Emlékeztető: A szökés 3. évad, Született nyomozók

 
Beküldte: Kanyecc 2008 June 30, 20:12-kor a(z) magyar ajánló témába.

Ma. 21.15-től az RTL Klub-on: A szökés (Prison Break) – 3×01.
Ma. 22.05-től az RTL Klub-on: Született nyomozók
(Women’s Murder Club) – 1×01.
Ma. 23.15-től az RTL Klub-on: Doktor Addison
(Private Practice) – 1×04.

(Bocsika az egész napos punnyadásért, de az elkövetkezendő napokban sajna nem igazán fogunk ráérni. Egyrészt itt van a VOLT-fesztivál, másrészről meg ugye a nyári meló. Megértéseteket előre köszönjünk, esténként a főbb híreket megpróbáljuk közölni, amikor tudjuk.)


Tavaly nyár, inkább augusztus végén már, kijött a Prison Break 3. évad első 17 perce, amitől majdhogynem a falra lehet mászni. A kampány már érdekesen szólt: „New Prison, New Break”. Akkoriban én sem tudtam ellentmondani a csábításnak, viszont a folytatás részemről a felénél abba maradt. Valahogy már nem tudom élvezni. Börtönből börtönbe sztori kicsit sokkolt, de leginkább az a tudat, hogy csak a pénz élteti tovább évadról évadra a Scofield-bartyókat. (Lásd, nem lesz vége ennek sem, remélem nem nagy spoilert írtam, de akik olvasnak bennünket azok előtt ez nem spoiler, csak puszta tény.) Magyar előzetesét délelőtt posztoltuk.

A folytatásban jönnek a Született nyomozók. Beharangozójukat nem rég írtuk meg. Egy újabb nyomozós sorozatot kapunk 2007/08-as újoncok közül. Most az ABC-hez nyúltak. Ajjaj, csak volna egy ellenvetésem: TELE VAN MINDEN CSATORNA EZZEL A MŰFAJJAL! Tudom, a legnagyobb érdeklődés iránta „folyik be”, viszont ne ettől várják a megváltást. Engem nem foglalt le, tess-nek még nem volt hozzá szerencséje, azonban annyit elárult röpte MSN-es csevegésünk alatt: „Már a t*ke kivan a krimikkel!” :D Hát igen, együtt érzek vele.

Zárásképpen, pedig jön 23.15-től a Doktor Addison, ami nem lopta be magát a magyar nézők szívébe! Már csak a késői időpontból kiindulva. Tehát a végső felhozatal: Két újonc, felvezetve a Prison Break-kel. A krimi hétfő, így tényleg remek ellenfelekhez jutott. A Life felkötheti a gatyáját, viszont a gabona körös Gyilkos körök, valamint a német 8 nap – Végzetes emlékek című krimije kezdhet félni.


free web stats