A Színészek szerint 2014-ben

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 23, 22:41-kor a(z) díjátadók témába.

Ej, de elcsúsztunk a színészek díjátadójával. A poén az, hogy annak idején, amikor belekezdtem a különböző szakszervezetek hírezésébe, az elsők között zajlott le a kiosztója. Annyira az elsők között, hogy már január 18-án, azóta pedig eltelt két hónap. Na jó, nem rombolom az aktualitásunkat, mert tudom, hogy gyalázatos olykor. Helyette beszélgessünk kicsit a céhről. Az amerikai színészekről van szó, azok közül is a felnőttekéről, mert van külön a gyerekeknek. Talán most vannak terítéken, majd holnap utána nézek.

2010 óta tartom figyelem alatt azt, amit a SAG művel. Azóta elkészült a blogon a gyűjtőhivatkozása, ha valakit érdekelnének az előzmények. Ha mind nem is, de azért a jelöltekre vessetek egy pillantást. Érdemes!

Bejött a tippem itt is. Sok vizet nem zavart a „Legjobb dráma” szekcióban a Game of Thrones, aminek kimondottan örülök. Nem vagyok a sorozat ellen, de koránt se annyira jó, mint amilyennek beállítják a rajongói. Sajnos se a Vikings, se a Hannibal nem került díjazásra, amit viszont már sajnálok. Igazságtalanság és papírforma – ennyivel tudnám leírni a 2014-es felállást. A filmes részleg győzteseit keressétek a neten, a tévéseket pedig a kép alatt, a tovább mögött!

DRÁMA

LEGJOBB DRÁMA:

Breaking Bad

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:

 

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:

Maggie Smith (Downton Abbey)

KOMÉDIA

LEGJOBB KOMÉDIA:

Modern Family

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:

Ty Burrell (Modern Family)

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:

Julia Louis-Dreyfus (Veep)

MINISOROZAT/TÉVÉFILM

LEGJOBB FÉRFI FŐSZEREPLŐ:

Michael Douglas (Behind the Candelabra)

LEGJOBB NŐI FŐSZEREPLŐ:

Helen Mirren (Phil Spector)

EGYÉB

LEGJOBB KASZKADŐRCSAPAT:

Game of Thrones


free web stats