Déli előzetes: A szabadulás

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 24, 13:20-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Mit szólnátok ebéd mellé egy high-concept ötlet ajánlóhoz? A Fox tavaly májusban látott kellő potenciált Justin Cronin vámpíros regényeiben, amik itthon se lehetnek ismeretlenek, ugyan több kötete megjelent. A hazai premierjéről a TV2 egyik testvércsatornája, a Prime gondoskodik, ami stílusosan címül kölcsönözte neki az első regényének hazai címét, A szabadulást. Premierje: június 27-én lesz. Igazából részben vámpíros a története, mert egy elszabadult vírus mellékhatása eredményezi mindezt. Műfaját tekintve pre-apokaloptikus fantasy-t képzeljetek magatok el, de inkább mutatnám a magyar ajánlóját.


Kommentáld!

Befejeződött a The Witcher-tévésorozat forgatása

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 24, 8:32-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

A Netflix az élőpélda arra, hogy a PeakTV-s korszakában miként kell érvényesülni. A streaming szolgáltató az elmúlt években számtalan húzócímet tett le az asztalra, elég csak felemlegetni a Stranger Things-et, a Daredevil-t vagy a többi Marvel-Netflix sorozatot, amelynek korszaka a hónapban zárul le végérvényesen. Fejükbe vették azt is, hogy a játék adaptáció területén is megmutatják, hogy mire képesek. Első próbálkozásuk a Castlevania volt, ami nem is sikerült annyira rosszra, látszódott az igyekvés. Véleményem szerint, ez az a részleg, amihez kevés gyártó akar nyúlni; ha pedig nyúl, akkor valamiért a projektek félresiklanak. Ott az Assassin’s Creed-története, amiből betyár jó – akár antológia stílusú – sorozatot lehetne készíteni, mégsem merik meglépni, pedig a kötetek és a játék nagyon adja magát.

A Netflix első igazi gamerek felé való nyitása a The Witcher lesz. 2017 májusa óta tudjuk, hogy Andrzej Sapkowski regényei jó kezekbe kerültek, hogy valami olyan születhessen, amit jó nézni. A forgatókönyvet Lauren Schmidt Hissrich és Alik Sakharov vette a kezébe. Első körben 8 részt kapunk, amiről a készítők elmondták, hogy tökéletes hossztanilag, mert kellően mozgalmassá, karakterdússá tudják tenni a tartalmát, azaz felesleges idő kitöltéssel ne nagyon számoljanak a nézői.

A produkció szereplőgárdája roppant mód népes. Most kivételesen úgy teszem közzé mindezt, hogy feltűntetem a karakterek neveit is, akiket alakítanak a színészek. A listán helyet kap: Adam Levy (Mousesack), Amit Shah (Torque), Anna Shaffer (Triss), Anya Chalotra (Yennefer), Björn Hlynur Haraldsson (Eist), Charlotte O’Leary (Tiffania), Eamon Farren (Cahir), Freya Allan (Ciri), Henry Cavill (Geralt), Inge Beckmann (Aridea), Jodhi May (Calanthe), Joey Batey (Jaskier), Lars Mikkelsen (Stregobor), Luke Neal (Vyr), Maciej Musial (Sir Lazlo), Matthew Neal (Nimir), Millie Brady (Renfri), Mimi Ndiweni (Fringilla), MyAnna Buring (Tissaia), Natasha Culzac (Toruviel), Rebecca Benson (Marilka), Roderick Hill (Fletcher), Royce Pierreson (Istredd), Shane Attwooll (Nohorn), Sonny Serkis (Martin), Therica Wilson-Read (Sabrina), Tobi Bamtefa (Danek), Tom Canton (Filavandrel) és Wilson Radjou-Pujalte (Dara).

A forgatás Magyarországon zajlott, ami azóta már véget ért. A főszereplő Genry Cavill, aki Gareltet formálja meg tette közzé május végén, hogy végeztek a felvétellel. Egyelőre nincs infó, hogy mikor kerülhet képernyőre az 1. széria, de pletyka szinten olyanokról lehet hallani, hogy decemberi debütöt szánnak neki.

Íme a színész kitett instagram bejegyzése:

Kommentáld!

Kiosztották a 2019-es MTV Movie & TV Awards díjait

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 24, 8:02-kor a(z) díjátadók témába.

Az MTV nyár bekövetkeztével ismételten értékeltette az évet a közönségével. Az MTV Movie & TV Awards-ről van szó, melynek talán az egyik legnagyobb különlegessége, hogy több kategóriában is egymásnak ereszti a tévés és a filmes részleget, mert immáron 3 esztendeje azt vallják, hogy a határok eltűntek, akkor pedig miért ne tehetnénk?… A nyár egyik közönség által ítélt díjátadója ez, míg a „szezon” végén érkezik a Fox keretein belül a Teen Choice Awards, ami szintén érdemes fejben tartani, mert ott legalább nincs ez az egybemosás.

2018-hoz képest annyi változott, hogy kivették „A legjobb csapat” kategóriáját, ahol tavaly az IT vitte haza a díjat – gondolom, sok Stranger Things rajongónak nem tetszett, hogy kedvenc fiataljaik üres kézzel távoztak.

Míg a díjazottak megemlítése előtt azért szeretném megemlíteni, hogy nem éppen tekinthető tiszta játszmának a díjátadó, mivel azért az Avengers: Endgame árnyékában bármit felmutatni, nem kis pálya. Itt jegyezném meg Jodie Comer alakítását, aki szerintem a Killing Eve-ban fergetegeset tett le az asztalra, jobbat, mint Josh Brolin, de ne folyunk bele a részletekbe. Mellesleg a Netflix is eléggé megszorongatta a mozifilmes ipart, mivel a To All the Boys I’ve Loved Before két díjat is bezsebelt magának, ami azért nagyszó, mert Venom-ot és Aquaman-t előzött.

A tévés vonatkozású kategóriák listája:

A legjobb tévésorozat:
Game of Thrones (NYERTES)
Big Mouth
Riverdale
Schitt’s Creek
The Haunting of Hill House

A legjobb főszereplő:
Elisabeth Moss, The Handmaid’s Tale (NYERTES)
Emilia Clarke, Game of Thrones
Gina Rodriguez, Jane the Virgin
Jason Mitchell, The Chi
Kiernan Shipka, Chilling Adventures of Sabrina

A legjobb komikus alakítás:
Dan Levy, Schitt’s Creek (NYERTES)
Awkwafina, Crazy Rich Asians
John Mulaney, Big Mouth
Marsai Martin, Little
Zachary Levi, Shazam!

A legjobb reality:
Love & Hip Hop: Atlanta (NYERTES)
Jersey Shore: Family Vacation
The Bachelor
The Challenge
Vanderpump Rules

(A tovább mögött folytatódik a lista! Azt se felejtsétek ki!) Tovább…

Kommentáld!

A 2019-es őszi premiernaptár: CBS

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 24, 7:21-kor a(z) Hírek témába.

Az őszi premier körkép: ABC | CBS | Fox | NBC | The CW

Kicsit meg volnék csúszva az őszi premieridőpontok közlésével, azonban változtatok a helyzeten napvégéig. A 2019-es idény a megszokott módon startol el a CBS részéről, ami annyit jelentene, hogy fogják szeptember utolsó teljes hetét, és amit hozni akarnak, azt szinte akkor el is rajtoltatják. Azt azért futólagosan megemlíteném, hogy az előző évekkel ellentétben most a sort nem az NBC nyitotta meg, ami, azóta már közzétette szintúgy a startját, hanem a CBS, ezért is kezdem kronológiailag a sort velük.

Szeptember 23-án a komplett hétfő elindul, ahogy 24-én a komplett kedd. Másnap van egy kis csavar, mert nem lehet beszélni teljes szerdáról abból kifolyólag, hogy a Survivor másfél órás kezdéssel rajzol, illetve a Big Brothers ugyanilyen hosszúságú évadfináléval búcsúztatja a nyarat. Szeptember 26-án a csütörtök, 27-én pedig a péntek érik teljessé az ősz szempontjából. A vasárnapnál szintén lesz némi csúszás, ami miatt a Madam Secretary csak egy héttel később mutatkozhat be. Tehát októberben kompletizálódik a szerdai és a vasárnapi műsorrendje az országos tévének.

A sort a The Neighborhood nyitja meg, ami után egyből két újonc érkezik a Bob Abishola és az All Rise személyében; míg a Madam Secretary zárja. Mutatnám a menetrendet napi és timeslot leosztásban.

A CBS őszi naptárja az alábbi:

Szeptember 23. (Hétfő):
20:00-20:30 – The Neighborhood (2. évad)
20:30-21:00 – Bob ❤ Abishola (1. évad)
21:00-22:00 – All Rise (1. évad)
22:00-23:00 – Bull (4. évad)

Szeptember 24. (Kedd):
20:00-21:00 – NCIS (17. évad)
21:00-22:00 – FBI (2. évad)
22:00-23:00 – NCIS: New Orleans (6. évad)

Szeptember 25. (Szerda):
20:00-21:30 – Survivor (39. évad, másfél órás)
21:30-23:00 – Big Brother (Élő évadfinálé)

Szeptember 26. (Csütörtök):
20:00-20:30 – Young Sheldon (3. évad)
20:30-21:00 – The Unicorn (1. évad)
21:00-21:30 – Mom (7. évad)
21:30-22:00 – Carol’s Second Act (1. évad)
22:00-23:00 – Evil (1. évad)

Szeptember 27. (Péntek):
20:00-21:00 – Hawaii Five-0 (10. évad)
21:00-22:00 – Magnum P.I. (2. évad)
22:00-23:00 – Blue Bloods (10. évad)

Szeptember 28. (Szombat):
20:00-22:00 – Crimetime Saturday
22:00-23:00 – 48 Hours (32. évad)

Szeptember 29. (Vasárnap):
19:30-20:30 – 60 Minutes (52. évad)
20:30-21:30 – God Friended Me (2. évad)
21:30-22:30 – NCIS: Los Angeles (11. évad)

Október 2. (Szerda):
20:00-21:00 – Survivor (rendes timeslot)
21:00-22:00 – Seal Team (3. évad)
22:00-23:00 – S.W.A.T. (3. évad)

Október 6. (Vasárnap):
19:00-20:00 – 60 Minutes (rendes timeslot)
20:00-21:00 – God Friended Me (rendes timeslot)
21:00-22:00 – NCIS: Los Angeles (rendes timeslot)
22:00-23:00 – Madam Secretary (6. évad)

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 23, 19:05-kor a(z) Hírek témába.

 • Jonathan McDaniel vendégszereplője lesz a Raven’s Home 3×04-es részének.
 • James Marsden, Amber Heard, Woopi Goldberg, Greg Kinnear, Odessa Young és Henry Zaga biztosan ott lesz a CBS All Access-re készülő The Stand címre hallgató limitált sorozatba, ami anno a Showtime-nál járt. Természetesen Stephen King regénye szolgáltatja az alapokat, ami itthon Végítélet címen jelent meg.
 • Mark-Paul Gosselaar csatlakozott az ABC által berendelt Mixed-ish címre hallgató Black-ish előzmény spinoff-ba.
 • A Paramount Network berendelte a 3. évadját a Yellowstone-nak, ahova Josh Holloway csatlakozott kiemelt visszatérő szereplőnek.
 • Van néhány címünk: Twister, Sister / Dressed go Express – Raven’s Home 3×04-05; Danger CloseKrypton 2×04; In MemoriamRiverdale 4×01; Made You LookEuphoria 1×03; DestinyThe Spanish Princess 1×08;
 • Sam Levinson írásával és rendezésével kapjuk meg a Euphoria 1×03-as részét.
 • Nikolaj Coster-Waldau, John Magaro, Lola Kirke, Ben Schnetzer, Jonathan Pryce és Judd Hirsch főszerepet vállalt az FX által berendelt Gone Hollywood című projektbe, amit Ted Griffin irányításával érhet sorozattá. A története az 1980-as években játszódik, középpontjában: pedig tehetségkutatók egy csoportja állna, akinek célja, hogy megreformálják a filmes ipart, mint feltörekvők, akik nem kívánnak veteránjaik árnyékában megbújni.
 • Kylie Bunbury (When They See Us, Pitch, Twisted), Hannah John-Kamen (Killjoys, Ant-Man and the Wasp, Black Mirror), Sen Mitsuji (Origin), Joseph Morgan (The Originals, The Vampire Diaries) és Nina Sosanya (Killing Eve, Good Omens, Strike Back) főszereplőként lesz jelen a Brave New World című sorozatban, ahova korábban csatlakozott: Alden Ehrenreich, Jessica Brown Findlay és Harry Lloyd.
 • Julie Andrews lesz az egyik főhősnek, Lady Whistledownnak a hangja a Netflix-re készülő, egyelőre Címnélküli Bridgerton-drámába, amit legkorábban 2020-ban kapunk meg. 8 részes berendeléssel bír Chris Van Dusen műve, ami a Netflix és a Shondaland első gyermeke lesz. A történetének alapjául Julie Quinn könyvsorozata szolgál.
 • Rosamund Pike formálhatja meg Moiraine karakterét a The Wheel of Time-ban.
 • Michelle Forbes (Berlin Station, The Killing, True Blood), Patrick Fugit (Outcast, Almost Famous), Michael Gaston (The Man in the High Castle, The Leftovers, Strange Angel), Tess Haubrich és Shruti Haasan főszereplőként csatlakozott a Treadstone címre keresztelt Jason Bourne-univerzumú sorozatba, amit az USA Network rendelt be. A projektről érdemes tudni, hogy Magyarországon, pontosabban Budapesten forgatják; illetve, hogy Tim Kring és Ramin Bahrani neve alatt jegyezzük. A nemzetközi jogai az Amazonnal vannak. A történet középpontjában: a CIA Black Ops. programja, az Operation Treadstone, melynek lényegét mutatja be. Olyan alvóügynökökre megy a fókusz, akiket világszerte ébresztenek fel, hogy elvégezzék feladatukat.
 • A Marvel’s Daredevil 3. évadja nem indulhat a kaszkadőr Emmy-ért azzal a jelenetével, amiben egy snittben vették fel egy eléggé komplex jelenetet, ami 11 perc hosszúságú volt. Az ok, hogy maximum 3 perces klippel lehet jelentkezni. Eléggé vicc.
 • A SpoilerTV készített egy interjút a Better Call Saul egyik írójával, Gennifer Hutchison-nal.
 • Az oroszok eléggé vádaskódónak vették a Chernobyl című sorozatot, amiben nem éppen nézőbarátnak tűntetik fel az országot az intézkedései miatt. Ebből fakadóan most arra a következtetésre jutottak, hogy majd csinálnak ők is egy esemény feldolgozó minisorozatot, amiben helyre teszik azon dolgokat, amik nem állják meg helyüket az ő történelemkönyveikben.
 • Július 7-én érkezik az FX jóvoltából a Peabody Presents: Stories of the Year című különkiadás, melynek moderátora Hasan Minhaj lesz. További részletek róla.
 • Augusztus 4-én kerül adásba a Serengeti a Discovery Channel jóvoltából. A 6 részes doku-sorozat elviszi a nézőket a tanzániai Serengetibe, ahol lélegzetelállító képsorokat láthatunk Simon Fuller és John Downer által, akik odatették magukat a rendezésben. A narrációt Lupita Nyong’o által kapjuk.
 • A History Channel zöld utat adott a The Secret of Skinwalker Ranch című projektnek, ami egy nem-fiktív sorozat elképzelés lesz Kevin Burns által. A történetében megvizsgálják az ’50-es években nagy port kavart Skinwalker ranch körüli történetet és megpróbálnak magyarázatot adni arra, hogy most mi is történ(hetet)t ott valójában. Természetesen az UFO és a paranormális téma jelen van a történetében.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Pearson

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 23, 14:38-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Na jó, ha már az imént szóba hoztam a Suits-ot, illetve elhintettem azt az infót is, hogy most nyáron érkezik a spinoff sorozata, akkor amondó vagyok, hogy tudjuk le egynapon mindkettőt, hiszen a nyáron lesznek a premierjeik. Előbbit már júniusban elstartoltatja az USA Network, míg utóbbit csak a következő hónapban, hogy pontos legyek: június 17-én. Lesz fedés, nem egymást váltják, ami szerintem egy jó műsorstruktúra.

Korábban a Suits: Second City munkacímen futott a projekt, azonban teljesen töröltek a címéből az eredetét, talán amiatt, hogy akinél kimaradt, az is bátrabban kezdjen bele, mégis csak egy újoncról van szó. A történetének középpontjában: Jessica Pearson karakter áll, aki Chicagóba talál magának új munkát – amire minden elmondható, csak éppen az nem, hogy egyszerűségében rejlik a nagyszerűsége. Az ottani mocskos ügyekkel kell felvennie a harcot a polgármester jobbján. Hogy mennyire lesz jogi sorozat, arról megoszlanak az előzetes vélemények, de nyomokban fog tartalmazni, az biztos.

A szereplőgárdában volt egy csere, ugyanis Keri Allen karakterét a pilotban Rebecca Rittenhouse alakította, viszont a folytatásban Bethany Joy Lenz játssza. A főszerepben: Gina Torres, illetve Chantel Riley, Eli Goree, Isabrl Arraiza, Morgan Spector és Simon Kassianides. A szkriptjét Aaron Korsh írja, a pilotját pedig Anton Cropper rendezte. Íme a plakátja.

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Suits – 9. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 23, 11:35-kor a(z) videó témába.

Januárban pecsételődött meg a Suits sorsa: az USA berendelte a 9. és egyben utolsó évadját. Bátran beszélhetek egy korszak lezárulásaról, hiszen ilyen életpályát még anno a Monk se élt meg. A rajongók egyszerre bánkódhatnak, s örülhetnek, hiszen (1) lesz rendes lezárása, illetve (2) érkezik hozzá egy spinoff is, ami a Pearson címet hordozza. Az etapban visszatérőként feltűnik Denise Crosby és Mike Ross is – utóbbi 5 epizódjában lesz jelen. Mutatnám a legfrissebb ajánlóját, ami a napokban érkezett. Premierje június 23-án lesz, 10 résznyire vagyunk a sorozatzárótól, de ne felejtsétek el: júliusban érkezik Jessica története Gina Torres alakításával.


(A tovább mögött egy másik, korábbi előzetes. Azt se hagyjátok ki!)

Tovább…

Kommentáld!

Déli előzetes: Rémes sztorik – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 22, 12:27-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Tényleg a kisebb kábeles csatornák a leghálásabbak. Mármint odaérkeznek a legnagyobb számmal a premierek, míg az országosok inkább csak biztonsági játékra törekednek, hogy nyerjék az adott korosztályban a főműsoridőt.

A Humor+-ről lesz szó a folytatásban, ami megvásárolta a Bobcat Goldthwait’s Misfits & Monters címre hallgató komédia sorozatát a truTV-nek. Nem esett még szó róla a blogon, így le is rónának a tiszteletkörünket egy ajánló formájában, mert több szempontból is érdekes a koncepciót. Az egyik, ami egyből szembe tűnhet, hogy a valóságot egyvelegít a rajzolt világgal. Nagyjából ugyanúgy, mint anno a Fox tette a Son of Zorn esetében. A másik, hogy egy epizódikus antológiáról beszélünk, azaz a váz és a szerkezet lesz az, ami egybefogja az évadot. A truTV-re érvényes nem éppen hétköznapi témák pedig adottak lesznek.

A fő kreátor: Bobcat Goldthwait, de mellett besegít neki: Banks Tarver, Ken Druckerman, Olivia Wingate és Michele Armour. A 8 részes évadjában feltűnik: Michael Ian Black, Bridget Everett, Dave Foley, Seth Green, Melissa Joan Hart, David Koechner, Danny Pudi és még sokan mások. A hazai premierje: június 24-én 00:30-as kezdéssel lesz, megkapta a 18-as karikás besorolást is. Érdekes, hogy még így is reklámozza a Humor+. Mutatnám a magyar ajánlóját!


Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 22, 10:22-kor a(z) Hírek témába.

 • Jake Johnson (New Girl) csatlakozott a Stumptown című ABC-s újoncba, aki Mark Webber helyére jön, aki az egyik karakter legjobb barátját alakítja. Premier ősszel.
 • Július 7-én folytatódik a Revenge Body with Khloé Kardashian 3. évadja az E! műsorán.
 • Augusztus 4-én debütál az E!-ra a Flip It Like Disick című nem-szkriptelt sorozat. Középpontjában: Scott Disick és a tökéletes világ, illetve hogy miként újítja fel a lakásokat és teremt otthont.
 • Niecy Nash rendezésével kapjuk meg a Claws 3×05-ös epizódot, ami azért nagy szó, mert a sorozat egyik főszereplőjéről, van szó. Ő formálja meg Desna-t.
 • Július 10-én folytatódik a Snowfall a 3. évaddal az FX-en.
 • Június 24-én érkezik az Adult Swim műsorára a Final Space 2. évadja. A széria új mottója: “No one will survive.” A szereplők hangjai között kap helyet: David Tennant, Keith David, Conan O’Brien, Steven Yeun és Tika Sumpter. Íme egy videó hozzá.
 • MeTV berendelte a Collector’s Call 2. évadját. 2020-ban kerülhet legkorábban műsorra. Ugye Lisa Whelchel a házigazdája a műsornak.
 • A DisneyXD berendelte a Marvel’s Spider-Man 3. évadját, mit 2020 tavaszán fog műsorára tűzni.
 • Van néhány címünk: Finders KeepersInstinct 2×03; Miss UnderstoodElementary 7×08; Know The EnemyAnimal Kingdom 4×07; Zaddy Was a Rolling StoneClaws 3×05; Smoky FlowRaven’s Home 3×03; What You Take with You The 100 6×09; We Only Kill to SurviveThe Outpost 2×01; The Unusual SuspectYounger 6×03; Night and the Zombie CityiZombie 5×10; The SignMarvel’s Agents of SHIELD 6×12; Stompe Le MondeAmerican Dad 15×12; Mixed Signals / SerenitySiren 2×11-12; It’s Always Been YouIn the Dark 1×13;
 • Tom Lipinski, Carlos Gómez és William Ragsdale vendégszereplője lesz az Instinct 2×03-as epizódjának, amit Carol Flint írt és Lee Rose rendezett.
 • Allie Ioannides visszatér az Elementary 7×08-as epizódjába, ahol vendégként még feltűnik Joseph Lyle Taylor és Marjan Neshat is.
 • A SundanceTV műsorára tűzte a Rosehaven című ausztrál sorozat 3. évadját, amit péntekenként és szombatonként ad le duplázva. Az évadnyitót 126 ezren, míg a 3×02-t 91 ezren látták. A fiatalok körében ugyanúgy 0.03-as demóértéket ért el. Nem igazán vetélytársa a nap többi sorozatának.
 • Habár nincs még hivatalosan berendelve a The Hot Zone 2. évadja, a készítők azt tervezik, hogyha zöld utat kap a projekt, akkor ismételten egy „egészséggel kapcsolatos válságot” fognak megoldani a tudomány közreműködésével, hogy megakadályozzák a járványt és a nyilvános pánikot. A sorozat antológia jellegéből adódóan minden etapban új témára fókuszálna.
 • Augusztus 25-én érkezik a The Affair 5. és egyben utolsó évadja, melynek vendégszereplői között lesz: Emily Browning, Omar Metwally, John Doman, Kathleen Chalfant, Max Fowler, Michael Braun, Abigail Dylan Harrison és Jake Siciliano. Rajtuk kívül még Jennifer Jason Leigh, Claes Bang és Lyriq Bent (She’s Gotta Have It) várható, mint visszatérő.
 • Augusztus 12-én debütál a The Terror 2. évadja, melynek főszereplői között: Derek Mio, Kiki Sukezane, Cristina Rodlo, Shingo Usami és George Takei található.
 • A Paramount Network zöld utat adott egy új sorozatnak, ami a The Last Cowboy címre hallgat. Mondanom se kelljen, de a készítőgárdában Taylor Sharidan (Yellowstone) foglal helyet. A doku-sorozat, ami egy verseny reality valójában vadnyugati témában versenyezteti a résztvevőit.
 • Az A&E berendelt The Impossible Live címmel egy 10 részes sorozatot, ami a kaszkadőrökre tesz a hangsúlyt valósidőben prezentálva, amikor a CGI-jal való megtévesztésnek nincs helye. A tálalása egyébként 5×2 órás részek formájában lenne. A csatornának ez a harmadik ilyen projektje, mármint amit élőben ad, az előző a Live PD és a Live Rescue volt.
 • Augusztus 6-án folytatódik új részekkel az Intervention az A&E műsorán. Íme a kedvcsinálója.
 • Június 27-én debütál a Scooby-Doo and Guess Who? a Boomerang műsorán. Itt a hivatalos előzetes hozzá. Az alábbi celebek/karakterek tűnnek fel benne: Chris Paul, Sia, Wanda Sykes, Ricky Gervais, Wonder Woman (hangja: Rachel Kimsey), Weird Al Yankovic, Kenan Thompson, Steve Urkel (hangja: Jaleel White), Penn & Teller, atman (hangja: Kevin Conroy), Jim Gaffigan, Abraham Lincoln (hangja: John DiMaggio) és Sherlock Holmes (hangja: Ian James Corlett).
 • Az E! berendelte a Total Bellas 5. évadját, amit 2020-ban tűz műsorára.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Dark Crystal: Age of Resistance

 
Beküldte: Kanyecc 2019 June 21, 20:09-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Talán nem ez lett a legjobb plakátja a Netflix-nek. Ha hirtelenjében nem tudnám, hogy egy streaming szolgáltatóról van szó, akkor arra következtetnék, hogy a Bejeweled nevű játéknak a teaser plakátja köszön a folytatásban vissza; azonban ilyenről szó sincs, mivel a The Dark Crystal: Age of Resistance kapta meg a második kreatívját. Bevallom, az elsőhöz képest érezhető a minőségi elmaradás, még ha tényleg a kristályon is van a hangsúly. Jim Henson kultikus A sötét kristályhoz kapunk egy előzménysorozatot augusztus végén, amiről a korábbi cikkünkben minden tudnivalót leírtam, így nem is szaporítanám a szót.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats