Emlékeztető: Országutak őrangyala | Mr. Selfridge

 
Beküldte: Kanyecc 2014 March 31, 16:22-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 19:05-től a Pro4 műsorán: 18 Wheels of Justice – 1×01-
Ma. 21:35-től a Story 4 műsorán: Mr. Selfridge – 1×01.

A Pro4 igazi retro sorozatot hoz el az este folyamán Országutak őrangyala címmel, ami már tuti biztos látható volt valamelyik hazai tévécsatornán – de passzolom, hogy melyiken. Nekem rémlik, valamit láttam belőle. A 2000-es év egyik újonca volt Lucy Vanous, Lisa Thornhill, Billy Dee Williams, Bobby Hosea és G. Gordon Liddy főszereplésével.

Ugorjunk inkább oda, ami minket jobban érdekel. Ez pedig nem más, mint a Story4 műsorára érkező Mr. Selfridge, amit már tavaly meg szerettem volna nézni, de kimaradt az életemből. Még előjáróban annyit, hogy a hazai kábeles adó tovább erősíti brit gyökereit, ugyanis a Downton Abbey után egy újabb minőségi brit drámát hoz el.

Miről is szól a történet? Az 1908-as évbe repít vissza a sztori, ahol Harry Selfridge-et ismerhetjük meg, egy chicagói születési embert, aki Londonba költözik, hogy hatalmas tervét kivitelezze, ami nem más, mint hogy megnyissa a legnagyobb és legnagyszerűbb áruházát – és az emberek fejébe elkezdje beadagolni, hogy vásárolni nagyszerű. A szereplőgárdában: Jeremy Piven, Aisling Loftus és Ron Cook foglal helyet, de még akarnak főszereplők.  Egyetlen Emmy jelölést szerzett eddig mindössze, de szerintem az idő múlásával ez változni fog, mert annyira nem tartanám rossznak se a koncepciót, se a szereplőket.


free web stats