Esti előzetes: El Camino: A Breaking Bad Movie

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 19:34-kor a(z) videó témába.

A Disney+ elől akarja ellopni a porondot a Netflix?! Nagyon úgy fest, hiszen pont úgy ütemezték a Breaking Bad-tévéfilm nyitókampányát, hogy a D23 expo eseményeinek fényét kicsit visszább vegye, mégis csak egy olyan sorozathoz érkezik „folytatás”, amit anno nagyon sokan szerettek, és egy spinoff-ot is kihordott a Better Call Saul személyében. Október 11-én – mint az leolvasható az első plakátjáról – érkezik, ami egy pénteki nap. Tehát megkapja az abszolút kiemelt „timeslot”, hiszen a streaming szolgáltató minden komolyabb elképzelését ide ütemezi – persze akadnak kivételek, de nem olyan mértékben, hogy legyen jelentősége. Mutatnám a kreatív mellé kiadott ajánlót, ami hozza magával mindazt, miért annyira imádtuk.

Természetesen a rendezői székben: Vince Gilligan foglal helyet, csak hogy a kételkedők szava magukban maradjon. Nézzük inkább azt az ajánlót!


Kommentáld!

Délutáni előzetes: The Politician

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 16:36-kor a(z) videó témába.

Ryan Murphy a Netflix-re hozza legújabb elképzelését, ami egy fekete komédia műfaját veszi alapul. A középpontjában: egy elszánt fiatal, akinek célja, hogy az Egyesült Államok elnöke legyen, de ehhez egy sornyi diákkori akadályon kell túljutnia, máskülönben álma csak egy álom marad. A következő hónapban lesz a premierje, így nemrég érkezett hozzá egy kedvcsináló, amit megmutatnánk tüstént. Eléggé jónak ígérkezik, kétségtelen, hogy a streaming szolgáltató egyik havi húzócíme lesz.


Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Egy másik életben

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 13:33-kor a(z) hazai marketing,Magyar hírek,minisorozat / tévéfilm témába.

A DunaTV a hónap második felére tartogat egy magyar tévéfilmet az idei esztendőből, az Egy másik életben címmel. Noha a MediaKlikk oldalán készült hozzá ajánló cikk, de előzetessel nem támogatták még meg eddig Tasnádi István és Veres Attila elképzelését. A további készítők között: Csukás Sándor is helyet foglal, aki a képi világért lesz a felelős.

A hivatalos leírását másolnám:

„Árpád liftszerelő. Átlagos harmincas, átlagos élettel. Feleség, lakás, hitel a lakáson, ami végigkíséri majd az életet. Azonban egy nap minden megváltozik. A Perlay Inc. kopogtat Árpád ajtaján. Van egy ajánlatuk. Árpádnak mindössze annyit kell tennie, hogy részt vesz a cég egyik tesztsorozatában. Ha ő nyer, akkor milliárdos lehet.”

A szereplők sorában számtalan húzó magyar név kap helyet, elég csak a tömegből kiemelni: Anger Zsoltot vagy Lengyel Tamást. Mellettük még feltűnik: Fekete Ádám, Illés-Nagy Maja, Józsa Bettina, Molnár Áron, Mucsi Zoltán, Olasz Renátó, Pálfi Ervin, Rácz Kármen, Rácz Kriszta és Sipos Viktória. A premierje: augusztus 29-én 21:25-ös kezdéssel lesz, a Bagi-Nacsa Orfeuma és a Kenó közé kerül. Mutatnám a plakátját!

Kommentáld!

Déli előzetes: Encore!

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 12:14-kor a(z) 2019/20 sorozatai,reality,videó témába.

Mint az előző cikknél említettem, nem csak szkriptelt sorozatokkal készül a Disney+. Náluk se marad ki a kínálatból a reality műfaja. Az már látszik, hogy a doku alműfajjal operálnak a kezdetekben, a verseny egyelőre nem erőltetik. A The World According to Jeff Goldblum mellett érkezik az Encore!, amit Kristen Bell-lel fognak eladni a nézőknek. A sorozat készítői között: Jason Cohen, Alycia Rossiter, Jim Roush, Richard Schwartz és Will Gluck. És hogy miről szól minden? A lényege abban merülne ki, hogy felkeres olyan embereket, akik régen iskoláik nagyjai voltak és szerepeltek valamiféle sikerdarabban. Most, felnőttkorukban újra ez a cél. Nyilván feltépnek ezzel néhány fájó sebet, mivel pl.: az egyik karakter mára már tolószékbe kényszerül, de ettől még felveszi a kesztyűt, hogy bizonyítson. Mutatnám a szívhez szóló ajánlót.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: The World According to Jeff Goldblum

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 11:49-kor a(z) 2019/20 sorozatai,reality,videó témába.

Nem csak szkriptelt sorozatokkal tessék számolni a Disney+-on, mivel számtalan nem-szkriptelttel is elénk áll a közeljövőben. Kettőről már lehet tudni, hiszen a D23 nevű rendezvényen megkapták a maguk kis kedvcsinálóikat. Az egyik az Encore!, a másik pedig a The World According to Jeff Goldbkum – utóbbival folytatnám. A házigazda Jeff Goldblum lesz, akinek célja, hogy fényt derítsen minden olyan dologra, ami semmi sem olyan, mint amilyennek látszik. Mind epizód valami olyan köré összpontosít, amelyet mindannyian szeretünk, pl.: cipők vagy a fagylalt. A készítésben exec. producerként feltűnik: Brian Lovett. Mutatnám az ajánlóját, hogy mindenki fejében helyére tegyen, hogy milyen doku-reality-vel is számoljon.


Kommentáld!

Délelőtti előzetes: High School Musical: The Musical: The Series

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 11:31-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Mielőtt bárki azt hinné, hogy a The Mandalorian lesz a novemberi Disney+ egyetlen húzócíme, felhívnám a figyelmet a High School Musical: The Musical: The Series-re. Anno a tévéfilmekkel sorra döntötték meg a kábeles rekordokat, így nem is véletlenül, hogy felélesztik egy 10 részes sorozat formájában – mégis csak gyermekbarát produkcióról van szó, amelyet Tim Deferle készítésével tálalnak. A rendezéséért Tamra Davis fele, aki korábban a CBS-es Love Monkey pilotját felügyelte hasonló munkakörben, bár azt hozzátenném, hogy nem élt hosszú életet.

A kreátorok között: Barry Rosebush, Bill Borden és Oliver Goldstick. A főszereplők sorában: Dara Reneé, Frankie A. Rodriguez, Joshua Bassett, Julia Lester, Kate Rinders, Larry Saperstein, Mark St. Cryr, Matt Cornett, Olivia Rodrigo és Sofia Wylie.

Kicsit doku-s kivitelt képzeljetek magatok elé, ami East High-ba viszi el a nézőket, ahol egy diákcsoport követi az éppen premierje előtt álló első High School Musical produkció nyitó estéjét. Nézzük a folytatásban az ajánlóját. A sorozat november 17-én debütál, ugyanazon a napon, mint a fentebb emlegetett Star Wars sorozat.


Kommentáld!

Plakátba zárva: The Mandalorian

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 10:34-kor a(z) 2019/20 sorozatai,Vizuális egyveleg témába.

A D23 nevű rendezvényen nem csak előzetest kapott The Mandalorian című Disney+ sorozat, hanem az első hivatalos plakátját is, ami hangulatban nagyon adja. Rajta mi látható? A csillagos égbolt, ami alatt feltűnik a mandalori fejvadász, akit Pedro Pascal formál meg; valamint hajója, mint a Razorcrest nevet hordozza. November 12-én kerül a streaming szolgáltatás kínálatába. Ezen kívül felfedezhetjük a logók sorát, amik plusz információkat hintenek el azok számára, akik nem tudnák, hogy mik szerepelnek majd a Disney+ kínálatában. Mondjuk eléggé megtévesztő, hiszen egyből laikusként feltevődik a kérdés benne: mit keres a Marvel logója egy Star Wars sorozat plakátján?!

A története 3 évvel a második Halálcsillag elpusztítása után játszódik, a galaxis peremvidékén, ahol egy mandalori fejvadász próbál érvényesülni. A szereplők sorában: Pascal mellett: Carl Weathers, Emily Swallow, Giancarlo Esposito, Gina Carano, Nick Nolte, Omid Abtahi és Werner Herzog. A pilot rendezéséért: Dave Filoni felel, aki korábban közreműködött a Star Wars: Resistance és a Star Wars: Rebels sorozatokban is. További készítők között: Jon Favreau, Bryce Dallas Howard, Colin Wilson, Deborah Cjow, Kathleen Kennedy, Rick Famuyiwa és Taika Waititi.

Első ízben 8 epizódot kapunk. Igaz, arról egylőre nincs információ, hogy egyben vagy heti rendszerességgel, az viszont már könyvelhető, hogy keddi premier(ek)ről lesz szó. A gyártásért természetesen a LucasFilm felel.

Kommentáld!

Délelőtti előzetes: The Mandalorian

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 10:06-kor a(z) 2019/20 sorozatai,videó témába.

Nem semmi! Egy napja sincs kinn a The Mandalorian előzetese – amit a D23 rendezvényen adtak el –, de már 8.8 millió megtekintéssel büszkélkedik a Youtube-on. Ez is arra hagy következtetni, hogy a Disney+ egyik húzócíme ez lesz. Érdekes, mert alapvetően nem vagyok Star Wars rajongó, ki maradt az összes újkori filmje is, azonban most úgy érzem, kellően kedvet csináltak ahhoz, hogy a közeljövőben pótoljam. A főszerepben Pedro Pascal-t láthatjuk, aki egy mandalori fejvadászt formál meg. Nagy lesz a hangsúly a karakteren, hiszen a fejvadászok szó hallatán nem éppen egy barátságos emberre asszociálnék, vagy ne keverjem a jellemeit a bérgyilkossal?! Mindegy, mert a most következő ajánlója azt mondatja velem, hogy ott legyek a november 12-i premierjénél.


Kommentáld!

Plakátba zárva: El Camino: A Breaking Bad Movie

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 25, 8:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Netflix nem áll le a nagycímek hozásával. Még nem kezdődött el a szeptember sem, de már elkezdte az októberi premierjeinek a híresztelését, ahol feltűnik a Breaking Bad tévéfilmje, az El Camino: A Breaking Bad Movie. Érdekes, mert a magyar felületen egyelőre nincs jelen a produkció, amiből arra is következtethetünk, hogy valamiféle jogi akadályba ütközik, de ne fessük az ördögöt a falra, vélhetően, ha nem is egyből, de kisebb csúsztatással érkezhet – mint nagyjából a legtöbb nívós címhez a magyar szinkron.

  1. október 11. – jegyezzük fel a naptárba a tévéfilm címét, mert akkor lesz a premierje.

A tévéfilm írásáért és rendezéséért: Vince Gilligan felelt. A történet egy nagyon egyszerű kérdésre épül, miszerint: Where is Jesse Pinkman?. A twittert már az alábbi hashtag el is árasztotta. Ugye Jesse karakterét Aaron Paul formálja meg, aki a szinopszis szerint épp menekülőben van a törvény és a múltja elől. Természetesen az első kreatívja megérkezett a produkciónak.

Kommentáld!

Esti előzetes: The Walking Dead – 10. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 August 23, 19:24-kor a(z) videó témába.

Az AMC kitart az októberi debüt időpont mellett a The Walking Dead-nél. Az elmúlt 10 év alatt mindig ekkor rajtoltatta el az etapjait, és bevállt. Hagyja az országos csatornákat érvényesülni szeptember végén, majd az idény 2-3. hetében becsatlakoznak. Természetesen a keresztirányú reklámozást se felejtik el, így a Fear the Walking Dead premierje alatt az anyasorozathoz is érkezik kellő mennyiségű promóciós anyag. Valójában az is a stratégiájuk mögött van, hogy manapság már nem megy olyan jól a szekere, mint hajdanán, így azzal próbálkoznak, hogy átcsábítanak olyan új nézőket, akiknél kimaradt, illetve az TWD-univerzum szélesebb nézőpontú kíváncsiskodóit próbálják visszacsalogatni. Mutatnám a legfrissebb ajánlóját!


Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats