Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 30, 19:58-kor a(z) Hírek témába.

 • Will Tranfo és Chante Bowser vendégszereplője lesz a Criminal Minds 15×03-as epizódjának – amit Bruce Zimmerman írásával kapunk meg január közepén.
 • Damon Daunno, Kevin O’Rourke és Anika Larsen beugrik a Blue Bloods 10×12-be – amit David Barrett rendezésével tálal a sorozat csapata. A forgatókönyvét: Siobhan Byrne O’Connor dobta össze, akinek a nevéhez idén már 4 rész is kapcsolódik.
 • Bobby Naderi benne lesz a Deputy 1×03-ban.
 • Darren Pettie és Brooke Bloom vendégszerepet vállalt az Evil 1×12-es részébe, melyet Dewayne Darian Jones dobott össze Rob Hardy rendezésével.
 • Jon Favreau tweet formájában bejelentette, hogy a The Mandelorian a Disney+ kínálatában folytatódik 2020 őszén. Mondjuk, anélkül is sejteni lehetett, de gondolom kellett az a több mint 200 ezer like, amit kapott két nap leforgása alatt a tweetjére. Másrészről, a „bébi Yoda” iparágat bővíteni kell, hiszen irtó cukkercsi.
 • Január 3-án érkezik a CBS-re a Hawaii Five-0 és a Magnum, P.I. közös crossover epizódja. A jó hír, hogy egy napon lezavarják, egymást követő timeslotban, így nem kell napokat / heteket várni, mint pl.: a The CW-nél a DC sorozatok esetében. Azóta egy rakat jelenetsort kiraktak hozzákapcsolódóan, amiket itt, itt, itt és itt lehet csekkolni. IP trükközés szükséges!
 • Január 7-én érkezik a Zoey’s Extraordinary Playlist az NBC műsorára a 22 órás timeslotba. Tudjátok, ennek a főszereplője lesz Jane Levy.
 • Még van két epizód hátra a nagy DC-crossoverből. Az Arrow adja a negyedik „chaptert”, melynek rendezéséért Glen Winter felelt, míg a szkriptjéért: Marv Wolfman és Marc Guggenheim; a DC’s Legends of Tomorrow pedig az ötödiket, amit Gregory Smith rendezett, míg Keto Shimizu és Ubah Mohamed írt.
 • Jenna Fischer korábban egy interjúban elárulta, hogy nem szeretné újraindítani a The Office-t az HBO Max-on, azonban valamiféle speciális különkiadást akarna a jelenben a régi szereplőkkel, afféle nosztalgia faktorként. Nyilván az már egy ideje köztudott, hogy ha folytatódna is reboot formában, akkor minden szereplőt nem tudnák szerepeltetni benne.
 • Taylor Willy visszatérőként van emlegetve a Magnum, P.I. 2×13-as epizódjában – amit Alexandra LaRoche rendezésével kapunk meg.
 • Van néhány címünk: Spectator SlowingCriminal Minds 15×03; Where the Truth LiesBlue Bloods 10×12; Deputy DownDeputy 1×03; 100 DaysEvil 1×12; I’m a Hand Model / Wait a Minute, Then Who Was That on the Ladder Avenue 5 1×03-04; Spyfall Doctor Who 12×02; 66, 65, 64, 62 – Work in Progress 1×05; Passport and a GunRay Donovan 7×08; Mondays are for MurderMagnum, P.I. 2×13; Defender FBI: Most Wanted 1×02; 15 Years Emergence 1×10; Know When to Walk AwayPerfect Harmony 1×11; Generational AFAlmost Family 1×11;
 • Bárhogy nézzük, Stephen King fénykorát éli, ugyanis egy újabb műve került limitált sorozat formájában berendelésre. A Carrie lesz a sorban a következő, ami megkaphatja a tévés szereplését, viszont egyelőre még annyira gyermekcipős a projekt, hogy csak annyit lehet tudni, hogy az FX vásárolta meg a jogokat. Ennél több nem is kell, hiszen náluk fut az American Horror Story is, ami adja magát a műfajában.
 • Yaya Gosselin és Lorne Cardinal visszatérőként tűnik fel az FBI: Most Wanted 1×02-es részébe.
 • Tamara Tunie és Michael Stahl-David beugrik az Almost Family 1×11-es epizódjába.
 • Az EW.com összeszedte azt az 50 legjobb Doctor Who epizódot, amiket tényleg lehet isteníteni.

Kommentáld!

Plakátba zárva: Dave

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 28, 17:33-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Nocsak, csatornát váltott Jeff Schaffer és Dave Burd elképzelése, amit tavasszal az FX rendelte sorozatnak, azonban a nemrég napvilágot látott plakátjain már a testvércsatornájának, az FXX-nek logója ficeg. Utóbbi embernek a neve onnan lehet ismerős, hogy a komédia mellett rapperkedéssel is foglalkozott/foglalkozik. (Nem vagyok életpályájában jártas, így ha valaki helyesbítene, azt megköszönném!)

A történetének középpontjában: Lil Dicky, akit ugye Dave formál meg. Saját élete ihlette a sztorit, ami végzetére összpontosítana, azaz, hogy ő legyen minden idők legnagyobb rappere. Az életcél tehát adott, a feladat nem más, mint meggyőzni a közönséget, hogy valóban méltó a címre.

A castingjáról alig tudni valamit, ellenben a készítőgárdáról már annál többet. A pilotját Greg Mottola rendezhette. Az exec. producerek sorában: James Shin, Kevin Hart, Marty Bowen, Mike Hertz, Saladin Patterson, Scooter Braun és Scott Manson foglal helyet. Mutatnám a hozzá készült kedvcsináló plakátokat, amiben visszaköszön némiképp a főhős mentális zavara.


Kommentáld!

Már kapható a januári SorozatMánia

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 28, 12:20-kor a(z) Magazinok témába.

Végre van a tévésorozat világnak újra havi magazinja!

Mondjuk az is kellett hozzá, hogy a MoziMánia átalakuljon, és a VOX magazin eddig kiadott tévés különszámai átdolgozódjanak előbbibe. 2019 decemberében fúzióba lépett a két részleg, és onnantól kezdve afféle fordított kötésben fele ilyen, fele olyan tartalmú. És ügyeltek is arra, hogy elkülönüljön a két tartalom egymástól. Ez pedig sikerült. Én már csak annyit rónék fel a szerkesztőség felé, hogy lehetne egyértelműbb, hogy melyiket kezdem el lapozni, hiszen, ha átlag emberként fogom a kezembe, és fingom sincs arról, hogy a borítón most sorozatfotó vagy filmes fotó kap helyet, akkor belezavarodhatok. Szóval felcserélhetnék a címet, és a sorozatos szegmensnél a SorozatMánia lehetne alul, nagyobb beükkel kiírva, fölötte pedig a MoziMánia kisebbel.

A tartalmában bepillantást nyerünk most a Rick & Morty-ba, a The Witcher-be, a You-ba vagy éppen a Castle Rock-ba. Kap a közeljövős debütök közül írást a Vikings is, csakhogy a népszerűbbeket emeljem ki. A „Kulisszás” rovatban a TOP10 whodunit kerül górcső alá; míg a „Kultsorozatban” a Kaliforniába jöttem (The Fresh Prince of Bel-Air).

Az óriásplakát kollekció sorozat részlegében: a The Witcher és a Vikings foglal helyet 2020 első hónapjában. Árban továbbra sincs változás, maradt a 888 Ft.

Kommentáld!

Jövő héten már új köntösében kapható a Vaják – Az utolsó kívánság

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 15, 12:51-kor a(z) könyv témába.

„Nagy örömmel és büszkeséggel jelentjük be, hogy mi vagyunk Sapkowski új magyar kiadója: mi gondozzuk majd a Vaják-sorozatot és a szerző Huszita-trilógiáját is. Az előbbi széria első kötete (a régi magyar kiadás újraszerkesztett változata) hamarosan várható.”

olvasható a kiadó hivatalos blogján október vége óta.

A Gabo kiadó lett a Vaják könyvsorozatnak új kiadója. Ugye korábban a PlayOn által jelent meg, azonban manapság már csak az utolsó 4 kötete érhető el a franchise-nak. Igazi hiánypótlásról beszélhetek, ha viszont azt veszem alapul, hogy 2011-es kötet ilyen gyorsan felszívódik, akkor valahol egy kicsit elszomorító a tény, mert sokkal régebbi könyvek még piacon vannak. Bár lehet, hogy azok sokkal népszerűbbek! Úgy fest kellett az, hogy az egyik legnívósabb streaming szolgáltató felkarolja az alapokat és karácsony előtt sorozat formájában elhozza a The Witcher világát.

További érdekesség, hogy a képregények jogait a Szukits kiadó birtokolja, ami azóta megjelentette a legfrissebb kiadást is, melynek utolsó száma 2019 áprilisiában került Amerikában piacra. A részletekről már beszámoltam, így nem szaporítanám a szót.

Helyette felhívnám a figyelmet, hogy Az utolsó kívánság kötet 2019. december 17-én érkezik újra szerkesztett formában. A kiadó nem garantálja, hogy mindenki megkapja a karácsonyfa alá, azonban azt igen, hogy aki megrendeli „előrendelésben”, azok a 3 590 Ft-os ajánlott fogyasztói árból 20%-os kedvezményt kapnak, azaz a végösszeg 2 872 Ft mindössze! Én csak abban reménykedem, hogy sokkal jobb ragasztással érkezik, mint a Dűne, amelynek minősége súrolja az elfogadhatót!

Íme a borítómintája:

Kommentáld!

Plakátba zárva: Spinning Out

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 14, 17:47-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Az igazi rétegsorozat elképzelés a küszöbön, ami magában rejti azt, hogy felkapja a média pár hét erejére és tőle legyen hangos a világ tévés sajtó részlege. A Spinning Out már egy ideje az éterben kering, azonban most tette közzé a Netflix, hogy 2020-as évet vele szeretné kezdeni. Bizony, január 1-jei premierről beszélhetek, ami talán nem is annyira rossz döntés, hiszen az emberek többsége vélhetően pihenéssel tölti majd. Ezzel pedig egy újabb sorozat csatlakozik a „szerdán futottunk” szegmenshez, ahol csekély a létszám.

A történet középpontjában: egy versenyszintű műkorcsolyázó fiatal tehetség, aki egy csúnya bukás után kénytelen szünetre vonulni. Életében és karrierjében új mérföldkövet egy igazi rosszfiú feltűnése hozza el, akivel párban azt veszik fejükbe, hogy álmaik kergetésével a csúcsra jussanak.

Samantha Stratton és Lara Olsen lesz a készítők sorában. A szereplőkre azért se térnék ki, mert, az alapelképzelés miatt üljön le az elé, aki kíváncsi; ne pedig azért, mert hangzatos a szereplőgárdája. Újév napján okosabbak leszünk. Már csak az a kérdés, egyből kapjuk-e a szinkront hozzá?!

Kommentáld!

Reggeli előzetes: Stargirl

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 11, 8:56-kor a(z) videó témába.

Épülget a DC Universe sorozat kínálata. Minden a Titans-szal, majd nemsokkal később a Doom Patrollal kezdődött, aztán hozzájuk csapódott a Swamp Thing. Most itt tartunk, illetve várjuk a jövő év tavaszát, amikor érkezik Geoff Johns készítésével a Stargirl. Nem kérdéses, hogy a tinédzserek felé akar nyitni az újonc, amiből 13 epizódot rendeltek be első körben, amit Greg Berlanti, Melissa Carter és Sarah Schechter közreműködésével szállítanak.

A történetének középpontjában: egy okos, atletikus tinédzserlány áll, aki új otthonukba költözésük során felfedezi, hogy mostohaapja egy szuperhős segéd volt; még mindig ott lapul egy ládában a követettjének ikonikus fegyvere. Miután rátalál a lány, eldönti, hogy felhasználja a városa védelmében, hogy távol tartsa a bűnt és a bűnözést, illetve megvédje a jót. – Nyilván mindenkit az kezd majd el foglalkoztatni, hogy kié volt a kozmikus lándzsa hajdanán, de szerintem a nagy visszatérést a készítők betárazva tartják a polcon.

A szereplők sorában: Brec Bassinger mellett Amy Smart, Anjelika Washington, Brian Stapf, Cameron Gellman, Christopher James Baker, Hina Khan, Hunter Sansone, Jake Austin Walker, Joel McHale, Joy Osmanski, Lou Ferrigno Jr., Luke Wilson, Meg DeLAcy, Neil Jackson, Nelson Lee, Trae Romano és Ycette Monreal. Mutatnám a netre dobott első ajánlóját.


Kommentáld!

A Comedy Central bevállalta

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 7, 16:42-kor a(z) hazai marketing témába.

Nagyon erős marketing szemszögből a hazai Comedy Central. Eszméletlen jó reklámokkal hívja fel műsoraira és sorozataira a nézőinek figyelmét. Náluk érzem azt, hogy a reklámidő is a szórakozás mellé áll, ezáltal egyáltalán nem zavar, ha sokat kell várnom az epizód folytatására a blokkjaiban. Igaz, manapság már kevesebbszer ülök le eléjük, de még mindig előbb esik rájuk a voksom, mint bármelyik országos konkurenciájára.

November elején startolt el a Modern család 9. évadja a saját szinkronjukkal. (Az HBO hozza elsőként fél év csúszással az amerikaihoz képest.) Én már annyira hozzászoktam az HBO-shoz, hogy számomra zavaró a változatuk, azonban nem mehetek el szó nélkül a köréje épített kampányuk mellett. Az, amikor ülsz a metrón és magad elé bámulva belefutsz bármelyik kreatívjába egyszerűen felejthetetlen élmény. El is hoztam a neten fellelhető három darabjukat, illetve azt, ami az egész cikket inspirálta.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Expanse – 4. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 6, 18:15-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Luca napán érkezik a The Expanse folytatása az Amazon Prime kínálatába. Régóta várják már a rajongók a visszatérését, ami azért is lesz különleges, mivel új otthonában mutatkozik be. Még nyáron, a Comic Con alkalmával zöld utat adott a streaming szolgáltató az 5. évadjának is, így 2020/21-es idényben biztosan számíthatunk a jelenlétére. Azon csodalkozom, hogy még egyik hazai kábeles csatorna (pl.: RTL Spike) se csapott le a magyarországi premierjére, holott már egy ideje várják a nézői a szinkronos bemutatóját, hogy még több ember képben legyen. Mutatnám a legfrissebb kreatívját.

Kommentáld!

Esti előzetes: Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collector

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 2, 19:19-kor a(z) videó témába.

Az NBC tartogat midseason-re high-concept produkciókat. Egyrész, akkor tér vissza a Manifest; másrészt, akkor lehet számolni a Lincoln Rhyme: Hunt for the Bone Collecto premierjére is, aminél VJ Boyd és Mark Bianculli arra készül, hogy Seth Godron rendezésével méltó módon a nézők elé tárja A csontember történetét. Középpontjában: egy ex-zsaru, valamint egy törvényszéki zseni, akik vadászatra indulnak. A főszereplők sorában: Russell Hurnsby, Arielle Kebbel, Michael Imperioli és Roslyn Duff. Nem szaporítanám a szót, meg önmagáért beszél az elképzelés. Mutatnám helyette a netre dobott kedvcsinálót.


Kommentáld!

Plakátba zárva: Party of Five

 
Beküldte: Kanyecc 2019 December 2, 16:27-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Ha nincs új ötlet, akkor gondolj újra egy régi sikert! – valami hasonló járhatott a Freeform vezetőségének fejében, amikor a ’90-es évek egyik kultsorozatát újraélesztette. Az eredeti elképzelés 1994-től futott 2000-ig, mely időtartam alatt 142 epizódot élt meg.

A reboot öt latino gyermekről szól, akik önállóan kénytelenek élnek Amerikában úgy, hogy szüleiket onnan Mexikóba deportálták. Az állam velük ilyen téren azért nem jár el, ugyanis ott születtek, ellentétben a családfőkkel. A Freeform első körben 10 részt rendelt belőle, melynek készítői között: Amy Lippman, Chris Keyser, Michal Zebede és Rodrigo Garcia kap helyet. A szereplők között: Brandon Larracuente, Elizabeth Grullon, Elle Paris Legaspi, Emily Tosta, Niko Guardado és Sol Rodriguez.

Mutatnám a nemrég netre dobott kedvcsináló plakátját. Rajta a kezdésének időpontja: ami 2020. január 8-ra esik.

The Story of an American family.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats