Ezek történtek a Comic Con-paneleknél – II. felvonás

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 17:42-kor a(z) videó témába.

Azon agyaltam, hogy egyszer tök jó lenne kijutni a Comic Con-ra. Nem tudom, hogy tudjátok-e, de már 5 éve rendszeres látogatója vagyok a Play IT-nak. Van konzolom, PC-m, igazából bármelyik játékot beszerzem, ami tetszik; nem azért járok oda, hogy játszak, hanem magáért a feelingért, amit még mindig hoz – hiába csökkent a minőség az évek során, én még mindig ugyanúgy élvezem, mert teljesen jó móka. Az élmény felbecsülhetetlen és tényleg így van. Nah, csak azt akartam mindebből kihozni, hogy néztem ottlévők által felvett videókat és hozza ugyanazt az érzést, pláne úgy, hogy már 12 éve benne vagyok a sorozatok világában. 10 éves tervbe beletesszük a kiutazását!

Addig viszont maradnak a netre feltöltött videók. Egyszer már cikkeztem a panelokról. Csokorba is szedtem azokat, miket feldobtak a Youtube-ra. Volt olyan közületek, aki bármelyiket megnézte; esetleg többet? Azóta kerültek fel újabbak. Mindet sajnos lehetetlen beszerezni, de ha kerülne fel olyan, amiről még nem esett szó a blogon, akkor az biztos, hogy kitesszük Hírmorzsák vagy külön bejegyzés formájában. Most a ‘tovább mögé’ megtekinthető: a Bless the Harts, a Bob’s Burgers, a neXt, a What Just Happened??!, a The Boys és a Snowpiercer panelja.

Nincs egyik sem áttöltve a saját megosztónkra, így, ha netalántán törlésre kerülne bármelyik, nem tudjuk pótolni! Javaslom, aki kíváncsi bármelyikre, az gyorsan csekkolja.

Tovább…

Kommentáld!

Berendelték a Trinkets 2. évadját – plusz promóképek

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 16:39-kor a(z) Hírek,Promo,videó témába.

A Netflix megérezte, hogy a tinédzserek felé is nyitni kell. Az egyik talán legnépszerűbb sorozata a 13 Reasons Why?, ami elég nagy port is kavart az 1. évadjával – azóta a streaming szolgáltató ki is vágta az ominózus jelenetet, de nyilván a netről nem lehet az ilyet csak úgy eltávolítani. Nah, nem is ez a lényeg, hanem, hogy a kínálatukban azért két-háromhavonta feltűnik egy olyan elképzelés, amit kimondottan nekik szán, legalábbis lehet rá sémát húzni. Júniusban a Trinkets képviselte ezt a vonalat, amit azóta szinkronnal is lehet nézni.

Nagyjából másfél hónappal a premierjét követően döntöttek is a sorsa felől: berendelték a 2. évadját, 2020-ban érkezhet a folytatás. [Tapsvihar]

Nem idegen számomra a cím, mert nagyjából 3 hete kezdtem bele, de csak a pilot feléig jutottam. Nem hozta azt a fajta berántást, mint az elődök. Szó sincs kaszáról, mert vélhetően adók egy újabb esélyt neki, de csak majd ősz elején, addig amúgy is lesz mit nézni. Ezen kívül a közösségi hálókon eléggé jól beszélteti a feliratkozóit, valószínűleg ez is közrejátszhatott a bekérését illetően!

A végére pedig összeszedtem egy adagnyi promóciós fotót a szereplőkről.

(A tovább mögött megtekinthető az első teaserje a folytatásnak, valamint az 1. évadhoz kiadott promóciós fotói is. Ha néztétek a sorozatot, akkor pedig ne felejtsétek el megírni a véleményetek komment formájában. Klikk!)

Tovább…

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Whitney Cummings: Can I Touch It?

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 14:48-kor a(z) videó témába.

Egyáltalán nem szokásom külföldi stand-up műfajt nézni, azonban a napokban belefutottam a Netflix-en a „coming soon” felirat alatt a Whitney Cummings: Can I Touch It? című különkiadás műsorának előzetesébe, ami egyből berántott. Nagyon jó témát ragadott ki a marketing osztály az előadásból… Nem lőném le a poént, de Whitney Cummings-re tényleg érdemes lesz odafigyelni, mert egy igazi tehetség. Mellesleg van olyan az olvasóink között, aki részt vett az idei Duma Völgy eventsorozaton Nagyvázsonyban? Ha igen, akkor jöhetnek a vélemények, mennyire hozták a formájukat a fellépők. Addig mutatnám a hölgyhöz kapcsolódó ajánlót.


Kommentáld!

Délutáni előzetes: Ballers – 5. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 13:45-kor a(z) videó témába.

Ha a Game of Thrones-t leszámítjuk, akkor leszögezhetjük azt a tényt, hogy az egykor prémium kábeles tartalmakat szolgáltató tévécsatorna már nem igazán tud 1.5 millió fölé magasodni nézőszám tekintetében. Mellesleg ezt is a Westworld-nek sikerült csak a 2. évadjával összehoznia, illetve a Barry-nek, de ő kapott némi Trónok harca hátszelet. A másik végletet a Room 104 és a SallyEver szállítja 150 ezres nézőszám átlagával. Nos, csak arra akartam kilyukadni, hogy a Ballers erősen a középmezőnyben kap helyet 835 ezres 4. évados átlagával, ami erősebb volt, mint az idei Euphoria, de gyengébb, mint a hype-os Sharp Objects. Felmerültek olyan híresztelések, hogy lehet ez lesz a befejező szezonja, de persze nincs erről szó, legalábbis max. pletyka szinten. Augusztusban érkezik a folytatás, nem csak odakinn, hanem idehaza is, mutatnám az ajánlóját!


Kommentáld!

Forgatják a Bob ❤ Abishola-t

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 12:57-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Csak szerintem, vagy tényleg megélénkült a twitteren az élet?! Egyre több híresség tweetel ki munkás életéről tényeket. Lehet, ilyesmiről szó sincs (mármint a twitter felélénküléséről), mivel csak össze van kötve egy másik közösségi oldalával, ahonnan átvevődik az a tartalmat?! Passzolnám! Nálunk így van speciel!

Ne vesszünk el a részletekben. Még mindig a kedvenc felületem koncepciójából fakadóan. Billy Gardell, akit korábban a Mike & Molly-ban és a Lucky-ban láthattunk a CBS egyik őszi komédiájába csatlakozott év elején, a Bob ❤ Abishola-ba, aminek egy eléggé erős timeslotban – a hétfői 20:30-asban – kell helytállnia. Tudjátok, ennek a története szól egy szívrohamon áteső középkorú férfiról, aki meg akarja hódítani nigériai származású ápolónőjét, aki a kórházban tett a kötelességet. Természetesen, Chuck Lorre nem hiányozhat a készítőgárdából, aki az elmúlt két évtizedben számtalan neves komédiában működött közre.

A színész a napokban tweetelte az alábbit, miszerint a forgatás elkezdődött. Akkor a pilothoz nem nyulnak, meghagyják az eredetit, jöhet a folytatás…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 12:20-kor a(z) Hírek témába.

 • Adrian Pasdar és Katey Sagal vendégszereplője lesz a Grand Hotel 1×09-nek – amit Elodie Keene rendezésével, illetve Desta Tedros Reff írásával kapunk meg.
 • David Koechner és Lennon Parham állandó szereplővé lett előléptetve a Bless This Mess 2. évadjánál. Ezen kívül az e titok már, hogy a keddi 20:30-as timeslotot kapja a sorozat, de erről korábban írtunk. Ősszel tehát folytatódik.
 • A briteknél szeptember 19-én debütál az American Horror Story 9. évadja, amibe visszatér Emma Roberts (Scream Queens), Cody Fern (American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace ), Billie Lourd (Star Wars: The Last Jedi), Leslie Grossman (The Good Place) és John Carroll Lynch (The Americans).
 • Alexis Denisof csatlakozott a Legacies 2. évadjába.
 • Daniella Alonso főszereplőként érkezik a Dynasty 3. etapjába, akarom írni Ana Brenda Contreras helyére.
 • Van néhány címünk: Groom SeviceGrand Hotel 1×09; The Deaf Sage of PompeiiCity on a Hill 1×09; A Sparrow in a Swallow’s NestThe Terror 2×01; Loose EndsSwamp Thing 1×10; Pocket Full of RocksSnowfall 3×07;
 • Ian Ziering, Selena Anduzem Given Sharp és All Mitchell vendégszereplőként tűnik fel a Swamp Thing sorozatzárásában.
 • Jelenleg az a helyzet, hogy a tévéfilmként beharangozott The Walking Dead első film valójában mozifilmnek van szánva-
 • A The Walking Dead második spinoff-ja egyes értesülések alapján a Monument munkacímet kapta meg. A forgatás nemsokára kezdetét veszi. A virginiai Hopewell városka lakosságát nemrég tájékoztatták azzal kapcsolatban, hogy a következő hetekben egy repülőgép-szerencsétlenséget forgatásának helyszínének szolgáltatnak helyet, ami szintén hozzá kapcsolódó hír. Legkorábban, 2020-ban érkezhet az első évadja.
 • Október 8-án debütál a Finding Your Roots címre hallgató PBS-es dokusorozat 6. évadja, melyben vendégszereplőként feltűnik: Amy Schumer, Martha Stewart, John Legend, Margaret Cho, LL Cool J, Fred Armisen és Carly Simon. A műsorvezető: maradt Henry Louis Gates Jr.. A történetében hírességek családtörténetét vizsgálják.
 • Augusztus 9-én érkezik a The Big Show a Netflix műsorára. A szereplői között: Paul Wight (Fighting with My Family, WWE), Allison Munn, Reylynn Caster, Juliet Donenfeld és Lily Brooks O’Briant tűnik fel. 10 részt kapnunk, amit Jason Berger, Josh Bycel, Susan Levison és Richard Lowell neve alatt jegyeznek. Családi komédiát képzeljetek magatok elé, melyben a fókusz az új életvitelre helyeződik, hiszen egy tinédzser lány másik két lány összeköltözik a két szülő által.
 • Deborah Ayorinde és Ashley Thomas főszereplőként csatlakozott a Them 1. évadjába, ami a Them: Covenant alcímet hordozza. A horror antológiát, amit Little Marvin készítésével rendeltek be két évados bekéréssel büszkélkedik. A sztorijának középpontjában: egy fekete házaspár áll, akik Észak Karolinából a fehérek lakta Los Angeles-be költöznek gyermekeikkel. Időben 1953-at írunk. A látszólag idilli helyszín azonban sok rosszat és gonoszt rejt magában, amik életükre tör(het)nek. További készítők között: David Matthews, Lena Waithe, Michael Connely, Miri Yoon és Roy Lee.
 • Kate Mara és Nick Robinson főszereplésével az FX berendelt egy 10 részes limitált sorozatot A Teacher címmel, melynek készítői között helyet kap: Michael Costigan, Jason Bateman és Danny Brocklehurst. A történetének középpontjában: egy középiskolai tanárnő, aki kapcsolatba kerül egy fiú diákjával – a fókusz a tiltott kapcsolatukra helyeződik.
 • Augusztus 1-jétől érkezik az NBC.com-ra és az NBC applikációjába a Days of Our Lives: The Digital Series. A szereplők sorában: Billy Flynn és Kate Mansi, illetve visszatér Austin Reed is. A digitális spinoff-ban a Párizsban élő Chad és Abigail-re helyeződik a hangsúly, akik visszatérnek a kitalált Salem-i kisvárosukba.
 • Matt Groening a Comic Con-on elmesélte, hogy a The Simpsonsmozifilm egyszer folytatásra kerül, de jelenleg nincs kilátásban. – Ugye 2007-ben kaptuk a legelsőt.
 • Alexey Muradov, az orosz Chernobyl sorozat rendezője szerint alternatív nézőpontból kerül bemutatásra az atomkatasztrófa története, ahol történészek se zárják ki, hogy jelen volt a szabotázs lehetősége, csak éppen kis valószínűséget adnak neki.
 • Augusztus 9-én tér vissza a What Would You Do? az ABC műsorára John Quiñones műsorvezetésével. A folytatásban ott lesz Nyle DiMarco.
 • Debbie Matenopoulos és Cameron Mathison műsorvezetésével folytatódik a Hallmark Channel napi sorozata, a Home & Family. A 9. évadjának adtak zöld utat.
 • Augusztus 28-án debütál a Homeicide Hunter: Lt. Joe Kenda az Investigation Discovery műsorán a 9. és egyben utolsó évadjával.
 • Augusztus 25-én érkezik a Ballers 5. évadja az HBO műsorára.

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: Mindhunter – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 11:41-kor a(z) videó témába.

A Mindhunter tavalyelőtt olyat tett le az asztalra, ami sokáig beszéltette a közönséget. Nem volt kérdéses, hogy berendelést kap a sorozat, ami az FBI profilozó osztályának megszületésére helyezi a hangsúly. Két évet vártunk a 2. évadra, de ez nem feltétlenül probléma, mégis csak a jó munkához idő kell és nem lehet siettetni a folyamatokat. Az augusztusban érkező debüt időben 1979 és 1981 között játszódik, a górcső alatt pedig atlantai gyerekgyilkosság-sorozat áll. Nem egyszerű téma, hát még azoknak, akik részesei voltak mindennek. Mutatnám a napokban netre dobott ajánlóját! Eléggé adja, nincs mese!


Kommentáld!

Megvannak a Marvel-tévésorozatok logói

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 9:26-kor a(z) Hírek témába.

A filmes frontot leginkább tömeget mozgató panelje az idei Comic Con-nak a Marvel Studios-é volt, hiszen a Bosszúállók: Végjátékkal egy korszak zárult le, illetve egy rekord dőlt meg időközben, amit sokáig az Avatar tartott, ám kis csellel sikerült a jegybevételét überelni – az inflációtól eltekintünk. Ahogy csak a készítők emlegeti, nyakunkon a Marvel Moziverzum negyedik fázisa, amelyben helyet kap: 5 film és 5 sorozat – minket inkább csak utóbbiak érdekelnének, hiszen a hamarosan elstartoló Disney+ streaming szolgáltatás szolgál otthonául.

Először is mutatnám a címeket és a menetrendet:

Falcon and the Winter Soldier (2020. ősz)
WandaVision (2021. tavasz)
Loki (2021. tavasz)
What If…? (2021. nyár)
Hawkeye (2021. ősz)


A Falcon and the Winter Soldier arra hivatott, hogy elmesélje: mi történt a Végjáték eseményei után Sólyommal és Tél Katonájával. A szereplő sorában ott lesz: Anthony Mackie és Sebastian Stan, valamint Emily Van Camp, mint Sharon Carter karaktere; és Daniel Bruhl, mint Zemo-é. Azt is már tudjuk a projekttel kapcsolatban, hogy 6 résszel számolhatunk, amit Kari Skogland rendezésével kapunk meg, illetve a forgatókönyvért Malcolm Spellman felel. A produkció további különlegessége, Zemo báró karaktere a képregényben jól ismert lila maszkjában fog visszatérni. Jelenleg minisorozatként tartjuk számon, de ettől még érhetnek meglepetések minket! 2020-ban csak vele számolhatunk, a streaming szolgáltató kezdésének idején.

2021 tavaszának egyik emlegetett projektje a WandaVision lesz. Szintén minisorozat státuszában emlegetett projekt írója Jac Schaeffer lett. A szereplők között: Elizabeth Olsen (Scarlet boszorkány), Paul Bettany (Vision) és Teyonah Parris (Monica Rambeau). A története szintén a Végjáték után játszódik, ami azért különös, mert Vízió halott, de lehet, hogy sikerül lementeni a tudatát ahhoz, hogy feltámaszthassak. További érdekesség, hogy kapcsolódni fog a története a szintén bejelentett Doctor Strange 2.-höz, melyet elvileg után, 2021. május 7-diki dátummal visznek a moziba.

2021 tavaszának egy másik projektje a Loki lesz, amiről mindössze annyit lehet tudni, hogy Michael Waldron készítheti el a forgatókönyvét, melynek főszereplője: Tom Heddleston lesz, azaz Loki. Azért azt elárulták hozzákapcsolódóan, hogy arra megy a történetének fókusza, hogy mi történt a csalárdság istenéve, miután Hangya és Tony Stark bénázásának köszönhetően elcsente a Tesseractot. A karakter kicsit másabb lesz, mint a Thor: Ragnarökben, hiszen főhősünk eléggé pipa arra, hogy Hulk a Földbe döngölte.

2021 nyarán érkezik a What If…?, amit bátran tekinthetnénk kakukktojásnak, mivel az előző produkcióhoz képest ez nem élőszereplős, hanem animációs lesz. Kevin Feige szerint különb lesz, mint az összes többi, illetve azt is elmondta, hogy megvalósításban érkezhet egyeseknek a sokk, mivel egyes eseményeknél más fordulattal operálnak, mint amit korábban megismertünk. A szinkronhangnál teljes lesz a fedés, mivel, akiket már megszokhattunk az előszereplős változatoknál, azok kölcsönzik a karaktereknek. A narrációt Jeffrey Wright végzi.

2121 utolsó tévés projektjeként van felemlegetve a Hawkeye, amit ősszel akarnak műsorra tűzni. A projekt annyira távoli még, hogy Jeremy Renner szerepléséről lehet tudni, aki ugye a címben szereplő karaktert alakíthatja. A készítőgárda egyelőre nem ismert. A története a Végtelen háború és a Végjáték között játszódik.

A végére pedig a cikket megfűszereztem mindegyik sorozat hivatalos logójával.

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Csillagfény távolság

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 31, 8:29-kor a(z) hazai marketing témába.

Tegnap már behíreszteltem a hamarosan érkezik egy új dokumentumfilmét az HBO Europe-nak. A tévés bemutatóról egyelőre nincs hírünk, azt viszont már most lehet tudni, hogy a szeptember 20-án Miskolcon megrendezésre kerülő CineFesten leadásra kerül a Csillagfény távolság címre hallgató elképzelés, ami arra hivatott, hogy a hazai és külföldi jazz világába elkalauzolja a nézőit. – És akkor itt merült fel bennem, hogy nem is tudok másik dokumentumfilmet felsorolni, amit az HBO által kaptunk az elmúlt évtizedben, pedig biztosan volt más is. Esetleg valaki kisegítene ilyen téren, csak hogy képben legyen mindenki!

A történetének középpontjában: Balázs József áll, egy visszahúzódó zeneszerző, aki, ha leül a zongorája elé, „leveti gátlásait és játékában utat enged tehetségének”. A további tartalma így hangozna:

A zenész családban felnőtt József egyedülálló érzékkel ötvözi a roma zenei hagyományokat a kortárs jazz műfajával. Az új hangzásvilágra Tim Ries, a Rolling Stones legendás szaxofonosa is felfigyel, akivel közös munkába kezdenek: Tim hamarosan Budapestre utazik és József új zenei formációjával, az East Gypsy Band zenekarral lép színpadra. Magánéletében Józsefre nehéz idők járnak – feleségével viharos a kapcsolata, emellett folyamatosan küzd a súlyával és a számlák befizetésével. Születendő gyermeke jelzi: ideje felnőni. Megtapasztalja, hogy családapaként kreatív energiáit és ötleteit kibontakoztatni nehezebb, mint valaha. József maga mögött hagyná viszontagságos életét – a házimunkát, a tanítás szabályos rendjét, a budapesti füstös jazz bárokat – és arról álmodik, hogy felfedezik a lehetőségek földjén, a jazz hazájában: Amerikában. De ezen az úton Józsefnek saját démonjaival kell megküzdenie, mígnem megérti, hogy a sikert ne az álmok elérésében, hanem a megtett út élményeivel mérje.”

Bársony Katalin rendezésével érkezik mindez, ahol exec. producerként helyet kapott: Hanka Kastelicová és Závorszky Anna. További producerek között: Kabán Benedek, Bársony Katalin, Szepesi Dávid és Sánta Elemér. A vágásért: Tomas Ernst felelt, míg az operatőri feladatot: Szepesi Dávid és Lovasi András látta el.

Mutatnám a nemrég kiadott plakátját, ami szerintem telitalálatos lett a maga minimalista stílusával:

(A tovább mögött megtekinthető a sorozathoz kiadott magyar nyelvű előzetes is.)

Tovább…

Kommentáld!

A Comic Con legjobb random képe(i)

 
Beküldte: Kanyecc 2019 July 30, 21:15-kor a(z) A hét képe témába.

Nincs vége a Comic Con-nak a blogon, mert még mindig akad a tarsolyomban egy pár kószacikk, amiket meg szeretnék osztani. Ilyen az alábbi két random fotó, amik átadják azt a hangulatot, ami áthatja a San Diego-i eseményt. Igen, tudom, nehéz dönteni, melyik überli a másikat!

A tovább mögött lehet csekkolni!

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats