Plakátba zárva: The I-Land

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 31, 9:55-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Limitált sorozattal támad a Netflix. 7 résszel hoz majd egy délutáni kikapcsolódást – legalábbis az előzetese azt mondatja, hogy a The I-Land arra hivatott, hogy felélessze a rejtélyes szigeten rekedés stílusát, amit a misztikum és a sok teória gyártás hat át. Vélhetően, aki belekezd, az be is fogja fejezni.

Ismét pár tény róla. A sorozat még tavaly ősszel került berendelésre, ugyanakkor, mint az October Faction és a Warrior Nun. Mind a három arra hivatott, hogy egy jó kis sci-fit szállítson. Előbbinél az adja az alapot, hogy 10 ember egy rejtélyes szigeten ébred úgy, hogy nincsenek tudatában annak, miként kerültek oda. A forgatókönyvet: Neil LaBute és Lucy Teitler írta. A főbb szereplők sorában: Kate Bosworth, Sibylla Deen, Kota Eberhardt, Gilles Geary, Natalie Martinez, Anthony Lee Medina, Ronald Peet, Alex Pettyfer, Kyle Schmid és Michelle Veintimilla – valamint mellékszereplőként: Maria Conchita Alonso, Chad Crumley és Dalia Davi.

Mutatnám a nemrég netre dobott kreatívját. Szeptember 12-én okosabbak leszünk, mi is ez valójában?! Illetve képes lesz-e feléleszteni egy Lost deja vu-t bennem?!

Kommentáld!

Plakátba zárva: Goliath – 3. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 18:59-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Októberben tér vissza a Goliath a 3. évaddal, amibe már régóta tervezem a belepillantást, mert a jogi drámák mindig is kiemelt helyen szerepeltek a darálási listáimon, azonban csak tervezési fázisig jutok vele. Holott az Amazon ad a minőségre, simán jobbra lehet számítani, mint országos adó változatánál. A második etappal a szereplőgárdához csatlakozott pár új arc, akik szintén beváltak – legalábbis a kritikus szemek pozitívan álltak szerepeik mellé.

A folytatásban biztosan látható: Dennis Quaid, Amy Brenneman, Griffin Dunne, Sherilyn Fenn, Beau Bridges, Shamier Anderson, Julia Jones, Leslie Grossman, Graham Greene és Illeana Douglas, valamint Billy Bob Thronton. Ezen kívül érdemes fejben tartani azt a hírt, hogy Larry Trilling, a sorozat showrunnerje meghosszabbította szerződését az Amazon Studios-zal, azaz miatta akár jöhet a 4. évadja is.

Mutatnám a soron következő évadjának kreatívját. Most főhősünk a sivatagi körülményekkel harcol?!

Kommentáld!

Az Emergence első 9 perce a neten

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 18:01-kor a(z) videó témába.

Most eszembe jutnak azok az idők, amikor volt ereje egy kiszivárgott pilotnak; mostanra már nincs és hírértéke se nagyon. Nyilván akkor nem volt ennyire telített a piac. Volt időnk nyáron pótolni az őszi-tavaszi elmaradásokat. Ez már mind a múlté. Az ABC bízik a régi idők erejében, és mivel az Emergence az egyik hype-os sorozataik egyik, így netre dobta a kezdését, mert szerintük húzó ereje van. Megmondom őszintén, engem már nem hoznak lázba az ilyen megmozdulások, mert nem mutatnak annyit, hogy kedvet csináljanak a komplett kezdésnek. Pláne egy országos tévé esetében, amikor örülhet az ember annak, ha 3 rész után olyat csapnak az arcunkba, hogy kitartson a nézésének lelkesedése az idény végéig. Ettől függetlenül elhoznám mindezt.

A ‘tovább mögött’ megtekinthető a kezdése! De ne alapozzatok rá, mert annyi, mint a semmi.

Tovább…

Kommentáld!

Nézz bele a Jófiúk kezdésébe

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 15:55-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Vasárnap debüt az RTL Klub legújabb sajátgyártású sorozata, ami vélhetően olyan jó mutatókat szállít majd, mint A mi kis falunk vagy a Drága örökösök; dehogy biztosra menjenek, a marketingjénél ki is hangsúlyozzák, hogy előbbi készítőinek keze munkája lesz a spanyol Balfék körzetet alapul vevő elképzelés. A történetének középpontjában három rendőr áll, akik nem éppen az eszükről híresek. A főszereplők között: Mihályi Balázs, Hevér Gábor és Király Dániel kapott helyet. Az RTL Klub a Sztárban sztár leszek! ellen küldi harcba. Csak hogy biztosra menjenek, már a premier előtt adtak egy kis betekintést, hogy mire számíthatunk.

Emellett, adott egy kulisszás videó is. Ebből megismerhetitek, hogy a szereplők miként készültek a sorozatra, milyen volt az éleslövészet (mert volt) és az is kiderül belőle, hogy milyen átfedés van James Bond és Kristófváros között. Mindkettő a tovább mögött!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Marianne

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 15:17-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tavaly szeptemberben volt először szó a Marianne-ről, amit megint csak a Netflix hoz el az előfizetőinek. Történt akkor ugyanis az, hogy 3 új francia sorozatnak adott zöld utat, valamint 4 filmnek és dokumentumfilmnek. Ugye ott a Family Business, amit már megkaptunk, illetve a Vampires, melynek debütjével még adósak.

A története egy írónőre fókuszál, aki, amikor rádöbben, hogy félelmetes történetei valóra válnak, visszatér a szülővárosába, hogy szembenézzen a múltbeli démonjaival, amelyek inspirálták a műveit. Főhősnőnk jellemei között kap helyet a fanyarság és az, hogy horror novellákra szakosodott, azaz a brutalitás se áll tőle távol.

A forgatókönyvét Quoc Dang Tran és Samuel Bodin neve alatt van jegyezve. A szereplők között: Lucie Boujenah, Tiphaine Daviot, Victoire Du Bois és Alban Lenoir. 8 résszel számolhatunk. Szeptember 13-án hozza el a streaming szolgáltató.

Íme a plakátja!

Kommentáld!

Déli előzetes: Dickinson

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 15:00-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Az Apple TV+ megkezdte két első zászlóshajósának a marketingjét. Az egyikről már délelőtt folyamán volt szó, ami a The Morning Show lenne; a másikra pedig most helyezném a hangsúlyt, ami a Dickinson volna. Szintén a 2019/20-as idény első felében érkezik, közvetlenül a streaming szolgáltatásának startja felé.

10 részes berendeléssel büszkélkedik. Egykamerás szitkommal számoljunk, amit Alena Smith írásával, valamint David Gordon Green rendezésével kapunk. A történetének középpontjában: egy nő áll, aki küzd azért, hogy hangját hallattassa a világban. Emily Dickinson élete adja majd az inspirációt, aki egy 19. századi költő. További készítők sorában: Alex Goldstone, Ashley Zalta, Darlene Hunt, Michael Sugar és Paul Lee. A szereplők sorában: Hailee Steinfeld, valamint Adrian Blake Enscoe, Anny Baryshnikov, Ella Hunt, Jane Krakowski, Matt Lauria és Toby Huss.

A gyártásáért: az Anonymous Content (13 Reasons Why, Catch 22), a Sudar23 Productions és a wiip (Queen America) felel. Mutatnám a napokban kiadott ajánlóját.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: The Morning Show

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 10:54-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Az Apple is becsatlakozik sorozatgyártásba. Már egy ideje a levegőben volt a hír, de tavasszal megtörtént a bejelentést, melynek értelmében nemsokára elstartol az Apple TV+ névre hallgató streaming szolgáltatásuk, amelynek egyik zászlóshajója a The Morning Show lesz. (Mellette a jelenleg ismert listán helyet kap: az Amazing Stories, a Defending Jacob, a Dickinson, a For All Mankind, a Home Before Dark, a Mythic Quest, a See, a Servant és a Truth be Told.)

A történetének középpontjában egy reggeli beszélgetés műsor áll majd. Láthatjuk, hogy milyen kihívásokkal kell megküzdeniük a szakmabelieknek, illetve a háttér mögé is nézhetünk, miként készülnek az ilyen műsorok – amiből valljuk be, van bőszen a tévében, elég csak a magyar fronton körbenézni.

A 10 részes berendelése már adott. A szereplők sorában: Bell Powley, Billy Crudup, Desean Terry, Gugu Mbatha-Raw, Jennifer Aniston, Karen Pittman, Mark Duplass, Nestor Cabonell, Reese Witherspoon és Steve Carell. A pilot rendezéséért Mini Leder felelt, míg a forgatókönyvért: Jay Carson. További készítők között: Brian Stelter, Jennifer Aniston, Kerry Ehrin, Michael Ellenberg és Reese Witherspoon.

A gyártásáért az Echo Films, a Hello Sunshine (Truth be Told, Little Fires Everywhere), és a Media Res felelt. Mutatnám a nemrég kijött rendes ajánlóját, valamint egy régebbit is, amit nem posztoltunk még.


(A tovább mögött egy másik előzetes. Azt se hagyjátok ki!)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 9:46-kor a(z) Hírek témába.

 • A Netflix elkaszálta a Frontier című sorozatát – a 3. évad az utolsó. Igaz, a streaming szolgáltató még nem erősítette meg a tényt, csak Jessica Mattentől érkezett a kanadai Talking Sh*t nevű podcastban rá utalás, de ez könyvelhető tény így már.
 • Szeptember 9-én visszatér a szindikátusi sugárzásba a Jeopardy! a 36. évaddal. Alex Trebek beharangozó videóját itt nézhető meg.
 • Október 21-én debütál a Catherine the Great az HBO műsorán. A nyitányt Philip Martin rendezésével, valamint Nigel Williams írásával kapjuk. További készítők sorában: elen Mirren, Philip Martin, Nigel Williams, David Thompson, Charlie Pattinson és Christine Healy. A britekkel koprodukcióban készülő elképzelés kosztümös dráma a 18. századba kalauzol bennünk, ahol fókuszban: Nagy Katalin orosz cárnő áll majd, akit a történelem legerősebb uralkodónőjének is tartanak. A sztori uralkodásának végső felében játszódik, és felölei majd Grigorij Potyemkinnel való viszonyát is. Szereplők között: Helen Mirren és Jason Clarke.
 • Natalie Gumede visszatérőként tűnik fel a Titans 2. évadjában, ahol Mercy Graves karakterét formálja meg, aki egy kegyetlen testőr és egyben a megalomániás Lex Luthor jobbkeze.
 • A Lifetime nem rendelte vissza a 2. évadjára az American Princess-t. Az okok adják magukat, mivel gyengén kezdett és ahhoz képest is lejjebb adta magát. A végére mindössze 205 ezres átlag nézőszámot tudott letenni az asztalra.
 • Az év elején startolt Donny Deutsch által műsorvezetett Saturday Night Politics with Donny Deutsch című talkshow-t nem hosszabbítja meg az MSNBC. A Deadline.com információi szerint nagyon alacsony mutatókat szállított, ami átlagosan 101 ezer nézőnyit jelentene. Donny-t a folytatásban ettől függetlenül a Morning Joe-ban és a többi MSNBC TV sorozatban ugyanúgy látni fogja az, aki arra kapcsol. Itt a logója.
 • Október 23-án folytatódik a Castle Rock a 2. évaddal a Hulu műsorán. A főszereplők között ott lesz: Annie Wilkes, Robin Weigert, Greg Grunberg, Sarah Gadon és Alison Wright.
 • Steven Ogg visszatérő szereplőként tűnik fel a Snowpiercer 1. évadjában.
 • Rick Glassman, Sue Ann Pien, Albert Rutecki, Sosie Bacon és Chris Pang csatlakozott az Amazon által készülő On the Spectrum című pilot elképzelésbe, ami egy coming-of-age félórás dramady lesz. Középpontjában: három 20-as éveiben járó lakótárs az autizmus spektrumán, akik ugyanarra vágynak, mint a normális emberek. A készítéséért: Jason Katims felel. Az alapjait egy izraeli sorozat adja.
 • Idén ősszel hozza a GSN a legújabb gameshowját, az America Says, ami a Sony Pictures Televison gyártásával kerül terítékre.
 • Rob Huebel és Cathy Shim csatlakozott a Comedy Central által berendelt Chasers című elképzelésbe, ami egy komédia lesz. Középpontjában: egy csapatnyi Los Angeles-i hírvadász, akik függetlenségükből adódóan azt célozzák meg, hogy elhozzák akár a legsokkolóbb felvételeket is. A készítői között: Robert Ben Garant, Kevin Healey, Howard Owens és Ben Silverman. Egyelőre csak pilot státuszban van bekérve.
 • A Quibi által berendelt How They Made Her mostantól Don’t Look Deeper címen van emlegetve. A szereplői között feltűnik: Don Cheadle, Emily Mortimer és Helena Howard. A sci-fi sorozat középpontjában: egy középiskolás áll, aki rádöbben, hogy valójában ő nem ember. Ezzel pedig egy sornyi olyan eseményt indít be, amellyel élete veszélybe kerül. További szereplők sorában: Amy Anderson, Belissa Escobedo, Bevin Bru, Brandon Win, Cameron Roberts, Dana Gourrier, Ema Horvath, Erin Pineda, Hartlyn Hilsman, Harvey Guillen, Harvey Zielinski, Holly Long, Jan Luis Castellanos, Kaiwi Lyman, Kate Crash, Kayleigh Gilbert, Makenzie Lee-Foster, Raquel McPeek Rodriguez és Tyler Ghyzel. A forgatókönyvért Jeffrey Lieber és Charlie McDonnell felel, míg a rendezői székben: Catherine Hardwicke ülhet. További készítői: Doug Liman, Jed Weintrob, Julina Tatlock, Kathleen Grace és Laura Schwartz.
 • A Starz 2020. február 16-án hozza vissza az Outlander-t az 5. évadjával.
 • Az USA Network berendelte a Queen of the South 5. évadját.
 • Szeptember 20-án visszatér a Hot Date a 2. évaddal a PopTV műsorára. Az etap vendégei között kap helyet: Randall Park, Margaret Cho és Thomas Lennon. Ismét 10 résszel számolhatunk.

Kommentáld!

Reggeli előzetes: NBC szerda estéi ősszel

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 30, 8:41-kor a(z) videó,Vizuális egyveleg témába.

Az NBC nem változtat a szerda estéjén. Marad minden úgy, ahogy a 2018/19-es idényben, tehát a 20 órás blokkban a Chicago Med-del megkezdi a főműsoridejét, amit a Chicago Fire-rel folytat, s végül 22 óra után a Chicago P.D.-vel zár. (A konkurenciáiról itt számoltam be bővebben.) Nincs is oka a variálásra, mivel a teljes lakosság körében növekedést ért el az előző évadjához képest. A Chicago Fire az abszolút javító, mivel 35% plusznyit termelt a teljes lakosságban; a Chicago Med 24%-nyit, míg a Chicago P.D. 11%-nyit. Ugyanezen sorrendben a 18-49 éveseknél 11.57% volt a tűzoltóknál, azonban másik kettőnél már némi csökkenés mutatkozott, de nem nagy mértékű, előbbinél 1.64%-os, utóbbinál 8.72%-os.

A csatorna eléggé jól járt a franchise egy napra rakásával, már a promózásába belekezdett. Mutatnám hozzá az ajánlót, amit a tovább mögött, a plakát alatt találtok!

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: American Horror Story – 9. évad (aka. American Horror Story: 1984)

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 29, 16:06-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nagy divat lett az elmúlt években a slasher műfaja. Az American Horror Story is becsatlakozik a trend követésbe, és a 9. évadját eme téma köré építi. Hogy a hangulat még inkább adja magát, 1984-be utaztatja vissza a nézőket egy nyári táborba, ahol elkezdődik a kaszabolás. A marketing osztálya remek kreatívokkal állt elő, ami simán hozza azt az érzetet, amit anno A sikoly és a Tudom mit tettél tavaly nyáron mozifilmek megteremtettek emlékeimben.

A régi szereplők közül visszatér: Emma Roberts, Billie Lourde, Leslie Grossman, John Caroll Lynch és Sarah Paulson; míg újként érkezik: Gus Kenwort, Angelica Ross, Zach Villa, DeRon Horton és Matthew Morrison. Az is könyvelhető, hogy az írok azzal a ténnyel fogják beszélgetni a nézőket, hogy megtippeltetik, kinek áll érdekében a gyilkolászás. A premierje szeptember 18-án érkezik. Mutatnám az eddig napvilágot látott plakátjait.Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats