Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 25, 12:20-kor a(z) Hírek témába.

 • Nem tetszik az USA Network-nek a Briarpatch szereplése, ugyanis úgy döntött, hogy átpakolják a csütörtök 22 órás sávról a hétfő 23 órásra, hogy a pankrációval kicsit helyre tegyék nézőszám ügyileg, s ezáltal esetlegesen megmentsék.
 • Visszarendelte a Disney Channel a Bunk’d-ot az 5.évadra. A folytatásában is ugyanúgy jelen lesz Erin Dunlap showrunner-ként. A forgatása 2020 őszén veszi kezdetét.
 • A Netflix berendelte az Atypical 4. és egyben utolsó évadját. 10 részt kapunk 2021-ben, amiben ugyanúgy jelen lesz: Keir Gilchrist, Jennifer Jason Leigh, Michael Rapaport, Brigette Lundy-Paine, Nik Dodani, és Jenna Boyd a szereplőgárdában.
 • A TVLine információja szerint két főbb karakter távozik a Riverdale 5. etapjából. Az egyik Skeet Ulrich, a másik Marisol Nichols.
 • Március 14-én tér vissza a Cold Justice az OXYGEN műsorára a 6. évaddal. A true crime sorozat producerei között Dick Wolf helyet foglal, míg a szereplők között: Kelly Siegler és csapata: Johnny Bonds, Steve Spingola, Tonya Rider, valamint Abbey Abbondandolo. A teljesség kedvéért linkelnék egy kedvcsinálót hozzá.
 • Mitch Pileggi főszereplőként tűnik fel a Walker címre hallgató CW reboot sorozatba.
 • A DC Universe nem sokat cicomázik a Harley Quinn-nel, ugyanis visszarendelte a 2. évadját. Egyes források szerint április 3-án érkezik a következő 13 része. Tehát másfél hónapot kell mindössze várnunk a The Final Joke című évadzáró epizód után.
 • Március 3-án folytatódik a Reasonable Doubt a 3. évaddal az Investigation Discovery kínálatában.
 • A Nickelodeon berendelte sorozatnak a Big Nate című elképzelést, ami Lincoln Peirce népszerű gyermekkönyveire és rajzfilmfigurájára építkezik. Kezdésképpen 26 résszel rukkolnak elő, de egyelőre nincs infó arról, hogy mire ütemezik a premierjét. A készítésében: Mitch Watson (All Hail King Julien) és John Cohen (The Angry Birds Movie) segédkezik Bridge McMeel-nek.
 • Meghalt Csukás István.
 • Az NBC berendelte az American Ninja Warrior 9. évadját.
 • Április 6-án debütál a Quibi streaming szolgáltató világszerte, amelynek kínálatába érkezik a Reno 911. Ugye a legújabb platform felélesztette a klasszikust, ami 2009-ben a Comedy Central kínálatából távozott. A Deadline.com információi szerint az újragondolt változatba több régi, ismert arc feltűnik, mint pl.: Niecy Nash, Wendi McLendon-Covey, Cedric Yarbrough és Carlos Alazraqui, akikhez csatlakozott: Robert Ben Garant, Thomas Lennon és Kerri Kenney-Silver. Egyelőre nincs infó a pontos premierjéről.
 • Ed Helms (The Office, The Hangover) és Randall Park (Fresh Off the Boat, Always Be My Maybe) aláírt az NBC hibridsorozat elképzelésébe, a True Story-ba, mint műsorvezető, melynek alapjául az azonos című ausztrál elképzelés szolgál. 6 részes bekéréssel rendelkezik. Minden epizódja két valós történetet hoz el a nézőknek.
 • A Nickelodeon megkezdte a Kamp Koral: SpongeBob’s Under Years címre hallgató SpongeBob-testvérsorozatának fejlesztését, aminek premierje nyáron lehetséges. A hangok sorában hallható lesz: Tom Kenny (SpongeBob SquarePants), Bill Fagerbakke (Patrick Star), Rodger Bumpass (Squidward), Clancy Brown (Mr. Krabs), Carolyn Lawrence (Sandy Cheeks) vagy épp Mr. Lawrence (Plankton).
 • Az HBO Max történelmet ír, ugyanis sikerült visszacsábítani a Jóbarátok szereplőgárdáját egy különkiadás epizódra.
 • Kristofer Hivju (Game of Thrones) csatlakozott a The Witcher 2. évadjába, ahova még az alábbi színészek is aláírta: Yasen Atour (Coen), Agnes Bjorn (Vereena), Paul Bullion (Lambert), Kristofer Hivju (Nivellen), Thue Ersted Rasmussen (Eskel), Aisha Fabienne Ross (Lydia) és Mecia Simson (Francesca) – Zárójelben a karaktereik neve.
 • Sandra Oh és Jay Duplass megy a Netflix által berendelt 6 részes The Chair című dramady-be, ahol előbbi készítőként is helyet kap: Amanda Peet, David Benioff, D.B. Weiss, és Bernie Caulfield társaságában. Középpontjában: egy egyetem angol tanszékének elnőke áll.
 • A Variety információja szerint a Paramount Network bekérte a Yellowstone 4. évadját.
 • Március 19-én érkezik a Tyler Perry’s Ruthless a BET+ műsorára új részekkel csütörtökönként. Ugye a The Oval spinoffjáról van szó, amiben ott van: Melissa L. Williams, Matt Cedeño, Lenny D. Thomas, Yvonne Senat Jones, Baadja-Lyne Odums, Jaime Callica, Nirine S. Brown, Blue Kimble, Stephanie Charles, Hervé Clermont, Anthony Bless, és Bobbi Baker.

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 14, 22:39-kor a(z) Hírek témába.

 • Dermot Mulroney visszatérőként tűnik fel a Prodigal Son című újoncban.
 • A briteknél #SaveSanditon hashtaggel kampány indult Jane Austen-féle Sandition című ITV-s sorozatának megmentése kapcsán. A rajongók abban bíznak, hogy a csatornavezetői díjazni fogják a törekvéseiket és berendelik a folytatását. További érdekesség, hogy a brit Vogue magazán tavaly őszi nézős produkciói közé került be az augusztusi premierű produkció.
 • Odette Annable is aláírt a Thirtysomething-be.
 • Clinton Leupp és Brian Jordan Alvarez vendégszereplőként van számon tartva Joel McHale mellett a Will and Grace 11×12-ben.
 • Lindsay Pulsipher, Zuleikha Robinson és Josh Hamilton beugrik vendégként a Law & Order: SVU 21×16-be, ahol még James Moorison és Mark Linn-Baker is helyet foglal.
 • Jonathan Tucker az NBC-nek fejlesztett Debris című sci-fi drámapilotjába írt alá, amelynek készítője: J.H. Wyman lesz. A történetének középpontjában: egy CIA és egy MI6 ügynök lesz, akik együtt kezdenek el kutakodni azzal kapcsolatban, hogy egy rejtélyes idegen űrhajó roncsa milyen hatással van az emberiségre.
 • Az NBC berendelte a Superstore 6. évadját.
 • Hunter King aláírt a Prospect című pilot elképzelsébe, ami az ABC egykamerás szitkom elképzelése lenne Sherry Bilsing-Graham és Ellen Kreamer által. Középpontjában: egy idealista fiatal nő áll, aki a határvidékre költözik, hogy tanár lehessen; azonban hamar átbillen a ló túloldalára, amikor megtudja, hogy gyermekek helyett farmereket kell tanítania.
 • Január folyamán elkezdődött a Stranger Things 4. évadjának forgatása, amit már nem Atlantában, hanem Litvániában vesznek fel a készítők – egy börtönben és annak környéken. Mellesleg ez a hely szolgált a Chernobyl alapjául.
 • Van néhány címünk: The Heart of a Father When Calls The Heart 7×02; CloudsThis is Us 4×15; I Will Do No HarmChicago Med 5×15; Off the GridChicago Fire 8×15; Burden of TruthChicago PD 7×15; Double BlindNew Amsterdam 2×15; DebbieBrooklyn Nine-Nine 7×05; Filthy Phil, PartI-II. Will and Grace 11×12-13; Everybody’s Talking About Hot GossIndebted 1×04; Eternal Relief from PainLaw & Order: SVU 21×16; RequiemLincoln Rhyme 1×07; Zoey’s Extraordinary NeighborZoey’s Extraordinary Playlist 1×04;
 • Jane Lynch, mint Dr. Reid édesanyja visszatér a kétrészes Criminal Minds sorozatzárásba, melyet Eric Messer és Kristen Vangsness álmodott meg forgatókönyvbe. A rendezésért: Glenn Kershaw felel. A zárórész további vendégszereplői között helyet kap: Michael Mosley, Gail O’Grady, Jayne Atkinson és Thomas Howell. Február 19-én kapjuk meg. Stílusosan: a The Chameleon címet adták nekik.
 • Jenna Rosenow (The Neighbours) csatlakozott kulcsszereplőként a Netflix-re érkező Firefly Lane-be, ahova korábban: Katherine Heigel és Sarah Chalke aláírt. A visszatérők sorát: Patrick Sabongui és Brendan Taylor erősíti. Ismétlésképp: A készítője: Maggie Friedman lesz, aki Kristin Hannah azonos című regényét vette alapul, amelyben két nőt ismerhetünk meg, akik tinédzser korukban találkoztak és már cirka 30 éven át jó kapcsolatot ápolnak egymással, azonban egy elképzelhetetlen árulás elválasztja őket egymástól. A kérdés adott: mi ez és lesznek-e újra együtt?!
 • Kwame Petterson aláírt főszereplőnek a Snowfall 4. évadjába.
 • John Carroll Lynch csatlakozott a The Big Sky címre hallgató ABC-s elképzelésbe, amit David E. Kelley neve alatt jegyeznek.

Kommentáld!

Kerry Washington @ Instyle magazin, 2020 márciusa

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 11, 12:39-kor a(z) cukorfalat témába.

Kerry Washington-t kicsit más szerepben ismerhetjük meg. Sokáig az ABC berkein belül a Scandalben tevékenykedett, ahol a jogi drámának egyik főszereplőjét formálta meg. A tévésorozat rajongók főként innen ismerhették az elmúlt 10 évben; míg, akik inkább mozizás formájában pótolták a szórakozási faktort, azok a Django elszabadultból. 2020-ban egy új évtized kezdődött, azonban az ABC köteléke maradt, hiszen a Hulu műsorán láthatjuk a folytatásban, ahol a Little Fires Everywhere című sorozatba csatlakozott nem olyan rég, ami Celeste Ng azonos című regényét veszi alapul, ami itthon Kis tüzek mindenütt címen jelent meg. Főszereplőtársa lett Reese Witherspoon. Történetében két családra megy a fókusz, az egyik mintaszülőként neveli gyermekét, a másik pedig afféle anya-lánya formában.

Márciusra már az InStyle magazin megszerezte magához, nem véletlenül, hiszen előbb említett sorozatnak a premierje március 18-ra van kitűzve, amiből 8 részt szállítanak. Egyébként még annyit hozzáfűznék, hogy a fiatal karakterét Tiffany Boone formálja meg. Mutatnék a magazinban megjelenő fotói közül párat.

(A ‘tovább mögött’ folytatódik a galéria. Azt se hagyjátok ki a palettából!)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 11, 12:05-kor a(z) Hírek témába.

 • Az ABC berendelte a The Good Doctor 4. évadját, azaz 2020/21-ben is számolhatunk az ABC orvosos drámájával.
 • Nem egyszerű az élet az Y: The Last Man háza táján. Eleve már régóta várjuk, hogy legyen valami a képregény-feldolgozásból ahova Diane Lane, Imogen Poots, Lashana Lynch, Juliana Canfield, Marin Ireland és Amber Tamblyn csatlakozott, azonban főszereplő front Barry Keoghan mégsem lesz ott a szereplőgárdában, mivel távozott, s ezáltal karakterét is újragondolják.
 • Február 21-én érkezik a Glitch Techs 1. évadja a Netflix-re, melyhez egy kedvcsináló itt csekkolható. Eredetileg 2016-ban a Nickelodeon-ra ékezett volna, azonban azóta se került műsorra, viszont most megkapjuk Dan Milano és Eric Robles duó 20 részes elképzelését.
 • Március 6-án érkezik a Paradise PD 2. évadja a Netflix műsorára. A hangok között olyan színészek tűnnek fel, mint: Tom Kenny, Sarah Chalke, Cedric Yarbrough, Dave Herman, és Kyle Kinane; de vendégként megfordul: Lance Reddick is.
 • A Starz újabb 3 spinoff-ot rendelt be a Power-hez. Ugye várjuk a Power Book II: Ghost-ot, azonban mellé csapnák: a Power Book III: Raising Kanan-t, ami a ’90-es években venné fel a fonalat és Kanan fiatal éveire fókuszálna; a Power Book IV: Influence-t, aminél Rashad Tate lenne a középpontban; illetve a Power Book V: Force, ahol pedig Tommy-t venné elő, aki New York-i életét maga mögött hagyná.
 • Medalion Rahimi állandó szereplője lesz az NCIS: Los Angeles 11. évadjába.
 • Lindsay Morgan (The 100) főszereplőként írt alá a Walker címre hallgató újragondolt 2020/21-ben újoncba.
 • A Netflix megállapodott Alexander Woo-val, hogy a közeljövőben sorozatot készít a streaming szolgáltatónak.
 • Az idei Oscar-díjátadó hozta a legnézettebb díjátadós nézettséget megelőzve a Golden Globe-ot és a Grammy-t. Szám szerűsítve a 20 órától 23:21-ig tartó eseményt 23.6 millióan nézték, ami kimagasló 2020-ban. Ezzel szemben a január 5-én előbbit 18.3 millióan, míg január 26-án utóbbit 18.7 millióan csekkolták tévéből. A teljes nézettségi ratingje: 5.3 lett. Azt azért megjegyezném, hogy 29.85%-kal múlta alul tavalyhoz képest.
 • Március 10-én érkezik a Council of Dads az NBC-re.
 • 2020 tavaszán debütál a Paramount Network műsorára a Coyote című elképzelés, aminek kiadták a hivatalos casting leírását, ami itt nézhető meg. A szereplők sorában: Mark Feerstein, Kelli Williams, Danel More, Emy Mena, George Pullar, Amy Forsyth, Ross Philips, Romina D’ugo, NAtalia Cordova-Buckley, Bobby Daniel Rodriguez és Jose Pablo Cantillo.
 • A Disney Junior berendelte a PJ Marks 5. évadját.
 • A Netflix berendelte a Sex Education 3. évadját.
 • Clark Gregg és Jennifer Grey beugrik a The Conners 2×14-be.
 • Natalie Zea visszatérő szereplőként tűnik fel a 9-1-1: Lone Star című újoncba.
 • Az Amazon által berendelt Daisy Jones and the Six címre hallgató regényfeldolgozásba Sam Claflin csatlakozott. Mellette még helyet foglal Camila Morrone és Riley Keough. A limitált elképzelés készítője: Scott Neustadter és Michael H. Weber lesz. Egy fiktív elképzelést tálal elénk a történet, ami a 70-es évek egyik rockegyüttesére fókuszálna, akik legendává nővik ki magukat. Exec. producerek között: Reese Witherspoon.
 • Van néhány címünk: Body SwapThe Goldberg 7×16; You Don’t Know JackBlack-ish 6×17; Bad Dads and GradsThe Conners 2×14; Völsung and the Beef BoyBless This Mess 2×14; Brother’s KeeperFor Life 1×03; Ice Ice BabyStation 19 3×06; Untz, Untz, UntzSingle Parents 2×17;
 • Augie Isaacs, Matt Bush és Stephanie Katherine Grant vendégszereplőként tűnik fel a The Goldberg 7×16-ben, amit Lew Schneider rendez.
 • Joel McHale beugrik a Black-ish 6×17-es epizódjába – amit Lisa Muse Bryant által kapunk meg forgatókönyv oldalról. A rendezését Kevin Bray végezte.
 • Brandon J. Dirden és Erik Jensen vendégeskedni fog a For Life 1×03-ban, amit Russell Fine rendezett.

Kommentáld!

Plakátba zárva: The Expanding Universe of Ashley Garcia

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 10, 21:33-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Februári Netflix komédiák sorából had ragadjam ki a The Expanding Universe of Ashley Garcia-t, amiből tavaly nyáron rendelt be a streaming szolgáltató 16 epizódot utalva arra, hogy 8-8-as felállásban hozza el a nézőknek. Az első blokkot február 17-én szállítják, melynek készítői között: Mario Lopez és Seth Kurland foglal helyet. Természetesen a tinédzserek felé nyit az elképzelés, aminek showrunnerje: David Kendall lett. A történetének középpontjában: egy olyan robotmérnök áll, aki még fiatal, hiszen a 16. életévét se töltötte be, ám lehetőséget kap a NASA-nal, hogy nekik dolgozzon. Él vele, ami költözéssel jár egybekötve.

A szereplők sorában: Jencarlos Canela és Paulina Chavez foglal helyet, míg a további készítők között: Mark Schulman és Jody Margolin Hahn. Tippre szinkronnal érkezik, ugyanis már megkapta a magyarosítását, ami Ashley Garcia táguló világképe lett. Így a plakátjára csekkolva, eléggé Disney-s minőség köszön vissza.

Kommentáld!

Február végén érkezik a Vaják: A végzet kardja

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 9, 14:19-kor a(z) könyv témába.

Tavaly decemberben minden sorozatfüggő a The Witcher-ről beszélt. A Netflix karácsony előtt pár nappal hozta el a kínálatába 1. évadját, ami hozta a megszokott minőséget és színvonalat. Egy remek videójáték- és könyvsorozat került feldolgozásra, így nem is csoda, hogy a The Witcher 3: Wild Hunt megkapta nemrég a Remastered kiadását. (Ezt utóbbinak a Nintendo Switch felhasználói is örülhettek, hiszen a kézikonzolon szintén lehetett élvezni a sztorit jobb grafikával, magyar felirattal.) A második etapja nyilván berendelődött, aminél a készítők megígérték, hogy javítják a sokak által kritizált vértdizájnt, amit a nilfgaardi katonák viseltek.

A PlayOn kiadó után a Gabo Kiadó berkeibe került a The Vaják-könyvsorozat újragondolt kiadása. Ígéretükhöz hűen 2-3 havonta elénk állnak egy újabb résszel, így ne csodálkozzon senki sem, hogy a másodikat, azaz A végzet kardja című kötetet február végén, március elején elhozzák. A korábbi könyvborítást lecserélték, a mostani Tikos Péter grafikus által született meg, akinek a nevéhez kapcsolódik a Brian Staveley trilógiája, vagy éppen M.A.G.U.S., Dungeons and Dragons és Shadowrun kiadványok munkája.

Mutatnám a hivatalos leírását a kötetnek:

Az utolsó kívánság nagy sikerű folytatásában Geralt további novellákban küzd szörnyekkel, démonokkal és emberi gonoszsággal…

Geralt a vajákok közé tartozik: mágikus képességeinek köszönhetően, amelyeket hosszan tartó kiképzése és egy rejtélyes elixír csak még tovább csiszolt, zseniális és könyörtelen harcos hírében áll. Ugyanakkor nem hétköznapi gyilkos: célpontjai vérszomjas szörnyetegek és aljas fenevadak, amelyek mindenütt hatalmas pusztítást végeznek, és megtámadják az ártatlanokat. A birodalmat járva azonban fokozatosan ráébred, hogy bár prédái egy része kétségtelenül elvetemült szörnyeteg, mások azonban bűn, ármány vagy egyszerű ostobaság áldozatai.

Andrzej Sapkowski 1948-ban született Lengyelországban. Hazája egyik leghíresebb és legsikeresebb szerzőjének számít. A World Fantasy Életműdíjjal kitüntetett szerző Vaják-sorozatával nemzetközi sikert aratott, könyvei alapján képregények és számítógépes játékok is készültek, 2019-ben pedig a Netflix forgatott belőlük sorozatot Henry Cavill főszereplésével.

Az előzőek mintájára ismételten előrendelési akcióval kedveskedik a rajongóknak a kiadó, melyet ide klikkelve érhettek el. Ezzel 30%-ot spórolhattok, azaz a 3 990 Ft-os végárat 2 793 Ft-ra tudjátok bizonyos ideig leharcolni. Konkrétum a megjelenés napjáról egyelőre nincs. Azzal azonban lehet számolni, hogy a folytatásban újrarajzolt borítóval érkezik a következő láncszeme, a Tündevér, ami az ötkötetes regénysorozatot vezeti be.

A fordításhoz nem nyúltak, de új formátumot és szöveggondozást kap mindegyik tagja. Még egy fontos hír a végére, miszerint az e-könyvek olvasói számára jó hír, hogy március elejére a teljes sorozat elérhető lesz a Dibookon.

(A ‘tovább mögött’ az a fajta kötetborítás, amikor főhősünk szakállal rendelkezik.)

Tovább…

Kommentáld!

Plakátba zárva: Briarpatch

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 7, 21:34-kor a(z) Vizuális egyveleg témába.

Míg a világ arra koncentrál, hogy Netflix-en elstartolt egy régóta várt Joe Hill-mű, a Locke & Key, addig Én egy másik premierre hívnám fel a figyelmet, amit szintén mától lehet csekkolni az USA Network-nek köszönhetően. Oké, lehet a korral jár az, hogy vevő vagyok az ilyen ponyvakriminek besorolt elképzelésre, de előzetesei alapján abszolút berántott a Briarpatch-atmoszféraja. Illetve feleleveníti azokat az időket, amikor a Burn Notice és a Royal Pains heti szinten jelen volt a sorozatnézős kalendáriumomban. De jók voltak azok az idők, ehhez képest mostanra picit felgyorsult a világ?! Aki látta, az írhatja kommentbe az első nézős reakciókat. Ígérem, jövő héten részemről is jön véleményezés!

Addig mutatnám a két hangulatos kreatívat!

b

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 7, 8:39-kor a(z) Hírek témába.

 • Megvolt az Álarcos énekes hivatalos sajtótájékoztatója, ahol az EMTV csapata meginterjúvolta a műsorral kapcsolatos közszereplőket, mindezt az alábbi linkre klikkelve tekinthetitek meg.
 • Április 12-én hozza az HBO Marritt Wever és Domhnall Glesson főszereplésével a Run címre hallgató romantikus, komikus thrillert. A középpontjában: egy olyan nő áll, akinek élete a fejetetejére áll, miután főiskolai „kedvesétől” levelet kap, hogy találkozzanak New York-ban, hogy teljesítsék azon ígéretüket, amelyet 17 évvel ezelőtt kötöttek. Az első széria visszatérő vendégszereplői között: Phoebe Waller-Bridge, Rich Sommer, Tamara Podemski és Archie Panjabi foglal helyet.
 • Jim Parsons és Ed „Too Tall” vendéghangja lesz a The Simpsons 31×13-nak, ahol mindkettő önmagát személyesítheti meg.
 • Natalia Cigliuti és Valeria Jauregui vendégszereplőként bukkant fel a Deputy 1×09-ben.
 • A Showtime berendelte sorozatnak a First Ladies címre hallgató drámáját, melynek főszereplője Viola Davis lesz, aki Michelle Obama-t fogja megtestesíteni, illetve annak az életét bemutatni. Az első etap fókuszában még Betty Ford és Eleanor Roosevelt is feltűnik. Ígéretesnek indul a projekt, annyi szent.
 • Zach Gilford, Kate Siegel és Hamish Linklater csatlakozott főszereplőként a Netflix-re érkező horrorsorozatba, a Midnight Mass-be. A 7 részes berendeléssel büszkélkedő elképzelés Trevor Macy és Mike Flanagan által készülne. A középpontjában: egy rejtélyes sziget, ahol azt követően történnek érdekes történések, miután egy karizmatikus és rejtélyes pap a szigetre érkezik.
 • Carmel Laniado csatlakozott a The Witcher 2. évadjának szereplői közé.
 • Medalion Rahimi elő lett léptetve állandó szereplőnek az NCIS: Los Angeles-ben, ugyanis kellő potenciált látnak a készítők a karakterében, aki az előző évadban csatlakozott visszatérőként a csapathoz, mint Fatima Namazi különleges ügynök.
 • A The CW gőzerővel azon van, hogy a Superman & Lois munkálatai minél jobban haladjanak. Ennek értelmében megkezdték a főszereplők gyermekeinek a castingját. Ugye előbbi duót Tyler Hoechlin és Elizabeth Tulloch formálná meg, míg utóbbi duót: Jordan Elsass és Alexander Garfin fogja. Legkorábban 2020/21-es idényben kaphatjuk meg a végeredményt.
 • Van néhány címünk: DatingOutmatched 1×05; The Haunting of Villa DiodatiDoctor Who 12×08; Accidentally on PorpoiseWill and Grace 11×11; Bum Steer911: Lone Star 1×07; SnowblindGrey’s Anatomy 16×15; Rich Old StewieFamily Guy 18×13; FrickcoinThe Simpsons 31×13; 10-8 EntitlementsDeputy 1×09; Cereal BarSuperstore 5×15;
 • Steve Talley, Gunner Burkhardt és Kennedi Lynn Butler vendégszereplőként van emlegetve az Outmatched 1×05-ben.
 • A Disney+ már elkezdte promózni a High School Musical: The Musical: Series 2. évadját, ugyanis továbbra is fontos számára az előfizetői bázisa.
 • Jennifer Esposito főszereplőként csatlakozik az Inventing Anna című Netflix sorozatba, amit David Frankell rendezésével szállítanak. Ez lesz a streaming szolgáltatónak az első Shonda Rhimes sorozata, ami a New York Magazin egyik cikkét, a How Anna Delvey Tricked New York’s Party People-t dolgozza fel. Dióhéjban: egy hírhedt nő felemelkedéséről és bukásáról szól.
 • Lindsay Morgan aláírt a 2020/21-re beütemezett premierrel rendelkező Walker című sorozatba. Tudjátok, ez lesz az újragondolt Walker, a Texasi kopó.
 • Amirah Vann csatlakozott a Star Trek: Picard szereplői közé. Az első epizód szereplését a február 13-i Absolute Candor című részben láthatják a nézők. A sorozatot a CBS All Access rendelte be, a premierje már javában tart.
 • Troian Bellisario vendégszereplőként van jelen tartva a Stumptown című ABC-s újoncban.
 • Charles C. Stevenson Jr. vendégként tűnik fel Matt Letscher társaságában a Will and Grace 11×11-ben.
 • Billy Burke vendszereplője lesz a 911: Lone Star 1×07-nek.
 • Charles Michael Davis megy főszereplőnek az NCIS: New Orleans 6. évadjába. A március 8-án műsorra kerülő epizódjába tűnik fel elsőként.
 • Ian McElhinney és Steve Toussaint vendégként tűnik fel a Doctor Who 12. évadjának záróepizódjában.

Kommentáld!

Reggeli előzetes: Álarcos énekes

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 6, 8:22-kor a(z) Magyar előzetes témába.

Az RTL Klub megvásárolta a The Masking Singer nevű énekes reality magyarországi licencét, mamiről először Kolosi Péter, az RTL Magyarország vezérigazgató-helyettese és programigazgatója a Big Picture nevű tévés konferencián beszélt. Azóta sok minden történt, többek között az is, hogy a Tv2 ismét lecsapott egy hasonló elképzelésre (emlékeztek A Fal és A Piramis harcára?!), de majd úgy is előveszem a következő napokban… most inkább koncentráljunk az Álarcos énekes című magyar megvalósításra, ami 2020. február 9-én startol, vasárnaponként 19 órától az RTL Klub műsorán.

A műsorvezetője: Istenes Bence lett abból kifolyólag, hogy a „zsűriben” vagy inkább a „detektívek” között ott szerepel Sebestyén Balázs, Gáspár László, Csobot Adél és Dancsó Péter. Nem szaporítanám most egyelőre a szót, mert lesz ma egy másabb cikk hozzá. Helyette mutatnám a kiadott előzeteseit.


(A ‘tovább mögött’ egy másikra is ráleltek! Azt se hagyjátok ki a repertoárból.)

Tovább…

Kommentáld!

Hírmorzsák

 
Beküldte: Kanyecc 2020 February 5, 11:05-kor a(z) Hírek témába.

 • A Showtime elkaszálta a Ray Donovan című veterán sorozatát, tehát a 7. évaddal zárul a történet.
 • Fernando Chien és John Harlan Kim visszatérő státuszban emlegetett személy a Hawaii Five-0 berkein belül a 10×17-es résznél, míg Alvin Yeh, Jack Cutmore-Scott és Preston Jones vendégszereplőként.
 • A BET zöld utat adott a Tyler Perry’s House of Payne című szitkomnak, amit korábban a TBS sugárzott. A jelenlegi felállás szerint visszatér a szereplőgárda nagyja, azaz LaVan Davis, Cassi Davis Patton, Lance Gross, Demetria McKinney, China Anne McClain, Larramie “Doc” Shaw, Keshia Knight Pulliam, és Allen Payne. Premierje legkorábban 2020 nyarán lehetséges.
 • Mellette a BET berendelte a Tyler Perry’s Assisted Living című elképzelését, ami szintén nyár, vélhetően előbbivel karöltve hozna el David Mann, Tamela Mann, J. Anthony Brown, Na’im Lynn, Courtney Nichole, Tayler Buck és Alex Henderson szereplésével. A történetének középpontjában Jeremy áll, egy fiatal családapa, aki munkája elvesztése után georgiai erdőségbe költözik, hogy segítsen apjának. Nyilván döntését a család többi tagja annyira nem preferálja.
 • Február 23-án debütál a When Hope Calls című sorozata a Hallmark Channel-nek a nemrég elindított Hallmark Movie New streaming szolgáltatásába.
 • Van néhány címünk: He kohu puahiohio i ka ho‘olele i ka lepo i lunaHawaii Five-0 10×17; Family TiesCriminal Minds 15×08;
 • Michael Mosley és TJ Power vendégszereplőként tűnik fel Criminal Minds 15×08-es részében – amit Alec Smight rendezésével szállít a CBS. A forgatókönyvért Bruce Zimmerman felelt.
 • A Disney+ streaming szolgáltató elmondása szerint a The Mandalorian 2. évadja 2020 októberében, a Marvel’s Falcon and the Winter Soldier 2020 augusztusában; míg a WandaVision 2020 decemberében debütálhat. Nyilván egyik sincs kőbe vésve, de a jelek szerint az év utolsó felére tartogatják a finomságokat.
 • Sebastian De Souza csatlakozott a The Great címre hallgató Hulu elképzelésbe állandó szereplőként, ahol Elle Fanning és Nicholas Hoult szintén jelen lesz. A Tony McNamara által készített elképzelés a 18. századba kalauzol, Oroszországba, amikor II. Katalin hatalomra jutott.
 • J.K. Simmons és Bruce Dern csatlakozott főszereplőként a Goliath 4. évadjába.
 • Folynak a tárgyalások az Epix-es Perpetual Grace, LTD című sorozat folytatását illetően. Nincs kaszáról hír, inkább valami olyasmin megy a huzavona, hogy egy rövidebb epizódszámú zárással térhetne vissza, hogy kerek legyen a története. Ettől még persze a kasza is képbe jöhet, de nem 0%-os az esélye a folytatásra.
 • A Netflix elkaszálta a Spinning Out címre hallgató sorozatát – mindössze egy évadot élt. Egyébként a döntés meglepő, ugyanis az egyik népszerű oldal közönsége szerint az 1. etap 9.65 pontot kapott a 10-ből.
 • A Freeform berendelte a grown-ish 4. évadját.
 • Április 12-én startol az AMC műsorán a The Walking Dead: Beyond World, azaz a TWD-franchise következő láncszeme. (Ez amúgy Húsvét vasárnapja.)
 • Owen Wilson csatlakozott a Marvel’s Loki szereplőgárdájába.
 • Rachel Boston és Tim Chiou visszatérő státuszban van számon tartva a SEAL Team 3. évadjánál.
 • Nem kér több epizódot a Netflix a Soundtrack című musical sorozatából. Úgy fest a különc műfajú és témájú produkciók kezdenek kihullani a streaming szolgáltató kínálatából.
 • Volt egy ideig szó arról, hogy a The CW felélesztené a The Game című sorozatát valamilyen módon. El is kezdődtek a tárgyalások, azonban a projektből nem lesz a jelek szerint semmi, mert a tervezet visszadobásra került.
 • David E. Kelly ismét az ABC színeiben tűnne fel. A The Big Sky címen kezelt projekt egy magánnyomozóra helyezné a fókuszt, aki összeáll egy ex-rendőrrel, hogy egy gyilkost megállítson, aki lányokat rabol el kamionsofőrként. Korábban a Boston Legal-ban és a The Practice-ben munkálkodott.
 • A Fox zöld utat adott a Beat Shazam 4. évadjának.

Kommentáld!
Következő oldal »

free web stats