Emlékeztető: Az utolsó angol úriember | A mentalista 5×18 | Da Vinci démonai 2. évad

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 25, 14:22-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 20:10-től az AXN White műsorán: Parade’s End – 1×01.
Ma. 22:00-tól a Fox műsorán: Da Vinci’s Demons
– 2×01.
Ma. 22:00-tól az RTL Klub műsorán: The Mentalist – 5×18.

(Mivel estére programom van, így kicsit korábban kapjátok meg az esti ajánlót.)

Érdemes lesz leülni a tévé elé, hiszen a januárban leadásra került Az utolsó angol úriembert az AXN White kínálatába is felkerült. Előzőleg az HBO műsorán csekkolhattuk Benedict Cumberbatch legutóbbi sorozatát. Némi ajánlóféleséget írtam hozzá itt, ezért most nem ismételném önmagam. A lényege, hogy koprodukció a britekkel és kosztümös minisorozat.

Az RTL Klub folytatja A mentalista 5. évadját. Elvonult nemrég kisebb szünetre. Valószínűleg megint szünet nélkül kezd bele az új szériájába. (A Cool 20:15-ös kezdéssel adja amúgy az 5×01-et.)

Végezetül pedig jöjjön a Fox. Egyébként a láncpremiernek köszönhetően tisztára kiment a fejünkből, hogy a Hetedik érzék (The Listener) című kanadai sorozatnak a negyedik szezonja már terítéken van náluk. Visszakanyarodva, az első évad zárását követően egyből megkapjuk a 2×01-es részt, azaz az amerikai premiert követően 3 nappal, ami eléggé korrekt szám. Sajnos egy részt se láttam belőle, így nyilatkozni nem tudok róla, viszont a napokban várható egy kritika tess részéről, aki elvileg egyetlen résszel van csak lemaradva.


free web stats