Az első promóciós fotó a Westworld 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 19, 11:35-kor a(z) Promo témába.

Messze még 2020, de minden csatorna megragadja a lehetőséget a reklámozásra. Az HBO se kivétel ezalól, ami legutóbb a Game of Thrones búcsúja után lepte meg a Westworld nézőit egy teaser jellegű ajánlóval. Épp San Diego-ban zajlik a Comic Con 2019-es rendezvény, melynek alkalmából az Entertainment Weekly nevű oldal kapott exkluzívban egy promóciós fotót, ezt ni!

Ha pedig még vágynátok egy kis Westworld-re, akkor ajánlanám figyelmetekbe a nemrég posztolt Tessa Thompson-os Marie Claire magazin fotósorozatát, amit nagyon eltaláltak szerintem.

Kommentáld!

Reggeli előzetes: His Dark Materials

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 19, 9:50-kor a(z) videó témába.

A Comic Con alkalmából mutattak egy újabb előzetest az HBO és a BBC legújabb közös gyermekéhez, a His Dark Materials-ról, amit James McAvoy és Ruth Wilson főszereplésével tálalnak ez évben valamikor – egyelőre még nincs kitűzve a premierjének a napja.

Egy fantasy sorozatot képzeljetek magatok elé, ahol a mágia és a technológia magas szinten jelen van az emberek életében. Főhősünk egy árva, aki elrabolt barátja felkutatására indul, azonban hamar észre kell vennie, hogy több van a háttérben, mint egy szimpla emberrablás. Útja során csatlakozik mellé egy fiú is, csak hogy kalandozásuk még izgalmasabb legyen. A sztori alapját a Philip Pullman-féle azonos című regény szolgáltatja, amit nemrég meg is filmesítettek Golden Compass címmel (itthon: Az arany iránytű), de a közönség nem éppen volt tőle elragadtatva. A kötet idehaza Az Úr sötét anyagai címmel jelent meg.

A pilotot Tom Hooper rendezésével kapjuk meg, míg a szkriptért Jack Thorne felelt. További készítők között: Ben Irving, Carolyn Blackwood, Dan McCulloch, Deborah Forte, Jane Tranter, Piers Wenger és Toby Emmerich. A szereplők sorában: Anne-Marie Duff, Ariyon Bakare, Clarke Petersn Dafne Keen, Daniel Frogson, Geoff Bell, Georgina Campbell, Ian Gelder, James Cosmo, Lewin Lloyd, Lin-Manuel Miranda, Lucian Msamati, Mat Feaser, Ruta Gedmintas, Simon Manyonda, Tyler Howitt és Will Keen.

Azt a tényt se felejtsük el, hogy már a premierje előtt berendelték a 2. évadot, azaz a bizalom abszolút adott. 2-szer 8 epizódos bekéréssel rendelkezik.


Kommentáld!

Plakátba zárva: The Dark Crystal: Age of Resistance

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 19, 7:52-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Netflix kihasználja a Comic Con húzását, és kidobott egy újabb plakátot a The Dark Crystal: Age of Resistance-hez. Természetes, hogy megragad minden lehetőséget a reklámozására, hiszen egy klasszikust éleszt fel előzménysorozat formájában. A sorozat rendelkezik külön panellel a San Diego-i rendezvényen, így biztosan kapunk a folytatásban előzetest hozzá. A menetrend szerint július 20-án, szombaton hajnalban kapja meg a lehetőséget, hogy az arra tévedők éhségét némiképp csillapítsák egy-két infóval, illetve képsorral. A teher tényleg óriási lesz Javier Frillo-Marxuach.on, Jeffrey Addiss-en és Will Matthews-on. A pilot rendezéséért: Louis Leterrier felelt.

Csak érdekességképpen felsorolnám, milyen népes a szereplőgárdája az animációnak, ahol helyet kap: Alice Dinnean (The Ornamentalist), Alicia Vikander (Mira), Andy Samberg (The Heretic), Anya Taylor-Joy (Brea), Awkwafina (The Collector), Benedict Wong (The General), Caitriona Balfe (Tavra), Dave Goelz (Baffi), Donna Kimball (Aughra), Eddie Izzard (Cadia), Gugu Mbatha-Raw (Seladon), Hannah John-Kamen (Naia), Harris Dickinson (Gurjin), Harvey Fierstein (The Gourmand), Helena Bonham Carter (All-Maudra), Jason Isaacs (The Emperor), Keegan-Michael Key (The Ritual Master), Lena Headey (Maudra Fara), Louise Gold (Maudra Argot), Mark Hamill (The Scientist), Mark Strong (Ordon), Natalie Dormer (Onica), Nathalie Emmanuel (Deet), Neil Sterenberg (The Scroll-Keeper), Ólafur Darri Ólafsson (The Archer), Ralph Ineson (The Hunter), Shazad Latif (Kylan), Sigourney Weaver (The Myth-Speaker), Simon Pegg (The Chamberlain), Taron Egerton (Rian), Theo James (Rek’yr), Toby Jones (Librarian) és Victor Yerrid (Hup). *zárójelben a karakterük, akit megformál.

A 10 részes 1. évadot augusztus 30-án kapjuk meg.

Kommentáld!

A Watchmenhez is befutott egy promóciós fotó

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 18, 18:34-kor a(z) Promo témába.

Az már szinte könyvelhető, hogy az HBO nem Q3-ban hozza a Watchmen-t, az viszont igen, hogy Q4-ben tuti biztosan megkapjuk. Ha pedig nem lenne elég mindez, akkor szeretném jelezni azt, hogy a Szukits kiadó részéről a keménytáblás képregény kiadás újfent kiadásra kerül, mivel az előző készletei elfogytak. Aki olcsóbban akarná beszerezni, annak ajánlom, hogy július 22-ig rendeljen elő a weboldalon, hogy 25%-kal olcsóbban, 7.496 Ft-ért juthasson hozzá az amúgy eléggé borsós kiadáshoz, ami 424 oldalon szögezi oda az embert a képsorokhoz. Lényegében a 12 fejezetes Watchmen-t kapjuk meg egyben!

Most viszont áttenném a hangsúlyt a képen látható hölgyre, Regina King-re, aki Angela Abar karakterét formálja meg. Ti mennyire várjátok?

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Expanse – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 18, 15:59-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nyáron (értsd: uborkaszezon alatt) és a Comic Con idején a legokosabb sci-fit reklámozni, mert ilyenkor a nézők is sokkal nyitottabbak a műfaj felé. Nem véletlen talán az se, hogy a The CW ekkorra ütemezte a Pandora és a The Outpost S2 premierjét, vagy a Netflix az Another Life-ét. Az Amazon se akar kimaradni a buliból, így a tavaly megmentett The Expanse nemsokára visszatér a negyedik évaddal, amelyhez az első előzetest a tavalyi New York-i Comic Con-on adta le a streaming szolgáltató. Azóta persze csend és hullaszag jellemezte a körülötte lévő teret, viszont már nagyon érik a visszatérése, így beindítják a marketingjét, melynek újabb terméke az alábbi plakát, amitől megint csak nem vagyok elájulva, de legyen ez az én problémám, nemde?!

Kommentáld!

Ilyen Comic Con-szütyőket ad a Warner Bros. TV

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 18, 13:42-kor a(z) Promo témába.

Minap startol a San Diego-i Comic Conazért írtam le a helyet, mert ősszel New York-i kiadás is létezik – ahova a képregény- és kultvilág nívósabb nevei látogatnak ki, hogy a rajongókkal közvetlenebb módon találkozhassanak. A Warner Bros. minden évben szütyőkkel készül az odatévedőknek, amelyek közül akadnak baromi hangulatosak. Egyszer tényleg jó lenne ellátogatni egy ilyen eseményre, már csak azért, mert vannak sorozatok, amik külön panellel készülnek, ahol a panellátogatók feltehetik a keresztkérdéseiket a látottakkal, vagy bejelentett tényekkel kapcsolatban. De nem is ez a lényeg, hanem azok a brutálisan jól kinéző szatyrok, amik között helyet kap pl.: a The Flash, a Doom Patrol, az Arrow, a Pennyworth, és még sok más….

Július 18-tól tehát elstartol az őrület, amit egyébként majd a hónap végén a TCA Press Tourné követ, ahol még több infót kapunk a tévés világra helyezve a hangsúlyt. Íme a galéria, Te melyiket választanád a 23 közül?


(A tovább mögött folytatódik a galéria! Azokat se felejtsétek ki a sorból!)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 18, 12:21-kor a(z) Hírek témába.

 • Davod Benioff és D.B. Weiss mégsem lesz jelen a San Diegoban a Comic Con-on, ugyanis mindkét Game of Thrones-os író lemondta a jelenlétét, ami úgy szúrt szemet a résztvevőknek, hogy az HBO eltávolította nevüket a panel listáról.
 • Hozzákapcsolódóan jegyezném meg, hogy az elmúlt hetekben nagy a felhajtás a már befejezett sorozat körül, ugyanis nem rég, Nikolaj Coister-Waldau állt ki fentebb említett két író kollégája mellett, mert nem ért egyet azzal a ténnyel, hogy rosszak lettek az utolsó részek. Felháborítónak találja azt a mértéktelen mennyiségű negatív kommentet, ami a minőséget kritizálja, illetve a „butának” beállított zárást. Ezen kívül fel is teszi a rajongók felé a kérdést, hogy szerintük nem azon agyaltak-e az írók, hogy minél jobb legyen a befejezés?!
 • Ben Lewis állandó szereplővé lett kiemelve az Arrow 8. évadjában.
 • André Benjamin csatlakozott az AMC-re érkező Dispatches from Elsewhere címre hallgató antológia ötletbe, ahova korábban: Sally Field, Eve Lindley, Sally Field és Richard E. Grant írt alá. A főszerepben: Jason Segel lesz. A története ennek szól olyan emberek átlag csoportjáról, akik egy puzzle-re bukkannak, mindennapi életük elrejtése során, s rádöbbennek, hogy sokkal mélyebbek a rejtélyek körülöttük, mint amivel számoltak előzőleg. A készítők között: Jason Segel, valamint Alethea Jones.
 • Az USA Network minap zöld utat adott a CannonBall címre hallgató verseny-reality elképzelésnek, amit az ITV Entertainment és a Talpa Media USA gyártásával rendelt be. 2020-ban kapjuk az új részeket. Úgy adja el a csatorna, hogy a főnyereményért a legmagasabb, leggyorsabb és legcsapadékosabb challengeket kell teljesíteniük a versenyzőknek. John de Mol lesz a felelős készítője.
 • Kristen Johnston állandó szereplővé lett előléptetve a Mom 7. évadjánál.
 • John Charles (The Good Wife) csatlakozott Matt Logen mellé az Away című Netflix által berendelt Mars expedíciós sorozat ötletbe.
 • A Netflix se lesz olyan téren diktáló, hogy szembe menjen az más jogos érveivel csak azért, mert, amit ők akarnak mutatni, azok is teljesen azok, csak éppen a nyerség megmutatása nem helytálló a tévében – ami gáz szerintem is! Történt ugyanis az, hogy a 13 Reasons Why? 1. évadjából kivágták azt a jelenetet, amiben több percen keresztül megmutatják, miként vágja fel a kezét a főhős és követ el öngyilkosságot. A készítők úgy vélték, hogy azért mutatják meg egészében mindezt, mert olyan fájdalmas, hogy majd senki se akar ilyen tetthez nyúlni, ám ennél bonyolultabb az emberi elme. Aki, anno lekapta a netről, annak ez a rész meglesz; aki viszont a streaming szolgáltatón keresztül pótolná most a sorozatot, annak már nem.
 • Morris Chestnut (The Enemy Within) főszereplője lesz a The Resident 3. évadjának.
 • A Netflix elkaszálta a She’s Gotta Have It című sorozatát – ami két évadot élt.
 • Az USA Network-nek lesz egy randizós reality-je, amit most véltem felfedezni a kínálatukba. A Temptation Island címre hallgat, illetve, akinek nem lett volna meg az a hír, hogy felélesztik a The Biggest Loser-t, azoknak mondanám ezt is.
 • Július 24-én érkezik a The Last Cowboy című doku-sorozata a Paramount Network-nek, amihez dobtak ki előzetest a napokban, mutatnám, mert biztosan sose fogok neki adni külön cikket, hiába akkora most a cowboy körüli láz náluk a Yellowstone miatt.
 • A Nickelodeon berendelte a SpongeBob Squarepants 13. évadját, ami 13 részes lesz.
 • Az NBC által kaszát kapott, azonban az NBCUniversal által berendelést nyert az A.P. Bio 3. évadja, azaz a folytatást a streaming szolgáltató részéről kapjuk meg a 2019/20-as idényében.
 • Szeptember 4-én folytatódik a The Real Housewives of Dallas a 4. évadjával az Bravo műsorán.
 • Meghalt Cameron Boyce, akit legtöbben a Jessie-ből ismerhettek.
 • Stephanie Niznik szintén elhunyt, aki az Everwood-ban, a Star Trek-sorozatban és az NCIS-ben is szerepelt. 52 éves volt.
 • A SunDance TV tehet egy szívességet, mert csak IP cím trükközéssel lehet itt megtekinteni a No One Saw a Thing címre hallgató produkciójuk előzetesét.

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: On Becoming a God in Central Florida

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 18, 11:31-kor a(z) videó témába.

Milyen fura utat járt be a On Becoming a God in Cetnral Floria, hiszen annak idején az AMC rendelte be a forgatókönyvét pitch-ből, aztán, hogy a pilot megszületett a projekt átvándorlott a Youtube Premium-ra, majd történt valami… ki tudja mi… mivel a Showtime lecsapott rá és végülis részükről érkezik augusztus 25-én a tévés premier, ami valljuk be: sokkal nagyobb szó, mint egy streaming szolgáltatós, abból is egy kisebb fajta. A történetéről itt írtam bővebben, így nem szaporítanám a szót erre hajazva, helyette felhívnám a figyelmet, hogy az előző két teaser jellegű promóhoz képest most jelentősen többet, majdnem három percnyi anyagot kapunk, ami alapján már tényleg egyszerűen leszögezhető, milyen lett. Mutatnám!


Kommentáld!

Plakátba zárva: Titans – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 18, 10:44-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Most így hirtelenjében nem dereng, hogy a Titans-nak lett-e volna magyarországi tévés premierje, de nem is ez a lényeg, hanem az, hogy a DC Universe sorozata felkerült – valamikor – a Netflix tárházába, ahol akár magyar szinkronnal is szintre lehet hozni a 2. évad startja előtt. Mellesleg a Comic Con-on is kinn lesz a brigádja, ahova az alábbi plakáttal készültek – tulajdonképp ezért tüntettem fel az 1. évados megnevezéssel. Részemről az etap felénél történt egyfajta elakadás abból kifolyólag, hogy nem állta meg a történet a helyet, de szó sincs kaszáról, inkább csak félreraktam, hogy új lendülettel nekiálljak majd valamikor nyári darálás címszóval.

Legfrissebb kreatívjáról csak annyit, hogy eléggé gagyi hatású, mint ha egy fanmade mű lenne. Összevagdosták a karaktereket egy zöldes háttér elé, oszt jo’napot! Eddig egyébként csak a kanadai operatőrök részéről sikerült díjat bezsebelnieük a stábnak. Igaz, indultak az idei Teen Choice-on, de meglépődnek, ha a jelölést szerzett kategóriában lenyomnak a konkurenciát.

A második évad ősszel érkezik, ahol újként Natalie Gumede is feltűnik visszatérő státuszban.

Kommentáld!

Az első képek a Rick & Morty 4. évadjához

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 17, 20:11-kor a(z) Promo témába.

Nem csak a The Witcher kapott promóképet a nagyon messzinek tűnő startjához, hanem az Adult Swim jóvoltából a Rick & Morty 4. etapja is. Annyit már tudunk, hogy novemberben tér vissza, de napra pontosan még max. a programszerkesztők fejében alakulhatott ki.

Comic Con előtt ők is beindítják a reklámját, s adtak a népnek két screenshotot a folytatásra kihegyezve.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats