Plakátba zárva: The Mandalorian

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 31, 12:35-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Disney+ komolyan belekezdett a The Mandalorian promózásába, nem véletlenül, hiszen a november 12-i startnál az egyik zászlóshajójáról van szó. Kétség nem férhet ahhoz, hogy mérföldkőhöz érkezik a Star Wars-univerzum, mivel előszereplős sorozatot még nem tudott felmutatni, azonban 2019-ben már ilyennel is fog rendelkezni. Az első kritikák pozitívok a kezdését illetően, így bátran bizakodhatunk, hogy remek történettel állnak elénk, ami egyébként A Jedi visszatér után játszódik, illetve arra az idősíkra fókuszál, amikor az Első Rend született. Érdekesség, hogy a Star Wars: Ellenállás című animációs sorozat némileg utalgatott erre az időszakra, de most jobban elmélyedhetünk.

Arról egyelőre nincs információ, hogy a hazai Disney+ felhasználók szinkronnal élvezhetik-e a premierjét, de tippre arra még várni kell. A végére még idebiggyeszteném a végső szereplőgárdának listáját, hátha valakinek kimaradt, íme: Carl Weathers, Emily Swallow, Giancarlo Esposito, Gina Carano, Julia Jones, Ming-Na Wen, Nick Nolte, Omid Abtahi, Pedro Pascal és Werner Herzog. Mutatnám a karakterplakátjait. Eléggé jók lettek!


Kommentáld!

Plakátba zárva: His Dark Materials

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 30, 17:00-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Amondó vagyok, hogy duplikáljunk tartalmat. Eredetileg ezt a cikket akartam volna közzétenni ma, azonban a hazai HBO hozott egy magyarosított kreatívot, ami előnyt élvez a külföldihez képest. Nem kicsit város a His Dark Materials. A briteknél november 3-án mutatkozik be, a magyarok az HBO GO-n másnap, az HBO-n pedig 5-én tekinthetik meg. Sokan csak a Trónok harca utódjának becézgetik, 1 hét múlva okosabbak leszünk.

Kommentáld!

Plakátot a magyar népnek: Az Úr sötét anyagai

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 30, 12:32-kor a(z) hazai marketing témába.

Kicsit úgy érzem, hogy HBO-s napot tartunk, mivel a reggeli Trónok harca előzménysorozat berendelése után a csatorna hazai képviselete úgy döntött, hogy körbe küldi a His Dark Materials magyarosított plakátját, amit noná (!!!!), hogy kiteszünk az oldalra, hiszen élek-halok a hazai kreatívokért. Huh.. de hosszú lett a mondat!

Rajta a főbb karakterek, akikért izgulhatunk, illetve aprócska betűkkel, hogy ismét egy „sikerkönyv” szolgáltatja az alapokat. A világsajtó a Trónok harca utódja jelzőt már eléggé korán ráaggatta. A kalandos fantasy sorozat főhőse: egy bátor kislány, egy másik világból; aki legjobb barátja felkutatására veszi fejét, aki egyik napról a másikra eltűnt. A történet csavarját az is adja, hogy Lyra egyben egy párhuzamos világ lakója is, melyben a lelke egy állandóan változó álatka képében kíséri egész életét. – Na erre mindent rá lehet mondani, csak azt nem, hogy szokványos.

A főszereplők között: Defne Keen, Ruth Wilson, Jmes McAvoy és Lin-Manuel Miranda. November 4-én érkezik az HBO GO kínálatába, egy nappal később pedig az HBO szolgáltat otthont a premierjének Az Úr sötét anyagai címmel. Várjátok már?!

Az igazság az ismert világ határán túl van.

Kommentáld!

Berendelték a Trónok harca-testvérsorozatát

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 30, 7:32-kor a(z) Hírek témába.

Mi zajlott le egy este leforgása alatt? – Arról lenne szó, hogy az HBO hivatalosan is berendelte sorozatnak a Game of Thrones-testvérsorozatát! No meg arról, hogy nem csak bekérés született, hanem egy visszadobás is. Történt ugyanis az, hogy Jane Goldman neve alatt jegyzett projektet kukázta, miután nem tetszett a vezetőségnek az irányvonal, megvalósítás, kitudjami?! Pontos infó nincs erről, de annyi igen, hogy állítólag kapott lehetőséget a helyesbítésre, amire nem tudott élni, így ment a levesbe.

Miután napvilágot látott a hír, pár óra elteltével érkezett a következő hozzákapcsolódó, ugyanis Ryan Condal és Miguel Sapochnik készítésével, illetve George R.R. Martin közreműködésével számon tartott projekt bizony 10 részes berendeléssel büszkélkedhet az 1. évadja által, ami a House of Dragons címet kapta.

Ennek a történte játszódik majd az anyasorozat előtt 300 évvel. A fókuszt a Targaryen család kapja, akiknek felelmelkedésére összpontosít a mű. A sorozat alapját a Fire & Blood című kötet szolgáltatja, aminek folytatása 2020-ra van beütemezve, ha nem csúszik homokszem a gépezetbe.

A spinoff-ról még annyit érdemes tudni, hogy a két fenti készítő lesz a showrunner-i székben, illetve, hogy a pilot rész rendezéséért Miguel felelt. További készítők között: Vince Gerardis. A premierje nem csak az HBO műsorán lesz, hanem megkapja majd az HBO Max is.

Casey Bloys, az HBO programming feje az alábbi nyilatkozta a döntés kapcsán:

“The ‘Game of Thrones’ universe is so rich with stories (…) We look forward to exploring the origins of House Targaryen and the earlier days of Westeros along with Miguel, Ryan and George.”

Kommentáld!

Ezt is megéltük…, Netflix-film a mozikban!

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 29, 16:59-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Azon gondolkodtam, hogy miként kössem össze a bloggal a The Irishman című Netflix-filmet, ami az első olyan filmje lesz a streaming szolgáltatónak, ami magyar moziban debütál. Az Ír címre hallgat a honosított címe, amit november 21-től egyes mozikban megtekinthetünk. Ismét mérföldkőhöz érkeztek, hiszen náluk csak november 27-én kerül be a kínálatba, viszont a döntés valahol érthető, mégis csak olyan nevek szerepelnek benne, mint Robert De Niro, Al Pacino vagy Joe Pesci. Értsd: önmagában tudnak extra lóvét generálni.

Mutatnám a hazai kreatívját, lesz olyan, aki inkább nagyvászonon csekkolja?

Kommentáld!

Délutáni előzetes: Horrorban gazdag hetet

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 29, 15:57-kor a(z) videó témába.

Az NBC kiadta a legújabb „mit nézhettek a héten” előzetesét a kedvelt sorozataihoz. Ugye Amerikában most lesz a Halloween, amikor a rémisztegetés kerül fókuszba, illetve ez az az időszak, amikor a horror, mint műfaj iránti érdeklődés hirtelenjében megnövekszik. Természetesen a most következő kedvcsinálóban minden adott ahhoz, hogy, aki imádja ezt az időszakot belekóstoljon olyan sorozatokba, amikbe eddig nem, vagy éppen igen, csak félbemaradt. Szerintem nagyon hangulatos összevágás született. Remélem karácsony, előtte pedig Hálaadás alkalmával is ugyanilyennel előrukkolnak.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Encore!

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 29, 10:42-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

A Disney+ előtt még cirka fél hónap a november 12-i startig. A héten meg is kezdték az e-mailek kiküldését, hogy a köztudatba még inkább beleégjen létezésük. Igaz a weboldalon csak a mozis tartalmaikhoz találtok magyar szinkront, de ebből legalább arra lehet következtetni, hogy fogunk ilyet is kapni szolgáltatásuk által. Érdekes a felállás vele kapcsolatban, mert több ismerősöm azt mondja, hogy a próbahónapot (velhetően lesz!) majdcsak később lövi el, amikor már látja, milyen tartalmakkal számolhat. A digitális rezsis kiadások listája egyre inkább gyarapszik, ami azt mondatja, hogy meg kell válogatni, mire fizetünk elő. Mondjuk ismeretségemben megoszlik mindez, mivel családi csomagféleséggel dobják össze a tagságokat, azaz Béla Netflixét Csaba is használhatja HBO GO-ért cserébe és így tovább. Az Encore a reality szegmensét erősíti, melyben régi arcok újrajátsszák egykori szerepüket. Címkefelhőjénél több infóra leltek.

Mutatnám a plakátot hozzá. Premierje november 12-én lesz.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 29, 7:58-kor a(z) Hírek témába.

 • Haneefah Wood, Valerie Azlynn és Unicorn Rose vendégszereplője lesz a Schooled 2×06-os epizódjának, amit David Katzenberg rendezésével kapunk meg.
 • Tasha Smith és Leslie Uggams beugrik az Empire 6×06-os részébe.
 • Most olvasom, hogy az American Horror Story: 1984 mindössze 9 résszel fog rendelkezni, így az évadfinálét november 13-án kapjuk meg. Ez eddig a legrövidebb etapja az antológiának. A 6. és 8. szezonnál dolgoztak 10 résszel, a 7. etapnál 11-gyel, míg az 1-nél és az 5-nél 12-vel. A leghosszabb, azaz a 13 epizódos a második és harmadik volt.
 • Natalie Morales csatlakozott a Dead to Me 2. évados szereplőgárdájához.
 • Echo Kellum vendégszereplője lesz az Arrow 8×04-es részének.
 • Míg a The Girls on the Bus a Netflix által került berendelésre, addig az NBC egy családi drámának adott zöld utat Julie Plec által, ami a Mr. Thompson munkacímet kapta. Egy fiatal nő áll a középpontban, aki hozzámegy New York egyik legbefolyásosabb pasijához, azonban hamar rá kell döbbenie, hogy látszat csal. A hazugságok és halálosnak viszonyuló titok ellenére persze mindent megtesz védelme érdekében.
 • Craig T. Nelson vendégszereplője lesz a Young Sheldon 3×06-nak, ahol még David Futernick és Davey Johnson is feltűnik.
 • Van néhány címünk: Halle-Boo-YahPerfect Harmony 1×06; Skirt-SkirtSunnyside 1×06; Chestnut GardensFresh off the Boat 6×06; Run, Rick, RunSchooled 2×06; Heart of StoneEmpire 6×06; Grief Box – The Purge 2×04; The Kentucky ContractTreadstone 1×04; Concours D’EleganceNCIS: Los Angeles 11×07; Mine is a Long and Sad TaleBatwoman 1×05; Dangerous LiaisonsSupergirl 5×05; Kiss Kiss Breach BreachThe Flash 6×05; Present TenseArrow 8×04; A PArasol and a Hell of an ArmYoung Sheldon 3×06; Three Men OutThe Unicorn 1×06;
 • November 1-jén startol a Vice Investigates a Hulu műsorán. 10 részt kapunk, melyből az első 3-at már a premierje napján elérhetővé teszi a streaming szolgáltató. Különféle történeteket fog elmesélni, magával ragadó narratívák által. Olyasmire gondoljatok, mint pl.: az Irán és Szaúd-Arábia között meglévő komplex geopolitikai megosztás, vagy mélyen elmerül a K-Pop rocksztárok ritkán látott emberi oldalába.
 • Earth to Ned címmel a Disney+ sorozatot rendelt be 2020-ra. A félórás komédia középpontjában: Ned, a kékbőrű idegen és Cornelius hadnagy áll, akiket egy esetleges invázió céljából küldtek a Föld felderítésére, azonban ők beleszeretnek az ottani népkultúrába. Mellesleg egy talkshow féleséget képzeljünk el, mivel a föld alatt megbúvó űrhajójuk hidjáról készülnének az interjúk.
 • Chandler Riggs beugrik vendégszereplőnek az A Million Little Things 2×07-es részébe.
 • Laura Innes és Gerardo Celasco benne lesz a How to Get Away with Murder 6×07-es epizódjában, amit Lily Mariye rendezésével szállít az ABC.
 • December 5-én debütál az A&E kínálatában a Court Cam címre hallgató sorozat, melyben Dan Abrams lesz a műsorvezető. Kapott is előzetest az egész. A műsor 8 résszel operál, melyben a bíróságra kalauzolnak el bennünk, ahol nem éppen a nyugodtság lesz a legfőbb jellemző. Beszédes a kedvcsinálója, csekkoljátok.
 • Csak érdekességből írnám, hogy a General Hospital szeptember 23-án startolt el, amikor is 2.031 milliós nézettséget hozott össze, valamint 0.48-as demóértéket. Október 7-én, az idény 3. részével sikerült javítania, ugyanis akkor már 2.165 millió és 0.46-os demót pakolt az asztalra.
 • November 23-án Lil Rel Howery: Live in Crenshaw címmel érkezik az HBO-ra egy komédia kiadás. Szombat késő estére, 22 órára kapott debüt időpontot. A látottak rendezését Jerrod Carmichael figyelte.
 • Terry O’Quinn és Maria Dizzia vendégszereplője lesz az Emergence 1×06-nak.
 • Ionna Gika és Monica Barbaro beugrik a Stumptown 1×06-ba.
 • November 18-án startol a HGTV műsorán a Love It or List It 15. évadja.

Kommentáld!

Esti előzetes: 9-1-1: Lone Star

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 28, 18:32-kor a(z) videó témába.

Rob Lowe és Liv Tyler főszereplésével januárban érkezik a 9-1-1: Lone Star, avagy másabb nevén a 9-1-1 spinoffja. A Fox annyira komolyan gondolja a premierjét, hogy egymást követő este adja le a kezdését. Kezdésképpen, vasárnap hozzák el a pilotját, aztán másnap veszi át a rendes timeslotját, ami hétfő 20 óra lesz. A Prodigal Son-t vezeti fel, amit elsők között rendeltek vissza a 2019/20-as idény teljes egészére. Mutatnám a napokban kijött kedvcsinálót hozzá.


Kommentáld!

Plakátba zárva: The Crown – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 October 28, 12:16-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Gyorsan elreppent az október. A Netflix már készül a novemberi premierjeinek népszerűsítésére, köztük a The Crown-éra, ami abból a szempontból lesz fontos, hogy egy újabb napon próbálnak nézettségre szert tenni. Eddig ugye a péntek, majd a csütörtök került nagyobb prioritásba. Keddenként általában stand-up kiadásokkal próbálkozik. Vasárnap ritkán hoztak el újdonságokat, azonban a történelmi témájú elképzelés folytatásával ezen változtatnak, és titkon abban reménykednek, hogy egy jó döntést hoznak. A másik ok talán az lehet, hogy nem akarják, hogy a pénteki premierrengetegben elvesszen, és kevesebb fókuszt kapjon, mint amit érdemelne. Mutatnám a napokban netre dobott kedvcsinálót hozzá.

Times change. Duty Endures.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats