Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 19:36-kor a(z) Hírek témába.

 • A HGTV nem tartja kizártnak, hogy attól, hogy elbúcsúznak a héten az A Very Brady Renovation-től, még a jövőben találkozni fogunk a családdal és a felújítókkal különkiadás műsor formájában, hiszen nagyon korrekt számokat tettek le az asztalra.
 • Az ExtraTV kifaggatta Bob Odenkirk-et azzal kapcsolatban, hogy a Better Call Saul kapcsán mik a jövőbeni elképzelései, íme, amit mondott.
 • A Freeform elkaszálta a Pretty Little Liars: The Perfectionists-et az 1. évadot követően. Mondjuk a döntéssel nem illik vitatkozni, mert valóban a leggyengébben teljesítő sorozataik között szerepelt a tavalyi idényben. Míg a Siren 2. évadja 479 ezres átlagot tett le, valamint 0.16-os demó értéket, addig ő mindössze 260 ezret és 0.12-es demót. Nála már csak a The Body Type volt a gyengébb, ami a 3. évadjával 237 ezret generált mindössze, valamint 0.10-es demót.
 • A TBS elkaszálta a The Guest Book-ot a 2. évadot követően. – Érdekes, mert annyira nem hozott rosszul. 907 ezres átlagot tett le az asztalra, valamint 0.32-es demót a célközönségnél. Persze mindez elmaradt 20%-kal az előző idénytől, de már mindegy.
 • Ray Romano nevével bővül a Made for Love című HBO MAX-ra készülő sorozat, amit a streaming szolgáltató 2020 tavaszán hoz el. Ugye korábban: Cristin Milioti írt alá. A forgatókönyvét Alissa Nutting azonos című könyve adja, amit S.J. Clarkson rendezésével hoznak el. 10 részes bekérés már adott. Ennek a középpontjában van egy harmincas éveiben járó nő, aki, miután belefárad 10 évnyi házaséletbe, lekoccol férjétől, azonban ekkor szembesül, hogy az az agyába ültetett egy olyan kütyüt, amivel nemcsak hogy letudja követni pozícióját, de még a gondolatait és érzéseit is tudja. További készítők: Liza Chasin, Patrick Somerville és Dean Bakopoulos.
 • Az HBO MAX három Ellen DeGeneres projektnek adott zöld utat. Az egyik az Ellen’s Design Challenge, ami egy verseny-reality lesz, amelyben 8 előrelátó tervező mérheti össze fantáziáját. A másik a First Dates Hotel, ami brit alapokra építkezik, melyben a párok egy bulihotelben kereshetik a Nagy Ő-t. A harmadik pedig egy animált elképzelés Little Ellen címmel, ami New Orleans-ben dolgozná fel a fiatal Ellen életet. Mindegyik 2020 tavaszára van beütemezve.
 • Azt vágjátok, hogy az It’s Always Sunny in Phiadelphia a jelenlegi rekord tartó a műsoron lévő komédiák körében?!
 • A Netflix elkaszálta a BoJack Horseman-t. A már berendelt 6. évadja lesz az utolsó, viszont a megszokott módon kettészedik. Az első felét október 25-én, a másodikat 2020. január 31-én kapjuk meg.
 • November 3-án érkezik a The Real Housewives of Atlanta 12. évadja a Bravo műsorára. Mutatnék egy előzetest hozzá.
 • Midseasonben fog visszatérni az America’s Got Talent: The Champions a 2. évadjával, aminek különlegessége, hogy Simon Cowell, Howie Mandel és Heidi Klum mellé érkezik Alesha Dixon a zsűritagok sorába, míg a műsorvezetői pozícióban marad az előző évadban megszerett: Terry Crews. Íme a bejelentő videó mellé.
 • A Showtime nem sokat packázott, berendelt On Becoming a God in Central Florida 2. évadját. Pedig nézettség szempontból nem megy jól a szekere. A 194 ezres átlag az semmi, pláne, hogy a Shameless 9. évadja 1 milliót produkált.
 • Elkezdődött az Absentia 3. évadjának forgatása, ahova Geoff Bell és Josette Simon újként csatlakozott, míg visszatér a régiek közül: Katic, Heusinger, Jackson, Freeman, McAuley és Le Nevez. A felvétel egyébként Szófiába startolt el, premierre legkorábban 2020-ban kerülhet sor. A showrunner-i székben: Samantha Corbin-Miller ülhet.
 • Olyan hírek vannak a levegőben, hogy közelben egy Thirtysomething előzménysorozat berendelése, bár semmi konkrétum nincs, csak maga a pletykahíre.
 • A Hulu kukába küldte a Marvel’s Ghost Rider projektet. Mégsem lesz az égő koponyafejből sorozat, legalábbis náluk nem! Pedig a szereplők között már ott volt: Gabriel Luna, illetve a készítők sorában: Stephen Lighfoot, Paul Zbyszewski és Jeph Loeb.
 • Október 6-án startol a River of No Return címre hallgató Discovery Channel-es sorozat. Mutatnék hozzá egy kedvcsinálót.
 • Michael Rosenbaum nem fog visszatérni Luther szerepében az Arrowverse eventjében az évad végén, pedig nagyon szerette volna a nézőközönség, hiszen nemrég robbant a hír, hogy Tom Willing és Erica Durance jelen lesz a Crisis on Infinite Earths-ben.
 • A BET elkaszálta az In Contempt-et. Mindössze egyetlen évad született belőle.
 • December 5-én startol a Tell Me a Story 2. évadja a CBS All Access kínálatában. A forgatás Nashville-ben zajlott, visszatérőként látható lesz majd Danielle Campbell, Garcelle Beauvais, Caleb Castille és Christopher Meyer.
 • Craig Mazin, a Chernobyl egyik készítője megerősítette, hogy nem terveznek folytatást a sorozatnak.

Kommentáld!

Délutáni előzetes: 200 első randi – 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 17:22-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Szomorú, de egyetlen epizódot se láttam a 200 első randi című tavalyi saját gyártású sorozatából a Viasat 3-nak. Vesztettem bármit? Nem hinném, hogy idén becsatlakozom a záró felvonásához, de megtanultam, hogy sose mond, hogy sose. Hétköznap esténként szállítják ismételten a friss epizódokat, 20 órás kezdéssel, viszont nincs infó egyelőre konkrét epizódszám. A folytatásban feltűnik a szereplők között: Hegyi Barbara, Kolovratnik Krisztián, Száraz Dénes, Gubik Petra, Csonka András és Dóra Béla, mint új. Nem szaporítanám a szót, lássuk a kedvcsinálóját, hátha kevet csinál.


Kommentáld!

Délutáni előzetesek: Los Angeles legjobbjai – 1. évad | 19-es körzet – 1. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 16:56-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Nem csak az országos tévéken startol el a 2019/20-as idény, hanem a kábelesen is. Itt van az AXN, ami minap egyből két premierrel is elénk áll. Kezdődik minden 21 órakor, amikor bemutatkozik a Los Angeles legjobbjai (L.A.’s Finest), ami odakinn a Spectrum Originals kínálatában debütált májusban, azaz eléggé friss sorozatról beszélhetünk. A szereplők között: Gabrielle Union és Jessica Alba, akik miatt mindenképpen be fogok nevezni rá – ha már azt a jenki premiernél nem tettem. A jó hír, hogy nem szükséges a távirányítóhoz nyúlni, mivel 22 órakor folytatódik az országos premierjeik listája a 19-es körzettel, azaz a Station 19-cel, amit a tűzoltós Grey’s Anatomy-nak is becézgettek még a startja előtt. Mindkettőhöz van egy-egy előzetes, mivel a nap végén nem szándékozom emlékeztető írni hozzájuk, így ez a cikk egyben az is!


Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Catherine the Great

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 15:57-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Tessék megfigyelni a premieridőpontját a Nagy Katalin hazai című limitált sorozatnak. Akkor mostantól olyan, hogy minisorozat már nem létező fogalom?! Csak azért, mert míg Amerikában október 21-én hozza az ottani HBO, addig a magyar nézők már rég képernyőn tudhatják, hiszen október 4-től heti rendszerességgel érkezik szinkronnal az HBO műsorára 20 órás kezdéssel; ha pedig ez nem lenne elég, akkor azt se feledjük el, hogy az HBO GO-ba egyből felkerül mind a négy része, szóval, aki darálnál, az megteheti!

Az HBO és a Sky koprodukciójáról beszélhetek, amit Philip Martin rendezésével tálalnak. A csatornák azt ígérik, hogy a Csernobil után egy újabb remek történelmi feldolgozást kapunk. Történetének középpontjában: „Katalin uralkodásának utolsó időszakát mutatja be, amikor szenvedélyes viszonyt folytatott Grigorij Patyomkinnal. Botrányok, intrikák és súlyos konfliktusok közepette különleges és odaadó viszony alakul ki köztük; együtt legyőzik ellenfeleiket és liberalizációs reformok segítségével lerakják a modern Oroszország alapjait.”

A szereplőgárdában: Joseph Quinn, Gina McKee, Rory Kinnear, Richard Roxburgh, Sam Palladio és Kevin R. McNally foglal helyet. Mutatnám a nemrég netre dobott külföldi plakátját – ha lesz magyar változat, akkor azt se titkoljuk el, megmutatjuk!

Take what you desire.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Arrow – 8. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 14:12-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Több szempontból is érdekes idény előtt áll az Arrow. Elsőként azért, mert mégis csak az utolsó évadját várjuk a sorozatnak. Másrészről, még szerepelni fog az Arrowverse-ben, hogy méltó módon kiszálljon a crossover őrületből. Harmadrészt, amiről nem esett szó a blogon, érkezett az elmúlt héten egy olyan hír, hogy spinoff-ot kaphat az anyasorozat. Nyilván még fejlesztési időszakát éli a projekt, illetve az is biztos, hogy valamiféle backdoor pilot formájában akarják elénk terjeszteni a kívánt felvetést, aminek középpontjában: Katie Cassidy (Laurel Lance), Juliana Harkavy (Dinah Drake) és Katherine McNamara (Mia Smoak) karakterei állnának. Nagyon gyermekcipős mindez, de simán benn a pakliban, hogy 2020/21-re megkapja a zöld utat, hiszen a kieső anyasorozatot pótolni kell.

Míg kiderülnek a tények, amondó vagyok, hogy megmutatnám a széria utolsó évadját népszerűsítő kreatívot, amin maga a Zöld Íjász látható. Október 15-én startol. Az biztos, hogy egy korszak zárul le a búcsújával, mégiscsak vele kezdődött el a The CW-n a DC-univerzum honosítása. És mennyi sorozat érkezett ennek hatására…!

Heroes fall. Legends rise.

Kommentáld!

Lassan aktuális a premierje…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 10:01-kor a(z) Kulisszák mögött témába.

Felcsaptam a piszkozatot, hogy milyen cikkek vannak bekészítve, amik még nem kerültek publikálásra. Így futottam bele a His Dark Materials egyik kulisszás anyagjába! Képzelhetitek, mióta hever ott szerencsétlen, azonban nem dobom kukába a projektet, mármint az összekészített anyagot, mert anno valamiért – aztán csak lehet kreatív válságból fakadóan – fontosnak véltem, hogy elhozzam a forgatókönyvének borítását, illetve az első csapókról készült fotókat. Ugye a HBO és a BBC koprodukcióban érkező nívós címéről beszélünk, ami itthon Az Úr sötét anyagai címre fog hallgatni. Nem lehet ismeretlen Philip Pullman népszerű regényfolyamának feldolgozása, hiszen anno, 2007-ben készült egy film Az arany iránytű címen. A tévés adaptáció szkriptjét: Jack Thorne rakta össze, míg a rendezői székbe Tom Hooper foglal helyet.

A premierjének időpontja már kitűzésre került, november 3-án debütál és persze a hazai HBO GO kínálatában is lehet vele számolni. A cselekményt az adja, hogy főhősünk elrabolt barátja után nyomoz, és ezáltal fut bele egy összeesküvésbe, melyben fontos szerepet kapnak elrabolt gyermekek. Most dióhéjban ennyit, mutatnám az akkori összegyűjtött anyagot hozzá.

(A ‘tovább mögött’ megtekinthető két másik forgatásos fotó, ami kezdést illeti.)

Tovább…

Kommentáld!

Reggeli előzetes: Watchmen

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 30, 8:55-kor a(z) videó témába.

Nemrég jeleztem, hogy immáron 15 éve, hogy bemutatkozott a Lost, az előző évtized egyik legkiemelkedőbb sorozata. Általa lettem sorozatfüggő, ez Damon Lindelof bűne, de cseppet se bánom. Azóta a The Leftovers-szel próbált hasonló népszerűségre törni, ami elismert is lett a kritikai közegben; de mégsem élt olyan szép életpályát. Most a Watchmen-nel bizonyíthat, egy cseppet sem hétköznapi elképzeléssel – melyből képregény és mozifilm is született. Nyilván nem ezek feldolgozását kapjuk, hanem egy kvázi folytatást a jelenkorban. Mutatnám a legfrissebb ajánlóját! Október második felében hozza az HBO, én már nagyon várom a startját.


Tovább…

Kommentáld!

Gyilkos évadot ígérnek…

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 29, 16:00-kor a(z) Promo témába.

Csütörtökön elstartolt a How to Get Away with Murder utolsó évadja. Az ABC marketing osztálya a „killer season” jelzőt aggatta rá, de olvasva az elmúlt etapok kritikáit, azért ennél többet kell majd letenniük az asztalra, hogy minderre méltók legyenek. Mint az várható volt, tavalyhoz képest esett az érdeklődés, hiszen az évadnyitó 25%-kal maradt el az előző évitől, ami számottevő, de jövőjét tekintve oly mindegy is egyben. Mentségére szóljon, hogy felvezetője – az A Million Little Things ­– se volt a helyzet magaslatán, mivel nála még érezhetőbb volt az országos csatornák válsága, ugyanis 38%-kal maradt el a fiatalok körében. Azt azért megjegyezném, hogy itthon is lemondtak róla, hiszen a 3. évaddal anno 2017-ben megszakadt az elhozása. Hogy folytatják-e valamikor, az jó kérdés, de a jenkiknél a zárófelvonás már terítéken 15 epizóddal.

A szereplők többsége a kezdetek óta jelen van, így, aki egyetlen évadját is maga mögött tudja, annak ismerősök lesznek a következő arcok. Mutatnám egy galériacsokorba szedve, hogy kikkel kell számolni a 6. szériában.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria a többiek kékvásznas karakterfotójával. Felkészült mindenki a befejező évadra?)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Watchmen

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 28, 8:03-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Itt az idő! – azaz mindjárt itt az október, melynek második felében hozza az HBO a Watchmen-t. “A sárga színű sorozat” – ahogy az ismeretségemben emlegetik. Számomra az egyik legvárósabb újonca az őszi időszaknak. A film és képregény után jó eséllyel egy hosszabb életű tévés feldolgozással nézünk szembe. Damon Lindelof nálam már bizonyított, hiszen a Lost-tal a 2000-es évek legjobb high-conceptjét szállította. Nincs mit ragozni, gyere már, had nézhesselek!

Kommentáld!

Plakátba zárva: Bard of Blood

 
Beküldte: Kanyecc 2019 September 26, 17:45-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Azon gondolkodtam, hogy a Netflix-re miért is fizetek elő? – Sokan kérdezik ismeretségben tőlem, hogy milyen digitális rezsikkel rendelkezem, van-e HBO GO, Amazon vagy Netflix előfizetésem, és mi értelme ilyesmire pénzt kiadni, amikor ugyanúgy elérhető a torrent világában minden?! Nos, először is választ adnék arra, hogy milyen előfizetéssel rendelkezem: jelenleg csak Netflix-szel, mert a többinek nem látom értelmét. Értsd: a net más zugaiból be tudom szerezni a kívánt tartalmat, feleslegesnek érzem ezért is pénzt kiadni előbbi kettőre. Másrészről a Netflix új távlatokkal áll elénk hónapról hónapra, ugyanis olyan országok, régiók felé nyit, amik másoknál kimaradnak. Ilyen a spanyol, a mexikói, a japán vagy az indiai. Nélküle sok sorozat kimaradt volna az életemből, mert alapvetően létezésük se derült volna ki.

Holnap lesz a Bard of Blood premierje, ami szintén az indiai részleget erősíteni. Azaz a többnyelvű piac felől nyit, hiszen az angol mellett hindi és urdu egyaránt felfedezhető lesz, ha eredeti hangzással csekkoljuk. A történetének alapjául Bilal Siddiqi azonos című könyve szolgált, amit a készítők próbáltak olyan módon képernyőre vinni, amihez foghatóval még az ottani közönség nem találkozott.

A főhősünk: egy ex-kém, aki tanárként éli hétköznapjait, azonban vissza kell térnie, mert a haza megköveteli. Küldetése, hogy megvédje országát és elvesztett szerelmét a fenyegetettségtől. A szereplők sorában: Emraan Hashmi és Amit Bimrot, valamint Shamaun Ahmed, Vineet Kimar Singh, Sobhita Dhulipala, Shishir Sharma és Danish Husain. A készítők között: Ribhu Dashupta, Shah Rukh Khan, Gauri Khan és Gaurav Verma.

Csak érdekességképpen jegyezném meg, hogy a Netflix-nél jelenleg az alábbi projektek erősítik a hindi nyelvi szegmenst: a Delhi Crime, a Ghoul, a Sacred Games, a Selection Day és a Typewriter. Mutatnám a netre került plakátjait.

What do you fight for?”

(A ‘tovább mögött’ még két kreatív megtekinthető. Azokat se hagyjátok ki a sorból.)

Tovább…

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats