Újabb 24 képregény érkezik

 
Beküldte: tess 2014 April 4, 15:30-kor a(z) képregény témába.

Egyszerűen félelmetes, hogy a televíziós ipar milyen gyorsan és mekkora mértékben begyűrűzött az utóbbi években a képregények világába. Szabályosan ott tartunk, minden hétre akad egy bejelentés ráadásul, ami egykoron csak a fanfavorit sorozatok privilégiuma volt az mostanra a franchise építés egyik alappillére lett bármelyik sorozat számára. Ettől függetlenül továbbra is örülök a hasonszőrű próbálkozásoknak, főleg akkor, ha egy 24 kaliberű sorozatról van szó.

A franchise készítői megint csak korrekt mód meglovagolják a sorozat köré húzott őrületes hype hullámot, ami a május 5-ei premierig csak tovább fog tetőzni. Éppen ezért, meg persze a cirka 4 éves kihagyásnak is köszönhetően az IDW jóvoltából dobnak egy csontot a rajongóknak. A napokban 24: Underground címmel bejelentettek egy képregényes kikacsintást, ami a 8. és a kvázi 9. évadként funkcionáló Live Another Day közt történt eseményeket mutatná be. Az április 23-án debütáló képregény a 8. évad végén veszi fel a történetszálat, amikor Bauert közellenségé nyilvánították. A történeti lépték viszont egyelőre ismeretlen, mivel sem a készítők, sem a kiadó nem nyilatkozott arról, hány számban gondolkoznak. Az ugye mindenki számára tiszta, hogy pár kivételtől eltérően ezek a kikacsintások általában pár részes minisorozatok szoktak lenni.

“Ed burst onto the comics scene with the sci-fi thrillerComeback, which was heavy on plot and adventure, a style that fits nicely with an established property such as 24.” – így Denton J. Tipton szerkesztő

Ellenben nem nagyon kell félteni a projektet, mivel az az Ed Brisson jegyzi majd, aki már bizonyított a Marvel-es Secret Avengers kapcsán, míg a rajzokért Michael Gaydos felel. Természetesen jó amerikai szokáshoz híven a képregény digitális formában is megjelenik, szóval tényleg nem kell szomszédba menni a beszerzéséért.

24-underground-cover


free web stats