Az utolsó How I Met Your Mother részek tartalmából

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 25, 12:55-kor a(z) videó témába.

Tegnap startolt el a Comedy Central-on az Így jártam anyátokkal 9. évadja, melyből az első 4 részt már láthatta az, aki velük tartott. A CBS-en jövő héten fog búcsúzni örökre a sorozat, aminek személy szerint örülök, mert kicsit megfáradt. A rajongók milliószám gyártják a lehetséges végkifejleteket, melynek többsége eléggé abszurd vagy éppen poénos. Az egyik kedvencemet had osszam meg veletek, miszerint Ted valójában az egészet álmodta, és amikor felébred és a sorozat nyitójelenetével folytatódik élete – azaz, amit álmodott a rövid memóriaidő miatt elveszik a sztorija, maximum deja vu-ként idéződik fel benne, de mindezt újraéli.

Istenigazából, ha a készítők igazán gecik akarnának lenni; de annyira, hogy senki és semmi nem érdekelné őket, akkor valami olyant raknának be, amitől a nép megkapná a maga lázadását. Valami olyasfélét, mint amit a Lost kapcsán kaptunk annak idején. Ám ennek a valószínűsége eléggé csekély, pedig jót mosolyognék, az szent.

Tehát jövő héten hétfőn, azaz március 31-én dupla résszel búcsúzik a How I Met Your Mother, melynek első előzetesét (biztos lesz hosszított változat) meg lehet csekkolni.free web stats