozott főszereplőnek a Reese Witherspoon, Kerry Washington és Roemarie DeWitt mellé a Little Fires Everywhere című Hulu által bekért limitált sorozatba.
 • Május 10-én debütál a The Mechanism 2. évadja a Netflix-en.
 • Júniusra ütemezik be az Arthdal Chronicles című koreai fantasy dráma premierjét a Netflix-re, melynek főszereplői között lesz: Song Joong-ki, Jang Dong-gun, Kim Ji-won és Kim Ok-bin Read. A részletekről itt olvashattok!
 • Christa Miller Lawrence vendégszereplőként tűnik fel a Whiskey Cavalier 1×11-es epizódjában – amit Daisy Mayer rendezésével kapunk meg.
 • Van néhány címünk: Two of a KindWhiskey Cavalier 1×11; Jeopardy!The Fix 1×09; Into the WildfireStation 19 2×17; You Have Saved This CityThe Flash 5×22; The Children of GabrielThe 100 6×03; Teams of ServiceLegends of Tomorrow 4×15; Red DawnSupergirl 4×21; Red RainCharmed 1×21; ApocalyptoRiverdale 3×22; Window of OpportunityAgents of SHIELD 6×02; Jump into the FogGrey’s Anatomy 15×25; Five, six, seven Ate!iZombie 5×03;
 • Daniella Alonso, Louise Lombard és Mitchell Edwards vendégszereplője lesz a The Fix 1×09-es epizódjának – amit Silver Tree rendez, míg Corey Miller ír.
 • Patrick Duffy és Nyle DiMarco beugrik a Station 19 2. évadjának záróepizódjába.
 • Brenda Strong vendégként van feltűntetve a Supergirl 4×21es részének szereplői között.
 • Alfonto DiLuca benne lesz a Jane the Virgin 5×08-as epizódjában.
 • Chad Michael Murray vendégszereplőként tűnik fel a Riverdale 3. évadjának zárórészében.

Kommentáld!

A 18. heti magyar premierek

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 29, 18:25-kor a(z) magyar ajánló témába.

Lendülettel belekezdtem anno egy projektbe, miszerint heti rendszerességgel elhozom a magyar tévék újdonságait. Nyilván nem sikerült a megvalósítás, de akkor sem adom fel. Most újra nekiugrom, aztán „lesz, ami lesz” alapon majd formálódik a rovat.

„Mit nézhetünk újdonságként a héten?”

­ – mármint erre a kérdésre adok választási opciókat. Sajnos minden tévécsatornára nem fogok tudni rákoncentrálódni, de amiről írok a magyar hírek között, azokra mindenképpen felhívom a figyelmet. Ugye, ma elstartol A Konyhafőnök: Visszavágó, ami hétköznap estéket akarja feltölteni az RTL Klub-nál. A kifutott Cápák között helyére érkezik a Főnök inkognitóban, ami az Undercover Boss-franchise magyar változata lenne. Lesz még itt Idővonal (Travelers) 2. évados premier, illetve végre valahára tévében is elstartol a Harcos (Warrior) szinkronos változatban.

A többiekre csak felsorolás jelleggel emlékeznék meg. Ha valami kimaradt, azt várom komment formában.

A 18. heti magyar premierlista:

Április 29. (Hétfő):
19:35-21:30 – A konyhafőnök (RTL Klub) – 6. évad
22:05-23:10 – Főnök inkognitóban (Undercover Boss HUN) (RTL Klub) – 1. évad

Április 30. (Kedd):
20:30-21:00 – Younger (Sony Max) – 2. évad
23:00-00:00 – Idővonal (Travelers) (VIASAT6) – 2. évad

Május 1. (Szerda):
Kijárási tilalom (Curfew) (HBO GO) – 1. évad

Május 2. (Csütörtök):
The Walking Dead (HBO GO) – 6. évad
22:00-23:00 – Az utolsó alaszkaiak (The Last Alaskans) (Discovery Channel) – 4. évad
22:30-23:30 – Diana védelmében (The Good Flight) (HBO3) – 3. évad

Május 3. (Péntek):
19:30-21:25 – Kamara Virtuózok (DunaTV) – 5. évad

Május 4. (Szombat):
11:30-12:05 – Pacsi! (RTL Klub) – 25. rész, új évad
20:00-21:05 – Harcos (Warrior) (Cinemax) – 1. évad
21:00-22:00 – Mrs. Wilson (Epic Drama) – 1. évad (ism.)
21:05-22:05 – Gomorra (Cinemax) – 4. évad
22:00-22:50 – A bemondónő (Speakerine) (Epic Drama) – 1. évad (ism.)

Május 5. (Vasárnap):
21:00-22:00 – Versailles (Epic Drama) – 2. évad

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 29, 18:18-kor a(z) Hírek témába.

 • The Long Night címet kapta meg a Game of Thrones 8×03-as epizódja, ami tegnap került képernyőre az HBO-n és már ma nézhető magyar felirattal az HBO GO kínálatában.
 • Kaitlyn Dever vendégszereplője lesz a Last Man Standing 7. évados zárórészének.
 • Rosemarie DeWitt főszerepet vállalt a Little Fires Everywhere címre hallgató Hulu által berendelt projektbe. A limitált sorozatnak bekért ötlet 8 epizóddal fog operálni, melynek showrunner-e Liz Tigelaar lesz. Celeste Ng azonos című regényét dolgozza fel, amelyben két családra megy a fókusz a ’90-es években, akik gyermekeik által ismerkednek össze. Egyik egy mintacsalád, a másik pedig egy nem éppen tipikus.
 • Van néhány címünk: Pervapalozza Happy 2×06; Six Degrees of FreedomThe Twilight Zone 1×06; KetchupSingle Parents 1×23; Crystal Blue-Haired PersuasionThe Simpsons 30×23; Adam West HighFamily Guy 17×20; Yes Without My ZekeBob’s Burgers 9×22; A Moving Finale Last Man Standing 7×22; CitizenshipWhat We Do in the Shadows 1×08;
 • Greg Grunberg, Pepi Souga, Noah Reyes, Marisé Alvarez és Adriana Santos főszerepet vállalt a Showtime által berendelt Hombre címre hallgató projektbe, melynek forgatása Los Angelesben veszi kezdetét következő hónapban. Jonas Cuarón lesz az egyik készítője és rendezője. Középpontjában: egy Mexikóból Amerikába költözött család áll, akik nincsenek bejegyezve az USA-ba. További készítők: Brad Weston, Sam Baum, Karla Cornejo Villavicencio, Pam Abdy és Scott Nemes.
 • Adam Brody beugrik a Single Parents 1×23-as epizódjába – amit Erin O’Malley rendezésével kapunk meg. Ez egyébként az évadzáró része.
 • Werner Herzog, Jenny Slate és Illeana Douglas vendéghangként lesz hallgató a The Simpsons 30. évadzáró epizódjában.
 • Adam West vendéghangként lesz hallható a Family Guy 17×20-as részében.
 • David Herman, Bobby Tisdale és Damon Wayne Jr. szintén vendéghang lesz, csak éppen a Bob’s Burgers 9×22-ben.
 • Epizódszám érdekesség a Fox háza tájáról: a Family Guy 17. évadja 20 részes; a The Simpsons 30. etapja 23 részes; míg a Bob’s Burgers 9. szezonja 22 részes.
 • Laurie Holden és Greta Bellows jelen lesz a Person Innocenz 1×13-as részében, mint vendégszereplő.
 • Május 10-én debütál a Netflix műsorán a Jailbirds címre hallgató sorozat, ami egy doku-reality lesz olyan nőkről, akik bezárva – értsd: börtönben – töltik életüket. A csatornának ez lesz az első ilyen próbálkozása, amit a Sacramento-i börtönben vettek fel.
 • Bechir Sylvain főszerepet vállalt a TNT-s Claws új évadjában.
 • Meg Steedle visszatérő szereplő statuszában emlegethető a Mr. Mercedes 3. etapjában, ami 10 résszel terhet vissza valamikor a 2019/20-as idényben.
 • Állandó szereplőnek lett felfokozva Rosa Ortecho a Roswell, New Mexico 2. évadjánál.
 • Megkezdődött a Liars 2. és egyben utolsó évadjának a felvetele a briteknél. A folytatásban feltűnik: Katherine Kelly, Howard Charles és Amy Nuttall. Egyelőre még nincs meg a premierdátuma.
 • Szeptember 16-án érkezik a The Mel Robbins Show, ami egy újabb szindikátusi sugárzásban futó talkshow lesz Mel Robbins műsorvezetésével. Kapott is már ajánlót, amit itt lehet megtekinteni.
 • A Nickelodeon berendelte a Ryan’s Mystery Playdate 2. évadját. 20 új epizóddal terhet vissza a 2019/20-as idényben.
 • A Gravity Falls írójától, Shion Taleuchi-tól berendelt egy animációs sorozatot a Netflix Inside Job munkacímmel. Egyelőre csak annyi biztos, hogy 20 részt kapunk belőle. Középpontjában egy olyan világ lesz, ahol minden összeesküvés-elmélet valós. Főhősünk pedig azért küzd, hogy ezek búrok alatt maradjanak, és ne teljesedjenek be/ki.
 • Alden Egrenreich főszerepet vállalt az Aldous Huxley-féle Brave New World című ötletbe. 2020-ban kerülhet legkorábban képernyőre. A szkriptet: David Wiener, Grant Morrison és Brian Taylor trióhoz kapcsolódik, ami az NBCU streaming szolgáltatásában debütálhat.

Kommentáld!

A múlt heti (2019. április 15-21.) magyar nézettségről…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 29, 12:34-kor a(z) magyar nézettség témába.

Előző héten elkezdődött valami az RTL Klub-nál, ugyanis A mi kis falunk nézettsége „drasztikusan” megzuhant. Nyilván még így sem lehet panasz rá, mert borzasztó erős, de ilyet tőle nem igazán szoktunk meg. Sőt, a teljes lakosságban vert mindenkit, így kérdéses is volt, hogy halad-e tovább a lejtőn, vagy megáll és megmutatja, hogy csak megbicsaklásról van szó. Múlt héten egyébként nem volt Forma 1, a Húsvéti előkészületek jellemezték a csatornák műsorrendjét. Az RTL Klub és a DunaTV pénteken filmekkel készült, míg a Tv2 az Exatlon Hungary-val, hogy kijöjjön Húsvéthétfőre az évadfináléja.

Az RTL Klub meglovagolva a mozis szuperhősös őrületet és képernyőre tűzte a Doctor Strange című filmet, ami csak a(z Exatlon Hungary után futó) Ben Hur film ellen tudott érvényesülni. Külön érdekességképp jegyezném meg, hogy a Film+ klasszikussal ment a nagyok ellen, még pedig a Nincs kettő négy nélkül című filmmel, ami hozta is a várt mutatókat.

A 16. héten történt egy meglepetés, még pedig nem A mi kis falunk lett a hét legnézettebb műsora, ugyanis maga mögé utasította egy szerdán futó Drága örökösök epizód. Nyilván csak nézőszám tekintetében történt trónfosztás, mivel ha a közönségarányra helyezzük a hangsúlyt, akkor a pajkaszegiek odavágtak. A teljes lakosság esetében: 20.5% ment a 18.7% ellen, míg a 18-49 éveseknél 24% a 21.8% ellen. Külön érdekesség, hogy az AMR mutatóknál utóbbinál ugyanannyi született, 7.3%; míg előbbinél 8.6% kontra 8.8% könyvelődött el a Nielsen által.

Az érdekességek sorában kap helyet az a tény is, hogy A mi kis falunk ismétlése a Cool-on hozott legalább annyi nézőt a 18-49 éveseknél, mint a hétfői Cápák között. Az M4 Sport is kihúzhatja magát, mivel a Labdarugó meccsel szerdán 9.6%-os közönségarány generált. A TOP50-es listába belefért két Mozi+-os film is, az egyik a Nagyfiúk 2., a másik a Halálos iramban 7. Mindkettő 120 ezer nézőt mozgatott meg.

Zárószó gyanánt pedig jöjjön a szokásos kiértékelés, miszerint a fiatalok körében, a főműsoridőben Nagypénteket és Húsvétvasárnapját nyerte csak a Tv2, a többi napot az RTL Klub-nak könyvelte el a Nielsen. A legdrasztikusabb különbség szombaton született, amikor a Tv2 mindössze 8%-ot generált a 4 órás sávban, míg a konkurenciája 17%-ot. A dobogó alsó fokára a Film+ állhatott fel 4.7%-os heti átlaggal, amit a Cool követett 3.3%-kal, majd a Viasat 3 2.7%-kal.

A 16. heti nézettségi mutatók:

Hétfő (április 15.):
Drága örökösök (RTL Klub – 1×71) – 745e (17.6% SHR); 18-49-ben: 228e (15.9% SHR)
Cápák között (RTL Klub – 1×09) – 334e (11.1% SHR); 18-49-ben: 126e (10.4% SHR)
Isten veled Magyarország! (RTL Klub – 1×09) – 203e (12.1% SHR); 18-49-ben: 58e (8.4% SHR)

Exatlon Hungary (Tv2 – 1×76) – 564e (13.9% SHR); 18-49-ben: 199e (14.8% SHR)
Pénzt vagy éveket! (Tv2 – 3×29) – 248e (7.7% SHR); 18-49-ben: 87e (6.8% SHR)

Honfoglaló (DunaTV – 320. rész) – 67e (1.7% SHR); 18-49-ben: 7e (0.6% SHR)
A legendák hivatala (Le Bureau des Légendes) (DunaTV – 2×13) – 59e (1.6% SHR); 18-49-ben: 11.9e (0.9% SHR)
1890 (DunaTV – 1×06) – 35e (1.5% SHR); 18-49-ben: 4.8e (0.5% SHR)

Kedd (Április 16.):
Drága örökösök (RTL Klub – 1×75) – 740e (18% SHR); 18-49-ben: 235e (17.4% SHR)
Magnum (Magnum, P.I.) (RTL Klub – 1×01) – 298e (8.9% SHR); 18-49-ben: 117e (9.0% SHR)
Házon kívül (RTL Klub – 496. rész) – 192e (7.9% SHR); 18-49-ben: 73e (7.4% SHR)
XXI. század (RTL Klub – 487. rész) – 140e (7.6% SHR); 18-49-ben: 54e (7.2% SHR)

Exatlon Hungary (Tv2 – 1×77) – 591e (14.9% SHR); 18-49-ben: 209e (15.8% SHR)
Pénzt vagy éveket! (Tv2 – 3×30) – 220e (7.8% SHR); 18-49-ben: 68e (6.0% SHR)

Honfoglaló (DunaTV – 321. rész) – 47e (1.3% SHR); 18-49-ben: 802 (0.1% SHR)

Szerda (Április 17.):
Drága örökösök (RTL Klub – 1×76) – 783e (18.7% SHR); 18-49-ben: 294e (21.8% SHR)
Toplista (RTL Klub – 1×09) – 288e (9.2% SHR); 18-49-ben: 110e (9.0% SHR)
CSI: New York-i helyszínelők (CSI: New York) (RTL Klub – 3×02 – ism.) – 119e (6.6% SHR); 18-49-ben: 46e (6.2% SHR)

Exatlon Hungary (Tv2 – 1×78) – 582e (14.4% SHR); 18-49-ben: 189e (14.4% SHR)
Pénzt vagy éveket! (Tv2 – 3×31) – 231e (7.1% SHR); 18-49-ben: 60e (4.8% SHR)

Honfoglaló (DunaTV – 322. rész) – 63e (1.7% SHR); 18-49-ben: 12e (1.0% SHR)
A maffia csak nyáron öl (La mafia uccide solo d’estate) (DunaTV – 1×03) – 36e (0.9% SHR); 18-49-ben: 6.5e (0.5% SHR)

Csütörtök (Április 18.):
Drága örökösök (RTL Klub – 1×77) – 704e (17.8% SHR); 18-49-ben: 222e (18.1% SHR)
Gyertek át! (RTL Klub – 4×09) – 360e (11.5% SHR); 18-49-ben: 164e (13.6% SHR)
Privát kopók (Private Eye) (RTL Klub – 2×05) – 158e (7.9% SHR); 18-49-ben: 70e (8.1% SHR)

Exatlon Hungary (Tv2 – 1×79) – 571e (14.9% SHR); 18-49-ben: 198e (16.3% SHR)
Pénzt vagy éveket! (Tv2 – 3×32) – 264e (9.2% SHR); 18-49-ben: 76e (6.7% SHR)

Honfoglaló (DunaTV – 323. rész) – 63e (1.7% SHR); 18-49-ben: 3.8e (0.4% SHR)
Bagi-Nacsa Orfeuma (DunaTV) – 89e (2.2% SHR); 18-49-ben: 8.2e (0.6% SHR)

Péntek (Április 19.):
Exatlon Hungary (Tv2 – 1×80) – 649e (16.5% SHR); 18-49-ben: 213e (15.8% SHR)

Honfoglaló (DunaTV – 324. rész) – 63e (1.7% SHR); 18-49-ben: 8.9e (0.7% SHR)

Szombat (Április 20.):
Magnum (Magnum, P.I.) (RTL Klub – 1×01 – ism.) – 87e (4.0% SHR); 18-49-ben: 36e (5.4% SHR)
A mi kis falunk
(RTL Klub – 3×10) – 764e (20.5% SHR); 18-49-ben: 292e (24.0% SHR)

Alex felügyelő (Komisarz Alex / Inspector Alex) (Tv2 – 2×03) – 242e (11.0% SHR); 18-49-ben: 34e (5.1% SHR)

Szerencseszombat (DunaTV) – 289e (9.7% SHR); 18-49-ben: 19e (2.3% SHR)
Csak színház és más semmi
(DunaTV – 4×08) – 117e (3.4% SHR); 18-49-ben: 14e (1.3% SHR)

Vasárnap (Április 21.):
Borbás Marcsi szakácskönyve (DunaTV) – 193e (7.6% SHR); 18-49-ben: N/a
Magyarország, szeretlek!
(DunaTV) – 176e (4.5% SHR); 18-49-ben: 6.2e (0.5% SHR)
Családi kör (DunaTV) – 104e (2.6% SHR); 18-49-ben: 7.9e (0.5% SHR)

Heti napló Sváby Andrással (ATV) – 232e (6.5% SHR); 18-49-ben: N/a
#Bochkor (ATV) – 193e (7.6% SHR); 18-49-ben: N/a

Showder Klub (RTL II – 23×04) – N/A; 18-49-ben: 70e (4.7% SHR)

Kommentáld!

Reggeli előzetes: Easy – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 April 29, 9:37-kor a(z) videó témába.

Májusban hozza vissza a Netflix a párkapcsolati drámájának 3. évadját, ami egyben az utolsó is lesz. A teljesség kedvéért mutatnám a szereplőgárdát ismét, hogy kikkel is találkozhatunk abban a bizonyos 9 részben: Zazie Beetz-zel, Sophia Bush-sal, Aya Cash-sel, Michael Chernus-szal, Kiersey Clemons-szal, Dave Franco-val, John Gallagher Jr.-ral, Jake Johnson-nal, Evan Jonigkeit-tel, Melanie Lynskey-vel, Marc Maron-nal, Kate Micucci-vel, Gugu Mbatha Raw-val, Elizabeth Reaser-rel, Jaz Sinclair-rel, Kali Skrap-pel és Jacqueline Toboni-vel. Íme a folytatás kedvcsinálója, a visszatérés napja pedig május 10-re esik, ha valaki pótolná a lemaradását, még időben van.


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats