Emlékeztető: Krízis

 
Beküldte: Kanyecc 2014 April 2, 20:25-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21:00-tól a Fox műsorán: Crisis – 1×01.

No, ez aztán a sebesség. Alig pár hete startolt el Amerikában a Crisis, a magyar Fox pedig időt nem kímélve nekikezdett a szinkronmunkálatoknak, majd pedig a vetítésébe. Szokjuk meg ezt az iramot, hiszen ősszel, a The Walking Dead visszatérésénél is valami hasonlóra készüljünk fel. Megméretteti a feliratgyártókat és azokat is, akik eddig az eredeti hangzásra szavaztak.

A Crisis a midseason egyik felejthető termése. Nem azt mondom, hogy rossz, inkább túlságosan középszerű. A történetében: emberrablás kap helyet – pontosabban: egy rakatnyi milliomos gyermekét viszik el gonosztevők, hogy utána a családtagokat zsarolni tudják. A pilotban az akció – na jó, ne vicceljünk! – kibontakozását, az ügy elindulását követhetjük figyelemmel. A második résszel még magam se találkoztam, de sok jót se olvastam róla, így hát inkább még tavaszoltatom egy kicsit, hátha jobb lesz.

Idén ez a második próbálkozás, hogy hasonló koncepciót tudjanak a nézők felé eladni. Az első a Hostagess volt, ami megbukott; bár a Crisis se néz szebb jövőkép elé. Nem a Fox nézettségét akarom rombolni, inkább csak jelzem, hogy csak erős idegzetű sorozatfüggőknek ajánlom. Nem viccelek, tényleg borzasztó.

Crisis-Promo_000


free web stats